günaydınnnnnnn özledimmm siziiiiiii dün gelemedimmm napıosnuzz bakimmm
geçmişi okuyamadımm herkess iyidirr umarımm
tüünayydın kızcelerr
merhaba güzellerime ...
çağlam çevirin için dualarımdasın hep, psikolojik baskı yapan o terbiyesizlere de allah daha beterlerini yaşatsın. halden anlamaz pislikler
gizeeemmm zebra keki nasıl oluyoooo, yapınca fotoğrafını çeksene kuzuşum, ben de dün damalı pasta yapmayı öğrendim anneciktentadi enfeeesss...
yaaa bişey dicem; çok özledim sevgilimi. yeter yaa yeter artık. nolur yeter.. lütfen yeter, gelsin
merhaba güzellerime ...
çağlam çevirin için dualarımdasın hep, psikolojik baskı yapan o terbiyesizlere de allah daha beterlerini yaşatsın. halden anlamaz pislikler
gizeeemmm zebra keki nasıl oluyoooo, yapınca fotoğrafını çeksene kuzuşum, ben de dün damalı pasta yapmayı öğrendim anneciktentadi enfeeesss...
yaaa bişey dicem; çok özledim sevgilimi. yeter yaa yeter artık. nolur yeter.. lütfen yeter, gelsin
tünaydınnn aşklı pastammm
hoşgeldin
oyyyyy kuzummm hosgeldinn
ben de öle dua ediyorum kendisi de ceviri almak istio aldıgı ilk ceviri de aynı sey basına gelir umarım....
kıyamam sana ben canım benimm yaaa tahmin edemiorum halini ben daha dun gordum bugun yine fenalardayımmm asksızlık cok zor
sabret kusum azcık kaldı bak gelicek askın hem de seni almayaaaaaaa :123:
kıyamammm sanaa lokumummm sabret sen neleri atlattın sabrınlaa buda geçiceek eniştemiz geliceek senii alıcaakkk veee hem bol aşklı günlere hemde bize getiriceeekk
lokumların en güzeli, en tatlısııııı
dün yine(herzamanki gibi) mevzu aynıydı. babam diyoki anlaşırsak ailesiyle öyle uzattırmam 1 sene 2 sene. kurban bayramından sonra düğün yapılır
annem hayır diyo seneye bahara-yaza olur ancak, çeyiz alıcaz, hazırlık yapıcaz.
sevgiliciğimin babası eylülden bahsediyo, babam bunu duysa asla olmaz derbabasıyla konuşacak o da mayısta yapalım diye..
ya ben eylüle de razıyım yeterki sonumuz :123: böyle olsun
valla lokumum ıcıme dogan ılk bahar yada en gec yaz bası evlenceksın gibii ıns gercek olurbizimde konumuz düğün düğün düğüüüünnn başımıı yedi yaa benım ısrar etmem lazım değil mi düğün için dğünsüz olmaz diyoo başka bişi demiiyooooo
inşallah nazlııımmmm
kokteyl düğün yapıverin anacımikinizinde gönlü olsun.
kıyamammm sanaa lokumummm sabret sen neleri atlattın sabrınlaa buda geçiceek eniştemiz geliceek senii alıcaakkk veee hem bol aşklı günlere hemde bize getiriceeekk
nasısııınnn pastalar prensesii
hoşbulduk çağlam
sabah bide odamı toplarken askerde bana hemen hemen hergün yazdığı bi defteri vardı onu gördüm, okudum birazne kadar çok seviyo beni ya.. bense kötü davrandım ona. babamın bana ettiği lafların hıncını ondan çıkardım.. bu mesafe bu ayrılık bu olaylar nasıl unutturabilir onun kokusunu bana gelsin, çok özledim. çok üzdüm onu, çok öpcem
minnakcımdaa burdaymışş:)))) nazlıcım benimkide düğün meraklısıı benide bu fikre o alıştırdıı ve artık bende istiyorummmmm
bekliyoruz kuzum güzel haberlerini. benim yaşadığımı kimse yaşamasın.. aslında ben çok hata ettim aylar önce söylemekle. şimdi söyleyecektim, ayın sonunda geleceklerdi daha az yıpranmış olacaktım.selam kelebeklerimm
nuraycım hayırlısı olsun inşallah.yeter ki evlenin tarih önemli değil canım boşveeeerrrrbende babamdan aynı atağı bekliyorum oda uzatmaz öğrenince gibime geliyor daha doğrusu kabullenince.bakalım artık neler olacaaakkk
ama düğün olarak karar verirsek hafta sonu yapmamız lazım lokumumki herkes gelsiinn( bide bu sefer nikahla düğün bir olsun deniliyooo baaağnee yaaa
iyiyimmm kusummmm aksamı bekliorum yineee kırık tabaklarımı değiştircem umarımsonra da askımı gorebilirim inşallah
ben seni kacırcam hatun yeter artık tabaklarımız da var diyo manyağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?