'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oy askım farkettımm zateeennn bende coook sevoooruuummm La alegria favorimdir innşşş aşkımmm sabahlaraaa kadaaarr oyniiciiizz hemdee

ay pastosummm yerim ben senin sarkılarını da seni ne guzelmişşş yaaaa

ağır gibi müzik ama insanın içii kıpır kıpır oluo dimii pastooşummm oynarkene yii beni

eveeeeeeeeett cok hosuma gitti kiiiiii yemem mii ben seni yaaa pastalarınnn pastasııııııı

ay su zaman gecse de bi görsem gelin olduunu kiiii ilk gelinim benimmmm

eveeeeeeeeett cok hosuma gitti kiiiiii yemem mii ben seni yaaa pastalarınnn pastasııııııı

ay su zaman gecse de bi görsem gelin olduunu kiiii ilk gelinim benimmmm

10 ay 3 hafta 5 güüün soonnraaaaa pastaaaaaaaaaammm şu evv bii alınsaaaaaaaa azcık kalmıs baksanaa yetişemiceeem

yirim senii yiiir

yetişirsin sen her türlü kızummmm ... evi simdiden alcak mısınızzz

alaydılar eyiydii yok kusum anca nişandan sonra alınır ev kurba uyansın onada diyiiinn 10 ay kaldıı yetişemiiiceeezzz ev yoook çeyiz yok gelinlik damatlık yoook napıcaaazzz diye telaş yapsınn

alaydılar eyiydii yok kusum anca nişandan sonra alınır ev kurba uyansın onada diyiiinn 10 ay kaldıı yetişemiiiceeezzz ev yoook çeyiz yok gelinlik damatlık yoook napıcaaazzz diye telaş yapsınn

telas yaptırtabiliosan ne ii kuzum ya benimki yapmıo hiççç daha var yaa daha var dio beni gıcık etmek ıcın o zamanki biz dusunsun simdiden telasa dusmeye gerek yok diyo

adam dugun gunu nikah masasına giderken yoldada daha var dicek heralde diye dusunuyorum bazen

Son düzenleme:

hahaah benim king eniştemden bu beklenirr coool adam benimkide hallederiz kurbaa önce bi panik atak krizi, ardından hallederiz be puf biz neleri halletmediik lafları peşisıra geliyoo

hahaah benim king eniştemden bu beklenirr coool adam benimkide hallederiz kurbaa önce bi panik atak krizi, ardından hallederiz be puf biz neleri halletmediik lafları peşisıra geliyoo

ayyy eniştem dee süpermiş ama yalnız o panik atak hallerine gülüyosundur ne güzel

coolugunu yerim ben onunnn azcık üç bucuk atsın istiorum pastam yaaa ama istemeye gelcekleri gün bile gayet sakindi ben telas yapıodum herzamanki gibi saclarım diken diken olmustu

o da dusun beni kuafore bırakcak sonra taaa karsıya gecip alması gerekenleri alcaktı geldi beni almaya kuafore 7 bucukta millet gelcek ole saat verdik 7 yi gecmiş ve beni kuafore almaya geldiginde hala sabahki kıyafetler vardı uzerinde... sortu ve tısortu dusunnn

ay dedimmm tutun beni bayılazaaaammm adammm adamm bu halin ne dedimmm merak etmeee seni eve bırakıyım 15 dkk ya sizdeyiz dedi....

ben eve geldim dedim beklemeyin onlar bu aksam 10 da ancak gelir... ama bi baktım hakkaten 15 dk icinde geldiler ve askım uzerini giymiş berbere bile gitmişti

gercekten bu adamın Kriptondan geldigini dusunuyorum bazen... superman gibi bi telefon kulubesi bulup orda fırt fırt değişti hemen galiba

ay pastam ne gülmek o haline deliriyorum bi işin içinden çıkamama bi napsak bilmiyorumki hali yerim sıfatınıı vallahii yerimm yarın bi tarumar edicem o suratınııı sevmekten perişan edicem gene kaççak yer arıcak benden bi kayınannişin bide benim sevmemden kaçıyo artık yavrucaammm eniştemmm bencede bi süpeermaaann 15 dk bi kız için ancak odadan wcye gidişş süresi bakalım bizim isteme olayları nasıl geçiceeekk ve anneme bu sefer gene ablaa dicek mii bi dizinin en heycanlı bölümünü bekler gibi bekliyorumm o anı

