'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Arkadaş listemi düzenledim kızlar görüşmediğim hatta hiç konuşmadığım tanışmadığım insanlar bile varmış listemde sizde silin kknın yeni özelliğide paylaşımlarımız arkadaşlarımızın arkadaşlarında bile görünüyo bu kötü oldu...

çeyizime bişeeeey aldıııııımmm

çok önemli bişey ama hatta en manidar olmazsa olmaz parça... elime alıp yukarı dogru kaldırdıgımda işte bu dedim! işte buuuu artık geri kalanın bir önemi yok en elzem olanı hallettim

bu olmasa evlenemezdik asla dedim artık evlenebiliriz :123: o kıymetliyi bir cesur yürek bir gladyatör edasında ağır çekimde götürdüm kasalara....

sıkı durun sölüyoruuumm

bir adet plastik maşrapa

bence artık baska bişe olmasa da olur

ahh bu muydu dediginizi duyar gibiyimmmm

çeyiz sapkınlıgı böle bişey işte... hepinizi yerimmmmmmmm

yaaaaa seni yiyecağğımmmm pastaaaammm asaya gelene kadar aklıma gelen mılyonlarca sey ıcındeee cıddeen yoktu maşrapaa

Benim haayaat enerjımde pelimim sayesinde tavanlarda bebişlerim valla

hayırlı uğurlu olsun kuzummmm

hadi o zaman nikah masasına alalım sizzziiiii :123:

Resmeenn burda beyin cimnastiği yaptım yaaa bu nasıı şeker bi anlatıstırr

sevimliiiimmmm beniiimmmmmmm

bu kadar övgüyüüü kurabiyem bernardo alısverişinden sonraa bileemm yapmamıştı bu masrapanın özelliğini merak ettimmm kendi kendine dolup kendi kendine mi boşalıokiiiğğ

nebileyim cnm yazmadım bugün de pek giremedim anlatırım tabi...
KIZLARRRRRRRRRR,benimki dün 2 gibi ananeme geldi teyzem ananem annem ve bizdik işte..Çokkk güzeldiii Allah her isteyene o duyguyu yaşatsın yaa aynı evde nefes almak yan yana oturttular bizi incelemek adına neyse teyzem başladı ananem deavm ettirdi annem araya girdi ws.konuştular saat 4 gibi kalktı benim işaretimle

Sonra tam kalkmaya yakın anneme yağmurla biraz dolaşabilirmiyiz müsadenizle dedi benimki annemde saat kaç deddi 4 5 te burdasın kızım dedi neyse o çıktı otobüse doğru bende sonra çıktım kabataşa köfte yemeye gittik sahilde biraz dolaştık oturduk 6da evdeydim
çççook mutluyum bugün şirketteki herkes sanki güzelliğine güzellik gelmiş gözlerin neşeli etrafa saçıyorsun dediler bende ne alaka her zamanki ben yani dedikçe ısrarla söylediler bende tabi bir abllaya birde satısta abim var ona anlattım ama btün gün maşallah dediler inanırmısınız daha bununla bu kadar mutluysan sen çok murlu olursun kardeş dedi seni 2,5 yıldır tanıyorum hiç böle gözlerin gülmemişti dediler yaaaaa çok ayrı bi duygu kaldı erkekler uhhhhhh en zoruu:18:
şimdi asıl önemli olan kafama takılan bişeyler konuşuldu iştee ananemi arıcam birazdan yorum alıcam dün vakit yoktu konuşamadık bakalım ne dicekler ya:44:

ay aksam aksam muziplikler gelio aklıma işteee pastosuuummm yaaa hihihii

siboşmmm bence de heemen alın o masaya alın biziii

limonataaaammmm gözünü yüzünü yedigimmmmmm nitfeeennn ooo bir masrapaa biliosunki olmassa ommaaaz bu zamana kadar atıldı itildi kakıldı ama ben ona gereken degeri vericem diomusmm

bildigin masrapa yavvv sole cicekli bişey benimki pembik çiçekli amaaa hepsi birarada cok ciciklerdi aldım bende nasılsa bigun alıncaktı diye kendime de cok guldum ama

ve su karikaturu paylasmazsam olmaz sanırım artık bazen argo kelimeler kullansa da bu adamın çizimlerini cok begeniorum ben yaaaa nasıl da buluyo diorum her seferinde

ayyy pembikk çiçekli miiii

onceee senii sonraaa onu yeeğrimm çok güzelkiiiğğğ tahmn ettimm çiçekli olcagnııı bebikoopp güle güleeee kullannnn

ayy pastaaammmm öldüm gece gece gülmekteeen yerim seniiii vallahi yerim hunharcaa

ayyy pembikk çiçekli miiii

onceee senii sonraaa onu yeeğrimm çok güzelkiiiğğğ tahmn ettimm çiçekli olcagnııı bebikoopp güle güleeee kullannnn

yeyiiiiiin beniii yeyiinn acımayın banaaaa kuşlarımmm ben de sizi yerimmm

yaa ben babişkomla dans edicem inşallah dugunumde... aristokrat dedem pürüz yapmazsa tabi

bana bir masal anlat baba ile dans edicez... az önce de dinledim ve simdiden o sahneyi dusunup agladım... sizce o riske hiç girmesem mi? cunku ben cok kotu aglarım biliorum kendimi bi yandan cok istiorum bi yandan da aglayıp aglayıp şiş gözlü akmıs rimelli bi gelin olmaktan kokruyorum gecenin sonuna dek

[video=youtube;etP8eQwzySw]http://www.youtube.com/watch?v=etP8eQwzySw&feature=related[/video]

pastaaamm ya resmen benımde suan gözlerım dolduuuuu bende dugunu bırakır yere oturur aglardım heralde ole bı sahnede

Kurabiyeemmm bu riski goze alacağına emin misinnn:26: çünküü cidden insan ağlamayacaksa bile ağlıyor bu şarkılardaa.. hele bi de kendi düğününnseee..

teşekkür ederim canımm neye baksam gelmio kii zaten

baktıım heryerde siz varsınııızzzzzzzz

babanla olan fikrin aslında çok özel ve güzel bende birşeyler düşünüyorum ama kesin değil..
bence yapabilirsin aslında güzel olur cnm yaa ne güzel bir anı kalır çok salmazsın kendini ağlamazsın belki o kadr aslında gel bide diyene bak

Merhaba kızlar
dün akşam sözüm oldu sevdiceğimle 5 yıldır çıkıyorduk.
çok seviyorum onu
tuhaf gelebılır ancak şöyle bir durum oldu bugün kendımı cok tuhaf hissettim duygulandım ağladım:26:
çok mutluyum aslında ama kendimi sanki kısıtlanmış, gibi hissetim ne alakaysa
normalmi
yaşadınızmı böyle şeyler
rahatlatın benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…