'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özge canım kime yaptırıyorsun bu güzelmi güzel kurabiyeleri şekermasalı.com mu yapcak yoksa gerçekten çok güzeller allah bizede en kısa sürede böyle cici şeler yapmayı nasip etsin

ay öle mi yazmışım canım
gerçekten bak Allah gönlüme göe veriyo o zaman, farklı biriyle de olsa..iyi ki de öyle oluyo

harikalaaaaarrrrr

özge canım kime yaptırıyorsun bu güzelmi güzel kurabiyeleri şekermasalı.com mu yapcak yoksa gerçekten çok güzeller allah bizede en kısa sürede böyle cici şeler yapmayı nasip etsin

beğenmenize çok sevindim canlarrr
gizemim, sevdiceğin iş arkadaşının eşi yapıyo böle şeyler
ona yaptırıryorum ben canım

Evett gizom benzetiyordumm inşallah onlarında bir an önce belli olur ve abimi ağustosta askere yollarızz ki bnm içime doğann aralıkta asker olcak gibi.. hayırlısı inşallahh seneye mayıs-haziran düğün olsunnn abimleee bitanecikk ablamm evlensinler çok mutlu olsunlarr

insan zaman zaman depresyona girebiliyor canım.. hepimizde oluyor onemlı olan hasarsız atlatabilmek

çağlam nerede bugun hiç girmedi merak ediyorum onu:26: izin mi aldı acaba? :26:

miiiniiimm akşama gelir kurbişinn yanındann onu da özledimmm

özgemm canım kurabiyelerr süper kurabiyelerdeki kırmızı saçlara da bayıldım

nedense hani böyle çeyiz almayı seviorum ama evlilik bana çok uzak gibi gelioo şu gunlerde çok mutlu olmama rağmen

ben geldimmmm bebeklerimmm benimmmmmm

sabahtan beri toplantıdan toplantıya kosuyorum basım catladı ikinci agrı kesicim bu

ah hayatım keske askımın yanında olsam neredeeeee ama az kaldı bu aksam da goruscez baska turlu atamam bu stresi zaten

peloşummm keske izin alabilsem en cok ihtiyacım olan sey...

gizommm bebegimmmm bugunleride gordun kuusummm zaman ne cabuk geciyor dimi geriside corap sokugu gibi gelir inşallah

sonunda kahvemi elime alıp masama oturabilmek harikaymıs.... masamı cok seviyorum yaa

bu arada yine dualarınızı bekliyorum ben... ceviri olayım icin kızlar... hayırlısıyla zamanında yetiştirebilmek nasip olsun da alıp baslarına calsınlar inşallahhhh psiklojik baskı yapıolar bana resmen ilallah ettim yaa

Tuğbaammm iyiyim ama yorgun ve yogunumm.. bebegim sen nasılsınn?

bende kendimi çok yorgun hissediyorum bu ara canım çekip gidesim geliyo bazen şurdan çantamı alıp koluma .

hoşgeldin tatlım ohh afiyet olsunnn
dualarım seninle canım benimm inşallah sorunsuz bir şekilde zamanında vereceksin çevirini

Son düzenleme:
Çağlaamm canım ben inanıorum kii çevirinii yetiştiricekksn zamanında inşallah canım benim kurabiyeemm Allah yardımcınn olsunn bebegiimmm:109:

Tuğbaamm kuzumm vallahi ya bugunlerde işlerde acaip yogunn butun arkadaslarıma da triplerdeym. herkes bana trip atıo aramıomusum sormuomusum... en nefret ettiğim muhabbet yaa! 2 günde 2 arkadasımla bu sebeptenn atıştımm vallah kafam kazan gibi oluoo yazın zaten işlerimiz çok yogunn pohpohlayamıcam kimseyi bak gene sinirlendim

inşallah pelimonatammm benimmmmmmmmmmm inşallahhh

bu arada moralim bişeye daha acayip bozuk

herkes de duysun

bernardo gibi bir firmadan bunu beklemezdim

eve gider gitmez tabaklarıma baktım dun ama keske annemin dedigi gibi lekeli olsalardı sadece

yarısının altları kırıktı centik centik bi şekilde..... nasıl sok oldugumu anlatamam umarım maduriyetimi en kısa zamanda giderirler

çağlam çok üzüldüm yaaaa
imşallah kısa sürede çözerler bu durumu, çok sinir bozucu gerçekten

ben kaçar kızlar, akşam benim bi arkadaşıma gidicez sevgilisi de gelcek benim sevdicek de gelcek
ilk kez tanıştırcaz bakalım sevdicekleri
öpüyorum hepiniziii

çağlamm hoşgeldin canımm özledik bugün senii
çeviriyi yetiştirceksin inşallahh dualarımız seninle kuzumm....bak sen şu bernardoyaaaa mecbur gidericekler mağduriyetini başka şansları yok!!
ay kızlar yaa bu havaları anlamıyorum 1 saat önce nasıl bir dolu yağdı burda kocaman kocaman şimdi günlük güneşlik..aman bozulmasın iş çıkışı arkadaşmla buluşcam sonrada başka bir arkadaşımın kınası var oraya gidiciimmm.üzerimde elbise ve açık topuklu ayakkabı varr yağmasınnn yağmuurrrr:109:

kızlarrrrr selamlar herkese

çağlam çok üzüldüm canım ama bernardo bu hatalarını giderecektir canım gidermezse şikayetimizi ederiz

kızlar sevdiceğim geliyor diyerekten eve erkenden geldim ve damla çikolotalı kek yaptım sürekli değişik değişik kekler yapıyorum zebra kekide yapcam ilerde ama damla çikolotalı inşallah sevecektir mutlandım canım sevgilimi besleyim ben

ben geldiiimmm bebekleriiiiimmm çoook güzeell vakit geçiirdiiimm Kurbişiiimmllleee

Hayatııımm başın sağolsun bebeğiimmm..

kızlaarr şimdi bir arkadaşımın kınasından geldim.ay çok duygulanıyorum ben kınalardaa yaa kendi kınamda ne halde olcağımı tahmin bile edemiyorum....annecikle beraberdik kınada bakamadık birbirimize ikimiznde gözleri doldu çok...neyse öyle işte canlar bir ses vereyim dedim.öptüm hepinizii iyi geceler, aşk dolu rüyalar

günaydınn kızlaarr yoğun birgün beni bekliyorrr.umarım hepimiz içn güzel bir gün olur.öptüm hepinizi

Dünn ayın son gunuydu bugunde haftanın son günü şaka gibi bu ay bolee karambole geldi canlaaarrrr yine ugramayaaa calıscammm hepimize kolay gelsinnn:126::102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…