'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyiyim canım sen nasılsın
tektaş beğeniyorum nete çağırdı aşk, beğen alalım diyo.. uff böyle olur mu hiç ya

ayy ne güzeeeel
ama süpriz olsun yaaaa
benimki de ısrar etmişti illa beraber beğenelim diye ama ben kabul etmedim
süpriz olsun, sen gönlüne göre al dedim ve ikna ettim çok şükür

ayy ne güzeeeel
ama süpriz olsun yaaaa
benimki de ısrar etmişti illa beraber beğenelim diye ama ben kabul etmedim
süpriz olsun, sen gönlüne göre al dedim ve ikna ettim çok şükür

ben de öyle dedim sen beğendiğini al ben netten ne kadar beğenebilirim ki... yok diyo lütfen sen beğen
aman ne beğencem ben

kızlar selamlar herkesciklere daha yeni girdim eve 2 gündür dolu dizgin koşuşturmayla istanbulun altını üstüne getirdik sevdiceğe takım elbise baktık hep dipnot olarak siyah aldırmadım neden olsa sözde nişanda hep siyah alcaz griye yakın aldı arkadaşının nişanı var yarın siyah takımıda 750 tl ye beymenden beğendik cevahir çok pahalıidi optimuma geçtik ordada beymen yada networkten siyah takımlarını beğendik birde damat twn den nişanlılığını bilem beğendik optimumm outlet olduğu için çok uygun

veee bana yine ipekyoldan simsiyah çok güzel söz elbisesi baktık 150 tl di düz siyah çok şık ve asildi üstüne taş detayıda yaptırcam herhalde yarın alcaz onuda almasakta olur bilmiyorum kafam karışık kendime yine gömlek aldım cici

birde lalezarı çok sevdim metroya gittik lalezarı alıyordu aşkum bana 6 kişilği 56 tl idi annemle konuşcam yarın gidersek alırız die düşündük açelyadan vazgeçebilirim gibi duruyor lalezar daha tatlı gibi , bu arada metroda çok şirin şeler var lalezarın dışında ve uygun

ikeaya gidicektik güya ama yalan oldu bir ihtimal yarında mobilyalara göz gezdirmeye gidicez gibi ama yarın programı yoğun aşkım nişana geçicek akşam bende galatasaray kutlamalarında olcam kız arkdşlarmla adada biraz geç olcak bu sene ama olsun bize heryer samiyen aşkumun haberi bilem yok beni fenerli oldu sanıyor utana sıkıla kutlamalara katılcağımı sölicem yüzyüze offf bugün feneryumdan fener forması alıyordu zar zor kaçtım buda benim çeyizim, evlendiğimzde yanımda oturcan beraber fener formalarmzla maç izlicez fenerbahçeli nevresimlermiz olcak dedi offff ataerkil aşkım illa dediğin olcak ama ama ben gs liyim kiiiiiiiii anlayışş göster desemde seni kocaman seviyorum

hepiniizi öpüyorum değişiklikler bunlar koşuşturmalı bir şekilde bişiler yapıyoruz öpüldünüz

Son düzenleme:
kızcelerimmm ben geldiiim ha bu ayaklarım patliiiiğğğğğ napoosunuz bakalım yok mu kimsecikleeerrr

nurayımmm ikisi de çok güzel
ama 1. benimkine daha çok benziyo sanki o nedenle o diyorum

ben sinir oldum yalnız. alma istemiyorum dedim.. bu hiç sen beğen ben alıyım denilecek bişey mi.. sokaktan bi taş getirse ne kadar değerli olur benim için bilmiyo mu acaba

ben sinir oldum yalnız. alma istemiyorum dedim.. bu hiç sen beğen ben alıyım denilecek bişey mi.. sokaktan bi taş getirse ne kadar değerli olur benim için bilmiyo mu acaba

bence onun süpriz yapması, zevkine göre alması daha uygun olur canım
merak etme ikna olur buna
benim ki de ben beceremem, sen beğenmezsin falan demişti ama gayet de araştırmış, uzman olmuş, çok da güzel almış

