'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

her ihtimali düşünüpp sormuşlarr canımm yanii çoçukda yazık bişi diyemmiş ne dicek ki durumu ortada onundaa
olacağınaa varsın be güzelimm sen dikkat et kendine yani allah sağlık versin de çalışma gücü versinde çalışalımm yanii

yazık dediler zaten teyzem çocugunda sucu yokki ailede iş bitiriyor böle çocugun boynunu eğen ailenin dedi yani bana
doğru en lüksünü yapma ama oğlunuzun arkasında durun ya babası ben bişey yapamam bana mı sordun oğlum konuşurken demiş sen kendini biliyordun demiş
hey allahım allah bildiği gibi yapsın neyse yaa
amiiiiiiiiin sağlığım olduğu sürece çalışırım evde oturmak bana göre değil zten

ay çıldırıcııımmmmm

bir sarkı vardı kızlar bir ara..... böle arada yunanca seler gecio hareketli darbuka sesleri falan var arada

en bata bi cocuk sesi la mı na mı ole bişe diodu

ayyy nolur biri hatırlasınnn

canım işlerim çok yoğun yeni görüyorum yazdığınıda

bu durumu yaşıyan bilir anca insnaların neler yaşadığını nasıl yoğun yaşadığını yaşamadan öğrenemiyoruz malesef sende anlatıyorsun ama aşılmıcak dert değil gözünde büyütlcek dert değil ben hep bunu sölemiştim aylardırda söylüyorum

sadece ben sizin sıkıntınızın odağnı görüyorum yani senin sıkıntın bundan çıkıyorsa ayda 1 hafta üzgünsen bile konu buysa evlilkte nasıl olur diyorum yani kilit soruların bu olmalı yağmurcum

ben burdan bakarken sende bunları görüyorum o yüzden yanlış anlama evet zor bir dönem seviyorsun geleceğinin nasıl şekillenceği belirsizlik bunlar çok zordur ama sen bunları aranızdaki sıkntının yegane sebebi olarak görüyorsan yada evlendiğinizde ailesinin yazları size geleceğini sölemiştin bu problem değilmi kiii bunun etkisi yokmu

yağmur burda yazdıklarını biliyorum ama birkaç soru sor ve cevaplarından emin ol kalbinle değil mantığınla bak cevaplar seni yönlendircek ben burda ne sölersem söliyim sevgi kazanır ama evlilikte cesaret ister psikolog arkadaşım bana sadece kendime soru sormammı söledi çünkü oda ruh eşi dediği bir adamla evlendi ama boşanma sürecindeler o yüzden şu günlerde herkese soruları sormasını tavsiye ediyorum

üstüğümüzü örttüğümüz küçükte olsa bütün detaylar çığ olabiliyor

tabiki gelmeleri sorun yaratır ama 3ay boyunca tabiki arada geicekelr ama ben onu şimdiden düşünmüyorum hayatım zamanı gelince ya nebiliyim ya şimdiden düşünmek istemiyorum ya Ölüm ve kalım var hangimize ne olucağı bilinmez o yüzden zamanla yaşıcam onu mantıklıısı ne onuda bilmiyorum sırf bu yüzden ayrılamam ki

Son düzenleme:
yağmur biliorum pek istemiyosun bunu yapmak ama ben de ilişkimde böle donemlerden gectim sizinki kdr siddetli olmasa da

kalbimin evet dedigine aklım da evet demeli mi acaba diye... gittim geldim bir dönem

ve o zaman istihare olayına basvurdum işin icinden cıkamaz gibi olunca...

bence bi donum noktasındasın eger ailem kabul etmez kesinlikle diyorsan sana buyuk iş dusecek... en azından hayırlı olcana dair bir inancın olursa daha cok asılırsın diye dusunuyorum

nacizane bir tavsiye... kimi buna inanır kimi inanmaz ama ben denedigimde ertesi gün cok daha huzurluydum mutluydum

herkes kendi inancı cercevesinde yasar bazı seyleri... bu benim enerjimi değiştirdi mesela sonradan karsıma cıkan zorlukları asmamda enerjimi değiştirmemde yardımcı oldu

çağla onu gördümmü kötü görürsem uymak zorundayız dimi ya kötüyse bir ayrılışı daha nasıl bitiririm katlanırım been ki..
ilkinde 3 yıl sonra bu da öle olursa ben ölürüm hele ki aşkımla o kadar hayalimiz varken bişeylere adım atmışken bu ilişkim daha ssağlamken severken
evet kaderimde değilse mecbur biticek belki ama onun sonucunu görmek hiç aklımdan çıkmazki yemin ederim sevmek ne zormuş oturduğum yere yığılcam sanki yemekte yemedim başım dönüp dürüyor ya yardım et Allahım

Günaaayyydııınn kuşllllaaaarrr

benimde bu olaya ınancım var kusum annem de hayatındakı en onemlı olayların kararını vermeden once istihareye yatmıs

canım işte bu sorunu şimdilik örtüyorsunda o yüzden arkadaşımda bunu yaşadı ruh eşim diyordu düğünleri felan oldu herşey en iyisiydi ama 1 sene işte 1 sene sonra ne değiştiyse boşanma sürecindeler

