bu heyecanın, enerjinn hiiççç gitmesin o zamann canımmmm
yağmur tatlım bencede sıkma canını, üzme kendini
kızlar bu arada benim babam biliyodu zaten benim aşkoşun varlığını ama annem dün akşam iyice açmış konuyu bende hemen yatağa zıpladım tabiii bakalım neler olacak bu akşammmm
kızlar bu arada benim babam biliyodu zaten benim aşkoşun varlığını ama annem dün akşam iyice açmış konuyu bende hemen yatağa zıpladım tabiii bakalım neler olacak bu akşammmm
ay harika buuuuuuuinşallah durumlar hızlanır biran önce kuzummmm güzel haberlerini beklioruzz
ay harika buuuuuuuinşallah durumlar hızlanır biran önce kuzummmm güzel haberlerini beklioruzz
yagmurcum buyukler hep öledir... ama bu işler boyla posla parayla pullu olmuyor... olsaydı hülya avsar kaya cilingir ogluyla mutlu olurdu... boyda var para da
hayırlsıını dilemek lazım her zaman... benim dayım yengemin yarısı kadardır... yengemi gormelisin dunyalar guzeli ay parcası gibi bir kadın dayım da ufacık tefecik kel bir adam bu kadın bunda ne buldu dersin evlendiklerinde giycek ikinci kıyafetleri bile yokmus el memleketinde almanyada fabrikalarda calısmıslar iki üç işe brden giderlermiş yani evlendiklerinde dayımın parası da yokmus
bir kuru askın peşine dusmus... ama masallah simdi herseyleri var... yazlıklar kıslıklar yatlar katlar... allah yuru ya kulum dedi mi diyor işte ve dayım hala ilk gunku gibi asıktır karısına baktı mı ici titrer...
nişanda ona kestirdim kurdelamı dayıma dugunumdede yengem sahit olsun istiyorum öle mükemmel dillere detan bir evlilikleri ve askları var cunku bana da bulassın istiyorum
ya uff inanın kalbime bişey oturdu sanki ananemi aradım ne yapıosun falan ee düşüncen ne falan diye,valla kızım sen sevmişssin beğenmişssin teyzenle bana laf düşmez diye başladı anladım zaten
biz sana daha layık birilerini hep düşündük ne biliyim yanına yakışacak boylu poslu maddi durumu az da olsa iyi ailesi şöyle arkasında durabilecek,sana değer veren görgülü insanlar olsun isterdik sen bizim kıymetlimizsin özelimiz ve güzelimizsinama sana yakışmadı yanında sönük kaldı zaten durumu yok hiçbişey söyleyemedi hep sıkıntım var dedi,ama sen sevdin bize düşmez hayırlısı olsun dedi...teyzende aradı dedi ne düşünüyorsun anne dedi bunları söyledim,teyzende benimle aynı fikirde böle birini beklemiyorduk kızım sıkıntı çekmenizi istemeyiz ama görünen belli o seni mutlu edebilecek mi inanıyormusun kafanda herşey tammı tamam oturması kalkması efendi ama bu yetmiyorki bir ömüür dedi zaten ben bittim konuşamadım ama senbilirsin kızım gönül dedi inş.rabbim utandırmaz dedi bişey diyeemdim annem tel.aldı sonra geldi kızım ben sana demiştim onay vermicekler die hele erkekler ne der kimbilir biz yine çocuğa bişey demedik ama bilmiyorum kızım bir kez daha düşün dediiiiiiiiiiiiiiiiii içim acıo kızlar benim ne suçum vardı ya gönlümün offf oturduğum yerde aklıma geldikçe ağlıyorum dünde oturamıyordum Allah ın işi kendi kendime gelin güvey oldum al işte nefes alamıyorum sanki ben ya
yagmurcum buyukler hep öledir... ama bu işler boyla posla parayla pullu olmuyor... olsaydı hülya avsar kaya cilingir ogluyla mutlu olurdu... boyda var para da
hayırlsıını dilemek lazım her zaman... benim dayım yengemin yarısı kadardır... yengemi gormelisin dunyalar guzeli ay parcası gibi bir kadın dayım da ufacık tefecik kel bir adam bu kadın bunda ne buldu dersin evlendiklerinde giycek ikinci kıyafetleri bile yokmus el memleketinde almanyada fabrikalarda calısmıslar iki üç işe brden giderlermiş yani evlendiklerinde dayımın parası da yokmus
bir kuru askın peşine dusmus... ama masallah simdi herseyleri var... yazlıklar kıslıklar yatlar katlar... allah yuru ya kulum dedi mi diyor işte ve dayım hala ilk gunku gibi asıktır karısına baktı mı ici titrer...
