'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım sakinleştim ya askımlada konustuk saklamadım bişi anlattım sağol bitanem beni düşündüğün için Allah razı olsun
evet gün doğmadan neler doğucak inş.
ayyyyyyyyyyyyy az kaldı nişanına allahım seni mutlu etsin yaa su gibi geçsin inş.

evet kasımmmm hemen gel ki 2013 e de çok azıcık kalmış olsun
heyecanlıyım valla nazlım ya ayyy nişanlı bi bağğğyan olucummmm

eveettt 1 taşla 2 kuş vuruciiiz 2013e 2 kalaa bende nişanlı bir baaağğyaaannn oliciiimm:123:

Nurayım ya nedense bendede var o dusunce dogal olsun ıstıyorum saclarım zaten uclardakıler bıle azcık kaldı boya sımcıııkk önlerde hiç boya kalmadı ılkokul talebelerı gıbı oldum yaaaaa kasımda nişanda başka oliciik inş

nuray cvp yazdım uzuncana ama net koptu ya çıkmamıs yazıdım neyse benzer yazıyım
tabiki ne cevaplar veriyorum ben annemde balta hep karşıydı son zamanlara kadar halaki sorsan gönlü razı değil aama ben vazgeçemediğim için bişeyleri çabaladığımız için belki kaderimdir die susuyor,ben neler neler diyorum ama burda hepsini anlatmıyoruz dimi özet geçiyorum yani BEN EGER BUDA OLMAZSAN ANNE DURUMU IYI OLANA SIRF BAKMICAM AA BUNUN DURUMU II TANIYIM DEMICEM ANNE TAMAMMI DEDIM NIYE KIZIM RAHAT EDEERSIN BENIM GIBI SEFIL OLMAZSIN DEDI ANNE HAKLISIN AMA NE OLUR BANA KARISMAYIN DEDIM ILKI GALERI DUKKANLARI VRDI WS.SEVLER ARSALAR AMA NE OLDU 3 YILDA BITTI KADER DEĞİLMİŞ DEMEKKİ DEDİMMM İNŞ.BU OLUR DUA EDİN DEDİM 2.AYRILIĞI YAŞARSAM BİTERİM ANNE DEDİM GÖRDÜNÜZ ÖNCEKİNDE HALİMİ HELE ŞİMDİKİ AİLELER YAVAŞTAN TANIŞMIŞ BERABER BİŞEYLERE ÇABALAMIŞIZ BİRBİRMİZDEN KOPARSAK BEN YAŞAYAMAM DEDİM FALAN İŞTE UFF KENDİME GELMİŞTİM AMA AYRILIK KOYUYOR 1 KEZ YAŞADIM BUNDA YAŞATMASIN RABBIM BANA NE OLUR ALLAHIM BENI UTANDIRMA NE OLURR

nişandan sonra fotocuklarını koyarsın özgem

koymam mı kuzummm koyarım tabikine
çok güzel heyecanlarmış valla ben de yaşıyorum sonunda, hiç aklıma gelmezdi valla
darısı bütünnnnn nişan yapmamış gelinciklerimizin başınaaaa
bi de şu zaman çabuk geçse de evleniversek

nazlım senin düğün tarihi ne şimdi?
en önce sen gidiyon aramızdan heeee

nazlışko 24 nisan tarihiyle ilk yuvadan uçan gelinciğimiiizz..
sanırım en sonda ben. eylül

amiiiinnn darısıı bizeeee 24 nisan 2013 yaniii 5.yıldönümümüzdee inşşş kuşuum yaaa acemiliği bende atıcaksınız sizde

nazlışko 24 nisan tarihiyle ilk yuvadan uçan gelinciğimiiizz..
sanırım en sonda ben. eylül

amiiiinnn darısıı bizeeee 24 nisan 2013 yaniii 5.yıldönümümüzdee inşşş kuşuum yaaa acemiliği bende atıcaksınız sizde

tecrübe olcak bize kuzum valla güzel olcak
maşallah size 5 yıl olmuş olcak deseneeee

nurayım hele bi 2013 gelsin de eylül de gelicek ki hemennn
ben de 25 haziran diyorum bakalım kısmetse

Ben geldiiiimmm bebekleriiiiimmmmm

Nişan muhabbetleri dönüyooorr hu huuu diyorumm özgemin nişanını bende merak ediorum hayırlısıyla Allah utandırmadan atlatsın o gunu inşallahh Özgemm ve nurayııımm bu aradaa dipnoot eklemekk istiorumm ben geline kızıl-bakır tonlarını feci yakıştırıyorum. çok güzel duruyor, bi tanıdığım bakır yaptırmıstı asil bi renk bence gelinliğin beyazına da en çok yakışan renk diye düşünüyorum.

