hayatcım başınız sağolsun.
özgem, geçen gün bi konu buldum kk da. 2009 da açılmış, 2013 gelinleri topiğioraya 2013 geliniyim diye yazmışsın.. ne kadar temiz o kalbin bak allah gönlüne göre veriyo. yiriiim seniiiii
gizeeeeemmmmmmmm canııııımmmmmmmmmm tebrik ediyorum enişteyi, daha nice nice başarılarının başlangıcı bu daha. seni de nişanlıyalım da askere yollayalım nişanlınıya da söz de olur :)
harikalaaaaarrrrr
özge canım kime yaptırıyorsun bu güzelmi güzel kurabiyeleri şekermasalı.com mu yapcak yoksa gerçekten çok güzeller allah bizede en kısa sürede böyle cici şeler yapmayı nasip etsin
pelott sen bizi abin ve yengenin ilişkisine benzetiyordun ya doğru canım aynı şeleri yaşıcaz yengenleikimizinde sevgilicikleri azcık tembel galibaaaa
bennn ağustosun gelmesini istiyorum zaman yönünden sıkıntım yok tek 1 kez ocakta depresyona girdim 6 ay ne zaman geçicek haziran nerde kaldı die veee sonra zaman su gibi geçti o günü dün gibi hatırlıyorum geçmiyordu vakit ama bu 6 ay çok ama çok çabuk geçtiii kiiiiaskerlikte jet hızıyla geçsin 1 senede gidebilir o zamana bile iyi açıyla bakıyorum sınava girer istediği yeri seçer bide maddi açıdan rahat ederiz
pelincimmm nasılsın kuşummm
hayat'cım hoşgeldin
Tuğbaammm iyiyim ama yorgun ve yogunumm.. bebegim sen nasılsınn?
ben geldimmmm bebeklerimmm benimmmmmm
sabahtan beri toplantıdan toplantıya kosuyorum basım catladı ikinci agrı kesicim bu
sonunda kahvemi elime alıp masama oturabilmek harikaymıs.... masamı cok seviyorum yaa
bu arada yine dualarınızı bekliyorum ben... ceviri olayım icin kızlar... hayırlısıyla zamanında yetiştirebilmek nasip olsun da alıp baslarına calsınlar inşallahhhhpsiklojik baskı yapıolar bana resmen ilallah ettim yaa
bende kendimi çok yorgun hissediyorum bu ara.
hoşgeldin tatlım ohh afiyet olsunnn
dualarım seninle canım benimm inşallah sorunsuz bir şekilde zamanında vereceksin çevirini
Çağlaamm canım ben inanıorum kii çevirinii yetiştiricekksn zamanında inşallah canım benim kurabiyeemm Allah yardımcınn olsunn bebegiimmm:109:
Tuğbaamm kuzumm vallahi ya bugunlerde işlerde acaip yogunn butun arkadaslarıma da triplerdeym. herkes bana trip atıo aramıomusum sormuomusum... en nefret ettiğim muhabbet yaa! 2 günde 2 arkadasımla bu sebeptenn atıştımm vallah kafam kazan gibi oluoo yazın zaten işlerimiz çok yogunn pohpohlayamıcam kimseyibak gene sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?