merhaba Yağmurcum.nasılsın bugün daha iyimisin?
günaydın kızlar bugün kötü oldum karnım çok kötü ıslandım bostancıda mahfetti beni hiçbiryerde yağmadı orda yağdı hala üşüyorum sabah 8 30 da beri yerimden kalkmadım
ama güzelde birgün sevdiceğim artık geliyorrr yine gidicek ama askeriyedeki işlemleri halletmeye içim pırpır ağustosta gideceği tarihe kadar hep onlar olcam inşallah gelincede cv sini dört koldan heryere dağıtıcaz
kızlar yaa söz olsa beyaz eşyalarımızı hemen halletmeyi düşünüyoruz dua edin lütfen yaa gitmeden yada izne geldiğinde söz nişanımız olsun
hayatım iyiyim ama boynum dediğim gbi kasıldı sıkışıyor yaama geçicek inş.moralimi iyi tutmam gerek yaa:26:
sen nasılsın ki?
yağmurum geçmiş olsun canım
üzme kendii bak sağlığını etkiliyo bi daha
çok güzel günlerin olcak inşallah senin
bebeğim istemeden kasılıyorum işte bu rahatsızlık çok kötü çokk gitsin benden dağlara taşlara çok canımı acıtıyor ki
amin cnm inş.senin ağzına sağlık gel sana bir sarılıp öpiyim yaa
ah gizemcim dikkat et canım bende pzt çok ıslanmıştım küçük bir elektrikli soba buldumda öyle ısındım sende bulabilsen keşke.... inşallah olur sözün yada nişanın kiii anladığım kadarıyla ailen bu konuda sana çok yardımcı o yüzden hiiiiiç takılma sen bunlara herşeyin çok güzell rahat rahat olur kuzummgünaydın kızlar bugün kötü oldum karnım çok kötü ıslandım bostancıda mahfetti beni hiçbiryerde yağmadı orda yağdı hala üşüyorum sabah 8 30 da beri yerimden kalkmadım
ama güzelde birgün sevdiceğim artık geliyorrr yine gidicek ama askeriyedeki işlemleri halletmeye içim pırpır ağustosta gideceği tarihe kadar hep onlar olcam inşallah gelincede cv sini dört koldan heryere dağıtıcaz
kızlar yaa söz olsa beyaz eşyalarımızı hemen halletmeyi düşünüyoruz dua edin lütfen yaa gitmeden yada izne geldiğinde söz nişanımız olsun
özgecan yaa bende çok şükür neredeyse hergün görebiliyorum ama 1 gün görmeyince çok özlüyo insan yaaa.bizim evlerimiz çok yakın her sabah işe giderken aşkım uyandırıyor camdan yolcu ediyorum onu.akşamlarıda görüşebiliyoruz.Allah sevdiğine uzak olan gelinciklerimizide kavuştursun inşallahherkes aşkına kavuşuyo ne güzelll
ben de akşam buluşçam mis kokulumla
biz sık görüşebiliyoz Allaha şükür ama olsun yine de özlüyom kiiiii
hayatım iyiyim ama boynum dediğim gbi kasıldı sıkışıyor yaama geçicek inş.moralimi iyi tutmam gerek yaa:26:
sen nasılsın ki?
oohhhh öp beni yi beni
valla yencek gibi oldum bu aralar yiye yiye şiştim yaaa
2 kilo almışım 1 haftada
kendime engel olmam lazım yoksa nişana kadar tosun gibi olcam
ah gizemcim dikkat et canım bende pzt çok ıslanmıştım küçük bir elektrikli soba buldumda öyle ısındım sende bulabilsen keşke.... inşallah olur sözün yada nişanın kiii anladığım kadarıyla ailen bu konuda sana çok yardımcı o yüzden hiiiiiç takılma sen bunlara herşeyin çok güzell rahat rahat olur kuzumm
özgecan yaa bende çok şükür neredeyse hergün görebiliyorum ama 1 gün görmeyince çok özlüyo insan yaaa.bizim evlerimiz çok yakın her sabah işe giderken aşkım uyandırıyor camdan yolcu ediyorum onu.akşamlarıda görüşebiliyoruz.Allah sevdiğine uzak olan gelinciklerimizide kavuştursun inşallah
yağmurcummm bak sağlığın için en azından moralini iyi tut kii sen farkındasın güçlü olman gerektiğinin.her kışın sonu bahardır unutmaaa senin baharında çok uzak değil kuzumm.. ben iyiyim işte nolsun iş güç devam
gizommmm inşallah gitmeden yaparsınız sözü
ne güzel ya herşey yoluna giriyo valla
sen hepimizden önce gitçen bu gidişle bak demedi deme
canım dikkat edemedm 2 günde yedim yağmuru evet balım ailem bana çok destek oluyor erkek kız ayrımı yok annem sadece ben onlardan bişi istemem herkes kendi şanından sorumludur dedi hani sen benim çocuğumsun sevgilinde onların çocuğu kimseden birşey istemicez ne yaparlarsa çocuklarına yapacaklar sonuçta dedi
canım allah söyletiyor desemde daha zamanımız var kendi evimiz olsun çok istiyorum o yüzden beklemeye değer güzel güzel gidelim kismeyi üzmeden büyüklerimizi kırmadan onlar bize anlayışlı davransın çok güzel olsun herşey
sevgilimin ailesi beni severmi bilmiyorum inşallah severler ama sevmeseler bile başımın üstünde yerleri olcak bana sırt dönseler bile hep kendi ailem gibi başımın üstünde taşıcam şu güne kadar bana kötü davrananlara iyi davrndysam aşık olduğum adamın anası babası kötü davranırsa görmezden gelcem buna bile hazırım nedense kendime güvenemiyorum herşeyin en kötüsüne bile bir planım var şok olamıyorum başak burcu halimden sıyrılsam spontene yaşasam şu hayatı bende
güya 1 yıl kaldı düğünüme ama ben sanki 1 ay kalmış gibi heyecanlıyım nolcak benim sonum böyle valla kendimden sıkılır oldum gelinlik çeyiz saç modeli bindallı salon fotoğrafçı hep onları düşünüyorum valla muhabbetim çekilmiyor artık ya unutmam lazım evleneceğimi :)
bir panik halinde gelincik dahahoşgeldinnn
hoşbuldukk:) yoksa herkes benim gibimi
zaman zaman diyelimm :)) benim daha söz nişan hiç biri yok ortada ama şimdiden düğün telaşına düştümnişanlısın herhalde dimi? neredensin ne iş yaparsın anlatırmısın biraz? adettendir yeni gelen gelincik sorguya çekilir
oww senin durum daha fena :) nişanlıyım evet ocakta nişanlandım seneye mayıs haziran gibi düğünüm olacak inşallah(düğün tarihi daha konuşulmadı).Ben mersinliyim bi avmnin reklam ve halkla ilişkiler departmanında çalışıyorum.heycanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
zaman geçsinnn siboş ve çağlamm sevdiceklerine kavuşsunnnn
herkes mutlu olsunnnn :))) tubişcim hayırlısı olsun canımm.
gününüz nasıl geçiyor kelenbeklerim
Sağol tubişcim nasılsın?
Ezgicim merhabaa
güya 1 yıl kaldı düğünüme ama ben sanki 1 ay kalmış gibi heyecanlıyım nolcak benim sonum böyle valla kendimden sıkılır oldum gelinlik çeyiz saç modeli bindallı salon fotoğrafçı hep onları düşünüyorum valla muhabbetim çekilmiyor artık ya unutmam lazım evleneceğimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?