şimdiki konun bu olmayabilir ama evlenince bunlar büyüyor gözünde ben gördüğümden bunu söyleyebilirim

bu yüzden tabi ayrılık olmaz seviyorsan o zaman sorun yok diyiceksin ailenede sorunumuz olmucak yansıtmıcaz diceksin hani bence senin sorunun maddiyatsa ve sen onu artık sorunun olarak görmiceksen bence üzgün olman için sebep yok

evet evlilikte büyüyor ve sorun oluyor ama dediğim gibi gün doğmadan neler doğar inş.hakkımızda hayırlısı olur,ben onunla herşeye varım....
ailesi de inş.mutluluğumuz u görür destek olur ve rahat olmazlar inş.eşimede iş düşücek yani aşkıma bakalım görücez bunlar zamanlar nişanlılık döneminde anlaşılır zaten inş.
ben zaten şuan sevgiliyken olanları hiç yansıtmadım annemlere şükür içimde yada sizlerle paylaştım..
Allahım verdiğim karardan inş.utandrmaz hayırlısı olsun inş. ya

Nazlıcım sana bişi sorcam annen kendisimi yapmış başkasına yaptırmışmı??

Günaaayyydııınn kuşllllaaaarrr

benimde bu olaya ınancım var kusum annem de hayatındakı en onemlı olayların kararını vermeden once istihareye yatmıs

ben de cok inanıyorum pastoşummm kendim yattıgım yetmedi benim haricimde 3 farklı kişiye daha rica ettim hatta o zamanlar saglam olsun diye

evlilik için annanem yapmış , ama geriye kalan hersey için kendisi yapmış

yapıyyımmı sizce yani ya beni sonucu kahreder hani bile bile deiye hayırszsa ayrılmak zorundayım dmi o cesaret bende olsa 1dk.durmıcam cnm ya

öyle bi şartı var mı bilmiyorum annannem evlilikte hayırsız gormus ama annem evlenmiş :44: bi ara senınkıde yapmayı dusunuodu ona bı sor ıstersen hatta beraber yapın annende yapsın senınle pastamın dedıgı gıbı daha saglam olur en azındann aklında kalmaz belkı psıkolojık olarak etkılerenerek olumlu yada olumsuz goruceksın bıkac kısı beraber olursa kesın sonucta elde edersınız..

canım hayırsız görmüş işte ama ayrılar dimi evlendiler ama hayırsız olmuş yine görülen doğru:26:
evet söylüyordu da sence cesaret edebildi mi oda hayır söyleniyor ağızdan çıkıyorda insan hemencecik yapamıyor sonuca katlanmak gerek ve uymak öyle biliyorum hayrsz görüyorsan üstüne gitmenin anlamı yokki ya
evet işte bilinçaltı ama ananeme yap dedim demin yok beni sokma ben engel olmak istmem kızım dedi yaaa sebep ben olmak istemem dayanamam senin üzülmene dedi ya ona iannırım ben hep abdestli dualı nur yüzlüm benim

ben de cok inanıyorum pastoşummm kendim yattıgım yetmedi benim haricimde 3 farklı kişiye daha rica ettim hatta o zamanlar saglam olsun diye

hehehe en guzelı pastam aklında kalcanaa benım babamlarım durumları cok cok ıyıymıs kusum yanı bızım semtın karunu onlarmıs annemle babamda ılkokuldan berı sevgılıler dusun o zamanda telefon yok bişi yok 17 sene sevmısler bırbırlerını annem ıtalyaya gıtmıs gelmıs senelerce orda yasamıs babam onu o babamı beklemıs , annanem falan en basından karsıymıs aynı sekılde babanemlerde ıstemıomus klasık zengın cocuk fakır kız muhabetı yanı babamlara gore fakır annemler neysem herseye gogus germısler annanem ruyada hayırsız gormus ve demıs anneme yarın bigün 2 tanede cocugun olur kapıma gelırsın kızım demiş ve zaten öylede olmus.. o karun gibi zengin olan baba tarafımda sımdı elle avucla tutulur hiç bişi yook maddiyat bi yere kadar kımse paraylada mutlu olamıo yani..

ben de kesin yapmak zorundasın sartıını ilk defa duyuyorum canım bence öle bişey yoktur

:44:

aşkım nette öyle yazıyor ve mantıkende sen hayırlımı değilmi die yatıyorsun Rabbime dimi ee renkler kötü çıktı hayırsız bile bile lades demek olmuyormu devam ettirmek sence ben bunu düşünerekten hani öledir dedim ama:44:

çağlacımm kuzum yaa bizde ilişkimizde okadar zor zamanlardan öyle zor sınavlardan geçtik ki...çaresiz kalınca bende istihareyi düşünmüştüm ama cesaret edememiştim ya sonuç kötü çıkarsa yada psikolojik olarak etkilenir kötü görürsem diyee...ama çok şükür geçti o dönemler Allah bir daha yaşatmasın.bence bu zorluklar asıl kararı vermemize yardımcı oluyor doğruyu yanlışı görebiliyorsun. Allah bir daha yaşatmasın kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…