'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bilmiyorum ki sevmez sevmezler korkuyorum benn çok :18::18::18:ben onları tanımadan seviyorum ablasıyla görüşüyoz hattaha şirketten ablamın kankasının arkadaşı ablası birde bu hafta sonuda sevdiceğe dedim ablanlada takılallım o drece sevdim benimki ketum olmaz ikimiz görşcez diyor

ailesinin 5 senedir benden haberi var babasının yoktur herhalde oda bende babalarmızı açıklıcaz

geliyorum değiştirelm bencede merak ettim ne tür bir iş sizinki ben planlı olan herşeyi severim

Selam kızlar.. uzun zamandan sonra gündüz girebildim arkadaşın yerine bakıyorum odada da yanlızım bi bakayım dedim.. Ama bide ders çalışmam lazım yaaa.. Nese... Zaten hastalar gelip duruyo bu gürültüde çalışamam ki.. Siz napıyosunuz.. Miniimmm AŞK'la bereberdir.. Ne güzelll

hayatcım,hoşgeldin cnm denk gelemedik hiç nasılsın?

kokoş hatunlar klubünde biri yarın sabah doğuma gidicekmiş ayy nasıl heyecanlı yavrum yaa Allahım bi avaz da kurtarsın onu bebeğini kucağına alsın ayy çok duygulandım kızlar bebik dünyanın en güzel masum varlığı yaa bizede nasip eder inş. ya çok duygulandım inanın ya

Son düzenleme:
yağmurum valla açlığımın hakkını verdim ve kıtlıktan çıkmışçasına yedim
annem, babam, kardeşim geldiler büroma kahve içmeye
sevdiceğin saatini benim de bileziğimi almışlar gösterdiler..onları böyle mutlu görünce çok seviniyorummmm

yeni gelinimiz hoşgeldinnnn

hayatcım,hoşgeldin cnm denk gelemedik hiç nasılsın?

Evet canım ya ben genelde akşamları giriyorum bugün girdim sadece sende akşamları olmuyosun.. İyiyim şükür canım bi yandan iş yapıyorum bi yandan ders çalışmaya çalışıyorum.. Kokoş topiğindeki arkadaşı tanıyorum canım.. Çok şeker birisi inşALLAH sağlıkla kucağına alır yavrusunu.. Anneliği rabbim isteyen herkese nasip eder inşALLAH..

Sen nasılsın Fıstığım..

oooh afiyet olsun şekerim
ayy ne güzel duygulardır kimbilir hep mutlu olunn yavrum ya

bende bu ara akşamları giriyorum ama genelde ev işi yapmaktan vakit kalmıyor canım ee anne çalışınca...
amin inş.
iyiyim çok şükür bende sağoll hayatım

korkma tatlım tanışınca daha güzel kaynaşırsınız. gel canım denetim firması bizimkisi.gidilecek denetimlerin planlamasını falan yapıyorum yani işimin sadece bir parçası bu. sen ne iş yapıyordun kuşum?

hoşgeldin hayat.konuşmuşmuyduk daha önce :44: nasılsın?

ayy özgemm ne güzel canımm hep mutlu olunnnn

özgecimmm hep böyle mutlu ol inşallahhhh

ezgicim afiyet olsun sanadaaa

canım hoşgeldin sende bu aradaaa

canım afiyet olsun

siz nişanda saatmi takcaksınız, şimdi karşı taraf set felan taksa bilezik taksa erkeğe ne takılır düşünüyorum bende canım

bu arada hayırlı olsun

ezgicim ben sigorta şirketince çalışıyorum belki bizide denetliyorsunuzdur

olabileerrrr :))))) hadi öptüm kuzularım biraz işe yoğunlaşayım kaçıp kaçıp gelirim

evet canım babam damada saat takçak, diğer aile fertleri de birer küçük altın takçaklar diye düşündük
erkeğe bileklik de takılıyomuş altın ama bizimki asla takmam dedi ondan saat iyidir

yok canım konuşmadık hiçç... Ben topiğin eskilerindenim.. Ama malesef gelin olma yolunda değilim ( kalp kırık, dökük, yenik Aşka )

memnum oldum Tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…