ederim canım ne demek.inşallah hepimiz sevdiğimiz insanlara kavuşuruz. evlenince eskişehirde oturacağız.ben üniversite son sınıfta okuyorum.oda çalışıyor
selam kızlar.benide alırmısınız aranıza
bende kesin 2013 gelini olucağım inşallah
Çağlamm kurabiyeeemmmm tam o anda babanlaaa dans ederkennnnn biiiir supermann giriyorr kapıdan veeeee...
[video=youtube;zF466zQP7M4]http://www.youtube.com/watch?v=zF466zQP7M4&feature=related[/video]
:123:
günaydın kızlarrrr
hep derdim çeyizime alacağım ilk şey bambu bıçak olcak diye, bu isteğimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım
markafoniden bunları aldım az önceeeee
Eki Görüntüle 430842
Eki Görüntüle 430845
Eki Görüntüle 430847
Günaydın gelinciklerrrr
mergu hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun
Ezgicim sağol bebeğim amin inş.ama bugün
Özgecim hadiiiiiiii hayırlı olsun devamı gelsin inş.
Çağlam hoşgeldin
hoşbuldummmm kiiisizin de hakkınızda hayırlısı olsun yagmurcumm
Günaydın gelinciklerrrr
mergu hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun
Ezgicim sağol bebeğim amin inş.ama bugün
Özgecim hadiiiiiiii hayırlı olsun devamı gelsin inş.
Çağlam hoşgeldin
evet çağlammm yap, yapalımmm babacıklarımızla bir anımız daha olsunn. ve biliyomusunuzz dün akşam annem ve ablamla konuşmalarım sonucu bir karar aldımmm haziran ayındaa (ama son günüde olabilir bilmyirm ne zaman olur) babamla konuşiciiiiiimmmm sadece şu hastalık psikolojisni biiraz atmasını bekliyorumm.o ne kadar iyi olursa o akdar çabuk konuşrumm.aşkıma bunu söylediğimde nasıl sevindii yaaa bitanem benim kıyamam onaaa
buarada yeni gelincik merguana hoşgeldinnnnnnnn :))
yağmurcummm nolduuu canım bi durum mu var?
üüüüüf ezgicim dün belki de o kadar söylediler ki nazar mı değdi bilmiyorum o kadar kıpır kıpırdım işte yazmıştım milletin neler dediğini bugün tam aksi dün yorumları aldım içim sıkılıyor nebiliyim yaakafam bi dünya oldu biliyordum ama ben çağlamla msjlaştık söylüyordum ama işte yinede
günaydın tubacım..neyse ben enerjinizi almım sıkıntımla hepnzi seviyorm
üüüüüf ezgicim dün belki de o kadar söylediler ki nazar mı değdi bilmiyorum o kadar kıpır kıpırdım işte yazmıştım milletin neler dediğini bugün tam aksi dün yorumları aldım içim sıkılıyor nebiliyim yaakafam bi dünya oldu biliyordum ama ben çağlamla msjlaştık söylüyordum ama işte yinede
günaydın tubacım..neyse ben enerjinizi almım sıkıntımla hepnzi seviyorm
özgecimm hadi hayırlı olsun canımmm
çağlammm sendeki bu enerji kendime getirdi beni vallahiiii maşallah sana kuzucummm
yağmurcum günaydın sanadaa
ayyy tubikimmmm askım gelcek yaaaa yarın ve pazara kadar da izinli ya ondan benim bu enerjik hallerim askım hep yanımda olsa dusun ne olurum yani 324890148291 tane metro yemiş gibi olabilirim
yagmurcum bence sıkma canını daha cok erken sonucta hernekadar olumsuz da baksalar sen istedigin icin karsı cıkmıcaklar onlarda bilincinde ayrılmıcanın o yuzden merak etme
kuzum bemnim sizinkiler enişteyi istemiyo mu?
istemiyolarsa neden istemiyolar?
olur mu öyle şey herşeyi paylaşıcazzz sadece iyi gün dostu değilizzz kiii..ne dedi ananenler falan?
ayyy tubikimmmm askım gelcek yaaaa yarın ve pazara kadar da izinli ya ondan benim bu enerjik hallerim askım hep yanımda olsa dusun ne olurum yani 324890148291 tane metro yemiş gibi olabilirim
yagmurcum bence sıkma canını daha cok erken sonucta hernekadar olumsuz da baksalar sen istedigin icin karsı cıkmıcaklar onlarda bilincinde ayrılmıcanın o yuzden merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?