Miniiiimm aşklaaaa kavuşmanaaaa sonn 10 saaat

Yağmurcum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.. umarım tum engelleri aşarsınız. sabır çok önemli bu hususta siz bence atlatacaksınız bugunleri...

vee veee veee nurayım aranızdan bence en son ayrılıcak gelin ben olucam 2014

ayy evett azcıcıkkk kaldıııııııı aşkımmmm sankı yıllardır gorusmuyorum yaaa ojejiklerimi yapoorum şimdiii saçlarımı düzmü yapim aşko yaa

2013,2014,2015.... tahmini gelininizden selamlar canlarımmm..

Bugün komşularla toplaştık alt kattaki komşumuzun kızları evleniyo çeyiz görmeye gittik ehh birazda oynadık ...

ayy evett azcıcıkkk kaldıııııııı aşkımmmm sankı yıllardır gorusmuyorum yaaa ojejiklerimi yapoorum şimdiii saçlarımı düzmü yapim aşko yaa
kıyamammm sanaaa bende ankaradann geldiğindee oylee olmustummm o da senin yanındayken oyle olmus 1 gunde yaslanmıs adamımm bebegiiimm su dalgası da çok yakışırdı aslında doğal bir şekilde yapsaannn ııımmm sen her turlu guzelsinnn aşkooo
2013,2014,2015.... tahmini gelininizden selamlar canlarımmm..

Bugün komşularla toplaştık alt kattaki komşumuzun kızları evleniyo çeyiz görmeye gittik ehh birazda oynadık ...

Canımm beniimmm hoşgeldiiiinnn kısmett canım yaa hepimizinn kısmett aslında yarınımızın ne olucağı belli bile değil ama iştee insanoğlu.. 2013, 2014, 2015 vs. vs. vs. en hayırlı zamanda olsun kuzum benimmm hepimiz içinnn...

Komşunuuuzz evlenıo demekkk:)) ne guzel yaa çok mutlu olsunlar inşallahhh hayatcımmm darısı başınaaaa:123::123:

timam ozaman bihter dalgası yapiimm şu önlerimide anca öle bi model kurtarır şuan ay vallla derbeder oluyoo ınsan askoo

hayatımmmm inş senin çeyiz sermelerinide görüüceezz

İnşallah kuzularım.. Zaten sizden dün sözü aldım eğer nasip olurda evlenirsem düğünüme mutlaka geleceksiniz...

Minnak saçlarını merak ediyorum yaaa...

harika bir akşamdıııııııııııı

arkadasımla yagmurun altında dans ettik kız kıza bob dylan la....

bu da gecenin sarkısı, kulaklarınızın pası silinsin... keske askımla dans edebilseydim ama neyse kısmetse onla da edicem bu sarkıda dans

bu sarkıyla istanbul bi baska güzeldi bu aksam

[video=dailymotion;xk6s92]http://www.dailymotion.com/video/xk6s92_bob-dylan-one-more-cup-of-coffee_music[/video]

timam ozaman bihter dalgası yapiimm şu önlerimide anca öle bi model kurtarır şuan ay vallla derbeder oluyoo ınsan askoo

hayatımmmm inş senin çeyiz sermelerinide görüüceezz

Önlerinii yeeeğğriimm seninnn

İnşallah kuzularım.. Zaten sizden dün sözü aldım eğer nasip olurda evlenirsem düğünüme mutlaka geleceksiniz...

Minnak saçlarını merak ediyorum yaaa...
İnşallahhh kuzuummm inşallahhh

Canıııımmm kurabiyeeemmm guzel bi akşamm geçirmeneee sevindiiimmmm

umarımm arkadasınınn moralı de yerinee gelmiştiiirrr turtaaammmmm

Nesemm size doyum olmaz... Ben sıcak yatağıma yol alıyorum... Çooooooookkkk güzel bi güne uyanmanız dileğiyle...

Seviyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…