'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy canımmm hayırlı olsun şimdidennn bakalım ne diycek babişin :))

ay harika buuuuuuu inşallah durumlar hızlanır biran önce kuzummmm güzel haberlerini beklioruzz

yagmurcum buyukler hep öledir... ama bu işler boyla posla parayla pullu olmuyor... olsaydı hülya avsar kaya cilingir ogluyla mutlu olurdu... boyda var para da

hayırlsıını dilemek lazım her zaman... benim dayım yengemin yarısı kadardır... yengemi gormelisin dunyalar guzeli ay parcası gibi bir kadın dayım da ufacık tefecik kel bir adam bu kadın bunda ne buldu dersin evlendiklerinde giycek ikinci kıyafetleri bile yokmus el memleketinde almanyada fabrikalarda calısmıslar iki üç işe brden giderlermiş yani evlendiklerinde dayımın parası da yokmus

bir kuru askın peşine dusmus... ama masallah simdi herseyleri var... yazlıklar kıslıklar yatlar katlar... allah yuru ya kulum dedi mi diyor işte ve dayım hala ilk gunku gibi asıktır karısına baktı mı ici titrer...

nişanda ona kestirdim kurdelamı dayıma dugunumdede yengem sahit olsun istiyorum öle mükemmel dillere detan bir evlilikleri ve askları var cunku bana da bulassın istiyorum

ay harika buuuuuuu inşallah durumlar hızlanır biran önce kuzummmm güzel haberlerini beklioruzz

bakarsın haziranda istemeye geliyolar derimmmm

ama bu işler boyla posla parayla pullu olmuyor... nede güzel demişsin canım aynen öyle. yağmurcum bende inanıyorum ki çok mutlu olacaksın sen, ve herkes anlayacak seni.

hayatım mesele sadece tabiki boy değil
tahsil yok dio ,boy yok,evlencek cebinde parası yok,aile yardımı yok..1 kuru maaş olduda sen çıktın işten çalışamadın ne olcak nasıl geçindircek düşündünüzmü sevdiniz anlıyoruz ama kızım anneni görüyorsun 30 yıldır çekiyor onunla sizde çektiniz süründünüz o yüzden sana kıyamıyoruz ayrıl diyip mani olmak istemeyiz ama hiç olumlu yanı yokki sana iyi bakarmı bilmiyoruz para yok cebinde öle erkek sıkıntılı olur örnek baban huzursuzluk çıkıyor bağırıyor,istediğini yapmıyor bişey paylaşmıyorsunuz ws.haklılar belki ama ben ne yapayım ya allahım gönlümü düşürdü nasıl ayrılıyım şimdi belki şans yüzümüze güler iyi oluruz bilmiyorum sana nasıl davranıyor dediler iyi dedim teyzem kızım bize pat pat çok mutluyuziiçok iyi ws.diyemiyorsun ki ya diyor bende teyze ilk zamanlar kesinlikle buuu diyordum ama bu sene cılkı çıktı aramız limoni geçti aylarca dedim bilmiyorum gerçekten parası olmayınca sıkıntılı bağıran bi tip oldu dedim,görüşmek isteemeyen nebileyim bende bilmiyorum dedim ama seviyoruz aslında çoucğunda suçu yok ailesinin dediler ,sonra sade cocukla değil aileylede evleniyorsun dediler iyi düşün dediler,annem diyor dayınlar babanlar kızım bilmiyorum ama çok zor dedi ya valla ben ölcem kalbim sıkışıo yaaaaaaaaaaaaa bizim suçumuz neeeeeeeeeee

canım aileler kendi yavrularını hep daha üstün görürler zaten, kimseleri beğenmezler, hep daha iyisi olsun isterler
ama burda önemli olan seni sağlam durman, çünkü bu hayatı sen yaşıcaksın
anne, annane, teyze biz birbirimizi seviyoruz, iyi de anlaşıyoruz, mutlu olacağımıza da inanıyoruz, sizin de desteğinizi istiyorum demen lazım
sonuçta senin onu sırf bu sebeplerle terketmeyeceğini bilmeliler
ne güzellik önemli ne para pul..o eve girdiğinizde birbirinize saygınız, sevginiz olsun, çok da yoksulluk çekmediğiniz sürece herşey hallolur
üzme sen kendini canım herşey yoluna girer zamanla
enişteyi tanıcaklar daha, tanıdıkça bak herkesten kıymetli olcak zamanla eniştem

ayyyy çok heyecanlıııı
gelincikler bir bir dökülüyo valla, darısı ezgimin başına

ben de nişanda kurdelamı stajımı yanında yaptığım büyüğüm, meslektaşıma kestircem
onu çok severim o da beni çok sever

