ebet burdayımm kusuumm aşk depoladım geldimkuzum ben nikah ve kokteyl ıstıyoorumm bizim durumlar biraz farklı ıkımızınde annesı ve babası ayrı farklı durumlarda var benım düğün düğünden cook gerilim hattı gibi olur eminiiim kokteylde 1-2 saat idare ederiiizz en azındann diyoorumm
24 nisan çarşamba
bizim de 8 mayıs yine çarşamba..
yaa haftaiçi de düğün olabilirr kiii, ama gelen sayısı azalabilir
ya da kabul etseler çarşamba nikahınız kıyılsa haftasonu düğününüz olsa ...
seçsinler artık birsürü seçenek sundun :)
bu arada çağlacım yemek takımın acaba kargoda gelirken mi hasar gördü hani altındaki kırıklar için diyorum.. lekeler zaten defolu olduğunu gösterir. değiştirsinler en kısa zamanda..
annem sürekli alalım artık şu yemek takımını tencere takımını modunda, ben de hep erteletiyorum, düğüne 1 ay kala gidip eşya bakıcaz istanbuldan zaten o arada alalım direk kendi evimize götürsünler diyorum. bidaha burdan alıp tekrar istanbula o kadar yolu giderken yolsa kırılırlar falan diye
ama şimdi bu düşüncemden de vazgeçicem heralde, ya defolu falan gelirse bide onla mı uğraşıcam zaten 1 ay kalmış oluyo.
çağlamm kuzum nasılsın?
hahaha uçursun senii süpermanenişteeesorun cıkarırlarsaaa bizden bahset bernardoyaa
topiğe aşk kokuları dolmuşş herkesler aşklanıp gelmişşşben bu sabah göremedim aşkımı uyku daha ağır bastı malesefkiii yataktan kalkıp cama çıkamadım:26:
durumları anlayabiliyorum canım şimdiden bunları söylemek erken ama olurda düğün olursa o gün büyüklerin anlayşlı olması gerekiyor sizin için.onların kendilerini idare etmeleri gerek.düğün öncesi bi ön konuşma yaparsınız.aynen bunu yaparsınızzz
aaaaaaaa
evet lokumumm aslında düşünüyoorumda bana deger veren benı onemseyen herkes haftasonuda olsa haftaıcıde olsa gelır bide kimse gelmıomus nihakada
bebişimm sona bırakma amaaaannnn
sorun cıkarsa dedigin gibi ugrasırsın... kafan rahatken halletmeye bak ceyiz işini bence ozellikle de onemli parcaları
valla uzerinden yuk kalkar cunku direk ben de dusundum ya bunları seneye bu zaman almıs olsaydım diye... dugun telasımda bir de onların peşinde gezcektim
ucuruyo kiii agızını yidiiim ya cok ozledimm bennn onuuu
ay yerim seni benbasarız burayı dicem kusummm
nikah sonrası eglence falan yaparsınız tepinirsiniz biyerde sizde kusum... ya da sen ona balayından bahset o parayla yapabilceklerinizi söle hemen vazgecer
bekliyoruz kuzum güzel haberlerini. benim yaşadığımı kimse yaşamasın.. aslında ben çok hata ettim aylar önce söylemekle. şimdi söyleyecektim, ayın sonunda geleceklerdi daha az yıpranmış olacaktım.
hayırlısı böyleymiş, yaşayacakmışım demekki napıyım. dediğin gibi sonu güzel olsun da.....
24 nisan çarşamba
bizim de 8 mayıs yine çarşamba..
yaa haftaiçi de düğün olabilirr kiii, ama gelen sayısı azalabilir
ya da kabul etseler çarşamba nikahınız kıyılsa haftasonu düğününüz olsa ...
seçsinler artık birsürü seçenek sundun :)
aaaaaaaa
aslında çağla geçen gün bahsetmişti bundan, nikah olunca daha az kişi geliyo, adı düğün olunca tanıyan tanımayan doluşuyo düğüne.. sen bidaha düşün miniminiminimiiniiiiiiilokumum
çağlam evet, ama ya burdan giderkende yolda kırılırsa
alup kaçacağğum Kurbaaamı o olcaaak pastaam isyeeaaannn
napiosunuzzz kiiiiiiiiiiiiiii
tabi yaaa hepinizzz evleninnnn gidinnn ben 2014 geliniii artıkkk
hayallll bilee kurmak gelmiyo içimdenn çeyizede bi hırslaaa başlamıştımm hıhh çeyizde almıyorum çünküüüüüüüüüüüüü 2014 ee çoookk varr daaaaa
napiosunuzzz kiiiiiiiiiiiiiii
tabi yaaa hepinizzz evleninnnn gidinnn ben 2014 geliniii artıkkk
hayallll bilee kurmak gelmiyo içimdenn çeyizede bi hırslaaa başlamıştımm hıhh çeyizde almıyorum çünküüüüüüüüüüüüü 2014 ee çoookk varr daaaaa
hoşbuldukk ezgimm nurayımm14 ayı bi kerede bitirse erkenn gelicek amaa bunaa yürekkk dayanmazz tabikii saten böylee birşeyy yokmuşş
ondan parça parça yapcak 2 yılı bile bulabilirr babam geçen diyo hadi evlendinizz bu yaz çoçuğaa orda allah korusun bişey olsa bu yaşında dul kalman iyimi olacak diyo bana
şimdi baba tamam beni düşünüyodaa haklısındaa şırnak sonuçta karmakarışık yani bizim durumuz günü yaşıyoruzz şimdilikk
orkidem hoşgeldiiinnn
kızlar biz dışarı çıkıyoruz anniş ve babişle.. öptüm sizleri
siboşummm üzme kendini zaman geciyor...
biz 2013 ü beklemeye 2011 den basladık burda bircogumuz... bak gecti gitti bile 1 yılı, 2012 gelinlerini gonderiyoruz sırayı bize bırakaraktan evleniyo hepsi
illa 2014 olcaksa da bizden sonra size gelivercek hemen sıra... gonlunu ferah tut bişeycik de olmıcak inşallah hevesin de kacmasın ceyiz konusunda gecen sene de alıyoduk ki biz ceyiz 2 sene cok bi zman degil gelip geciyor kusum üzülme sakın
Slmm kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyummm sevdiğim insanla 2013 ocak-şubat gibi nişanlanacazz eylül-ekim gibi düğn yapacaz ayy
şimdiden heyecan sardı beniiiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?