Hoşgeldin canımm
1 ayın kaldı ki seninnnn
ayyy eveeeetttt :119::122::119::121:
üstelik aşkımı görmeye de 1 ay kaldı..
hoşbulduk tubamm
merhaba canlarıma
çağlaaaa nerdesiiiiiinnnn
evet artık aşklansam iyi olcak 2 aydır göremiyoruuuumohh aşklan sende artık kuzummm
nurayımmmmmmmmmmmm nur yüzünü sevdigimmm burdayımmm ogleden once cok yogunduk
dün karsılasamadıkkkkkkkkkkkkkkkk özledimm de özledimmmmnasılsın bakimm son 1 ay tanısmayaaa
evet artık aşklansam iyi olcak 2 aydır göremiyoruuuum
hem deeee nasıl özledimmmmm..
gel bakıyııımm
bizim tanışmada istemede olabilir hiç belli değil durumlar. 10 gün kalacaklarmış. sevgiliciğim sadece haftasonu burda eğer isteme-söz de yaparsak diğer haftasonu bidaha gelicek.. veya babam önce bizde bi istanbula gidelim derse sadece tanışmış olucaz.
annem diyoki önce akşam bi oturmaya gelsinler, çaya.. sonra da yemeğe davet edelim..
oiiiyyyyiiyyyy inanmıyorummmm yaaa cabucanak cabucanak oluvercek o zaman deseneee bence o kdr yolu gelmişler diye yormazlar birdaha birdaha kimseyi aradan cıkıverir kuzum yaa inşallah seni de alırız sözlü/nişanlı kervanımızaaaaaaa cok sevindim cok cok coooookkkkk
10 günde halolur ya baya kalcaklar yine o zaman bi caya bi yemege gelirlerse de zaten iki kez muhabbet falan edilmiş olan 3.ye de gelir isterler kızcemizi ayyy
evet artık aşklansam iyi olcak 2 aydır göremiyoruuuum
hem deeee nasıl özledimmmmm..
gel bakıyııımm
bizim tanışmada istemede olabilir hiç belli değil durumlar. 10 gün kalacaklarmış. sevgiliciğim sadece haftasonu burda eğer isteme-söz de yaparsak diğer haftasonu bidaha gelicek.. veya babam önce bizde bi istanbula gidelim derse sadece tanışmış olucaz.
annem diyoki önce akşam bi oturmaya gelsinler, çaya.. sonra da yemeğe davet edelim..
bide canım onların memleketi de burası, köyleri falan var orda da evleri akrabaları eşleri dostları var. sanırım 1 günde oraya davet edeceklermiş. köy dediğime bakma ama küçük bi ilçe ..
2-3 kez görüştükten sonra e bi zahmet versin babam
canımm çok sevindim senin adınaaa musmutluuu günler seni bekliyorrr
teşekkür ederiiiim ..Nuray hakkınızda hayırlısı olsun çokkkkkk sevindim senin adına
ya kızlar aşk'la az önce konuştuk işte o gün yaptıklarımızla yiyeceklerle ilgili konuştuk kapadık yarım saat sonra falan msj geldi bi baktım benimki "GECE YAZ 2222 ye yolla BALIM"Ayyyy bir koptum manyağa bende yazdım
" o ne yaa aşkımsen şimdiden gecelerimizi düşünüyorsannnn" ses yok daha
kuzuşum korktuğun başına gelmesiiiiiinnn. nasıl değişmezler. mecburlar buna
verir artık canımm inşallah sorunsuz halledersinizzz sözlendimmmmmdiyerek gelirsin en kısa zamandaaa
yaaa bu arada annişkom telefon etti bernardodan tabaklarım gelmiş bikaç tanesinde noktalar var siyah siyah defolumu bu ne dedi en korktugum seydi yaaa umarım basıma iş cıkmaz ugrasıp durmam bernardoyla
nette okudum kimse satıs sonrası hizmetinden memnun değil sorun cıkınca pek ilgilenmiolarmıs... böle benimki gibi olanlarda olmus değiştirmişler ama yeni gelenlerde böle cıkabiliomus bikaç kere ugrasmak gerekiomus falan off yaa
niye hep korktugum basıma gelio
yok canım konuşmadık hiçç... Ben topiğin eskilerindenim.. Ama malesef gelin olma yolunda değilim ( kalp kırık, dökük, yenik Aşka)
memnum oldum Tatlım..
yok canım konuşmadık hiçç... Ben topiğin eskilerindenim.. Ama malesef gelin olma yolunda değilim ( kalp kırık, dökük, yenik Aşka)
memnum oldum Tatlım..
nurayyy canımm yazdıklarını okudukça mutlu oluyorummmbir bakmışın bir anda herşey oluvermişşş ayy ne güzeel
teşekkür ederiiiim ..
ben anlamadım gece yazıp 22 ye yolla kısmını :26:
kuzuşum korktuğun başına gelmesiiiiiinnn. nasıl değişmezler. mecburlar buna
ya nuraycım turkcellyız biz ne bulduysa kimbilir ondan yazmıştırbiz tekno kullanıyordukta bitti o kampanya 2 günür tl'lerimizden konusuyoruz hiç ii değil hemenccik bitiyor ya o da ne bulduysa öle komiğime geldi gece yaz 222 ye yolla demesi yahu
siz hangi hattasınız?ve tarifede?
kızlarrrr yardım turkcell kullanan varmı sevdiceğinizle nasıl tarifedesiniz??:44:
nurayımmm ne güzell yaa hayy maşalahhhh çalaaamınn dediği gibi sendee sözlü-nişanlılarr kervanınaa katıll hemencikk
babanınn inşallah fikri değişmezz babalarrr tuhaff oluyoo birazz benimki üzüldüğümü görsünn hemen at yüzüğüü dio başkaa seye üzülsem mi bilee söze yoruyoo iştee
sevindimmm seninn adınaa canımcımmmm
nurayımmm ne güzell yaa hayy maşalahhhh çalaaamınn dediği gibi sendee sözlü-nişanlılarr kervanınaa katıll hemencikk
babanınn inşallah fikri değişmezz babalarrr tuhaff oluyoo birazz benimki üzüldüğümü görsünn hemen at yüzüğüü dio başkaa seye üzülsem mi bilee söze yoruyoo iştee
sevindimmm seninn adınaa canımcımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?