günaydınnnnn sevgi kelebekleriiiimmmmmayy pardonn kelebenklerimmmm
yağmurcum hergün görüşen benim canım.sabah ve akşam olmak üzere yemeklerden önce günde 2 kere aşk alıyorum
hayatcımm canım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babacığının...
özgecanım sanada geçmiş olsun mu diyim ne denir bilemedimm ama tatlı bir anı olarak kalır bu hayatında siz nişanlı sayılırsınız zati bişicik diyemez kimsee
özgecim sizinkilerin saat aldığını sölemiştin aldığınız saat modelinide paylaşırmısın bize fikir olması açısından bende bakıyorum arada saatlerede
ezgoşum hakkaten çok acayip bi anı olarak kalacakama balkonda karşılıklı kahve içip nişandan, düğünden sohbet etmek güzeldi
bugünleri de gördüm sonunda çok şükür falan dedi kayınaanniş
yağmurum sana da günaydın canımmmm
oooooh ne güzel bende hiç yok demem hergün görsem ama arada özlesin kendini hergün göstertme yahu
nasılsın cnm?
fena değilim kuzum ya
adet de olamadım ve sürekli yemek de yiyom o nedenle kendimi fıçı gibi hissediyom
onun dışında iyiyim ama
sen nasılsın?
Hmm...Canım benim yii yii can boğazdan geçermiş
Ama kendini de frenle sonuçta masa başı çalışıyoruz dimi şurda nişana ne kaldı az daha dişini sık sonra yersin kuşum
bende çok şükür iyiyim ki
Kızlaaar hepinizee günaydınn, sohbetinizz bol olsun :))
Ayın son gunu.. Yoğunum. Öpüldünüz canlarım
dışarda da işim olsa genelde masa başındayım valla doğru dion
bugün itibariyle az yemeye başlıyorum, söz veriyom
günaydın kızlar yoğun bir gün geçiriyorum
nazlım ve çağlam neredeler özledimmmm
artık resmi olarak sevgilim mezun musmutluyum kavuşuyorum kısa bir kavuşma olcak ama olsun yinede razıyım o okul o dersler bitti yaa çıkıp kep atasım var sanki o dersleri o projeleri almış gibiyim
çıkış işlemlerinide halletsin gelsin asker amcalarda aralığa kadar bekletmesinler benim sevgilim para kazanmaya alışırsa gitmez askere taze mezunkan asker paklar onu
Gizom cnm çok sevindiimmmm ben de aynı duyguyu abim için yaşamak istiyorumm artık herşey bitti sıra askerlikte demek istiyorumm.. Umarım o gunler yakındır, umarımmm... temmuz gelsin bir an önce...
Herşey çok güzel olacak balım.
gizemcimm hayırlı olsunn senin adına çok sevindimmminşallah herşey planladığın gibi olur tatlım :)) enişteyede tebriklerr o şimdi mezun yakındada o şimdi asker diyeceğiz
plan plannnnn plannnnn canavarıyımmmşu güne kadar maşallahım var iyi gittim ezgicim bakalım nasıl olcak asker yolu gözlemem
yaptıracağım kurabiyelerin fotosunu koydum albümeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?