'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ezgicimmmmm inş. hepimiz abone oluruz yaaaaaaa
canım güle güle kullan brde ben alsam ohh ne güzell..ayyy az kaldı yaaaaa eniştemi görmene yaaa artık hepimiz akşam çıkıp evimizeeeee gidelim AŞK'lı yuvamıza ya noluy noluy ama ya yütfeeeeeeen

Son düzenleme:

mutlaka al canım bencee cok güzel ürünleri var... tesekkur ederimmm kusummm

aminnn inşallahhhhh

tesekkur ederim canım sen de al tabi tuppersız 2013 gelini kalmasın

size de iyi aksamlar kızlaaaaaar tesekkurler yagmurcummmm

15 dk sonraaa ben de askıma ucuyorummmmmmm işteee sonundaaaa yuppiiiiiiiiii

canım bende annem ne kullansa memnun olduğumuzdan çeyizimde olsun istiyorum alıyorum hepsinden şaka maka iyi para verdim:)) son taksidim kaldı:) bıçaklarınıda öneririm

Oşşş geldin bacımm... Nerde bu millet sevgilisine m koştu.. Minik ve çağla tamam da.. Ya diğerleri...

ojj buldum beaa
nazıyla çağlişko sevgililerinin yanlarında ooh miss
ezgide akşamları görüşüyordu,özgemde hergün görüşüyor
ee tubişte mailde aşkoşuyla buluşcağını sölooduu bu kadan biliyorum
hepsine
bizde senle kız kıza takılıyoruz hayatım ne yapalım kader

kuşum üzülme gel muhabbet edelim senin istanbulda kimin var?ve ailen nasıl baba mesela tutucu mu?

kuzum ben ist. değilim... Ailem tutucu evet ama babam ben çok küçükken vefat etti... Bi tarafım hep eksikt. Belkide sevilmeyi o yüzden bu kadar çok istiyorum... o boşluğu bi nebze doldurabilmek için...

kuzum ben ist. değilim... Ailem tutucu evet ama babam ben çok küçükken vefat etti... Bi tarafım hep eksikt. Belkide sevilmeyi o yüzden bu kadar çok istiyorum... o boşluğu bi nebze doldurabilmek için...

Biliyorum canım ist.tanıdığın var mı yani?
oyy kuzum benım bilmiyordum Allah rahmet eylesin ya başınız sağolsuın...özür dilerim yaa
inş.çok mutlu olursun bitanem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…