iyi akşamlar fıstıklarımmmm
ne güzel kaynatmışsınız yerim ben sizibu arada yasmin levy çoook çok severim ben deeee
yağmurum çok üzdün kendini bak rahatsızlanmışsın
kıyamam sana canım ya yıpratma nolur kendini bu kadar..gün doğmadan neler doğar
hele bi erkeklere açılsın konu bakalım onlar ne dicek
nişan alışverim bitti demiştim ama annem kolumdan sürükledi havlu,fular,seccade,bohça vs bi sürü şey aldık
evde yapılan nişan bile bu kadar masraflı oldu, salonda yapsak nolur Allah bilir
ayyyy kurabiyemi de seçtim yaptırıyorumnişandan bi gğn önce alcaz
üzerinde kızla erkek figürü var kızın saçlarını kırmızı yaptırdım
çabuk gelsiiiin kasım, kasımda aşk başkadır
canım kızılda kararlı olman ne kadar güzeeelll...benim gönlüm her renkte geziyo işte
nişan elbiseni almış mıydın
evet kasımmmm hemen gel ki 2013 e de çok azıcık kalmış olsun
heyecanlıyım valla nazlım ya ayyy nişanlı bi bağğğyan olucummmm
nişandan sonra fotocuklarını koyarsın özgem
koymam mı kuzummm koyarım tabikine
çok güzel heyecanlarmış valla ben de yaşıyorum sonunda, hiç aklıma gelmezdi valla
darısı bütünnnnn nişan yapmamış gelinciklerimizin başınaaaa
bi de şu zaman çabuk geçse de evleniversek
nazlım senin düğün tarihi ne şimdi?
en önce sen gidiyon aramızdan heeee
koymam mı kuzummm koyarım tabikine
çok güzel heyecanlarmış valla ben de yaşıyorum sonunda, hiç aklıma gelmezdi valla
darısı bütünnnnn nişan yapmamış gelinciklerimizin başınaaaa
bi de şu zaman çabuk geçse de evleniversek
nazlım senin düğün tarihi ne şimdi?
en önce sen gidiyon aramızdan heeee
nazlışko 24 nisan tarihiyle ilk yuvadan uçan gelinciğimiiizz..
sanırım en sonda ben. eylül
amiiiinnn darısıı bizeeee24 nisan 2013 yaniii 5.yıldönümümüzdee inşşş kuşuum yaaa acemiliği bende atıcaksınız sizde
Ben geldiiiimmm bebekleriiiiimmmmm
Nişan muhabbetleri dönüyooorr hu huuu diyorumm özgemin nişanını bende merak ediorum hayırlısıyla Allah utandırmadan atlatsın o gunu inşallahhÖzgemm ve nurayııımm bu aradaa dipnoot eklemekk istiorumm ben geline kızıl-bakır tonlarını feci yakıştırıyorum. çok güzel duruyor, bi tanıdığım bakır yaptırmıstı asil bi renk bence gelinliğin beyazına da en çok yakışan renk diye düşünüyorum.
Miniiiimm aşklaaaa kavuşmanaaaa sonn 10 saaat
Yağmurcum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.. umarım tum engelleri aşarsınız. sabır çok önemli bu hususta siz bence atlatacaksınız bugunleri...
vee veee veee nurayım aranızdan bence en son ayrılıcak gelin ben olucam 2014
kıyamammm sanaaa bende ankaradann geldiğindee oylee olmustummm o da senin yanındayken oyle olmus 1 gunde yaslanmıs adamımm
ayy evett azcıcıkkk kaldıııııııı aşkımmmmsankı yıllardır gorusmuyorum yaaa ojejiklerimi yapoorum şimdiii saçlarımı düzmü yapim aşko yaa
2013,2014,2015.... tahmini gelininizden selamlar canlarımmm..
Bugün komşularla toplaştık alt kattaki komşumuzun kızları evleniyo çeyiz görmeye gittik ehh birazda oynadık ...
kıyamammm sanaaa bende ankaradann geldiğindee oylee olmustummm o da senin yanındayken oyle olmus 1 gunde yaslanmıs adamımmbebegiiimm su dalgası da çok yakışırdı aslında doğal bir şekilde yapsaannn ııımmm sen her turlu guzelsinnn aşkooo
Canımm beniimmm hoşgeldiiiinnn kısmett canım yaa hepimizinn kısmett aslında yarınımızın ne olucağı belli bile değil ama iştee insanoğlu.. 2013, 2014, 2015 vs. vs. vs. en hayırlı zamanda olsun kuzum benimmm hepimiz içinnn...
Komşunuuuzz evlenıo demekkk:)) ne guzel yaa çok mutlu olsunlar inşallahhh hayatcımmm darısı başınaaaa:123::123:
timam ozaman bihter dalgası yapiimm şu önlerimide anca öle bi model kurtarır şuanay vallla derbeder oluyoo ınsan askoo
hayatımmmm inş senin çeyiz sermelerinide görüüceezz
İnşallahhh kuzuummm inşallahhhİnşallah kuzularım.. Zaten sizden dün sözü aldım eğer nasip olurda evlenirsem düğünüme mutlaka geleceksiniz...
Minnak saçlarını merak ediyorum yaaa...
harika bir akşamdıııııııııııı
arkadasımla yagmurun altında dans ettik kız kıza bob dylan la....
bu da gecenin sarkısı, kulaklarınızın pası silinsin... keske askımla dans edebilseydim ama neyse kısmetse onla da edicem bu sarkıda dans
bu sarkıyla istanbul bi baska güzeldi bu aksam
[video=dailymotion;xk6s92]http://www.dailymotion.com/video/xk6s92_bob-dylan-one-more-cup-of-coffee_music[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?