çağlacımmm güle güle kullan canım.ablamda kullanıyor çoook memnun bizde sadece peynir kabı var ve harikaa.bak çeyizime almak hiç aklıma gelmemişti bende alayım çok işe yarıyorlar
ayrıca yağmurrr o topiğe abone olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummmm
ezgicimmmmm inş. hepimiz abone oluruz yaaaaaaa
canım güle güle kullan brde ben alsam ohh ne güzell..ayyy az kaldı yaaaaa eniştemi görmene yaaa artık hepimiz akşam çıkıp evimizeeeee gidelim AŞK'lı yuvamıza ya noluy noluy ama ya yütfeeeeeeen
mutlaka al canım bencee cok güzel ürünleri var... tesekkur ederimmm kusummm
aminnn inşallahhhhh
tesekkur ederim canım sen de al tabi tuppersız 2013 gelini kalmasın
mutlaka al canım bencee cok güzel ürünleri var... tesekkur ederimmm kusummm
aminnn inşallahhhhh
tesekkur ederim canım sen de al tabi tuppersız 2013 gelini kalmasın
size de iyi aksamlar kızlaaaaaar tesekkurler yagmurcummmm
15 dk sonraaa ben de askıma ucuyorummmmmmm işteee sonundaaaa yuppiiiiiiiiii
kızlar yine tupper aldım ben bu arada
Ya tupper manyagı oldum manyak bişi annem kullandıkca urunlerini sok oluyoruz bitane kap var annem almıstı ben almamıstım böle uzun mor renkli annem icine maydonoz ve dere otlarını koydu allahım 15 gündür hala apaynı duruyolar ne sararma ne pörsüme üzerlerindeki du damlacıkları bile orda duruyodu sok oldummm
O kaptan da aldım dayanamayıp
Offff kimse Yok Miiiiii
duydum ki hayatım tek kamışş hemmmmennn koştum geldim kiiiiğğ55:
Oşşş geldin bacımm... Nerde bu millet sevgilisine m koştu.. Minik ve çağla tamam da.. Ya diğerleri...
Kadeeeerrrr
kuşum üzülme gel muhabbet edelim senin istanbulda kimin var?ve ailen nasıl baba mesela tutucu mu?
kuzum ben ist. değilim... Ailem tutucu evet ama babam ben çok küçükken vefat etti... Bi tarafım hep eksikt. Belkide sevilmeyi o yüzden bu kadar çok istiyorum... o boşluğu bi nebze doldurabilmek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?