'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oooooh ne güzel bende hiç yok demem hergün görsem ama arada özlesin kendini hergün göstertme yahu

özgecim sizinkilerin saat aldığını sölemiştin aldığınız saat modelinide paylaşırmısın bize fikir olması açısından bende bakıyorum arada saatlerede

canım netten bulamadım ama slazenger ın bi modelini beğenmişti sevdicek onu aldık
dışı işte o gümüş rengi olanlardan içi de krem gibi..bi sürü saat bakmıştık dönüp dolaşıp onu beğendi onu aldık
foto bulabilirsem eklemeye çalışırım yine de

günaydın pelinimmm
valla ben mi basıldım kayınannişi mi bastım anlayamadım

ezgoşum hakkaten çok acayip bi anı olarak kalacak ama balkonda karşılıklı kahve içip nişandan, düğünden sohbet etmek güzeldi
bugünleri de gördüm sonunda çok şükür falan dedi kayınaanniş

yağmurum sana da günaydın canımmmm

fena değilim kuzum ya
adet de olamadım ve sürekli yemek de yiyom o nedenle kendimi fıçı gibi hissediyom
onun dışında iyiyim ama

sen nasılsın?

Hmm...Canım benim yii yii can boğazdan geçermiş
Ama kendini de frenle sonuçta masa başı çalışıyoruz dimi şurda nişana ne kaldı az daha dişini sık sonra yersin kuşum
bende çok şükür iyiyim ki

Son düzenleme:

dışarda da işim olsa genelde masa başındayım valla doğru dion
bugün itibariyle az yemeye başlıyorum, söz veriyom

Kızlaaar hepinizee günaydınn, sohbetinizz bol olsun :))

Ayın son gunu.. Yoğunum. Öpüldünüz canlarım

Kızlaaar hepinizee günaydınn, sohbetinizz bol olsun :))

Ayın son gunu.. Yoğunum. Öpüldünüz canlarım

dışarda da işim olsa genelde masa başındayım valla doğru dion
bugün itibariyle az yemeye başlıyorum, söz veriyom

ya ye canım ye de dikkat et önünde nişan var diye diyorum :26: kıyamam ki sana ya söz vermiş

PELİNcim tşk.ederiz kolay gelsin arada kaç gel

günaydın kızlar yoğun bir gün geçiriyorum

nazlım ve çağlam neredeler özledimmmm

artık resmi olarak sevgilim mezun musmutluyum kavuşuyorum kısa bir kavuşma olcak ama olsun yinede razıyım o okul o dersler bitti yaa çıkıp kep atasım var sanki o dersleri o projeleri almış gibiyim
çıkış işlemlerinide halletsin gelsin asker amcalarda aralığa kadar bekletmesinler benim sevgilim para kazanmaya alışırsa gitmez askere taze mezunkan asker paklar onu

Gizom cnm çok sevindiimmmm ben de aynı duyguyu abim için yaşamak istiyorumm artık herşey bitti sıra askerlikte demek istiyorumm.. Umarım o gunler yakındır, umarımmm... temmuz gelsin bir an önce...

Herşey çok güzel olacak balım.

pelott sen bizi abin ve yengenin ilişkisine benzetiyordun ya doğru canım aynı şeleri yaşıcaz yengenle ikimizinde sevgilicikleri azcık tembel galibaaaa

bennn ağustosun gelmesini istiyorum zaman yönünden sıkıntım yok tek 1 kez ocakta depresyona girdim 6 ay ne zaman geçicek haziran nerde kaldı die veee sonra zaman su gibi geçti o günü dün gibi hatırlıyorum geçmiyordu vakit ama bu 6 ay çok ama çok çabuk geçtiii kiiiiaskerlikte jet hızıyla geçsin 1 senede gidebilir o zamana bile iyi açıyla bakıyorum sınava girer istediği yeri seçer bide maddi açıdan rahat ederiz

gizemcimm hayırlı olsunn senin adına çok sevindimmm inşallah herşey planladığın gibi olur tatlım :)) enişteyede tebriklerr o şimdi mezun yakındada o şimdi asker diyeceğiz

hayatcım başınız sağolsun.
özgem, geçen gün bi konu buldum kk da. 2009 da açılmış, 2013 gelinleri topiği oraya 2013 geliniyim diye yazmışsın.. ne kadar temiz o kalbin bak allah gönlüne göre veriyo. yiriiim seniiiii
gizeeeeemmmmmmmm canııııımmmmmmmmmm tebrik ediyorum enişteyi, daha nice nice başarılarının başlangıcı bu daha. seni de nişanlıyalım da askere yollayalım nişanlını ya da söz de olur :)

gizemcimm hayırlı olsunn senin adına çok sevindimmm inşallah herşey planladığın gibi olur tatlım :)) enişteyede tebriklerr o şimdi mezun yakındada o şimdi asker diyeceğiz

plan plannnnn plannnnn canavarıyımmmşu güne kadar maşallahım var iyi gittim ezgicim bakalım nasıl olcak asker yolu gözlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…