'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geldi geldi canım hazırlıkta var ama derste çalışıyorum canım bugün çok yoruldum öyle yorgunm ki onun bile konşmasnı yanlş anlıyorum yorgunlktannn ahhh ahhh nasıl bir düzen bu bizim sistem düzelmiyor sorun sorun yoruldum

nişallah herkes iyidir

gizemimm çaaalaamm haklısınızz yaa gün doğmadann nelerr doğuyoo zaman çabuk geçiyo saten
zaman nelerr getircekk bilmiyoruzzz tabikii
düşünmek üzülmek hiçç istemiyorumm tabikii allah hayırlısını nasip etsin herşeyinn böylee olmak zorundaymışş bazı şeyler sağlık olsun ağzımızınn tadı hçç bozulmasın yeterkiii yanii

ahh kuzuum benımm iyi ol iyi gecip gidicek sıkıntıların hepsi Aşk yanında olunca iyiiz giziiimmm klasik aşktan sonraki bunalım modundayım yarın hıdrellezde yazdıgımız kagıtları atıcaz denizee İremle beraber hepinizin adı var o kagıtta dileklerimizz hemencicikk kabul olur inş

Hb. canm saolasın...ankarada yaşıyorum ben sekreterim bi şirkette..erkek arkadaşım askerden geleli 5 ay oldu daha o zamanlar çıkmıyorduk yeni sayıılr 3 aydırlı çıkıoruz zaten aynı köylüyüz biribirimizi çoçukluktan tanıyorduk gelip benmle evlilik hakkında biribirimizi tanıyalım mı demesiyle çıkmaya başladık zatenn hoşlantı vs.de vardı:))biraz ilişkimiz düzene girsin ailesi fln biliyor zaten benm ailem bilior babam dışında:)) bizim için en uygun zaman o zmaan diye düşündükk babasıda öyle demiş zatenn ocak -şubat gibi gidip isteriz iyi düşünün taşının birbirinizi tanıyın ona göre demiş.eylül-ekim gibide gelinimi alır gelirim demiiş:)bakalım hayırlısı olsunnn hepimiz hakıında

Yeni gelincikler hoşgelmişleeerrr

hayırdır kuzum nolduuu?

bugün biri ödeme yapçaktı yapmadı ona kızdım
sonra da arkadaşımla aramda gerginlik oldu..onun hiç sevmediği bi arkadaşımız var ama ben severim o kızı
dün akşam onlara gittik sevgilimle
bugün de diğer arkadaşım bunu duyunca yeni kankan hayırlı olsun tarzında iğneledi
sen sevmiyosun diye ben de mi ilişiği kesicem ya?
tamam sen ondan daha yakın arkadaşımsın ama o kızı da severim ben onu da ne zamandır tanıyorum ve muhabbetinden keyif aldığım biri
aynısı bana olsa umurlarında olmaz, gayet de arkadaşlık ederler ama ben yapınca suç olur..

ah kuzum ahh ınsanlar maleseef böylee ıgneyı kendıne cuvaldızı karsısındakıne batırıoo enişte bıle bişeye karısmazken ona noluyomuşş

Kızlaaarr kızlaaar kafam patlıyor sanırımsam

hiiiç iyi değilimmm, teklifler, faturalar, iptaller, ödemeler, tahsilatlar, kasalar, dolarlar, eurolar gözümün onunde fırfır donuyo

bugun bitse cok iyi olacakkk...

yarınn akşamı beklıorummmm yuksekk doz aşk almam gerekkk sevdiceğimii pazartesi gördüm en sonnn sanırımmm onu da özledimmm ama olsun buna sukurrr.. nurayım gibi 2 ay 3 ayda bir de görebilirdimm.. Allahım sen kimseyi sevdiğinden ayrı koymaaa

Özgem canım bugunlerde bende arkadaslarıma feci sinir oluorum karar aldım kimseyi aramıorm sormuorm telefon çalarsa bakıorum o moddayımm zaten yorgunum kimseyi çekemiorm nedensee bu sebeple kimsede beni çekmesinnn.. trip atıo bana antalyadaki arkadasım bile.. sıkıldım yaa

aşkıımmm miniiiiiiimmmm hoşgeldinn aşkkuşummmm öğlen bir ara geldm ama yazamadımmm özledmm seniii aşkııımmmmm eğlendiğiniiiiii hissediormm kiiiiiiiğğğğ

gizoşkaammmm 2014 bizim yılımızz olsunnn herşey çok güzel olsun canım benimmmm

bi söz vardıı hıı hatırladımmm..

