'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ederim canım ne demek.inşallah hepimiz sevdiğimiz insanlara kavuşuruz.evlenince eskişehirde oturacağız.ben üniversite son sınıfta okuyorum.oda çalışıyor

ayy aminnn inşallahh canım yaaa hepimiz 2013 ün mutlu gelinleri olucaz inşallah

ne güzel sen de biran önce hayırlısıyla mezun olursun umarım nişanına da birşey kalmamıs sayılır dugunlerimizi de burada hep birlikte beklicez ne güzel

ben yavastan yatmaya gidiyorummm hepinize iyi geceler kızlaaaaaarrr mergucumm sana da tekrar hosgeldin diyorum artık burda sık sık gorusuruz....

günaydın kızlarrrr
hep derdim çeyizime alacağım ilk şey bambu bıçak olcak diye, bu isteğimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım
markafoniden bunları aldım az önceeeee

günaydın güzel kelebeklerrr
ay akşam neler kaynatmışsınız öyleeee içim açıldı valla okurken. pelinciikk ve minnakkcıkkk çook güldürdünüz enerji verdiniz bana sabah sabah
çağlamm kuzuumm çeyizinin gözbebeğini güle güle kullan canım devamını bekliyoruz
yağmurcumm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmmm bak Allah görüyor dualarımızı kabul ediyor.
özgecanımm ohh artık gelsinnn çeyizciklerrrrrr
tubikimm sanada günaydın canımm
çağlam kuzum babayla dans olayınada yorum yapmadan geçemiciiimm benimde öyle bir düşüncem var çooook ağlıycam biliyorum ama yinede istiyorum..ferhat göçerin kızım şarkısında yada yaprak dökümnde bir şarkı vardı adını hatırlayamıyorum şimdi onda dans etmeyi planlıyorum.ablamla babam nişanda etmiştii hem onlar hem izleyenler salya sümük ağlamıştık

ayrıcaaa bu şarkıyı görünce çook duygulandımm sevdicekle bizim şarkımız buu bana bu şarkı eşliğinde evlenme teklifi ettı kayamağımm benimm <3 ayyy aşkım depreştiiiii

Çağlamm kurabiyeeemmmm tam o anda babanlaaa dans ederkennnnn biiiir supermann giriyorr kapıdan veeeee...

[video=youtube;zF466zQP7M4]http://www.youtube.com/watch?v=zF466zQP7M4&feature=related[/video]

:123:

hehehe attım valla ezgimmm
görünce dayanamadım nasıl olsa alıncak dedim
böyle yavaş yavaş alcam inşallah

merguana aramıza hoşgeldin canımmm
ne güzel ya, gitgide çoğalıyoruz kızlar

heyooooooooooo orta doğu ve balkanların kuezey ve güney yarımkürenin en güzel gelinleriiiiiiiii hepinize günaydııııııııııııııııınnn

kız pastoş dün sana diodum da bugun de ben çarsamba sanarak uyandım bir mutluluk bir enerjji salı günü oldugunu anladıgımda neredeyse yataktan asagı intihar ediyodum kendimi

neyseki yarın carsambaymıs ya carsambaya daha 2-3 gün olsaydı dedim içimden ve halime şükrettim

özgecaannn güle güle kulllan heh bi kere basladın artık devamı gelir... bambu bileyicisinden bende de var törpünün kalını gibi alıp tırnaklarımı törpüleyesim gelio

ezgicaaaaaannn ahahaha ben dün aglaya aglaya sistim artık dugune gözyasım kalmadı zaten rahat rahat dans edebilirim babamla saka bi yana anneme soledim cok guzel olcanı soledi ya babanla dans et ya da sen evden cıkarken asagıda caldıralım dedi dans etmek daha iii bence hem babalar günü de gelio olcak icimde kalır yapmazsam babişkomla dans edicem o sarkıda nolursa olsunnn bizi anlatıyor o sarkı... askım da yapma valla dugunu de beni de bırakır evine geri donersin die korkuyorum diyor

maşrapa resmen gündem konusu oldu yaaaa başyapıt gibi mübarek artık kullanmaya kıyamıcaz bu gidişle

Günaydın gelinciklerrrr
mergu hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun
Ezgicim sağol bebeğim amin inş.ama bugün
Özgecim hadiiiiiiii hayırlı olsun devamı gelsin inş.
Çağlam hoşgeldin

Son düzenleme:
evet çağlammm yap, yapalımmm babacıklarımızla bir anımız daha olsunn. ve biliyomusunuzz dün akşam annem ve ablamla konuşmalarım sonucu bir karar aldımmm haziran ayındaa (ama son günüde olabilir bilmyirm ne zaman olur) babamla konuşiciiiiiimmmm sadece şu hastalık psikolojisni biiraz atmasını bekliyorumm.o ne kadar iyi olursa o akdar çabuk konuşrumm.aşkıma bunu söylediğimde nasıl sevindii yaaa bitanem benim kıyamam onaaa
buarada yeni gelincik merguana hoşgeldinnnnnnnn :))

Günaydın gelinciklerrrr
mergu hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun
Ezgicim sağol bebeğim amin inş.ama bugün
Özgecim hadiiiiiiii hayırlı olsun devamı gelsin inş.
Çağlam hoşgeldin

yağmurcummm nolduuu canım bi durum mu var?

