'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o yuzden bı kac kısı beraber yapmak daha dogru sonucları gosterıyo kusum tabi el senin için ne kadar içten yapar bilinmez Allah kımseye buyuk zorluklar yasatmasın ama suda bı gercekkı ufak tefekte olsa zorlukları aştıkça aşk dahada bi güçleniyoo

onuda düşünmüştüm kuşum ama güvenemedim kimseye.neyseki eskide kaldı o günler aynennn öylee çooooooook daha aşık oluyor insann

nazlım sadece sen kaldın ama gelen olursada cvplarsa seviirim sence nediyim benimki benim hakkımda ne dediler diyor 2 gündür konuşmadım dedim ya sence ne diyim sağlıklı düşünemiyorum ki:44:

kıxlsr kafama bişeler oluo ya düşcem sanki

Son düzenleme:
nazlım sadece sen kaldın ama gelen olursada cvplarsa seviirim sence nediyim benimki benim hakkımda ne dediler diyor 2 gündür konuşmadım dedim ya sence ne diyim sağlıklı düşünemiyorum ki:44:

bilemıyorum yonlendırmek ıstemem ama ben olsaydım solerdım dun aksam zaten oda anlardı olumsuz bısıler oldugunu sesımden tavrımdan fln.. senınkıde anlıodur sanırım bu sekılde daha cok strese sokarsın en ıyısı solemen olur

canım bencede söylemen daha iyi olur onunda bilmesi gerekiyo diye düşünüyorum. ama yine de sen bilirsin tabi

ay pastoşum işte aynenn öleee kimin ne olcagı belli olmuyor...

Allah ne verirse hayırlsıını versin sevdiklerimizle gün göstersin ne diyelim....

ezgoşumm benim için de cok zordu o kararı verip de tamam yatıcam ve baskalarına da rica edicem demek... karnıma giren agrıları ben bilirim kötü bişe cıkarsa ya korkusuyla...

dedigine katılıyorum kesinlikle cekilen zorluklar askı daha da guclendiriyo... o günleri atlttıktan sonra ikimizde birgün otururken birbirimize bakıp işte dedik şimdi gercekten bir elmanın iki yarısı olduk işte şimdi birimiz diğerinin eksk yanını tamamladı ve biz beraber daha da güçlü olduk

aşkımın bir lafı vardır çooook severimmm hep söler... evlilik cok iyi korunması gereken bir kale gibidir... ne içeriden dışarı sızacaksın ne dısardan içeriye sızdıracaksın...

bu iş böle yagmurcum... o kaleyi korumak dısardan yok parası yok boyu yok tahsili diyenleri içeri sızdırmamak ikinizin elinde

yerinde olsam konusurdum sölerdim.... ama tüm bunlara ragmen onun arkasında olcamı belirterek sölerdim... bunları asıp daha da guclu ve mutlu bir beraberlimiz olcaba inandıgımı ekleyerek solerdim

arkasında oldugunu hissetmezse caresiz ve yalnız oldugunu dusunur

kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah'ım hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz için inş.hepiniz çok mutlu olursunuz sevdiğinizle
ben yukarda biraz kötü oldum kolonya falan sürdüler falan o sırada benimki aradı içine doğmuş gibi yaa sesim hoşuna gitmedi nazlıcım bende işte yoruldum dedim ee ananenlerle konuştun mu dedi bende evet dedim söyledim böle böle die ama sana yazık olduğunu ailende işin biteceğinide söylediler senin suçun yok dedim..biliyordum zaten bunu bile bile geldim dedi çünkü ben bile işin içinden çıkamıyorken onlarda yani normal öle sölemeleri dedi bilmiyorum ama inş.yapıcaz bişeyler dedi,bu hafta ailemle tekrar konuşucam dedi:44:

bende güzel bi konuşma hazırla kendince dik dur karşılarında aşkım dedim tamam konuşmadan önce seni ararım dedi taamam dedim.:26:

