canım zaten o gün onu dedi zor ödüyorum die söz yapamam hemen diye ya dedi de dedi o zaman yağmur olduda işten çıktı rahatsızlığı var biliyorsun allah korusun ilerlerse yada hemen hamile kalırsa oğlum bunları düşünceksin dedi olduda yani dedi ne yapıcaksın maaşın eve gidiyor dedi takside sustu bişey diyemedi onlarda işte orda tereddütte kaldılar ya kızım çocuk güven vermediki diolar valla bilmiyorum ben yoruldum düşünmekten ama pes etmicem bazen diyorumki canımı alsın ne acı çekiyim ne kimse benim yüzümden mutsuz olsun ne de aşkım bizim yüzümüzden darlık çeksinne yapıyım al yine boynum tuttu midem bulanıyor bunun sonu ne kesin hastanelik bıktım ama ben off sağol cnm Rabbim utandırmasın verdiğim karardan biz birbirimizin yanında çok iyiyiz mutluyuz ya bölede devam eder inş.aramıza bişi girmez inş.
aile desteği çok önemli çokkk...
onun ailesi onun arkasında dursa biraz varyaa...
her ihtimali düşünüpp sormuşlarr canımm yanii çoçukda yazık bişi diyemmiş ne dicek ki durumu ortada onundaa
olacağınaa varsın be güzelimm sen dikkat et kendine yani allah sağlık versin de çalışma gücü versinde çalışalımm yanii
ay çıldırıcııımmmmm
bir sarkı vardı kızlar bir ara..... böle arada yunanca seler gecio hareketli darbuka sesleri falan var arada
en bata bi cocuk sesi la mı na mı ole bişe diodu
ayyy nolur biri hatırlasınnn
hayatım ben zaten zorluklarla ona desteğim biliyorsunuz çıkarken 2,5 yıl bitti ben zaten sevemesem destek olmasam çıkarken parası yookki zaten evi şurda 1 yıl olmadı ödüyor ondan öncede beni hediyelere boğmadın,çiçek almadıninebileyim en iyi restauranlara götürmedin ws.demedimÖLE BİRİ DEĞİLİM yok çünküü yokkk nasıl diyiim ben bunu böle kabul edicektim yada yoluma bakıp durumu daha iyi olan birile çıkıcaktım çok rahat edicektim ama yapmadım öle bişi bi dk.bile düşünmedim ki düşünsem bu zorluklarda anında kalmazsdım kii
seviyoruz tabiki seviyorum cebelleşiyorum az çok biliyorsunuz burda olduğumdan beri başta annem vermem diyordu ben direttim kabul etti onlarında suçu yok kızları çekesin istiyorlar evlatlarıyım haklılar ama ben seviyorum rabbim ayırmadıgı sürece ayrılmam kiben onla sokaktaki köfteciden yiyorum YERİ GELİYOR YEMİN EDİYORUM EYEMEDEN İÇMEDEN DÖNELİM DİYORUM O KABUL ETMİYOR SIRF PARA TUTMAK İÇİN HE 50 TL İLE Mİ OLCAK AMA AKMASA DA DAMLAR Kİ DİYE kimse bilmiyorki aslında O ZORU BEN 2,5 YILDIR YAŞIYORUM Kİ AMA YANSTMIYORUM KİMSEYE BEN ONUN YANINDA KOLUNUN ALTINDA MUTLU VE HUZURLUYUM KIZLAR YA ONUN Bİ SUÇU YOKKİ BEN ONU YERİM YAA UFF
canım işlerim çok yoğun yeni görüyorum yazdığınıda
bu durumu yaşıyan bilir anca insnaların neler yaşadığını nasıl yoğun yaşadığını yaşamadan öğrenemiyoruz malesef sende anlatıyorsun ama aşılmıcak dert değil gözünde büyütlcek dert değil ben hep bunu sölemiştim aylardırda söylüyorum
sadece ben sizin sıkıntınızın odağnı görüyorum yani senin sıkıntın bundan çıkıyorsa ayda 1 hafta üzgünsen bile konu buysa evlilkte nasıl olur diyorum yani kilit soruların bu olmalı yağmurcum
ben burdan bakarken sende bunları görüyorum o yüzden yanlış anlama evet zor bir dönem seviyorsun geleceğinin nasıl şekillenceği belirsizlik bunlar çok zordur ama sen bunları aranızdaki sıkntının yegane sebebi olarak görüyorsan yada evlendiğinizde ailesinin yazları size geleceğini sölemiştin bu problem değilmi kiii bunun etkisi yokmu
yağmur burda yazdıklarını biliyorum ama birkaç soru sor ve cevaplarından emin ol kalbinle değil mantığınla bak cevaplar seni yönlendircek ben burda ne sölersem söliyim sevgi kazanır ama evlilikte cesaret ister psikolog arkadaşım bana sadece kendime soru sormammı söledi çünkü oda ruh eşi dediği bir adamla evlendi ama boşanma sürecindeler o yüzden şu günlerde herkese soruları sormasını tavsiye ediyorum
üstüğümüzü örttüğümüz küçükte olsa bütün detaylar çığ olabiliyor
çağla onu gördümmü kötü görürsem uymak zorundayız dimi ya kötüyse bir ayrılışı daha nasıl bitiririm katlanırım been ki..yağmur biliorum pek istemiyosun bunu yapmak ama ben de ilişkimde böle donemlerden gectim sizinki kdr siddetli olmasa da
kalbimin evet dedigine aklım da evet demeli mi acaba diye... gittim geldim bir dönem
ve o zaman istihare olayına basvurdum işin icinden cıkamaz gibi olunca...
