'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hemdee coook sevınırlerr önce onları bındırırız duruma gore bız bınerız kurbiş izne cıktıgında zaten bi haftasonu aşındırırızz keşan yollarını kuşuum keşkee yakın otursaaayydık aşkitilopuuummmm yaaa dibinden ayrılmazdımm

çoookkk uyanıkk biiiiirr aşkoo gördümm onlaar binsinnlerr biz ona gore binerizz di mii aşkilotaammmm oohh cnmızaa değsiinn keşaanınnn yolları taştaann sen çıkardın beni benii baştaannn ayyy beenn sanaa yakın olaydımm dizinin dibinden mi ayrılırdımm bebilopp her allahın günü yanında olurdumm ama ama amaa işteee bunaa şüküür yine deee

iviiiitt çok çakal bi miniğim beeennn aynen bebegımmm bunadaa şüküüür ya hiç göremeyeydiim o güzel yüzünüüü bu arada kurbik begendı saclarımı hatta önlerini kes hep bölee yakısıo sana dedii bunalımımda puuuuuufff dedi geçti ama boydan kısaltmama kızdı azcıcıkk bundan sonraaa dokanmammm hiç bi teline

Seennn gördüğümmm en tatlı çakalsınnnn yerimkiiii
Ahaaaa kurbik eniştem begendiyseee sıkıntı yokk eller aşaaaaa ee süpermişş aşkoo bi fotograaff koyaydınnn iyiiiidiiiii çatlayalım mı merakktann yani çatlıyım mııı hee bunu mu istiosuunnnnn
kısmettseeee düğünee kadarr dokunmaa aşkooo

kese biçe bi hal oldum yüksek kb deyyip duriiğğğ ekloorum şimcik aşkoomm pek hoş çıkmamışız ama olsun

Aşkııımmmm çokk guzelllsinnn yineenazar:) ve saçların cok guzell olmusss bi daha kötü bii sözz duymıcamm muratımm kekillimm seni öperiiimmm ben uykuyaaa gideriiimmmm gecelerimizzz hep iyi olsunnn bebilopppkuşş

kuşuum yaa seni yerim sevimlimtraaağımm benimm büssürüü öptüüm kiii bendende sana duvardaki resminle avunur gönlüümm gelsiinnn gözleriiinii çıkarmayıı unutmaaa mutlu huzurlu geceleerr

kuşuum yaa seni yerim sevimlimtraaağımm benimm büssürüü öptüüm kiii bendende sana duvardaki resminle avunur gönlüümm gelsiinnn gözleriiinii çıkarmayıı unutmaaa mutlu huzurlu geceleerr

Daha dün yanımdaydın, şimdi nerdesin?
Ne çabuk unutuldu?!
Nerde o sözün?!
Belli ki dönülmeyen
Uzak yerdesin!..

ayy sabah sabah koptumm yaaa aşkoo sen çookkk yaşaaaaaa

gözlerimiii çıkardıımmm beni düşünennnn bebegiiimmmmmm sabah yenidenn taktım mutluuu ve huzurluuu günleerimizz olsuunnnnn

Hepimizeee günaydıınnn gelincikolaarrr

Hayatcıııımm başarılaaarrr kuzuşummm

Benn varımmm Sibeliimmmmmm

ayy kızlar sabahtan beri diğer topicimizdee sörf yaptım resmen 150 sayfa okumusum maşallah yaniii.. bi dipnot benden sizeee o topicimizde ziyaretçi hiç eksik olmuyoor! 1-5 arası ziyaretçi hep vardı ben okurken

güünayyydııınnnn aşkoooomm yaa duygulandırdın sabah sabah benii minnakla pelmik aşkının başlangıcını bularak bu arada kadınlar hamamına taşınınca görülmüyomuş yazılanlaaarr ziyaretciler tarafından, geçen bu topiktedee resmeen 6 tane ziyaretçi vardı yaaa

Sınava giren bebeklerımedee başarılar diliyooruuummm

eveeett aşkımızz ne kadar resmi başlamış şimdi iseee sana sarılarakkk uyudummm sen beenaaa ne yaptın

kuzummm evet kadınlar hamamında okunmuyoorrr, bizde mi taşınsakkk.. valla o topicimiz fena yanii.. 1 bucuk 2 saate yakın okudum bnmle beraberr 3-4 ziyaretçi arkadasımız daha okudu

2011 ve 2012 gelinlerinin topikleri de kadınlar hamamına taşınmış bu yüzden..
keşke bizi eski topiğimizle birleştirseleeeeeeerrrr

ayyy aşkım evett yaa nerden nereyeeee cemreler bile düşürdük denize taşınalım yaa okumasın kimseler biziiii

Lokumummm yaa neler neler yazmısıııızz oraya uff duygu dolu oldum hee birleşme olmasada taşınalım en azındann yaa nie okusun millet biziii

SElam KIZÇELER ben geldim.. Sınav pek beklediğim gibi değildi ama yinede idare eder...
Ya topik taşıma işi gerçekten iyi fikir.. Sürekli aktif olan bi topik ve git gide çoğalıyo ziyaretçiler... Mesela günlük sayfası kadınlar hamamı bölümünde o yüzden ziyaretçiler göremiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…