özgecim ben zaten onu diyorum ilk başta annem çok karşıydı şurda belli benimseyeli 7-8 ay olmuştur ama yinede düşün derrrrrr ilk başta vermemmmm derdi vermem
sebeplerini yukarıda yazdım okursan

tek bişey sölicem

seven sahip cıkar sonuna kadar ölüme bile gider....

bu cesaret varsa gercekten asıksındır alırsın aileni karsına, zor olur gec olur ama olur....

için de en ufak bir suphe korku varsa ama yol yakınken vazgec canım

inşallah kuzummm ne güzel yaa valla böle şelerde bile insan totem yapıo sevdigi saydıgı birileri oldumu ugur getircekmiş gibi dimi

özgecim ben zaten onu diyorum ilk başta annem çok karşıydı şurda belli benimseyeli 7-8 ay olmuştur ama yinede düşün derrrrrr ilk başta vermemmmm derdi vermem
sebeplerini yukarıda yazdım okursan

okudum bitanem
onlar da kendilerine göre haklılar tabi, herkes en iyisini ister yavrusu için
ama dediğim gibi bu hayatı iyisiyle, kötüsüyle sen yaşıcan
kendi tercihimdi diceksin sonunda..Allahım hiç pişman etmesin seni verdiğin kararlardan
şu güzel zamanları gönül rahatlığıyla yaşayamıyosun kıyamam ben sana
Allah gönlüne göre versin canım benim

evet zaten kendisi dedi benim elim uğurludur, daha önce de bi kaç çiftin nişan kurdelesini kestim hepsi çok mutlu diye
ondan sonra iyice heveslendim, ayyy heyecanlanıyorum çağlam yaaa
çok soğukkanlıydım ama ara ara mideme sancı giriyo valla, az kaldı kiiii

çağlam ben bitirseydim biliyorsun bir ara ne zor günler geçirdik sen en yakınımdan biliyorsun yani bırakmadım sabrettim yine gizim pelinim nazlımda bilir çok zor günler geçirdik biz sınavdı dedim bırakmadım ki kolay mı ki bırakmak ama işte etrafında 1 kişi destek bile olmuyorsa düşünsene hep olumsuz ben askımı idare ettim ne zor zamanlar geçirdim onları da ediyorum ama bir tek annemdi şimdi yavaş yavaş herkes nasıl gücüm kalcak nasıl dayanıcam tek başıma ben inanın ne zor kimse olumlu değil kimseeeee tekim yalnızım ki

yağmurcumm durumun zor farkındayım Allah yardımcın olsun ve gerçekten hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.çağla durumu çok güzel özetlemiş insan istedikten sonra herşeyi yapabilir.parada pulda olur.yeter ki siz huzurlu olmayı başarabilesiniz.ailende zamanla damadı olduğu gibi kabullenmeyi öğrenir.an gelicek sadece seni mutlu ettiğini görmeleri bile yetecek.ama sanada önemli görev düşüyor sessiz kalmak yerine aşkınızı kararlı bir şekilde savun ailene canım sen sönük kalırsan daha çok bastırırlar.tabi sen daha iyisini bilirsin sonuçta sen tanıyosun onları yağmurcum.Alalh utandırmasın
evet evett ezgicandanda bekliyoruzzz

inşallah tubişşşşşşşş ayy çok heyecanlıı :18:

sana yemin ederim dün oturamıyordum millet dio sende bişey var güzellğine güzellik katılmış sanki gözlerinin içi mutlu parlıo kimse bilmiyordu bize geliceğini ani gelişti biliyorsunnuz zaten ws.ama bugün varya o kadar mutsuzum ki beynim karıncalanıo boynuma agrı attı kalbim ağırrrrrrrr,aşkımda benim için ne dediler diyip duruyor off özgem o kadar zor ki mücadele etmek tek başına ki şuan sadece anne anane teyze yenge ya diğerleri duyunca ben yaparım onun suçu ne benim sucum nee ne yapıyım ailesinin suçu herşeyyyyy Allah bildiği gibi yapsınn amin canm kimseye yaşatmasın çok zor vaallahii

ezgicim ben annemle 2,5 yıldır savaşıyorum ki neler dedi yaptı bırakmadım nelerrrrrrrrrrr biliyorlar

