pastaaamm ya resmen benımde suan gözlerım dolduuuuu bende dugunu bırakır yere oturur aglardım heralde ole bı sahnede
Kurabiyeemmm bu riski goze alacağına emin misinnn:26: çünküü cidden insan ağlamayacaksa bile ağlıyor bu şarkılardaa.. hele bi de kendi düğününnseee..
babanla olan fikrin aslında çok özel ve güzel bende birşeyler düşünüyorum ama kesin değil..
bence yapabilirsin aslında güzel olur cnm yaa ne güzel bir anı kalır çok salmazsın kendini ağlamazsın belki o kadr aslında gel bide diyene bak
Merhaba kızlar
dün akşam sözüm oldu sevdiceğimle 5 yıldır çıkıyorduk.
çok seviyorum onu
tuhaf gelebılır ancak şöyle bir durum oldu bugün kendımı cok tuhaf hissettim duygulandım ağladım:26:
çok mutluyum aslında ama kendimi sanki kısıtlanmış, gibi hissetim ne alakaysa
normalmi
yaşadınızmı böyle şeyler
rahatlatın benii
Çağlamm kurabiyeeemmmm tam o anda babanlaaa dans ederkennnnn biiiir supermann giriyorr kapıdan veeeee...
[video=youtube;zF466zQP7M4]http://www.youtube.com/watch?v=zF466zQP7M4&feature=related[/video]
:123:
ay benim ağlaya ağlaya icim dısıma cıktı
direk aklıma cocuklgum geliyo babamla oynadıgımız oyunlar bana anlattıgı masallar aldıgı oyuncaklar
o gün evden cıkarken de hep bunlar gelcek aklıma
keşke hiç büyümeseydim yaaaa offff
pastam yaa bende derin düşüncelere daldıım zatenn bi garibim bu gecee
oooohhhy pastaların en tatlısııııı senin derin düşüncelerini yerimmmm beeeen yaaa nolduuu kusuumm
elle tutulur bişii yok pastaam regl dönemii bunalımıı vede ay tutulmasının yaklasması etkıli dıye dusunuyorum bı isyeaaaanlardayım benim kurbaayıda özledim malumm bıde pelmiğimin paylastıgı sarkıyıı kurbişimm söler banaaageel geliniimm deyüü deyüü
komşuya geçmiştik kanal D "sultan" dizisini izliyorum süpppeeeerrrr tek kelime ile....
Çağloşş güle güle kullan kuzum çeyizinin en nadide parçasını...
wuu aynı donemlerdeyiz kusummm baya gelgitliyiz tutulan ayla beraber
3 güncük kaldı sabretttt kuşummm damadına kavusuyosunnnben de çarşamba günü kavusicimmm inşallah...
ucup da gelişini yediğimininnn hayat onsuz cekilmio
selam kızlar.benide alırmısınız aranıza
bende kesin 2013 gelini olucağım inşallah
pastaaam ya benım kurbısste almıss carsambaya ıznınıı 1 gun 1 gundurr ne kdr erken kavusursak o kadar ıyıbende sandım yarın carsambaa duşa gırdım falan sabah erken gıdıcem sabah ugrasamam dıyee sonra acı gercekle karsılastımmm al sana bir isyeaaaaaaaaannn konusu dahaa 4 hazıranda tutuluomus ay 1 hafta daha bu buhran havayı cekıcez kusum bide yay burcunda tutuluo yaa baska burcmu bulamadııı bu ayda
selam kızlar.benide alırmısınız aranıza
bende kesin 2013 gelini olucağım inşallah
hoşgeldinn :) Anlatsana biraz:)
hoşgeldin aramıza merguanaaaa elbette alırızz
kesin dediğine göre o zamaaan nişan söz var sanırım... hangi ay peki o belli mi?
hoşbulduk kızlar.ramazan bayramından sonra nişan olacak.bize kalsa hemen evlenmeyi düşünüyoruz ama arada maddi engeller var. seneye yazın düşünüyoruz.22 yaşımdayım.sevgilimde 27 yaşında.1 senedir tanışıyoruz.ama yeni yeni ciddileşmeye başladık.dualarınızı bekliyorum canlarım
aynı sorunlar hep genelde canım biz de ondan bekliyoruz işte ve ben de yaz gelini olmayı dusunuyorum inşallah ederiz tabi kiii sen de bizlere ett olur mu
ne işle ugrasıyosunuz peki sevdicegin ve sennerede yasıcaksınız evlenincee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?