Biliyorum canım ist.tanıdığın var mı yani?
oyy kuzum benım bilmiyordum Allah rahmet eylesin ya başınız sağolsuın...özür dilerim yaa
inş.çok mutlu olursun bitanem ya
heyyooo ben geldim kiii
hayatcım başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun babacığınınn
kuzenim var istanbulda... bi kaç kere geldim istanbula... mükemmel bi şehir...
Sağolasın canım Rabbim kimseyi ne evlat acısıyla nede anne-baba acısıyla sınamasın.. Çok zor..
ya bende ağladımmm sil gözyaşını bebeğin ne olur ama ya valla bende kötü olurum bak
gel bakıyım sen
gelsene bu yıl izninde kuzenıne misafirimiz ol burda kaç tane kapın var yada kendi adıma cnm heh lütfen senide görelim
ojj buldum beaa
nazıyla çağlişko sevgililerinin yanlarında ooh miss
ezgide akşamları görüşüyordu,özgemde hergün görüşüyor
ee tubişte mailde aşkoşuyla buluşcağını sölooduu bu kadan biliyorum
hepsine
bizde senle kız kıza takılıyoruz hayatım ne yapalım kader
ayyyyyyyyyy özgemmm ya çok kötü olmuş yaahu:26:
ben olsam varya yerin dibine girerdim sen gibi ne düşünürler diye
weeee o aşk ında beynini yemiştim yani birde şu kızma huyları yokmu hey Allah ım uyuzlar
ee nie ayrı yaşoyorlar ki enişte anne?
yemez miyim kuzum yaa ayrılana kadar surat astım, küstüm falan daha henüz düzelemedim
aramız iyi kayınannişle ve sevdiceğe gittiğimi de biliyodur tabi ki ama öyle karşılaşınca kendimi basılmış gibi hissettim
canım o askerden dönünce ev aldı kendine ve ayrı yaşamak istedi, kendi ayaklarının üzerinde durmak falan istedi
ailesiyle bi problemi yok kesinlikle ama o öyle tercih etmiş
zaten şuan yaşadığı evde de seneye beraber yaşıcaz inşallah
waaaaaaaaaauuw kendine ev alabıldı demek asker dönüşü hemde ne güzel güle güle oturun canım
kızlar iyi akşamlar
nurayım ben yazamadım burdan cevabımı vereyim hayatım onlar takı bilezik takarken bizde aynı miktarda bişi takmalıyız die düşünüyorum o yüzden güzel birşey olsun die araştırıyorum sonuçta bize kalcak onun ailesi ne kadarlık bişi alcaksa bizde o kadarlık altın alcazkız verme mantığı ne ben ne aile ne çevremde var sanırsam aslında yarış gibi olsada değil bir nevi eşitlik gençlere yarar elimizden geldiğince yapmaya çalışcaz bakalım heycanlıyım
özge canım siz kaç senedir beraberbersiniz eski konularını okumuştum galiba 8 yıl gibi uzun zamandır birinizi tanıyorsunuz o kadar uzun zamandır helal olsun bende bu kadar flört ettim uzun bir zaman diyorumda şu sıralar
biraz birikimi varmış e tabi kredi de çekti,şimdi 1 senedir ödüyo kredisini
kısmetse,nişan, düğün takılarıyla krediyi kapatmayı düşünüyoz kapanabildiği kadar
ay yok kuzum ya biz geçen sene tanıştık
eski üyeyim ben baya, o okuduğun konu da eski sevgilimle alakalı demek ki canım
güldümmm şimdi inanamıyore o zaman cidden yazdıklarını okudumda okudum o yüzden ayyy çok meraklıyım yaaaaa
canım ya kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?