Acıcıcıııııkkkk yogunum aşkımmm, okuyorum ama yazamıyorumkuşummm yasmin levy i görünce gözlerimmm geçen günkü gibi bole oldu çok sevıoorummm ben o hatunuu sesini ve muziğiniiiii çok güzelkiiiiiii düğünündee beraberr oynıciiizz inşallahh
ay pastosummm yerim ben senin sarkılarını da seni ne guzelmişşş yaaaa
oy askım farkettımm zateeennnbende coook sevoooruuummm La alegria favorimdir innşşş aşkımmm sabahlaraaa kadaaarr oyniiciiizz hemdee
ağır gibi müzik ama insanın içii kıpır kıpır oluo dimii pastooşummm oynarkene yii beni
eveeeeeeeeett cok hosuma gitti kiiiiii yemem mii ben seni yaaa pastalarınnn pastasııııııı
ay su zaman gecse de bi görsem gelin olduunu kiiii ilk gelinim benimmmm
10 ay 3 hafta 5 güüün soonnraaaaa pastaaaaaaaaaammmşu evv bii alınsaaaaaaaa azcık kalmıs baksanaa yetişemiceeem
yirim senii yiiir
yetişirsin sen her türlü kızummmm ... evi simdiden alcak mısınızzz
alaydılar eyiydiiyok kusum anca nişandan sonra alınır ev kurba uyansın onada diyiiinn 10 ay kaldıı yetişemiiiceeezzz ev yoook çeyiz yok gelinlik damatlık yoook napıcaaazzz diye telaş yapsınn
telas yaptırtabiliosan ne ii kuzum ya benimki yapmıo hiççç daha var yaa daha var dio beni gıcık etmek ıcın o zamanki biz dusunsun simdiden telasa dusmeye gerek yok diyo
adam dugun gunu nikah masasına giderken yoldada daha var dicek heralde diye dusunuyorum bazen
hahaah benim king eniştemden bu beklenirr coool adambenimkide hallederiz kurbaa önce bi panik atak krizi, ardından hallederiz be puf biz neleri halletmediik lafları peşisıra geliyoo
ayyy eniştem dee süpermiş ama yalnız o panik atak hallerine gülüyosundur ne güzel
coolugunu yerim ben onunnn azcık üç bucuk atsın istiorum pastam yaaa ama istemeye gelcekleri gün bile gayet sakindi ben telas yapıodum herzamanki gibi saclarım diken diken olmustu
o da dusun beni kuafore bırakcak sonra taaa karsıya gecip alması gerekenleri alcaktı geldi beni almaya kuafore 7 bucukta millet gelcek ole saat verdik 7 yi gecmiş ve beni kuafore almaya geldiginde hala sabahki kıyafetler vardı uzerinde... sortu ve tısortu dusunnn
ay dedimmm tutun beni bayılazaaaammm adammm adamm bu halin ne dedimmmmerak etmeee seni eve bırakıyım 15 dkk ya sizdeyiz dedi....
ben eve geldim dedim beklemeyin onlar bu aksam 10 da ancak gelir... ama bi baktım hakkaten 15 dk icinde geldiler ve askım uzerini giymiş berbere bile gitmişti
gercekten bu adamın Kriptondan geldigini dusunuyorum bazen... superman gibi bi telefon kulubesi bulup orda fırt fırt değişti hemen galiba
ayyy eniştem dee süpermiş ama yalnız o panik atak hallerine gülüyosundur ne güzel
coolugunu yerim ben onunnn azcık üç bucuk atsın istiorum pastam yaaa ama istemeye gelcekleri gün bile gayet sakindi ben telas yapıodum herzamanki gibi saclarım diken diken olmustu
o da dusun beni kuafore bırakcak sonra taaa karsıya gecip alması gerekenleri alcaktı geldi beni almaya kuafore 7 bucukta millet gelcek ole saat verdik 7 yi gecmiş ve beni kuafore almaya geldiginde hala sabahki kıyafetler vardı uzerinde... sortu ve tısortu dusunnn
ay dedimmm tutun beni bayılazaaaammm adammm adamm bu halin ne dedimmmmerak etmeee seni eve bırakıyım 15 dkk ya sizdeyiz dedi....