nişanda ona kestirdim kurdelamı dayıma dugunumdede yengem sahit olsun istiyorum öle mükemmel dillere detan bir evlilikleri ve askları var cunku bana da bulassın istiyorum
ayyyy çok heyecanlıııı
gelincikler bir bir dökülüyo valla, darısı ezgimin başına
hayatım mesele sadece tabiki boy değil
tahsil yok dio ,boy yok,evlencek cebinde parası yok,aile yardımı yok..1 kuru maaş olduda sen çıktın işten çalışamadın ne olcak nasıl geçindircek düşündünüzmü sevdiniz anlıyoruz ama kızım anneni görüyorsun 30 yıldır çekiyor onunla sizde çektiniz süründünüz o yüzden sana kıyamıyoruz ayrıl diyip mani olmak istemeyiz ama hiç olumlu yanı yokki sana iyi bakarmı bilmiyoruz para yok cebinde öle erkek sıkıntılı olur örnek baban huzursuzluk çıkıyor bağırıyor,istediğini yapmıyor bişey paylaşmıyorsunuz ws.haklılar belki ama ben ne yapayım ya allahım gönlümü düşürdü nasıl ayrılıyım şimdi belki şans yüzümüze güler iyi oluruz bilmiyorum sana nasıl davranıyor dediler iyi dedim teyzem kızım bize pat pat çok mutluyuziiçok iyi ws.diyemiyorsun ki ya diyor bende teyze ilk zamanlar kesinlikle buuu diyordum ama bu sene cılkı çıktı aramız limoni geçti aylarca dedim bilmiyorum gerçekten parası olmayınca sıkıntılı bağıran bi tip oldu dedim,görüşmek isteemeyen nebileyim bende bilmiyorum dedim ama seviyoruzaslında çoucğunda suçu yok ailesinin dediler ,sonra sade cocukla değil aileylede evleniyorsun dediler iyi düşün dediler,annem diyor dayınlar babanlar kızım bilmiyorum ama çok zor dedi ya valla ben ölcem kalbim sıkışıo yaaaaaaaaaaaaa bizim suçumuz neeeeeeeeeee
canım aileler kendi yavrularını hep daha üstün görürler zaten, kimseleri beğenmezler, hep daha iyisi olsun isterler
ama burda önemli olan seni sağlam durman, çünkü bu hayatı sen yaşıcaksın
anne, annane, teyze biz birbirimizi seviyoruz, iyi de anlaşıyoruz, mutlu olacağımıza da inanıyoruz, sizin de desteğinizi istiyorum demen lazım
sonuçta senin onu sırf bu sebeplerle terketmeyeceğini bilmeliler
ne güzellik önemli ne para pul..o eve girdiğinizde birbirinize saygınız, sevginiz olsun, çok da yoksulluk çekmediğiniz sürece herşey hallolur
üzme sen kendini canım herşey yoluna girer zamanla
enişteyi tanıcaklar daha, tanıdıkça bak herkesten kıymetli olcak zamanla eniştem
ayyyy çok heyecanlıııı
gelincikler bir bir dökülüyo valla, darısı ezgimin başına
ben de nişanda kurdelamı stajımı yanında yaptığım büyüğüm, meslektaşıma kestircem
onu çok severim o da beni çok sever
özgecim ben zaten onu diyorum ilk başta annem çok karşıydı şurda belli benimseyeli 7-8 ay olmuştur ama yinede düşün derrrrrr ilk başta vermemmmm derdi vermem
sebeplerini yukarıda yazdım okursan
tek bişey sölicem
seven sahip cıkar sonuna kadar ölüme bile gider....
