iyiyim canım sen nasılsın
tektaş beğeniyorumnete çağırdı aşk, beğen alalım diyo.. uff böyle olur mu hiç ya
ayy ne güzeeeel
ama süpriz olsun yaaaa
benimki de ısrar etmişti illa beraber beğenelim diye ama ben kabul etmedim
süpriz olsun, sen gönlüne göre al dedim ve ikna ettim çok şükür
kızcelerimmm ben geldiiim ha bu ayaklarım patliiiiğğğğğnapoosunuz bakalım yok mu kimsecikleeerrr
nurayımmm ikisi de çok güzel
ama 1. benimkine daha çok benziyo sanki o nedenle o diyorum
ben sinir oldum yalnız. alma istemiyorum dedim.. bu hiç sen beğen ben alıyım denilecek bişey mi.. sokaktan bi taş getirse ne kadar değerli olur benim için bilmiyo mu acaba
kızcelerimmm ben geldiiim ha bu ayaklarım patliiiiğğğğğnapoosunuz bakalım yok mu kimsecikleeerrr
minişim naptın da patlattın ayacıkları
bu saatte kimsecikler yoookk ama olsun ben özledim sizii yazayım istedimmçok heyecanlıyım kızlarr bugün babama yemeğe gidelim dedim oda olur falan dedi.bende didim ki seninle özel bişey konuşcam, yarım kalan bir konuşmamız vardı onu tamamlarız dedimm hiiç tepki vermedii gayet normal davrandı bana.ayyy heyecan bastıı ne konuşacağımı anlamıştır artık.yarın bi arayıp yoklıycam bu akşam gidelim yemeğe falan diye.dua edin banaaaaaa:18:
sonra sevdicekle buluştuk o kadar güzel vakit geçirdikkiiiresmen her anı aşk doluydu. sürekli hayaller kurduk.:123:babamla konuşmalarımızı anlatınca öyle heyecanlandı ki bitanem benimm. kıyamam ona yaa çocuklar gibiydik o kadar mutluyduk.
Allah'ım ne olur dualarımızı kabul eyle, bizlere gönüllerimizdekini hayırlısıyla nasip et. Aminnnn
öyle işte kelebeklerimmm hemen sizinle paylaşmak istedim bunu ama bir türlü fırsat olmadı.yatmadan en azından yazayım istedimm.umarım yarın akşam daha güzel şeyler yazabiliyor olurum.öpüyorum hepiniziiii tatlı rüyalar güzel gelinciklerimm:112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?