bence bi donum noktasındasın eger ailem kabul etmez kesinlikle diyorsan sana buyuk iş dusecek... en azından hayırlı olcana dair bir inancın olursa daha cok asılırsın diye dusunuyorum
nacizane bir tavsiye... kimi buna inanır kimi inanmaz ama ben denedigimde ertesi gün cok daha huzurluydum mutluydum
herkes kendi inancı cercevesinde yasar bazı seyleri... bu benim enerjimi değiştirdi mesela sonradan karsıma cıkan zorlukları asmamda enerjimi değiştirmemde yardımcı oldu
benimde bu olaya ınancım var kusum annem de hayatındakı en onemlı olayların kararını vermeden once istihareye yatmısyağmur biliorum pek istemiyosun bunu yapmak ama ben de ilişkimde böle donemlerden gectim sizinki kdr siddetli olmasa da
kalbimin evet dedigine aklım da evet demeli mi acaba diye... gittim geldim bir dönem
bence bi donum noktasındasın eger ailem kabul etmez kesinlikle diyorsan sana buyuk iş dusecek... en azından hayırlı olcana dair bir inancın olursa daha cok asılırsın diye dusunuyorum
nacizane bir tavsiye... kimi buna inanır kimi inanmaz ama ben denedigimde ertesi gün cok daha huzurluydum mutluydum
herkes kendi inancı cercevesinde yasar bazı seyleri... bu benim enerjimi değiştirdi mesela sonradan karsıma cıkan zorlukları asmamda enerjimi değiştirmemde yardımcı oldu
tabiki gelmeleri sorun yaratır ama ben onu şimdiden düşünmüyorum hayatım zamanı gelince ya nebiliyim ya şimdiden düşünmek istemiyorum ya Ölüm ve kalım var hangimize ne olucağı bilinmez o yüzden zamanla yaşıcam onu mantıklıısı ne onuda bilmiyorum sırf bu yüzden ayrılamam ki
canım işte bu sorunu şimdilik örtüyorsunda o yüzden arkadaşımda bunu yaşadı ruh eşim diyordu düğünleri felan oldu herşey en iyisiydi ama 1 sene işte 1 sene sonra ne değiştiyse boşanma sürecindeler
şimdiki konun bu olmayabilir ama evlenince bunlar büyüyor gözünde ben gördüğümden bunu söyleyebilirim
bu yüzden tabi ayrılık olmaz seviyorsan o zaman sorun yok diyiceksin ailenede sorunumuz olmucak yansıtmıcaz diceksin hani bence senin sorunun maddiyatsa ve sen onu artık sorunun olarak görmiceksen bence üzgün olman için sebep yok
Günaaayyydııınn kuşllllaaaarrr
benimde bu olaya ınancım var kusum annem de hayatındakı en onemlı olayların kararını vermeden once istihareye yatmıs
evet evlilikte büyüyor ve sorun oluyor ama dediğim gibi gün doğmadan neler doğar inş.hakkımızda hayırlısı olur,ben onunla herşeye varım....
ailesi de inş.mutluluğumuz u görür destek olur ve rahat olmazlar inş.eşimede iş düşücek yani aşkıma bakalım görücez bunlar zamanlar nişanlılık döneminde anlaşılır zaten inş.
ben zaten şuan sevgiliyken olanları hiç yansıtmadım annemlere şükür içimde yada sizlerle paylaştım..
Allahım verdiğim karardan inş.utandrmaz hayırlısı olsun inş. ya
Nazlıcım sana bişi sorcam annen kendisimi yapmış başkasına yaptırmışmı??
evlilik için annanem yapmış , ama geriye kalan hersey için kendisi yapmış
yapıyyımmı sizce yani ya beni sonucu kahreder hani bile bile deiye hayırszsa ayrılmak zorundayım dmi o cesaret bende olsa 1dk.durmıcam cnm ya
öyle bi şartı var mı bilmiyorum annannem evlilikte hayırsız gormus ama annem evlenmiş :44: bi ara senınkıde yapmayı dusunuodu ona bı sor ıstersen hatta beraber yapın annende yapsın senınle pastamın dedıgı gıbı daha saglam olur en azındann aklında kalmaz belkı psıkolojık olarak etkılerenerek olumlu yada olumsuz goruceksın bıkac kısı beraber olursa kesın sonucta elde edersınız..
ben de cok inanıyorum pastoşummmkendim yattıgım yetmedi benim haricimde 3 farklı kişiye daha rica ettim hatta o zamanlar saglam olsun diye
ben de kesin yapmak zorundasın sartıını ilk defa duyuyorum canım bence öle bişey yoktur
:44:
yağmur biliorum pek istemiyosun bunu yapmak ama ben de ilişkimde böle donemlerden gectim sizinki kdr siddetli olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?