bu cesaret varsa gercekten asıksındır alırsın aileni karsına, zor olur gec olur ama olur....
için de en ufak bir suphe korku varsa ama yol yakınken vazgec canım
inşallah kuzummm ne güzel yaa valla böle şelerde bile insan totem yapıo sevdigi saydıgı birileri oldumu ugur getircekmiş gibi dimi
ya uff inanın kalbime bişey oturdu sanki ananemi aradım ne yapıosun falan ee düşüncen ne falan diye,valla kızım sen sevmişssin beğenmişssin teyzenle bana laf düşmez diye başladı anladım zaten
biz sana daha layık birilerini hep düşündük ne biliyim yanına yakışacak boylu poslu maddi durumu az da olsa iyi ailesi şöyle arkasında durabilecek,sana değer veren görgülü insanlar olsun isterdik sen bizim kıymetlimizsin özelimiz ve güzelimizsinama sana yakışmadı yanında sönük kaldı zaten durumu yok hiçbişey söyleyemedi hep sıkıntım var dedi,ama sen sevdin bize düşmez hayırlısı olsun dedi...teyzende aradı dedi ne düşünüyorsun anne dedi bunları söyledim,teyzende benimle aynı fikirde böle birini beklemiyorduk kızım sıkıntı çekmenizi istemeyiz ama görünen belli o seni mutlu edebilecek mi inanıyormusun kafanda herşey tammı tamam oturması kalkması efendi ama bu yetmiyorki bir ömüür dedi zaten ben bittim konuşamadım ama senbilirsin kızım gönül dedi inş.rabbim utandırmaz dedi bişey diyeemdim annem tel.aldı sonra geldi kızım ben sana demiştim onay vermicekler die hele erkekler ne der kimbilir biz yine çocuğa bişey demedik ama bilmiyorum kızım bir kez daha düşün dediiiiiiiiiiiiiiiiii içim acıo kızlar benim ne suçum vardı ya gönlümün offf oturduğum yerde aklıma geldikçe ağlıyorum dünde oturamıyordum Allah ın işi kendi kendime gelin güvey oldum al işte nefes alamıyorum sanki ben ya
evet evett ezgicandanda bekliyoruzzz
okudum bitanem
onlar da kendilerine göre haklılar tabi, herkes en iyisini ister yavrusu için
ama dediğim gibi bu hayatı iyisiyle, kötüsüyle sen yaşıcan
kendi tercihimdi diceksin sonunda..Allahım hiç pişman etmesin seni verdiğin kararlardan
şu güzel zamanları gönül rahatlığıyla yaşayamıyosun kıyamam ben sana
Allah gönlüne göre versin canım benim
kızlar günaydın yeni gelen gelincikler hoş gelmişler
özgecim güle güle kullan bambularını ilk çeyiz özel olur hep
yağmurcum senin konun çok farklı çağlanın seven herşeyi yapar lafına hep katılıyorum katılcamda sevgim için ailemi herşeyi karşıma alırım şimdi diceksin tahsili var geleceği parlak felan bunlar olmasa ne önemi var ben onu sevdim hiçbişeyin önemi yok
büyükleri şu açıdan dinliyorum cicim ayı dedikleri aylar geçerse eğer evlilikte ortak meşkaleller olmalı gezi spor vb şeyler ihtiyaçlar para devreye giriyor ve bakıyorsun benim neden yok yağmur öyle diyip etraftakilerde görüp benim olmucak offf dersen sen zaten mutlu olamazsın kusura bakma ama bunlar illlaki karşına çıkıcak belkide çıkıyordurda bilemem
kişi kendini bilmeli yok olacaksa yoka alışmalı allah herşeyi var ediyor sabırla beklemeli babam bağırıyor diyorsun belkide öyle biri değildi bişeyler onu bu hale getirdi para büyük etken demi evet malesef öyle