nuraycım siz illa aynı şehirde olcaksınız onlar geldimi sevglnle dışarda gezdğnzde kuyumculara bakarsınız alması şart değil eline nasıl duruyor die bakar sonrada gider o tarz şeyleri araştırıp alır

bizim gram fikrimiz yoktu geze geze o diyor aşkım kuyumcu hadi girelim alyansı halledelm bugün diyor biz giriyoruz, denemek şart bende bombeliler felaket duruyor tektaşta ince olması lazım yüzüğün mesela

zen atasay altınbaş koçak gold gibi yerelere para kazandırmıcam sürekli oralarda takılıyoruz ama inşallah sevgilim farkındadır uçurumluk fiyat farkının ordan almasın zaten bugün sürekli yüzük ölçüme gönderme yaptı sanırsam bir süpriz bekliyor beni, teklife gerek olmasada milyon kez teklif ettti illa tektaşa gerek yok ama yinede tektaşta zevkimi biliyor süpriz olsun benim olsun

kızcelerimmm ben geldiiim ha bu ayaklarım patliiiiğğğğğ napoosunuz bakalım yok mu kimsecikleeerrr

gezenti gelinim gezmekten ayaklarınmı patpat patladı senin bugün bende öleyim nazlım ordan oraya savruldum bide kız arkdşlarmda vakit ayırdım aynı anda bu kadar şeyi yaptığım için ayaklarım patladığı gibi beynimde yorgun

kızlar ben kaçangiz oluyorum uyku moduna geçmem lazım yarın gün erken başlıyor aöf sınavım ve sonrasında ikeaaaa aşkımızın herşeyi

minişim naptın da patlattın ayacıkları

İremtoşla bulustuk lokumumm gezindik bayaa sonada ablişko geldi yanımıza İrem yeni erkek arkadasıyla tanıstırdı bizii inş bu sefer aradıgı mutlulugu bulucak aslında ayacıklarımın patlamasının sebebii çoook gezmek değildee lanet olası babet aşkım yüzüklerden bende 1.yi begendım kusuuummm

ben de yatıyorum canlarım hepinizi kocaman öpüyoreeee
gizom sınavında başarılar dilerim kuzum benim, ayrıca ikeada bol eğlenceler

bu saatte kimsecikler yoookk ama olsun ben özledim sizii yazayım istedimm çok heyecanlıyım kızlarr bugün babama yemeğe gidelim dedim oda olur falan dedi.bende didim ki seninle özel bişey konuşcam, yarım kalan bir konuşmamız vardı onu tamamlarız dedimm hiiç tepki vermedii gayet normal davrandı bana.ayyy heyecan bastıı ne konuşacağımı anlamıştır artık.yarın bi arayıp yoklıycam bu akşam gidelim yemeğe falan diye.dua edin banaaaaaa:18:
sonra sevdicekle buluştuk o kadar güzel vakit geçirdikkiii resmen her anı aşk doluydu.sürekli hayaller kurduk.:123:babamla konuşmalarımızı anlatınca öyle heyecanlandı ki bitanem benimm. kıyamam ona yaa çocuklar gibiydik o kadar mutluyduk.
Allah'ım ne olur dualarımızı kabul eyle, bizlere gönüllerimizdekini hayırlısıyla nasip et. Aminnnn
öyle işte kelebeklerimmm hemen sizinle paylaşmak istedim bunu ama bir türlü fırsat olmadı.yatmadan en azından yazayım istedimm.umarım yarın akşam daha güzel şeyler yazabiliyor olurum.öpüyorum hepiniziiii tatlı rüyalar güzel gelinciklerimm:112:

