'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh aşklan sende artık kuzummm
evet artık aşklansam iyi olcak 2 aydır göremiyoruuuum

nurayımmmmmmmmmmmm nur yüzünü sevdigimmm burdayımmm ogleden once cok yogunduk

dün karsılasamadıkkkkkkkkkkkkkkkk özledimm de özledimmmm nasılsın bakimm son 1 ay tanısmayaaa

hem deeee nasıl özledimmmmm..
gel bakıyııımm

bizim tanışmada istemede olabilir hiç belli değil durumlar. 10 gün kalacaklarmış. sevgiliciğim sadece haftasonu burda eğer isteme-söz de yaparsak diğer haftasonu bidaha gelicek.. veya babam önce bizde bi istanbula gidelim derse sadece tanışmış olucaz.
annem diyoki önce akşam bi oturmaya gelsinler, çaya.. sonra da yemeğe davet edelim..

oiiiyyyyiiyyyy inanmıyorummmm yaaa cabucanak cabucanak oluvercek o zaman deseneee bence o kdr yolu gelmişler diye yormazlar birdaha birdaha kimseyi aradan cıkıverir kuzum yaa inşallah seni de alırız sözlü/nişanlı kervanımızaaaaaaa cok sevindim cok cok coooookkkkk

10 günde halolur ya baya kalcaklar yine o zaman bi caya bi yemege gelirlerse de zaten iki kez muhabbet falan edilmiş olan 3.ye de gelir isterler kızcemizi ayyy

bide canım onların memleketi de burası, köyleri falan var orda da evleri akrabaları eşleri dostları var. sanırım 1 günde oraya davet edeceklermiş. köy dediğime bakma ama küçük bi ilçe ..
2-3 kez görüştükten sonra e bi zahmet versin babam

canımm çok sevindim senin adınaaa musmutluuu günler seni bekliyorrr

Nuray hakkınızda hayırlısı olsun çokkkkkk sevindim senin adına
ya kızlar aşk'la az önce konuştuk işte o gün yaptıklarımızla yiyeceklerle ilgili konuştuk kapadık yarım saat sonra falan msj geldi bi baktım benimki "GECE YAZ 2222 ye yolla BALIM" Ayyyy bir koptum manyağa bende yazdım
" o ne yaa aşkım sen şimdiden gecelerimizi düşünüyorsannnn" ses yok daha

Son düzenleme:

verir artık canımm inşallah sorunsuz halledersinizzz sözlendimmmmm diyerek gelirsin en kısa zamandaaa

yaaa bu arada annişkom telefon etti bernardodan tabaklarım gelmiş bikaç tanesinde noktalar var siyah siyah defolumu bu ne dedi en korktugum seydi yaaa umarım basıma iş cıkmaz ugrasıp durmam bernardoyla

nette okudum kimse satıs sonrası hizmetinden memnun değil sorun cıkınca pek ilgilenmiolarmıs... böle benimki gibi olanlarda olmus değiştirmişler ama yeni gelenlerde böle cıkabiliomus bikaç kere ugrasmak gerekiomus falan off yaa

niye hep korktugum basıma gelio

canımm çok sevindim senin adınaaa musmutluuu günler seni bekliyorrr

inşallah tubam. daha büyük mutluluklar senin olsuun
benim babamın sağı solu pek belli olmuyo. umarım kararını değiştirmez.
tamam vericem dedi madem seviyosan, güveniyosan..
noluuurr hep böyle kalsın fikri.

teşekkür ederiiiim ..
ben anlamadım gece yazıp 22 ye yolla kısmını :26:

kuzuşum korktuğun başına gelmesiiiiiinnn. nasıl değişmezler. mecburlar buna

yok canım konuşmadık hiçç... Ben topiğin eskilerindenim.. Ama malesef gelin olma yolunda değilim ( kalp kırık, dökük, yenik Aşka )

memnum oldum Tatlım..

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah senide en kısa zamanda bu güzel yolculukta görürüzzz
nurayyy canımm yazdıklarını okudukça mutlu oluyorummm bir bakmışın bir anda herşey oluvermişşş ayy ne güzeel

yok canım konuşmadık hiçç... Ben topiğin eskilerindenim.. Ama malesef gelin olma yolunda değilim ( kalp kırık, dökük, yenik Aşka )

memnum oldum Tatlım..

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah senide en kısa zamanda bu güzel yolculukta görürüzzz
nurayyy canımm yazdıklarını okudukça mutlu oluyorummm bir bakmışın bir anda herşey oluvermişşş ayy ne güzeel

ezgiciiiim, inşallah
haziran senin içinde çok önemlii, babacığına konuyu açacaksın .. sorunsuz atlatırsın inşallah. hem belki sizinde tanışmalar kaynaşmalar oluverir hemencik.. zaten sana tavsiyem, söyledikten sonra çok uzatmayın arayı.. mevzu sakıza dönüyo sonra

teşekkür ederiiiim ..
ben anlamadım gece yazıp 22 ye yolla kısmını :26:

kuzuşum korktuğun başına gelmesiiiiiinnn. nasıl değişmezler. mecburlar buna

inşallah kuzum ya sorun cıkarmasınlar zaten koskoca bernardo nasıl böle hatalı tabak gönderir anlamıyorum

nurayımmm ne güzell yaa hayy maşalahhhh çalaaamınn dediği gibi sendee sözlü-nişanlılarr kervanınaa katıll hemencikk
babanınn inşallah fikri değişmezz babalarrr tuhaff oluyoo birazz benimki üzüldüğümü görsünn hemen at yüzüğüü dio başkaa seye üzülsem mi bilee söze yoruyoo iştee
sevindimmm seninn adınaa canımcımmmm

ya nuraycım turkcellyız biz ne bulduysa kimbilir ondan yazmıştır biz tekno kullanıyordukta bitti o kampanya 2 günür tl'lerimizden konusuyoruz hiç ii değil hemenccik bitiyor ya o da ne bulduysa öle komiğime geldi gece yaz 222 ye yolla demesi yahu

siz hangi hattasınız?ve tarifede?
kızlarrrr yardım turkcell kullanan varmı sevdiceğinizle nasıl tarifedesiniz??:44:

biz de turkcell deydikte askerdeyken vodafone geçtik. tarifemi bilmiyorum ben, onunkisi faturalı hep o arıyo, her yöne bilmem kaç dk sı 30 tl mi öyle bişey

canım sibelimm teşekkür ederim

ay benim babam da böleeeeeeee

hemen senin yüzün niye asık noldu üzdüler mi moduna giriyo... sakın etraf ne der falan diye dusunme uzuolarsa at yuzugu evlensen bile hiç dusunme bosan gel sen benim kızımsın hiçbişey değiştirmicek bunu burası senin evin olmuyosa kimseyi cekmek zorunda değilsin falan moduna giriyo

babalara kalsa hiç vermicekler zaten bizi bahane arıolar işte bir yandan da mutlu olalım istiolar korkuyolar baskası onlar gibi bakamaz bize diyeeee

kıyamam yaa anne babalık zor zanaat :26::26:

yıllarca bakıp buyuttugun canının parcasını baskasına emenat ediyosun cok zor bişeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…