İnşallah kuzularım.. Zaten sizden dün sözü aldım eğer nasip olurda evlenirsem düğünüme mutlaka geleceksiniz...
Minnak saçlarını merak ediyorum yaaa...
Önlerinii yeeeğğriimm seninnn
İnşallahhh kuzuummm inşallahhh
Canıııımmm kurabiyeeemmm guzel bi akşamm geçirmeneee sevindiiimmmm
umarımm arkadasınınn moralı de yerinee gelmiştiiirrr turtaaammmmm
Uyudunnn bileee belkii amaaa iyi gecelerr hayattcııımmmmm :)) Kenndii adımaa bende senii seviyoruummm nur yüzlüümmmNesemm size doyum olmaz... Ben sıcak yatağıma yol alıyorum... Çooooooookkkk güzel bi güne uyanmanız dileğiyle...
Seviyorum sizleri...
kuzuumm pelimonatammmm melek yüzlüm benimmmmgeldii geldi yani en azından şimdilik... bir süre idare eder onu bu aksam... sonra yine error verir
yarın aşk dolu bi carsamba olcak inşallah pastosla ben kavusuyoruz asklarımızaben simdik hemen gidiip uyumalıyım ki yarın böörtlenciim beni kurbaa gibi gözlerle görmesin diimii amaa
öpüorum hepiciniziiii iyi geceler kuslarım
Uyudunnn bileee belkii amaaa iyi gecelerr hayattcııımmmmm :)) Kenndii adımaa bende senii seviyoruummm nur yüzlüümmm
yağsızzz kurabiyeemmmm umarımm arkadasınnn error vermezzzz ve sistem geri yuklemesi yapmazsınızzz
Ayy yarınnnn güneeşş sizinn için doğuyoorrr aşkkuşlarııımmmmmMiniiiiimmmmm veeee kurabiyeemmmm yarınnn cok guzel biiirr gün olsunn, yağmurr yağmasıınnnn doya doya sevdiceklerinizleee hasrett gideriinnn
Aşkooo hazırlıklaarr devamm mıııı bihter saçıı sana çookk yakısacaakkkkher daiimm harikasınnnn kiiğğ
bu limonataaaa vitaminii kaçmadaann uykuyaa gidiyooorrrr butun bebeklerini dee çookk seviyorrr
miiiiniiimmm aşkımm yarın eniştemee cok selamm soyleeee bol bol hasrett giderinnnn
iyiii geceleeeerrrr
ahahahahayyyy bugun ne güzel bir günnnnnnn ask doluu yaaaa hemen aksam olsuuuuuuuuuunnnn
biran önce iyi aksamlar dileyebilmek dileğiyle günaydın kızcelerimmm
oohhh ohh ne güzellll benimdee 1 güncüğümm kaldı sadceeeee cumaaa bende kavuuşuooomm kiii
ohhh harikaaaaaaaa kuzum yaaaa aşk kokucaz yinee topikçek
eveeeeetttttbide kısa sürmeseee iştee pazar tekrarr yollıcamm bennn
üzülmiceeeemm amaa yine gitcekk yinee gelcekkk kiii bnimm aşkımmmmmm
Ben geldiiiimmm bebekleriiiiimmmmm
Nişan muhabbetleri dönüyooorr hu huuu diyorumm özgemin nişanını bende merak ediorum hayırlısıyla Allah utandırmadan atlatsın o gunu inşallahhÖzgemm ve nurayııımm bu aradaa dipnoot eklemekk istiorumm ben geline kızıl-bakır tonlarını feci yakıştırıyorum. çok güzel duruyor, bi tanıdığım bakır yaptırmıstı asil bi renk bence gelinliğin beyazına da en çok yakışan renk diye düşünüyorum.
Miniiiimm aşklaaaa kavuşmanaaaa sonn 10 saaat
Yağmurcum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.. umarım tum engelleri aşarsınız. sabır çok önemli bu hususta siz bence atlatacaksınız bugunleri...
vee veee veee nurayım aranızdan bence en son ayrılıcak gelin ben olucam 2014
Tuğbacıımmm baban akşam birşey dedi mi canımmm?
[/B]
Sağol tubişcim nasılsın?
Ezgicim merhabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?