2 kurbiişşş bence buna seviniiirrbnm tosunumm korkar mı kiii aayyyy birden heyecann yaptımm en kısa zamandaa gercek hayataa donusturelimm bu fikrii bebimimkooo
aşkooooo kaçııırrrr beniiiii götüüürrr benii gittiğiinn yereeesensizz geçen 5. gun fenalardayıımmm
hemdee coook sevınırlerr önce onları bındırırız duruma gore bız bınerızkurbiş izne cıktıgında zaten bi haftasonu aşındırırızz keşan yollarını kuşuum keşkee yakın otursaaayydık aşkitilopuuummmm yaaa dibinden ayrılmazdımm
çoookkk uyanıkk biiiiirr aşkoo gördümm onlaar binsinnlerr biz ona gore binerizz di mii aşkilotaammmm oohh cnmızaa değsiinn keşaanınnn yolları taştaann sen çıkardın beni benii baştaannn ayyy beenn sanaa yakın olaydımm dizinin dibinden mi ayrılırdımm bebilopp her allahın günü yanında olurdumm ama ama amaa işteee bunaa şüküür yine deee
iviiiitt çok çakal bi miniğim beeennnaynen bebegımmm bunadaa şüküüür ya hiç göremeyeydiim o güzel yüzünüüü bu arada kurbik begendı saclarımı hatta önlerini kes hep bölee yakısıo sana dedii bunalımımda puuuuuufff dedi geçti ama boydan kısaltmama kızdı azcıcıkk bundan sonraaa dokanmammm hiç bi teline
Seennn gördüğümmm en tatlı çakalsınnnnyerimkiiii
Ahaaaa kurbik eniştem begendiyseee sıkıntı yokk eller aşaaaaaee süpermişş aşkoo bi fotograaff koyaydınnn iyiiiidiiiii çatlayalım mı merakktann yani çatlıyım mııı hee bunu mu istiosuunnnnn
kısmettseeee düğünee kadarr dokunmaa aşkooo
kese biçe bi hal oldum yüksek kb deyyip duriiğğğekloorum şimcik aşkoomm pek hoş çıkmamışız ama olsun
Aşkııımmmm çokk guzelllsinnn yineenazar: ) ve saçların cok guzell olmusss bi daha kötü bii sözz duymıcamm muratımm kekillimm seni öperiiimmm ben uykuyaaa gideriiimmmm gecelerimizzz hep iyi olsunnn bebilopppkuşş
kuşuum yaa seni yerim sevimlimtraaağımm benimm büssürüü öptüüm kiiibendende sana duvardaki resminle avunur gönlüümm gelsiinnn gözleriiinii çıkarmayıı unutmaaa mutlu huzurlu geceleerr
Sınava gidioruummmm:2:
Daha dün yanımdaydın, şimdi nerdesin?
Ne çabuk unutuldu?!
Nerde o sözün?!
Belli ki dönülmeyen
Uzak yerdesin!..
ayy sabah sabah koptumm yaaa aşkoo sen çookkk yaşaaaaaa
gözlerimiii çıkardıımmm beni düşünennnn bebegiiimmmmmm sabah yenidenn taktımmutluuu ve huzurluuu günleerimizz olsuunnnnn
Hepimizeee günaydıınnn gelincikolaarrr
güünayyydııınnnn aşkoooomm yaa duygulandırdın sabah sabah benii minnakla pelmik aşkının başlangıcını bularakbu arada kadınlar hamamına taşınınca görülmüyomuş yazılanlaaarr ziyaretciler tarafından, geçen bu topiktedee resmeen 6 tane ziyaretçi vardı yaaa
Sınava giren bebeklerımedee başarılar diliyooruuummm
eveeett aşkımızz ne kadar resmi başlamışşimdi iseee sana sarılarakkk uyudummm sen beenaaa ne yaptın
kuzummm evet kadınlar hamamında okunmuyoorrr, bizde mi taşınsakkk.. valla o topicimiz fena yanii.. 1 bucuk 2 saate yakın okudum bnmle beraberr 3-4 ziyaretçi arkadasımız daha okudu
ben varımmmmm
iyi akşamlar canlarım, nasılsınız bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?