:2:
canım her zaman yanındayız, inşallah ailesiyle konuşması da olumlu geçer. üzme sen kendin, bak yine sana oluyo olan. Herşey olacağına varır. Ne yazıldıysa bizim için onu yaşayacağız bir şekilde.

amin bitanem amiin inş.evet bana oluyor boynum tuttu yine
ya hala diyorki bana sardığın sarmalardan kaldıysa,kaynanamın turtasından getirirmisin o benim açım yaaa ben onu yerim yaaaaaaaa

kına şarkılarımdan biriiii özel bi karegrofylee ya ablacıkla yada sevgılıcıklee döktürüceeemmm bundaaa obaaa

kendimi denize atıp bi balık tutucam
7 gelini bırakıcam benim nasibim sensin

[video=youtube;VlVHO72PR_U]http://www.youtube.com/watch?v=VlVHO72PR_U&feature=related[/video]

nazlıcım bende düğünümde hep böle bişi hayal etmiştim buna benzer tabi böle olmasada inş.nasip olur yaa
[video=youtube;IL4aJEf8mXM]http://www.youtube.com/watch?v=IL4aJEf8mXM[/video]

nazlıcım bende düğünümde hep böle bişi hayal etmiştim buna benzer tabi böle olmasada inş.nasip olur yaa
[video=youtube;IL4aJEf8mXM]http://www.youtube.com/watch?v=IL4aJEf8mXM[/video]

temenna almadan once ben ve cıntıyan gıyen akrabalarla zaten bole bı oyun yapılıo sonra kaynanaya temenna yapılıyoo bızım adetlerde harıcınde bıde kınadan sonra oynamak ıstiyorumm AŞk'la

temenna almadan once ben ve cıntıyan gıyen akrabalarla zaten bole bı oyun yapılıo sonra kaynanaya temenna yapılıyoo bızım adetlerde harıcınde bıde kınadan sonra oynamak ıstiyorumm AŞk'la

temenna ne canım ya anlamadım?:44:
böle ya ark.istiyorum birde bende aşk la istiyorum ya şu üsteki gelin gibi yada karşılıklı harmandalı yada romannnn evet evet roman çok severimkiiiii

benııııımm Pelimimmm bugun nerdeee acebaaaaaaaaaaaaa cokmu yogunmuşkiii benim aşkkuşuuummm

Temenna bizim adetlerde kaynanaya saygı durusu olarak gecıyo senıde anne olarak kabul ettım demek gibi bişi kına gecesınde kına yakılmadan once şalvarlıklar gıyılır bole akraba ve yakın arkadaslarla oynanıır sonra temenna alınır o sırada el opulur kaynana altın verır kızın elıne sonra kaynanayla bı halay cekılıp bındallı gıyılır kına yakılır

ayy ne ilginç değiişşik adet ya aslında güzel bişi ya ben adetleri severim yaa inş.senin düğüne gelmek nasip olur ya :26:

Acıcıcıııııkkkk yogunum aşkımmm, okuyorum ama yazamıyorum kuşummm yasmin levy i görünce gözlerimmm geçen günkü gibi bole oldu çok sevıoorummm ben o hatunuu sesini ve muziğiniiiii çok güzelkiiiiiii düğünündee beraberr oynıciiizz inşallahh

hoşgeldin tatlımm

günaydın bebeklerr

hehehe attım valla ezgimmm
görünce dayanamadım nasıl olsa alıncak dedim
böyle yavaş yavaş alcam inşallah

merguana aramıza hoşgeldin canımmm
ne güzel ya, gitgide çoğalıyoruz kızlar

Günaydın gelinciklerrrr
mergu hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun
Ezgicim sağol bebeğim amin inş.ama bugün
Özgecim hadiiiiiiii hayırlı olsun devamı gelsin inş.
Çağlam hoşgeldin

hoşbulduk canlarım
kızlar günaydın bu 2013 nezaman gelecek evlenmek istiyorum allahım bi mucize olsada 2012de evlensem

ay bende öyleyim canım.sabırsızlanıyoruz sevgilimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…