enerjini yerim seninnnbende yorgunum bebişimmm yatmakda istemiyo canım
Enerji isteyen olursa verebilirimAslında uykusuzum da ama bu enerjinin kaynağı nerden gelio bilemedimm ki bebişimm
bak bide buuu :101:Allah neşemiziii bozmasııııınnnnnn kiiiiiii coook sevoorummm kknın tüüüm ifaadeleriiniii
sanırsamm hala mimininnnn enerjisi bu sendekiii
çeyizime bişeeeey aldıııııımmm
çok önemli bişey ama hatta en manidar olmazsa olmaz parça... elime alıp yukarı dogru kaldırdıgımda işte bu dedim! işte buuuu artık geri kalanın bir önemi yok en elzem olanı hallettim
bu olmasa evlenemezdik asla dedim artık evlenebiliriz :123: o kıymetliyi bir cesur yürek bir gladyatör edasında ağır çekimde götürdüm kasalara....
sıkı durun sölüyoruuumm
bir adet plastik maşrapa
bence artık baska bişe olmasa da olur
ahh bu muydu dediginizi duyar gibiyimmmm
çeyiz sapkınlıgı böle bişey işte... hepinizi yerimmmmmmmm
Benim haayaat enerjımde pelimim sayesinde tavanlarda bebişlerim valla
çok önemli bişey ama hatta en manidar olmazsa olmaz parça... elime alıp yukarı dogru kaldırdıgımda işte bu dedim! işte buuuu artık geri kalanın bir önemi yok en elzem olanı hallettim
bu olmasa evlenemezdik asla dedim artık evlenebiliriz :123: o kıymetliyi bir cesur yürek bir gladyatör edasında ağır çekimde götürdüm kasalara....
sıkı durun sölüyoruuumm
bir adet plastik maşrapa
sıkı durun sölüyoruuumm
bir adet plastik maşrapa
ayy pastaaammmm öldüm gece gece gülmekteeen yerim seniiii vallahi yerim hunharcaa
ayyy pembikk çiçekli miiii
onceee senii sonraaa onu yeeğrimmçok güzelkiiiğğğ tahmn ettimm çiçekli olcagnııı bebikoopp güle güleeee kullannnn
çağlammm güle güle kullanırsınız inş.kullandıkça aklına kk gelir sanırım
yeyiiiiiin beniii yeyiinn acımayın banaaaa kuşlarımmmben de sizi yerimmm
yaa ben babişkomla dans edicem inşallah dugunumde... aristokrat dedem pürüz yapmazsa tabi
bana bir masal anlat baba ile dans edicez... az önce de dinledim ve simdiden o sahneyi dusunup agladım... sizce o riske hiç girmesem mi? cunku ben cok kotu aglarım biliorum kendimi bi yandan cok istiorum bi yandan da aglayıp aglayıp şiş gözlü akmıs rimelli bi gelin olmaktan kokruyorum gecenin sonuna dek
[video=youtube;etP8eQwzySw]http://www.youtube.com/watch?v=etP8eQwzySw&feature=related[/video]
yeyiiiiiin beniii yeyiinn acımayın banaaaa kuşlarımmmben de sizi yerimmm
yaa ben babişkomla dans edicem inşallah dugunumde... aristokrat dedem pürüz yapmazsa tabi
bana bir masal anlat baba ile dans edicez... az önce de dinledim ve simdiden o sahneyi dusunup agladım... sizce o riske hiç girmesem mi? cunku ben cok kotu aglarım biliorum kendimi bi yandan cok istiorum bi yandan da aglayıp aglayıp şiş gözlü akmıs rimelli bi gelin olmaktan kokruyorum gecenin sonuna dek
[video=youtube;etP8eQwzySw]http://www.youtube.com/watch?v=etP8eQwzySw&feature=related[/video]
teşekkür ederim canımmneye baksam gelmio kii zaten
baktıım heryerde siz varsınııızzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?