'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

topiğe aşk kokuları dolmuşş herkesler aşklanıp gelmişşş ben bu sabah göremedim aşkımı uyku daha ağır bastı malesefkiii yataktan kalkıp cama çıkamadım:26:
durumları anlayabiliyorum canım şimdiden bunları söylemek erken ama olurda düğün olursa o gün büyüklerin anlayşlı olması gerekiyor sizin için.onların kendilerini idare etmeleri gerek.düğün öncesi bi ön konuşma yaparsınız.aynen bunu yaparsınızzz

evet lokumumm aslında düşünüyoorumda bana deger veren benı onemseyen herkes haftasonuda olsa haftaıcıde olsa gelır bide kimse gelmıomus nihakada

bebişimm sona bırakma amaaaannnn

sorun cıkarsa dedigin gibi ugrasırsın... kafan rahatken halletmeye bak ceyiz işini bence ozellikle de onemli parcaları

valla uzerinden yuk kalkar cunku direk ben de dusundum ya bunları seneye bu zaman almıs olsaydım diye... dugun telasımda bir de onların peşinde gezcektim

çağlamm kuzum nasılsın?

iyiyim kuzumm bebiiim sen nasılsın bakiiim

hahaha uçursun senii süpermanenişteee sorun cıkarırlarsaaa bizden bahset bernardoyaa

ucuruyo kiii agızını yidiiim ya cok ozledimm bennn onuuu

ay yerim seni ben basarız burayı dicem kusummm

nikah sonrası eglence falan yaparsınız tepinirsiniz biyerde sizde kusum... ya da sen ona balayından bahset o parayla yapabilceklerinizi söle hemen vazgecer

aslında bilinçli hepsi hatta onlar bize sölediler mecburi olarak bi araya gelicez tabiki diye ama iş onlarla bitmiyo ki benim annemle babam hala görüşürler telefonda konsuurlar cocukluk arkadasları zaten hiç kopmadılar şükürde, düğün olursa mecbur amcamlarda geliceek ve ben bunu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç istemiiyoooruuummm

evet lokumumm aslında düşünüyoorumda bana deger veren benı onemseyen herkes haftasonuda olsa haftaıcıde olsa gelır bide kimse gelmıomus nihakada
aaaaaaaa
aslında çağla geçen gün bahsetmişti bundan, nikah olunca daha az kişi geliyo, adı düğün olunca tanıyan tanımayan doluşuyo düğüne.. sen bidaha düşün miniminiminimiiniiiiiiilokumum

çağlam evet, ama ya burdan giderkende yolda kırılırsa

alup kaçacağğum Kurbaaamı o olcaaak pastaam isyeeaaannn

inşallah canımm inşallahhhh dualarını eksik etme
çağlammm iyiyimm kuzummm.sabah babamla konuşma konusunu konştm annemlede hemen karnıma ağrılar falan girdi bi heyecan stres bastı
nazlıcımm ama nikahta olsa amcanlar gelmek zorunda değil mi zaten? nikah olursa 1-2 saat idare ederim diyorsun anlıyorum ama olurda istediğin gibi olmazsa görmezlikten gelirsin.böyle şeyleri kafana takıp sıkma canını.hem o günün heyecanıyla birçok şeyi görmiycek,farkına varamıycaksın kii...yani evlenenler öyle diyor

Son düzenleme:

istanbulda kimse yok mu bebişim yaa birinin evine bıraksan?

alup kaçacağğum Kurbaaamı o olcaaak pastaam isyeeaaannn

yihaaa bence de alıp kacalım biz kurbaaları temiz iş pastam

ben yimeaaa didiyorummmm gelcemmmm mama yiyip de

napiosunuzzz kiiiiiiiiiiiiiii
tabi yaaa hepinizzz evleninnnn gidinnn ben 2014 geliniii artıkkk
hayallll bilee kurmak gelmiyo içimdenn çeyizede bi hırslaaa başlamıştımm hıhh çeyizde almıyorum çünküüüüüüüüüüüüü 2014 ee çoookk varr daaaaa

hoşgeldin sibelcimm tatlım dur bakalımm daha çoook sular akacak neyin ne olacağı hiiiiiiiiiiiiiiiçç belli olmazz

canıııım kesin mi 2014 olacağı? ama 2013 ün temmuzunda dönüyordu sanki eniştecik.. :26:

çağlam var akrabalarımız ama bakalım bi geliyim de istanbula

hoşbuldukk ezgimm nurayımm 14 ayı bi kerede bitirse erkenn gelicek amaa bunaa yürekkk dayanmazz tabikii saten böylee birşeyy yokmuşş
ondan parça parça yapcak 2 yılı bile bulabilirr babam geçen diyo hadi evlendinizz bu yaz çoçuğaa orda allah korusun bişey olsa bu yaşında dul kalman iyimi olacak diyo bana
şimdi baba tamam beni düşünüyodaa haklısındaa şırnak sonuçta karmakarışık yani bizim durumuz günü yaşıyoruzz şimdilikk

Allah korusun kuzum yaa tüm askerlerimizin yardımcısı olsun Allah'ım hepsini korusuun ((

Ezgim belki nikaha gelmezler diye ümiiit ediyorum hem hafta içi hem onlar avrupa yakasında oturuolar bizim nikah asyada olcak ah bilmooorum kuzuucuklarım bi süre daha kendi hayallerimle kaliim eğer illa illla derlerse nuray lokumcuumunda dediği gibii çarşamba yaparız nikahı haftasonuda formalite icabıı bi kutlama yaparız

orkidem hoşgeldiiinnn
kızlar biz dışarı çıkıyoruz anniş ve babişle.. öptüm sizleri

siboşummm üzme kendini zaman geciyor...

biz 2013 ü beklemeye 2011 den basladık burda bircogumuz... bak gecti gitti bile 1 yılı, 2012 gelinlerini gonderiyoruz sırayı bize bırakaraktan evleniyo hepsi

illa 2014 olcaksa da bizden sonra size gelivercek hemen sıra... gonlunu ferah tut bişeycik de olmıcak inşallah hevesin de kacmasın ceyiz konusunda gecen sene de alıyoduk ki biz ceyiz 2 sene cok bi zman degil gelip geciyor kusum üzülme sakın

canım yorumun yine çok güzel çağlacıma katılıyorum sibelcim 2 sene çabuk geçerki pelotumla bizde 2014 e bekleyebiliriz yani yalnız değilsin sibelcim

bence en doğrusuda ordayken evlenmemen dünyanın bin birtülü hali var beklemek zor değildir ben 4 seneyi ayrı bekledim ki sen evlilik için bekliceksin canım o yüzden sbaırla çeyizini yavaş yavaş hazırlamaya başla umarım hayırlısı olur canım

Slmm kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyummm sevdiğim insanla 2013 ocak-şubat gibi nişanlanacazz eylül-ekim gibi düğn yapacaz ayy
şimdiden heyecan sardı beniiiii:))

gizommmm nerelerdesinnn bebeimmm gorusemiyoruz hiç yaaaa ask geliyo diye hazırlıklara mı basladın bakim yoksa ders mi calısıosunnnn

Slmm kızlarrrrrrrrrrr çok mutluyummm sevdiğim insanla 2013 ocak-şubat gibi nişanlanacazz eylül-ekim gibi düğn yapacaz ayy
şimdiden heyecan sardı beniiiii:))

hoşgeldin canım aramıza

sen nered yasıyosun ne iş yaparsınız niye o kadar bekliyosunuz ki asker yolu mu gözlüyosun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…