Beklemek güzeldir ama doğru durakta...

bu sözü yaşam felsefem yapıorummmm nokta

yoğun, sıkıcı, değişik bir günün akşamından herkese iyi akşamlaarrr....
ben kaçar kızlar hepinize güzeell bir haftasonu diliyorumm

Çok yoğun çok sıkıcı bi gündü ... Önümüzdeki hafta izinliyim allah nasip ederse.. Umarım güzelce dinlenebilirim... Hafta sonu 11 dersten sınavım var... Çalıştım ama korkuyorum yinede inşallah iyi geçerim...

aşkıııııııııııııııııııımmmmmm bende özleeediiiimmm çokcanaaaaa evet cook eglendıık kusum lunaparka götürdüü benii çocuklarr gibi bagırdım cagırdıımm stres attım valla cok rahatladım gondolda hele benden küçük kız hoplaya zıplayaa şarkı söylüyodu ben çığlık çığlığaa bağrıyoodum rezil olduk tüm lunaparkaa kurbaa gülmee krizinee girdiii bağrışmalarımdan trene bindiikk bu seferde o çocuk seyi gibi neden biniyoruz dedii küçük gördüü onuu ama öle hareketler yapıoki tren gene bi bağrış çağrış furyasııı yaşadık bide çarpışan arabadaa bana 3 kişi aynı anda çarpptııı resmeeeen yerimden zıpladım kafamı gözümü çarptım heryeree süremedi kendi arabasını gülmekten diyorum cidden emniyet kemeri hayat kurtarıomus olmasa fırlıyodum yem olcaktım çarpışan dütdütlere bak bu gergınlıkler hep ay tutulmasının etkisi aşkım ,sevgican nazlı kiraz diyo bana artık azcık sesini yükseltse aya uymaa tutulmadı diye gerginn bana bagırmaa diyoorum ay tutulsada rahatlasakkk bebeğiiimmm felsefenide yerim bu arada demeden geçemiceeemm enişteciğee kavuuşşş aşklann bolcanaa

içini ferah tut bebişiiimm güzel geçiceekk inşallaahh

yoğun, sıkıcı, değişik bir günün akşamından herkese iyi akşamlaarrr....
ben kaçar kızlar hepinize güzeell bir haftasonu diliyorumm
Ezgicanımmm gerçektenn tuhaf bi gundu
Sana da iyi haftasonları tatlıımmm

Hayatcıııımmm canımm bolcaa dinleenn ve gezzz tatilleri seviooruumm ben henuz karar veremedim ne zaman tatil yapacağıma ramazana gore ayarlamam gerek haziran ya da temmuz başı olucak gibi.. geçen sene temmuz 15 de peliiinnn

ooyhhh oyhhhh maşallah aşkımaaaa yaa süpermişşş eglenceee doluu bi günnn süpersiniizzz aşkkuşummmmm allahım nazarlardan korusun siziiiii imreniormm sizeee
çocuklaar gibi eğlenmeeeyi de çok severmm kii bebikoommm yarın iremlee mi bulusoosunuzzz onna da tanıscamm inşallaaahhh
kuşummm facebook olayında yeni bii gelişme mevcut mu

inşallahhh kavuşcamm bebegiimm Allahım nasip kısmett ederseee aşklanalımm bizdeeee

Amiiin hayatıııımmm inş çocuklarımda ben gibi korkakk olmazz

evet aşkım cidden çoook iyi geldii bana iviiit iremtoşlada tanışcaakksııınnn aşkııımm hepimizi korusun Allah'ım nazarlardaan fiiysbuuk konusunda gelişmee yok kuşum gerileme var resmen dk 1 gol 1 oldu buluştugumuzda açıldı konu gerildi hemeenn ben kapadım konuyu akşam luluparkta rock'n roll diye bişi vardı ama can çıkarır yani o ters dönüyo amuda kaldırıyoo tepede tutuyo falan binelim diye tutturdu ben dedim ruhumu teslim ederim taş-kağıt-makas yaptık etraftakilerin garip bakmalarına raamen çok başabaş gidiyoduk ki o yendi dedim eger binersem facebooku açtırcanmı tamam binmiyoruz dedi ikna edemediim yiğidiiimiiii çarşı facebooka karşıı sonrada baktım darlanıyo hiç açmadım facebook konusunu kuşum bu sene istanbul haricii planınn varmııı tatil içinn

Aşkııımmm ben geldiimmmmmm

ayy rockn roll bilioorummm ben o tarzzz şeyleri çok sevdiğimm içinn antalyada binmiştim kamikaze jüpiter vb aletlere adrenalinnnn bnm işimm aşkooo kuşiiikkk facee konusundaa daha once dediğimm gibi çok üstünee gitmee bi süree olurunaaa bırakk sıkılıosnn blioorumm ama ilişkindenn kıymetli değil aşkımm bnu dusun tamam mıııı
bebeekkk tatil içinn hiç plan yapmadm açıkçası noldu bana tatile gitmeyi mi tekliff etceksin ölürümmmm geliorum nereye gidioruuzz

ozaaamannn kurbişleride toplayıpp bi lunapark yapalım ben sankii çok cesurmuşum gibi biner binerr çığrırııımm aşkoşuum çalışmıyoo olursam zaten seni kaçırırım kiiğğğğ bırakırmıyım sanooosuuunn hiiiç

2 kurbiişşş bence buna seviniiirr bnm tosunumm korkar mı kiii aayyyy birden heyecann yaptımm en kısa zamandaa gercek hayataa donusturelimm bu fikrii bebimimkooo

aşkooooo kaçııırrrr beniiiii götüüürrr benii gittiğiinn yereee sensizz geçen 5. gun fenalardayıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…