'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnşallah kuzularım.. Zaten sizden dün sözü aldım eğer nasip olurda evlenirsem düğünüme mutlaka geleceksiniz...

Minnak saçlarını merak ediyorum yaaa...

yarın çekicem futuraaf kuşuuumm ekleriimm iyi geceler bebişiiimmm

Pastaaamm ohhh ne güzeelll bi akşam geçirmişiniiiizz bende saat sayıyoruuum

kuzuumm pelimonatammmm melek yüzlüm benimmmm geldii geldi yani en azından şimdilik... bir süre idare eder onu bu aksam... sonra yine error verir

yarın aşk dolu bi carsamba olcak inşallah pastosla ben kavusuyoruz asklarımıza ben simdik hemen gidiip uyumalıyım ki yarın böörtlenciim beni kurbaa gibi gözlerle görmesin diimii amaa

öpüorum hepiciniziiii iyi geceler kuslarım

Nesemm size doyum olmaz... Ben sıcak yatağıma yol alıyorum... Çooooooookkkk güzel bi güne uyanmanız dileğiyle...

Seviyorum sizleri...
Uyudunnn bileee belkii amaaa iyi gecelerr hayattcııımmmmm :)) Kenndii adımaa bende senii seviyoruummm nur yüzlüümmm

yağsızzz kurabiyeemmmm umarımm arkadasınnn error vermezzzz ve sistem geri yuklemesi yapmazsınızzz

Ayy yarınnnn güneeşş sizinn için doğuyoorrr aşkkuşlarııımmmmm Miniiiiimmmmm veeee kurabiyeemmmm yarınnn cok guzel biiirr gün olsunn, yağmurr yağmasıınnnn doya doya sevdiceklerinizleee hasrett gideriinnn

Aşkooo hazırlıklaarr devamm mıııı bihter saçıı sana çookk yakısacaakkkk her daiimm harikasınnnn kiiğğ

bu limonataaaa vitaminii kaçmadaann uykuyaa gidiyooorrrr butun bebeklerini dee çookk seviyorrr

miiiiniiimmm aşkımm yarın eniştemee cok selamm soyleeee bol bol hasrett giderinnnn

iyiii geceleeeerrrr

Son düzenleme:

umarım uyumadan önce gözlerini çıkartmışşşıınndır aşkitolop Ben hazırım aşkım ama zaman geçmiiyooooo bi makyajım kaldı utanmasam giyniceklerimide giyip bekliceemmm saat daha 1 bucuukk yaa 5 bucuk saat sonnnaa yola çıkiciiimmmm aleyküüm selammm bebeğiiimm

günaydıııııııııııııınnnnnn sevgi kelenbeklerimmmm
nazlıııcım aşkısınaa kavuşuyoo ohh ne güzellll
nuraycımm tanışma heyecanı yaşıyorr
özgecanım hepten düşmüş bi telaşlaraaa yirim ben sizi yirimmm..
ayrıcana özgecannn 25 haziran demişsiinnn benim doğum günüsüm o günnn uğur getirsin sizeee:)))
oh ne güzel hep güzel haberlerinizi duyalım..yağmurcumda inşallah herşeyi yoluna koycak
2013ün mutlu musmutlu gelinleri oliciiiizzzzzzzzz

Son düzenleme:
ahahahahayyyy bugun ne güzel bir günnnnnnn ask doluu yaaaa hemen aksam olsuuuuuuuuuunnnn

biran önce iyi aksamlar dileyebilmek dileğiyle günaydın kızcelerimmm

eveeeeettttt bide kısa sürmeseee iştee pazar tekrarr yollıcamm bennn
üzülmiceeeemm amaa yine gitcekk yinee gelcekkk kiii bnimm aşkımmmmmm

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra gelceeeeeeeeeeekk

benim askım giderken hep öle diyooo

askım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcemmm kiiii

Kızlar gunaydınnnn mutlu biiir gün diliyorumm hepinizeeee

Miiiniiimmm aşşkııımmmm, aşkaaa kavuşmuş olmalısınnn şuaannn akşaamm gözlerimi çıkardımm da uyudumm bebegiiimmm

Çağlaaammm kurabiyeemm akşamm olsun da kavuşunn inşallaaaaaahhh:127:

Tuğbacıımmm baban akşam birşey dedi mi canımmm?

Pelincim sağol aminnnnnn..Ağzına sağlık arkadaşım İYİ Kİ VARSINIZ SİZLERİ SEVİYORUM ya iyi ki yanımdasınız dün fazla kasıldım biraazcıcık boynum kasılıyor bugün ama iyi olucam takmıyorum şuanda gün doğmadan neler doğucak inş.
Canımm,inş.sende diğer gelinciklerim de huzurlu e mutlu oluruz,hayırlısıyla engellerimiz ortadan kalkar amin...
Günaydın bu aradaaaa

Tuğbacıımmm baban akşam birşey dedi mi canımmm?

[/B]

günaydın kuşumm yok canım birşey demedi. Bu konuyu yüzyüze konuşunca ikimizde duygusala bağlıyoruz. dün mesaj atmıştı bana olucak tabi falan diye. başkada birşey demedi. hayırlı olsun bakalım hakkımızda.

yağmurcum günaydın sanadaaa

zaman geçsinnn siboş ve çağlamm sevdiceklerine kavuşsunnnn
herkes mutlu olsunnnn :))) tubişcim hayırlısı olsun canımm.
gününüz nasıl geçiyor kelenbeklerim

günaydın kızlar bugün kötü oldum karnım çok kötü ıslandım bostancıda mahfetti beni hiçbiryerde yağmadı orda yağdı hala üşüyorum sabah 8 30 da beri yerimden kalkmadım

ama güzelde birgün sevdiceğim artık geliyorrr yine gidicek ama askeriyedeki işlemleri halletmeye içim pırpır ağustosta gideceği tarihe kadar hep onlar olcam inşallah gelincede cv sini dört koldan heryere dağıtıcaz

kızlar yaa söz olsa beyaz eşyalarımızı hemen halletmeyi düşünüyoruz dua edin lütfen yaa gitmeden yada izne geldiğinde söz nişanımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…