Son düzenleme:
kızlar günaydın yeni gelen gelincikler hoş gelmişler

özgecim güle güle kullan bambularını ilk çeyiz özel olur hep

yağmurcum senin konun çok farklı çağlanın seven herşeyi yapar lafına hep katılıyorum katılcamda sevgim için ailemi herşeyi karşıma alırım şimdi diceksin tahsili var geleceği parlak felan bunlar olmasa ne önemi var ben onu sevdim hiçbişeyin önemi yok

büyükleri şu açıdan dinliyorum cicim ayı dedikleri aylar geçerse eğer evlilikte ortak meşkaleller olmalı gezi spor vb şeyler ihtiyaçlar para devreye giriyor ve bakıyorsun benim neden yok yağmur öyle diyip etraftakilerde görüp benim olmucak offf dersen sen zaten mutlu olamazsın kusura bakma ama bunlar illlaki karşına çıkıcak belkide çıkıyordurda bilemem

kişi kendini bilmeli yok olacaksa yoka alışmalı allah herşeyi var ediyor sabırla beklemeli babam bağırıyor diyorsun belkide öyle biri değildi bişeyler onu bu hale getirdi para büyük etken demi evet malesef öyle

çağlam senin dayınn durumu yokkmuş yürü ya kulum demiş allah benim babamada öyle yapmış, benim babam düğün yapmamış annemin babası yapmış herşeylerini ben bunu yeni öğreniyorum annecim diyor ki ben hiçbirzaman bişi istemedim gizim diyor inanırmısın gık demmmiş babanmın yoktu yoktu dior evlenirken mahçup oldu hep ama ben hep altınlarımı bozdurdum verdim ona hep arkasında durdum onun kimse aaa onun yok diemedi çünkü birikimim ona feda oldu olsunda dedi ben annemden böyle gördüm babamın geleceğni annem ne bilsin babam şimdi güzel yerlerde imkanları güçleri var ama annem hiç bişi istemedi hiç hemde

şimdi ben annem gibi bir kadın elbet olmucam olamam çünkü millet yazın tatile giderken annem ev kredisi ödedi 2 çocuk yetiştirdi kendisi giymedi olamam ki ben, ama yağmur sen aşkım için dayanırım diyorsan arkasında dur ama dayanamam der insanlara elbbeteki özenebilirsin ama bu tür şeler seni üzerse yanındakine yansıtırsan bu iş yürümez ki zaten aşkta biryere kadar desemde inanma 5 yıllık bir ilişkim var bu lafı elbet demem ama benim evlilerden duyduğum laf bu özellikle ynei kuşak evlenirken bu lafı diyor neden inan bilmiyorum allah o lafı diycek seviyeye getirmesin

Son düzenleme:

hayatım ben zaten zorluklarla ona desteğim biliyorsunuz çıkarken 2,5 yıl bitti ben zaten sevemesem destek olmasam çıkarken parası yookki zaten evi şurda 1 yıl olmadı ödüyor ondan öncede beni hediyelere boğmadın,çiçek almadıninebileyim en iyi restauranlara götürmedin ws.demedimÖLE BİRİ DEĞİLİM yok çünküü yokkk nasıl diyiim ben bunu böle kabul edicektim yada yoluma bakıp durumu daha iyi olan birile çıkıcaktım çok rahat edicektim ama yapmadım öle bişi bi dk.bile düşünmedim ki düşünsem bu zorluklarda anında kalmazsdım kii
seviyoruz tabiki seviyorum cebelleşiyorum az çok biliyorsunuz burda olduğumdan beri başta annem vermem diyordu ben direttim kabul etti onlarında suçu yok kızları çekesin istiyorlar evlatlarıyım haklılar ama ben seviyorum rabbim ayırmadıgı sürece ayrılmam ki ben onla sokaktaki köfteciden yiyorum YERİ GELİYOR YEMİN EDİYORUM EYEMEDEN İÇMEDEN DÖNELİM DİYORUM O KABUL ETMİYOR SIRF PARA TUTMAK İÇİN HE 50 TL İLE Mİ OLCAK AMA AKMASA DA DAMLAR Kİ DİYE kimse bilmiyorki aslında O ZORU BEN 2,5 YILDIR YAŞIYORUM Kİ AMA YANSTMIYORUM KİMSEYE BEN ONUN YANINDA KOLUNUN ALTINDA MUTLU VE HUZURLUYUM KIZLAR YA ONUN Bİ SUÇU YOKKİ BEN ONU YERİM YAA UFF

