'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Biliyorum canım ist.tanıdığın var mı yani?
oyy kuzum benım bilmiyordum Allah rahmet eylesin ya başınız sağolsuın...özür dilerim yaa
inş.çok mutlu olursun bitanem ya

kuzenim var istanbulda... bi kaç kere geldim istanbula... mükemmel bi şehir...

Sağolasın canım Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla nede anne-baba acısıyla sınamasın.. Çok zor..

kuzenim var istanbulda... bi kaç kere geldim istanbula... mükemmel bi şehir...

Sağolasın canım Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla nede anne-baba acısıyla sınamasın.. Çok zor..

ya bende ağladımmm sil gözyaşını bebeğin ne olur ama ya valla bende kötü olurum bak
gel bakıyım sen
gelsene bu yıl izninde kuzenıne misafirimiz ol burda kaç tane kapın var yada kendi adıma cnm heh lütfen senide görelim

Canımmmm yaaa....

Haftaya izinliyim allahın izniyle ama gelemem ki geçen yaz gelmiştim... keşke görüşebilme şansımız olsa...

hergün görüşen ben değilim kızz Allah söyletti ama haftada en az 2 kere görüşüyoz çok şükür

iyi akşamlar güzellerimmm
ay bu akşam çok fena bi aksiyon yaşadım
sevgilim yalnız yaşıyo ve ev anahtarı bende de var arada ondan önce gider yemek yaparım falan
neyse bu akşam iş çıkışı gitçektim yine, konuştuk bizimkiyle
annem gündüz temizliğe gelcekti falan dedi ben de bak aşkım hala ordaysa pişti olmayalım dedim
o da kendinden emin bi şekilde yok be aşkım o gündüz halletmiştir dedi..emin misin dedim kızdı tabi ki aşkım diye
neyse ben gittim, anahtarı çevirdim aynen böle oldum kapı kilitli değildi
tırsarak açtım, ve kayınannişin evde olduğunu anladım ve o an geri de dönemedim ya duyduysa diye
mecbur girdim içeri, kadın da şaşırdı böle oldu
ben hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyom bi de üstüne üstlük saçmaladım, oğlun evde olduğunu sölemişti süpriz yapmak istedim diye
hay Allahım süprize bak
neyse oturduk kahve içtik, güzel güzel sohbet ettik ve sevdiceği bekledik
ama çok utandım ben, anahtarımla elimi kolumu sallaya sallaya girdim diye
beni çok severler, kötü düşünmezler hakkımda ama yine de rahatsız oldum keşke yaşanmasaydı böle bişi

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy özgemmm ya çok kötü olmuş yaahu:26:
ben olsam varya yerin dibine girerdim sen gibi ne düşünürler diye
weeee o aşk ında beynini yemiştim yani birde şu kızma huyları yokmu hey Allah ım uyuzlar
ee nie ayrı yaşoyorlar ki enişte anne?

yemez miyim kuzum yaa ayrılana kadar surat astım, küstüm falan daha henüz düzelemedim
aramız iyi kayınannişle ve sevdiceğe gittiğimi de biliyodur tabi ki ama öyle karşılaşınca kendimi basılmış gibi hissettim
canım o askerden dönünce ev aldı kendine ve ayrı yaşamak istedi, kendi ayaklarının üzerinde durmak falan istedi
ailesiyle bi problemi yok kesinlikle ama o öyle tercih etmiş
zaten şuan yaşadığı evde de seneye beraber yaşıcaz inşallah

waaaaaaaaaauuw kendine ev alabıldı demek asker dönüşü hemde ne güzel güle güle oturun canım

kızlar iyi akşamlar

nurayım ben yazamadım burdan cevabımı vereyim hayatım onlar takı bilezik takarken bizde aynı miktarda bişi takmalıyız die düşünüyorum o yüzden güzel birşey olsun die araştırıyorum sonuçta bize kalcak onun ailesi ne kadarlık bişi alcaksa bizde o kadarlık altın alcaz kız verme mantığı ne ben ne aile ne çevremde var sanırsam aslında yarış gibi olsada değil bir nevi eşitlik gençlere yarar elimizden geldiğince yapmaya çalışcaz bakalım heycanlıyım

özge canım siz kaç senedir beraberbersiniz eski konularını okumuştum galiba 8 yıl gibi uzun zamandır birinizi tanıyorsunuz o kadar uzun zamandır helal olsun bende bu kadar flört ettim uzun bir zaman diyorumda şu sıralar

özgecim Allah ödeme kolaylığı versin size bize,tüm borçlulara ya
allah utandırmasın...
neyse cicikler ben çıkıyoreeee duş alıyore yatıyoreeeeeeee

ay yok kuzum ya biz geçen sene tanıştık
eski üyeyim ben baya, o okuduğun konu da eski sevgilimle alakalı demek ki canım

biraz birikimi varmış e tabi kredi de çekti,şimdi 1 senedir ödüyo kredisini
kısmetse,nişan, düğün takılarıyla krediyi kapatmayı düşünüyoz kapanabildiği kadar

canım hayırlı olsun erkek için en iyisi kredi ödemek

biz şimdiden eşe dosta haber ettik asker dönüşü özel sektördede olsa işe girsinde bizde evimizi hemen alallum 1 sene askere giderse benim ve onun orda aldığıyla rahat ev alırız bizde bugünlerde bunları hespalıyoruz

istanbulda yaşamakta ev almakta çok güç istediğim evi ne kadara alabilirim die düşünyorum

özgecim sizinkilerin saat aldığını sölemiştin aldığınız saat modelinide paylaşırmısın bize fikir olması açısından bende bakıyorum arada saatlerede

Kızlaaar ben geldiimm annemle siyasi bir yemekteydik herşey çok guzeldi, kalabalık ve katılım superdi keyfim yerinde çok şükür. bize arkadasım ve sevgilisi de katıldı:) Böyle ortamları seviyorum da seviyorumm.. Benim güzel memleketim yaa

Hayatcımm başın sağ olsun canım, mekanı cennet olsun babacığının, nur içinde yatsınn...

Özgem canım basılmak kötü olmuş ama olabilir böyle şeyler neticede siz artık nişanlı gibisiniz.. kayınannişin bu olaya artniyetle yaklaşmaz hiç sanmıyorum.. yüreğini ferah tut canım benim:)

Gizoomm canımmm saatte armani diyorummm kesinliklee armani guess in saatleri de mukemmel gerci ben guess de bayan odaklı bakıorum erkek için bakmamıstım hiç..

günaydınnnnn sevgi kelebekleriiiimmmmm ayy pardonn kelebenklerimmmm
yağmurcum hergün görüşen benim canım.sabah ve akşam olmak üzere yemeklerden önce günde 2 kere aşk alıyorum
hayatcımm canım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babacığının...
özgecanım sanada geçmiş olsun mu diyim ne denir bilemedimm ama tatlı bir anı olarak kalır bu hayatında siz nişanlı sayılırsınız zati bişicik diyemez kimsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…