ben eve geldim dedim beklemeyin onlar bu aksam 10 da ancak gelir... ama bi baktım hakkaten 15 dk icinde geldiler ve askım uzerini giymiş berbere bile gitmişti
gercekten bu adamın Kriptondan geldigini dusunuyorum bazen... superman gibi bi telefon kulubesi bulup orda fırt fırt değişti hemen galiba
ay pastam ne gülmek o haline deliriyorum bi işin içinden çıkamama bi napsak bilmiyorumki hali yerim sıfatınıı vallahii yerimm yarın bi tarumar edicem o suratınııı sevmekten perişan edicem gene kaççak yer arıcak bendenbi kayınannişin bide benim sevmemden kaçıyo artık yavrucaammm eniştemmm bencede bi süpeermaaann 15 dk bi kız için ancak odadan wcye gidişş süresi bakalım bizim isteme olayları nasıl geçiceeekk ve anneme bu sefer gene ablaa dicek mii bi dizinin en heycanlı bölümünü bekler gibi bekliyorumm o anı
biz de merakla bekliyoruz kuzumm gelişmeleri aktarırsın bize dee
bizde de tam tersi ben onun sevmesinden kacıyorum ayı bogan gibi sevdigi icin
ezgicimmm iyi aksamlar kusumm ben de cıkıorummm eve gitmicem bugun direk arkadasımın morali bozuk gezicez biraz sonra da fetih kutlamalarına bakarız biraz belki
hepinizi optummmm sekerlerim güzellerimmmmm
iyi akşamlar fıstıklarımmmm
ne güzel kaynatmışsınız yerim ben sizibu arada yasmin levy çoook çok severim ben deeee
yağmurum çok üzdün kendini bak rahatsızlanmışsın
kıyamam sana canım ya yıpratma nolur kendini bu kadar..gün doğmadan neler doğar
hele bi erkeklere açılsın konu bakalım onlar ne dicek
nişan alışverim bitti demiştim ama annem kolumdan sürükledi havlu,fular,seccade,bohça vs bi sürü şey aldık
evde yapılan nişan bile bu kadar masraflı oldu, salonda yapsak nolur Allah bilir
ayyyy kurabiyemi de seçtim yaptırıyorumnişandan bi gğn önce alcaz
üzerinde kızla erkek figürü var kızın saçlarını kırmızı yaptırdım
iyi akşamlar fıstıklarımmmm
ne güzel kaynatmışsınız yerim ben sizibu arada yasmin levy çoook çok severim ben deeee
yağmurum çok üzdün kendini bak rahatsızlanmışsın
kıyamam sana canım ya yıpratma nolur kendini bu kadar..gün doğmadan neler doğar
hele bi erkeklere açılsın konu bakalım onlar ne dicek
nişan alışverim bitti demiştim ama annem kolumdan sürükledi havlu,fular,seccade,bohça vs bi sürü şey aldık
evde yapılan nişan bile bu kadar masraflı oldu, salonda yapsak nolur Allah bilir
ayyyy kurabiyemi de seçtim yaptırıyorumnişandan bi gğn önce alcaz
üzerinde kızla erkek figürü var kızın saçlarını kırmızı yaptırdım
özgeeem az kaldı nişanaaaaaaay heemn gelsin o gün, hem benim tanışmayada bir hafta kalmış olucak o zaman
ben de de saçta bakır aşkı depreştieskiden bakırdı rengi. aay yine yapıyım diyorum ama sonradan da yok yok yapmıyım diyorum. nedense şöyle bişey yerleşmiş aklıma, düğünümde saçlarım kendi renginde olmalı
ayy ne guzel heycanlısın dımı sımdı kusuummm yaao gunlere bıan evel kavusmak ıstıyorumm bendee kasım geeell geeelll geeeelll
çabuk gelsiiiin kasım, kasımda aşk başkadır
ayy ne guzel heycanlısın dımı sımdı kusuummm yaao gunlere bıan evel kavusmak ıstıyorumm bendee kasım geeell geeelll geeeelll
bakır çok yakışıyomuş sana nurayım ya maşallah ama kendi hali de acayip güzel
valla ben kendi rengini unuttum saçların artıkaslında çok güzel bi kumraldı ama ona dönmem çok zor artık, bilion kızıldan dönmesi çok zor
hem zaten dönsem bile dayanamaz bikaç ay sonra yine kızıl yaparım ben
ayyy evet azıcık kaldı benim nişana da senin tanışmaya da
mideme sancı giriyo ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?