çağlam senin dayınn durumu yokkmuş yürü ya kulum demiş allah benim babamada öyle yapmış, benim babam düğün yapmamış annemin babası yapmış herşeylerini ben bunu yeni öğreniyorum annecim diyor ki ben hiçbirzaman bişi istemedim gizim diyor inanırmısın gık demmmiş babanmın yoktu yoktu dior evlenirken mahçup oldu hep ama ben hep altınlarımı bozdurdum verdim ona hep arkasında durdum onun kimse aaa onun yok diemedi çünkü birikimim ona feda oldu olsunda dedi ben annemden böyle gördüm babamın geleceğni annem ne bilsin babam şimdi güzel yerlerde imkanları güçleri var ama annem hiç bişi istemedi hiç hemde
şimdi ben annem gibi bir kadın elbet olmucam olamam çünkü millet yazın tatile giderken annem ev kredisi ödedi 2 çocuk yetiştirdi kendisi giymedi olamam ki ben, ama yağmur sen aşkım için dayanırım diyorsan arkasında dur ama dayanamam der insanlara elbbeteki özenebilirsin ama bu tür şeler seni üzerse yanındakine yansıtırsan bu iş yürümez ki zaten
geçmşiii okudumm geldimmm
nazlımm pelinimmm yinee kavuşmuşsunuzzz ne güzell vallaa ohh fotolarda süperr yinee çook tatlısnızz kii
yağmuşumm kıyamammm sanaa yaa ben gibii sıkıntılaramıı girdin sende okudumm vallaa zor bi durumm sevdiğin adam ve ailen :26:
en sağlıklı kararı sen vericeksinn biliyosunn tatlımm amaa seviyosan ki sevdiğinden süphemiz yokk sonuna kadar destek ol bencee ailende seninn iyiliğini rahatlığını düşünüyoo tabiki amaa herşeyy paraylaa olmuyo ya mutluluk hiç olmuyo bana göre
allah yardımcınn olsun kuşumm senindeee bende seninn gibyim biliyosun dünden beri düşünüyorumm çıkış yolu yokk
hayırlısı içinn duaa edelimm bizz üzmee sende kendiinii canımmmcımm
BENİ ANLADIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANM YA PARA DA GÖZÜM OLSAYDI KİMLER KİMLER İSTEDİ AMA DÖNÜP Bİ AN BİLE DÜŞÜNMEDİM GİDİP TANIŞMADIM YA UMRUMDA DEĞİL O GÜNDE ANNEME DEDİM BU DA OLMAZSA GİDİPTE DURUMU İYİ OLAN DİYE SIRF BAKMICAMMMM DİYEonlardaşunu dio birine şans verseydin en azından rhat edersin illaki zengin olmak zorunda değil seni muhtaç etmicek biri olsun işi sağlam olsaydı kızım diyor haklılar aama konmadı GÖNLÜM KONMADI KADER DEĞİLMİŞ BAKMADIM KİMSEYEE sibelim ya ben seviyorum evet desteğimde kimse bana destek değil ki ben annemle uğraşırken şimdi ananene teyze yenge çıktı erkeklerden korkuyorum dahadert olurlar babamlar diye yaaaaaaa
tabiki ayrılmıcam ama güç destek bende istiyorum ki zehir olsun bugünlerim istemiyorum seviyorum ki karşılarına getirdim durumu zaten ben biliyorumki karşılarına getirdim ilk defa birini ama işte olumsuz eleştiriler nebiliyim uff
Allah rızası için dua edin ya bana bize hayırlısı için
canımm tabikii anlıyorumm yaa ama ailende çook haklıı bütün anne babalar böyle düşünürr satenn evladımm rahat etsin mutlu olsun isterlerr sende haklısınn tabiki kendince sonucta calısıyo sende calısıyosunn cokda zor ollmaz gecımınızz evınızde kendınız olcaktı tanlıs hatırlamıyosam kira derdinizz bile olmıcak yani sizinn okadar zor bi geçimsizlik olcağını sanmıyorum sizde tabi sen daha iyi bilirsinn kuşumdaa ben böylee düşünüyorummdualarımmm sizinlee canımmm üzülme sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?