tünaydın bebekleeer
aşk lokumum .. bizden başka kimse yok yine.. evlenip gitti mi bu gelincikler, terk mi etti bizi
bana diye diye en erken onlar gitti galbaa kuşumsınav vardı bugun ee bıde malum pazar ah bizim içinde pazarların bi anlamı olmalıı meselaaa tatiiill günümüzz olsaa
aşk lokumum .. bizden başka kimse yok yine.. evlenip gitti mi bu gelincikler, terk mi etti bizi
aa çağloşum yazınca aklıma geldi, ezgiciiiimmm aynen katılıyorum gelinciklerime ve mutlu musmuuutlu haberlerini bekliyoruuz..
çağlaam, bencede bu kış gelinlikti eşyaydı öyle çabucak geçerbi bakmışsın haziraaann
iveet lokum bizee hergün pazaaaarr
Pastaaam farkında bile değilim valla ilk defa bu kadar ara verdik sinemayayani uzun süre sinemaya gitmemek demek benim agzımı yüzümü frigoya bulamadıgım demektir her defasında sinema arasında ben bi sigara içim diyee dışarı çıkan sevgilicik elinde frigolarlaa geliiirr ve ben cocuklar gibi mutlu olurum cunku frıgo bana heeep annişimiii hatırlatıır sonra ısıklar kapanıır, minnak filmin heycanına akaar film biter ışıklar açılır vee kurbaanın gözlerrr ha böle olurr çünkü minnak herzamankiii gibiiii frigoyu ağzı hariç heryeriylee yeme çalışmasının sonuna gelmiştirr birdee buna ıssız adam filmi eklendiği halini düşününn bebekler salya mümük ağlayan minnakk yüzü gözü çikölatalıı püskevitli
yaaa sinema hasretii çektirdin bana reesmeeennn pastoşuuummmm şimdi kurbişimii uyandırıp sinemaya götürceemm resmeennn
ay inşallah yaaa kara suan bana cok uzakmıs gorunuyo kuzummmm
süper ikili iş basında çok yasayın siz...
biz de dünkü gibi yaratıklı maratıklı filmlere gittik mi filmin sonunda benimki bööööööaaağğğk grooooaaaak diye bagırarak kollarımı ısırır.. ritüeldir yani dün yine yaptı ama bu sefer yalnız değildi onun gibi baskaları da varmıs film cıkısında koro halinde böööööaaağğğk diye bagırıyolardı.... yanlarındaki zavallı sevgililer eşler olan bizler de tanımıyoruz valla tanımıyoruz modundaydık
yaaa sinema hasretii çektirdin bana reesmeeennn pastoşuuummmm şimdi kurbişimii uyandırıp sinemaya götürceemm resmeennncanavaaar oluveriyolaar hemeeennnn diimiii ya sevimli aşklarımız
kızlarrrrrrrr ben bugn sınava gderken saat 8de sevdcek iskele gelerk süprz yaptı sınavmda velim o oldu bekledi küçükyalıda sonra aldı beni forum istanbla ve tabiki ikeaya gtttkkk sonra hayaller kurduk
Aşkım deri koltuklra bayıldı gömülmek rahatca maç izlemek istyorm aşkm modern olsun dedi yerim onu
Ben englısh homede gezerkn elmden kolumdan ısırdı çok kızdım küstm kolllarm acıyooooo ayuuuucuk ısırdı hepppp
Kaptı kolumdan teyzesne gtryordu ki bende orda dur kötü gzkyorm dedm.
Biz söz elbssesi yine baktık
Veeeeeeee yakın zamanda blr bomba patlatablrm
Şimdkkk arkadaslrma kosyyorm aşkımda nişana gdyorrrr
Zaman hızlı gecsn bu arada babama acklıcaz ve sevdckkk tanısmaya gelckkkkkkkk ben evllktn bahsetmym dedm ama aşkım aceleci her gördgne evimzde olsun dyor canım
İkeadaki hemnes divanı begendi aşkım alalllm tam senlk country dedİ
ezgicccm gelismelern çok güzel iyi haberlerni beklyoruzzzzz kuzum
götür pastoşummm hemencikkbenimki canavara baglamaya yer arıyo zaten kii bir de böle seler oldu mu hiç tutamıyorum
cuma gunu makarna yimeee gittik, yine bi saldrıya gecti bu ama bu kez canım cok yandı bildigin gozumden yas geldi yani uyguladıgı siddetin dozunu kacırıyo bazen
ben orda kolumu ovalıyorum suratımda aglamaklı bir ifadeyle o napsa begenrsin... oyyy askım suan cocuk gibisin ayrı bi tatlı oldun heee ne yerim seni ben simdi valla dişlerim kasındı saglam kolunu ısırabilir miyim dio
dedim git işine manyak
ohhhh gizoşum masallah size
Allah bozmasın kuzumm
Hoşşşgeldin güzeller güzeli.. nası geçti günün ?Beenn gelldiiimm kimse yok muuu
bendeee geldimmmm yineee yolladımmm aşkımıı haziranınn sonunaa kadarr yookk artıkk
bigünn güçlüü olabilcekmiyimm acabaa yaa her seferindee böylee ağlayıncaa oda çokk kötü gidiyokii onada kıyamıyorumm
püüfff herkess iyidirr inşş benimm haricimdeee
Canım benimmm Allah kavustursunn... aşıcaksınızz bu gunleri deeee vee daha once soylediğimm gibi güneş sizin içinn doğucakkkkbendeee geldimmmm yineee yolladımmm aşkımıı haziranınn sonunaa kadarr yookk artıkk
bigünn güçlüü olabilcekmiyimm acabaa yaa her seferindee böylee ağlayıncaa oda çokk kötü gidiyokii onada kıyamıyorumm
püüfff herkess iyidirr inşş benimm haricimdeee
Hoşşşgeldin güzeller güzeli.. nası geçti günün ?
Hadi Allah kavuştursun diyelim o zaman... :123:
Canım benimmm Allah kavustursunn... aşıcaksınızz bu gunleri deeee vee daha once soylediğimm gibi güneş sizin içinn doğucakkkk
Ayy nur yüzlüüümmm canımsınnnnn
Güzell geçti bebişiimm, kayınannişime gittik annemle bişiler hazırlamış çağırdı bizi aşkoo bıraktı nöbete gittii biizde kadınlar hamamı yaptıkbu akşam antalya yolcusu kayınanniş ve kayınbabiş vedalaştık falan işte. güzeldiiii:)
akşammda aşkooşlaa yazlıktaydıkk cızbızz yaptıkhaftasonummm cok guzel gecti maşallahhhh
sen nasıllsıınn hayatcııımmmm canım benimmm?
bennnnde geldiiimmmkiiiğğğooh aşkımmm cızıınna bızınaa gurbaaaneeeyyy sibelciim Allah kavuştursun canımmm
Maşşalah hakkaten süpper geçmiş tatlım... Enn kötü günün bu günler gibi olsun..
Bense hafta sonumu 11 dersten sınav olmakla geçirdim.. Sıkıcıydı yani ama bu hafta izinliyim...
Haa bide yarın ehliyetimi çıkartıyorum sonunda...
Maşşalah hakkaten süpper geçmiş tatlım... Enn kötü günün bu günler gibi olsun..
Bense hafta sonumu 11 dersten sınav olmakla geçirdim.. Sıkıcıydı yani ama bu hafta izinliyim...
Haa bide yarın ehliyetimi çıkartıyorum sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?