güzel haberleriniii beklııyoooo olucaaz kuzucuuuumm hep aşk dolu kalın inş

herkescikler gitmiş gündemi geç takip ediyorum eve daha yeni geldim

promethus'a gittik gece seansına ilginç bir filmdi yolda askıma korktum ben bu gece uyuyamam yaa dedim o da ozaman telefon sabaha kadar acık durur askım didii :101: birazdan beni arıcak yatağımıza uzanıp telefonu yanıbasımıza alıcaz günün değerlendirmesini yaptıktan sonra muhabbet söle olur heralde

o- askımmm uyudun mu?
ben- cıxxx uyumadım hala sen?
o- sence?
ben-hihihi bilmem sen uykunda da konusabiliyosun :101:
o-böyle mantıklı cümleler kuramam ama heralde
ben-orası da var tabi:44:
o-hmmmm
ben- evet hımmm hımmmm
o-hmmm........ horrrrrrrrrrrrr
ben- askımmmmmmm askımmm yaa uyudun mu inanmıyorum sana

nuraycım bence ikisi de cok guzel kuzummm ama bence de onu eniştenin secmesi alıp getrmesi gerek tektas beraber secilip evlilik teklifi sırasında verilmeyince bence anlamı kalmıyor... söz de söz yüzüğü yerine tek tas takanları anlamam hiç bana evlenme teklif etmese tek tas falan takmazdım istemezdim de

belki yanlıs dusunuyorumdur ama işte bana gore anlamı bu tektasın... evlenme teklifi gibi geliyo

hepinizi öptüm askımla telefon randevuma gidiyorum

saaat 3 olmuşş ben halaa ayaktayım ve roman okur gibi eski topiğimizi okuyoruuum Pelimim fena sardınnn banaa olayları okuyunca yenı olmus gibi sınırlenıyorumm sonra duzelınce coook mutlu oluorum pskopata bagladım gece gece

pastaaammm bak sen soleyınce farkettım bız bayadır sınemaya gıtmıyoruz sevgılıcıklee mışıl mışıl uykular sizee

saati 6 ettim resmen uykusuzluktan beynim öyle uyuşukki sarhoş gibiyiim bikaç saat uyiimm kendime gelim bebeklerimm hepinizee şimdidenn güzel pazarlar diliyooruumm aşk dolu sıcacıııkkk Bide şu ay tutulsun artık!! Ayın derdi beni gerdiii

günaydın tünaydınn kelebeklerimmmm
dün gece heyecandan uyuyamadım sabahta fırt diye 7.30da uyandımmm ölüyordummm artık heyecandan akşamı bekleyemezdimmm hemen aradım babamı ve kahvaltıya çağırdım.kahvaltımızı yaptık falan neyse ben kıvrım kıvrım kıvranıyorum tabiii:18:
en sonunda baba seninle konuşmam lazım dedim.oda konuş dedi.birşey söylemem gerek ama bir türlü söyleyemiyorum dedim.bunu diyince anladı "ozaman söyleme "dedi.bende anladın zaten ne söyleyeceğimi dedim babişkoda "anladıysam söyleme "dedi.hani biliyorum ne söyleyeceğini ama üstüme gelme der gibi bir tavırla söyledi. bende ama benden duyman daha iyi değil mi sana dürüst olmak istiyorum dedim.hiç ses etmedi bende üzerine gitmedim.5dk sessizce oturdu sonra gitti biraz yüzü asıktı ama yine sarıldı öptü beni.
artık iyice emin birisi olduğuna sadece kim olduğnu bilmiyor.ablamda üstüne gitme o kafasını toplayınca zaten gelip bana sorar benimle konuşur dedi.
çook rahatladım en azından biliyor niyetimi.şimdi iş babama düştü.ondan gelecek hamleye bağlı herşeyy...şuan bir belirsizlik bekliyor beni ama umarım fazla beklemek zorunda kalmam.
aşk'a anlattım zaten oda heyecanla bekliyordu havalara uçtu.habire sırıtıyorum bir görsen halimi diyor :)) yerimm ben onu yerr yer yerrr
şimdilik benden haberler bu kadar kelebeklerimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…