özgecimm hadi hayırlı olsun canımmm

çağlammm sendeki bu enerji kendime getirdi beni vallahiiii maşallah sana kuzucummm

yağmurcum günaydın sanadaa

üüüüüf ezgicim dün belki de o kadar söylediler ki nazar mı değdi bilmiyorum o kadar kıpır kıpırdım işte yazmıştım milletin neler dediğini bugün tam aksi dün yorumları aldım içim sıkılıyor nebiliyim yaa kafam bi dünya oldu biliyordum ama ben çağlamla msjlaştık söylüyordum ama işte yinede

günaydın tubacım..neyse ben enerjinizi almım sıkıntımla hepnzi seviyorm

Son düzenleme:

kuzum bemnim sizinkiler enişteyi istemiyo mu?
istemiyolarsa neden istemiyolar?

olur mu öyle şey herşeyi paylaşıcazzz sadece iyi gün dostu değilizzz kiii..ne dedi ananenler falan?

özgecimm hadi hayırlı olsun canımmm

çağlammm sendeki bu enerji kendime getirdi beni vallahiiii maşallah sana kuzucummm

yağmurcum günaydın sanadaa

ayyy tubikimmmm askım gelcek yaaaa yarın ve pazara kadar da izinli ya ondan benim bu enerjik hallerim askım hep yanımda olsa dusun ne olurum yani 324890148291 tane metro yemiş gibi olabilirim

yagmurcum bence sıkma canını daha cok erken sonucta hernekadar olumsuz da baksalar sen istedigin icin karsı cıkmıcaklar onlarda bilincinde ayrılmıcanın o yuzden merak etme

bu heyecanın, enerjinn hiiççç gitmesin o zamann canımmmm

yağmur tatlım bencede sıkma canını, üzme kendini

kızlar bu arada benim babam biliyodu zaten benim aşkoşun varlığını ama annem dün akşam iyice açmış konuyu bende hemen yatağa zıpladım tabiii bakalım neler olacak bu akşammmm

kuzum bemnim sizinkiler enişteyi istemiyo mu?
istemiyolarsa neden istemiyolar?

olur mu öyle şey herşeyi paylaşıcazzz sadece iyi gün dostu değilizzz kiii..ne dedi ananenler falan?

ya uff inanın kalbime bişey oturdu sanki ananemi aradım ne yapıosun falan ee düşüncen ne falan diye,valla kızım sen sevmişssin beğenmişssin teyzenle bana laf düşmez diye başladı anladım zaten
biz sana daha layık birilerini hep düşündük ne biliyim yanına yakışacak boylu poslu maddi durumu az da olsa iyi ailesi şöyle arkasında durabilecek,sana değer veren görgülü insanlar olsun isterdik sen bizim kıymetlimizsin özelimiz ve güzelimizsin ama sana yakışmadı yanında sönük kaldı zaten durumu yok hiçbişey söyleyemedi hep sıkıntım var dedi,ama sen sevdin bize düşmez hayırlısı olsun dedi...teyzende aradı dedi ne düşünüyorsun anne dedi bunları söyledim,teyzende benimle aynı fikirde böle birini beklemiyorduk kızım sıkıntı çekmenizi istemeyiz ama görünen belli o seni mutlu edebilecek mi inanıyormusun kafanda herşey tammı tamam oturması kalkması efendi ama bu yetmiyorki bir ömüür dedi zaten ben bittim konuşamadım ama senbilirsin kızım gönül dedi inş.rabbim utandırmaz dedi bişey diyeemdim annem tel.aldı sonra geldi kızım ben sana demiştim onay vermicekler die hele erkekler ne der kimbilir biz yine çocuğa bişey demedik ama bilmiyorum kızım bir kez daha düşün dediiiiiiiiiiiiiiiiii içim acıo kızlar benim ne suçum vardı ya gönlümün offf oturduğum yerde aklıma geldikçe ağlıyorum dünde oturamıyordum Allah ın işi kendi kendime gelin güvey oldum al işte nefes alamıyorum sanki ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…