Son düzenleme:

ayy çağlaaaammm çok güldüm okurkennn ben çıkıyorum kızlarr mesaim bitiyor.canlarım benim öpüyorummmmmm

biz de merakla bekliyoruz kuzumm gelişmeleri aktarırsın bize dee

bizde de tam tersi ben onun sevmesinden kacıyorum ayı bogan gibi sevdigi icin

ezgicimmm iyi aksamlar kusumm ben de cıkıorummm eve gitmicem bugun direk arkadasımın morali bozuk gezicez biraz sonra da fetih kutlamalarına bakarız biraz belki

hepinizi optummmm sekerlerim güzellerimmmmm

kaçan kaçanaa pastamm arkadasının ıns sıkıntısı gecer bebısıımm keyıflı bı aksam gecırırsınız ınss ezgitoşum balım iyi akşamlar sanadaa bende cicik olmaya başliimm yavaş yavaşş gazete baskılı oje yapiciiim artık kurbaam gündemi tırnaklarımdan takip edicek

yağmur çok detaylı okuyamasam da bi göz attım tanışmanız nasıl geçmiş diye.. diğer gelinciklerin yorumlarına katılıyorum. parayla pulla, boyla posla bişey olmaz derken senin ailenin bu yöndeki düşüncelerini kafana takacak birşey yok anlamında söylemişler. yoksa bizde biliyoruz senin bunlara takılmadığını... hem moralini bozma, dünyanın şartları en iyi insanını da çıkarsaydın karşılarına, onlar söyleyecek birşey elbet bulacaktı. çünkü annenannenin dediği gibi sen onların özelisin. herşeyden koruyup kollarken kime emanet edebilirler ki seni...
benim sormak istediğim birşey var, ailen öyle konuşurken sen hiç cevap vermiyo musun?
mesela teyzen demiş ya, bir kuru maaş, ilerde sen işten çıkarsan ne yapacaksınız vs. diye.... hani ben olsaydım şöyle derdim, o günleri göreceksem eğer, bugün çok zengin olacaktı belki ama evlendikten sonra iflas edecekti. bugün 5 bin lira maaşı olacaktı ama evlendikten sonra işten çıkarılacaktı. yani yaşayacaksam onu, bunun kaçışı yok.

ne kadar kararlı olduğunu gördüklerinde yanlarında olacaklar..

bunlarla moralini bozma. bunlar ne ki canım, ailenin normal olan endişeleri.. bunlarla seni sınamazlarsa nerden bilecekler ne kadar bağlısınız birbirinize.. bak sen teyzenin daha aranız nasıl demesinde yelkenleri suya indirmişsin.. sizin aranızın limoni olmduğunu kimsenin bilmesine gerek yok ki. ilerde bunları yüzüne vururlar yağmurcum. bunları kullanırlar sana karşı. madem seviyorum diyorsun sonunda, başında da sevdiğin hakkında negatif düşünceye yer açacak şeyler söyleme...

bunlar benden sana tavsiye ..
allahım gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
iyi akşamlar fıstıklarımmmm
ne güzel kaynatmışsınız yerim ben sizi bu arada yasmin levy çoook çok severim ben deeee

yağmurum çok üzdün kendini bak rahatsızlanmışsın
kıyamam sana canım ya yıpratma nolur kendini bu kadar..gün doğmadan neler doğar
hele bi erkeklere açılsın konu bakalım onlar ne dicek

nişan alışverim bitti demiştim ama annem kolumdan sürükledi havlu,fular,seccade,bohça vs bi sürü şey aldık
evde yapılan nişan bile bu kadar masraflı oldu, salonda yapsak nolur Allah bilir
ayyyy kurabiyemi de seçtim yaptırıyorum nişandan bi gğn önce alcaz
üzerinde kızla erkek figürü var kızın saçlarını kırmızı yaptırdım

özgeeem az kaldı nişanaaaaa aay heemn gelsin o gün, hem benim tanışmayada bir hafta kalmış olucak o zaman
ben de de saçta bakır aşkı depreşti eskiden bakırdı rengi. aay yine yapıyım diyorum ama sonradan da yok yok yapmıyım diyorum. nedense şöyle bişey yerleşmiş aklıma, düğünümde saçlarım kendi renginde olmalı

ayy ne guzel heycanlısın dımı sımdı kusuummm yaa o gunlere bıan evel kavusmak ıstıyorumm bendee kasım geeell geeelll geeeelll

bakır çok yakışıyomuş sana nurayım ya maşallah ama kendi hali de acayip güzel
valla ben kendi rengini unuttum saçların artık aslında çok güzel bi kumraldı ama ona dönmem çok zor artık, bilion kızıldan dönmesi çok zor
hem zaten dönsem bile dayanamaz bikaç ay sonra yine kızıl yaparım ben

ayyy evet azıcık kaldı benim nişana da senin tanışmaya da
mideme sancı giriyo ara ara

ayy ne guzel heycanlısın dımı sımdı kusuummm yaa o gunlere bıan evel kavusmak ıstıyorumm bendee kasım geeell geeelll geeeelll
çabuk gelsiiiin kasım, kasımda aşk başkadır

canım kızılda kararlı olman ne kadar güzeeelll...benim gönlüm her renkte geziyo işte
nişan elbiseni almış mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…