'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz de turkcell deydikte askerdeyken vodafone geçtik. tarifemi bilmiyorum ben, onunkisi faturalı hep o arıyo, her yöne bilmem kaç dk sı 30 tl mi öyle bişey

bizde 30 tl yüklüyoruz,haftada 1 5 tl ye 200 tl veriyordu bize yetiryordu ya haftada 500 dk.
şimdi dımdızlak ortada kaldık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
turkcell acil kampanya çıkarsın özledik biz sesimizi yaa

bizde 30 tl yüklüyoruz,haftada 1 5 tl ye 200 tl veriyordu bize yetiryordu ya haftada 500 dk.
şimdi dımdızlak ortada kaldık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
turkcell acil kampanya çıkarsın özledik biz sesimizi yaa

biz fazla konuşmuyoruz bide. haftada 2 sefer anca diyim hatta.. gündüz o eğitimde, konuşmak imkansız arada mesaj atıyo. akşamda evdeyim ve babam evde, iki dk ortadan kaybolsam hemen 'nuraaaayyyy'
ya bana yazık bence :26: ne görebiliyorum, ne duyabiliyorum..

nuraycımmm inşallah canım benim dua edin bana
çağlaamm kuzuumm değiştrcekler tabiii yıkarım başlarına söyle onlara
yağmurcum ben avea sevdicekte turkcell faturalı hep o arıyor

inşallah ezgicim yaa değiştirirlerde ya yenisi de ole olursa diye korkuyorummm :18:

bu arada benim askım da avea faturalı ve beni o arar, herkesi o arar gerci millet ona cagrı atar

sınırısz sanırım onunki de

Bizimkide avea taraftar hattııı sınırsız konuşuyoruzz

konuşuyorsak aşkımızdannn

yağmurum benim sevdicek de turkcelli ama benim hat avea, faturalı..hep ben arıyom onu nu yüzden

tuğbam sınırsız olmasa bile bişiler çıksın olmuyor böle yaa
hat değişmeyiz turkcell iyi full çeker
nuraycım eğitimi bitince başlarsnızı hayatım sizde üzülme bak 1ay sonra artıkkkk sözlüüüüü olucan inş.oooh misssss o zaman ben sana özencem

evet canım babam damada saat takçak, diğer aile fertleri de birer küçük altın takçaklar diye düşündük
erkeğe bileklik de takılıyomuş altın ama bizimki asla takmam dedi ondan saat iyidir

yaaa benim kafam karışıyorda bu işlere bana set takılsa bizde 2 reşat 1 saat takabiliriz bilmiyorum kafam karışık sözdede ne yapcaz bilmiyorum hiç ama hiç anlamıyorum takı muhabbetinden canım

kızlar bizim 2 telefonmuz var vadafonden sen ve ben paketi ayda o 9 tl ben 9 tl yüklüyoruz binlerce dakka konuşuyoruzbide öncedende vadafonu faturalımız vardı vadafonlularla sınırsız

nuraycım çok sevindim hayırlı olsun hade bakalım vuhuu onlarda oralı demek güzelmiş yorulmaz

canım, gönlündeki başına gelsin inşallah sen daha çok mutlu ol.
herkes musmutlu olsun.. mutlu gelincikler topiciği olsun burası

kuzum benim düşüncem, bizde onlar bana set takarlar biz de saat takarız olur biter.. reşat falan takmayız yani. bide alyansını alırız.. düğünde de annem babam kardeşim birer bilezik takar bana. onlarda öyle yapar sanırım ..

kızlar yine tupper aldım ben bu arada

ya tupper manyagı oldum manyak bişi annem kullandıkca urunlerini sok oluyoruz bitane kap var annem almıstı ben almamıstım böle uzun mor renkli annem icine maydonoz ve dere otlarını koydu allahım 15 gündür hala apaynı duruyolar ne sararma ne pörsüme üzerlerindeki du damlacıkları bile orda duruyodu sok oldummm

o kaptan da aldım dayanamayıp

canım, gönlündeki başına gelsin inşallah sen daha çok mutlu ol.
herkes musmutlu olsun.. mutlu gelincikler topiciği olsun burası

amiiiiiiiiiiiin bitanem hepimizin gönlündeki olsun inş.hayırlısı ise....
evlendikten sonra hepimiz ben yine topik açarım "mutluluktan uçan2013 gelincikleri gel gel çekinme dieee"

iyi yapmışsın çağloşum, güle güle kullan.. maydonoz dedin de aklıma geldi geçen hafta babam 5 demet maydonoz almış. sanki kıtlık var iyi ki tuppercanlarımız varmış hala onda saklıyoruz. hem de şu tinimini hanımlarda. mis gibi duruyolar

anniş çay yapmış, beni çağırıyo, gidiyim ben. öptüm hepiniziiii

şu an aşkla olan miniim nazıma selamlar :)
siboşum, çağlam size de akşam bool aşklı dakikalar
darısı başıma

eveeet annem tini minilerden de cok memnuuuuuun bişeycik olmuor içine koyduklarına

iyiki almısım diyorum... ve almaya devam ediyorum battım tupper yuzunden kuşuuummm

çağlacımmm güle güle kullan canım.ablamda kullanıyor çoook memnun bizde sadece peynir kabı var ve harikaa.bak çeyizime almak hiç aklıma gelmemişti bende alayım çok işe yarıyorlar
ayrıca yağmurrr o topiğe abone olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmm

afiyet olsunnn nurayımmmmmmm

merhaba yagmurcumm

askıma kavusmama az kaldıııııı cok heycanlıyımmmm yaa sankiiii ilk defa gorceeem

dizlerim titrer sen görününce hani o gelişin var yaaa

aklımdan cıkmaz butun ömrümce o capkın gülüşün var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…