Son düzenleme:
geçmşiii okudumm geldimmm
nazlımm pelinimmm yinee kavuşmuşsunuzzz ne güzell vallaa ohh fotolarda süperr yinee çook tatlısnızz kii

yağmuşumm kıyamammm sanaa yaa ben gibii sıkıntılaramıı girdin sende okudumm vallaa zor bi durumm sevdiğin adam ve ailen :26:
en sağlıklı kararı sen vericeksinn biliyosunn tatlımm amaa seviyosan ki sevdiğinden süphemiz yokk sonuna kadar destek ol bencee ailende seninn iyiliğini rahatlığını düşünüyoo tabiki amaa herşeyy paraylaa olmuyo ya mutluluk hiç olmuyo bana göre
allah yardımcınn olsun kuşumm senindeee bende seninn gibyim biliyosun dünden beri düşünüyorumm çıkış yolu yokk
hayırlısı içinn duaa edelimm bizz üzmee sende kendiinii canımmmcımm

BENİ ANLADIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANM YA PARA DA GÖZÜM OLSAYDI KİMLER KİMLER İSTEDİ AMA DÖNÜP Bİ AN BİLE DÜŞÜNMEDİM GİDİP TANIŞMADIM YA UMRUMDA DEĞİL O GÜNDE ANNEME DEDİM BU DA OLMAZSA GİDİPTE DURUMU İYİ OLAN DİYE SIRF BAKMICAMMMM DİYEonlarda şunu dio birine şans verseydin en azından rhat edersin illaki zengin olmak zorunda değil seni muhtaç etmicek biri olsun işi sağlam olsaydı kızım diyor haklılar aama konmadı GÖNLÜM KONMADI KADER DEĞİLMİŞ BAKMADIM KİMSEYEE sibelim ya ben seviyorum evet desteğimde kimse bana destek değil ki ben annemle uğraşırken şimdi ananene teyze yenge çıktı erkeklerden korkuyorum daha sert olurlar babamlar diye yaaaaaaa
tabiki ayrılmıcam ama güç destek bende istiyorum ki zehir olsun bugünlerim istemiyorum seviyorum ki karşılarına getirdim durumu zaten ben biliyorumki karşılarına getirdim ilk defa birini ama işte olumsuz eleştiriler nebiliyim uff
Allah rızası için dua edin ya bana bize hayırlısı için

Son düzenleme:

canımm tabikii anlıyorumm yaa ama ailende çook haklıı bütün anne babalar böyle düşünürr satenn evladımm rahat etsin mutlu olsun isterlerr sende haklısınn tabiki kendince sonucta calısıyo sende calısıyosunn cokda zor ollmaz gecımınızz evınızde kendınız olcaktı tanlıs hatırlamıyosam kira derdinizz bile olmıcak yani sizinn okadar zor bi geçimsizlik olcağını sanmıyorum sizde tabi sen daha iyi bilirsinn kuşumdaa ben böylee düşünüyorumm dualarımmm sizinlee canımmm üzülme sen ya

canım zaten o gün onu dedi zor ödüyorum die söz yapamam hemen diye ya dedi de dedi o zaman yağmur olduda işten çıktı rahatsızlığı var biliyorsun allah korusun ilerlerse yada hemen hamile kalırsa oğlum bunları düşünceksin dedi olduda yani dedi ne yapıcaksın maaşın eve gidiyor dedi takside sustu bişey diyemedi onlarda işte orda tereddütte kaldılar ya kızım çocuk güven vermediki diolar valla bilmiyorum ben yoruldum düşünmekten ama pes etmicem bazen diyorumki canımı alsın ne acı çekiyim ne kimse benim yüzümden mutsuz olsun ne de aşkım bizim yüzümüzden darlık çeksin ne yapıyım al yine boynum tuttu midem bulanıyor bunun sonu ne kesin hastanelik bıktım ama ben off sağol cnm Rabbim utandırmasın verdiğim karardan biz birbirimizin yanında çok iyiyiz mutluyuz ya bölede devam eder inş.aramıza bişi girmez inş.
aile desteği çok önemli çokkk...
onun ailesi onun arkasında dursa biraz varyaa...
g,zemcim sana cvp yazmıştım arada kaynadı sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…