'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pelintoşş çok hareketli bi müzği var... içim kıpırdadı valla....

Nazooo sen ne yaptın gızz bugün
...

pelimim aşkomm bayıldıııımmmmm şarkıyaaaa çok sevimliii

Napim hayatımm sabah yattım zaten öğlene kdr uyudum sonrada evle uğraştım pek bişi yaptım sayılmaz yani netten iş falan baktım

Çok hoş bi sesi var,ben de çok beğendimmmm...

yana yana aradım sabahtan beriiii sonraaaa daaa sevgilikoyu arayıp dinlettiimm sen misin vermeyen dieee aşkııımmm ahahah

Çok hoş bi sesi var,ben de çok beğendimmmm...

Kesinlikleee etnik şarkılara bayılıyorum:)

Herkes pazar modunda galiba... bizde komşu teyze var şimdi bende neti bi alıp bi bırakıyorum.. Bi yandan survarvurrrrr izliyomm bi yanda umutsuz kadınları....

napanıızzz.... yüzünü gözünü sevdiklerimmm

siboşş yalnız değilsin kiii bebelak ben de az önce yolcu ettim yiğidimiiii oyyyy evimin direğiiii gemimin küreği yiğidimmm erimm didim ona hep bugun güle güle catladı

bizde 2 hafta gorusemicez sadece cumartesi izin alıp kuzeninin dugunune gelcek o zaman dugunde beraber olcaz bikaç saat işte tüm hafta teli de kapalı olcak seyirdeler ben artık aglamıyorum inadına gülüyoruz ayrılırken de otobüsün camından bana kas göz yapıyo kopuk yaa

Son düzenleme:
Çağloooşşşş sizide allah kavuştursun bitanemm... :123:Şimdi aklımdan geçiyodun inan... Nerde bu kız dicektim...

Çağloooşşşş sizide allah kavuştursun bitanemm... :123:Şimdi aklımdan geçiyodun inan... Nerde bu kız dicektim...

aminnnnnnnnnn kuzuşummmm inşallah en kısa zamanda sana da böle tatlı belalardan bitane nasip etsin canım benimmm nasılsın bakalımmm neler yapıosuuunnnn

aşkıcanımı yolcu etmeeye gitmiştim gitmeden de fırsattan istifade tıkındık... fajita nın etli olanın yedim bunca zamandır tavuklu yerdim dedim bir değişiklik olsun amannnn o neydi öle igrenc bişiymiş saman gibi :100::120:

davıkdan şaşmamak gerekiyomus suan agzım caput gibi

Ben şu an kuşlar gibimmm hafifimm canım.. aöf sınavlarımı atlattım ya bide bu hafta izinliyim ya... ohhh yani misss misss ( inşallah sınav sonuçları açıklanıncada kuşlar gibim oluyumm )

Ağzın çaput gibim haaa... hiç gülcem yoktu...

Gemilerde talim var bahriyeli yarinnnn varrrr çağlaaaaa
:123:

ohh hayat sana güzel kuzummmm ben de su ceviriiyi bitirip bikaç hafta sonra izne cıkınca aynen o modda olcam inşallah

sana güveniyorummmm yapmıstır benim arkadasımmmmm yer o sınavları

hmmm evet o da gitti sefere ne talihsiz başım vaaaar

benım kurbişin izin günü perşembe pastaam bugun calısıo sabahta uyuyoduu perşembe gunu gıderız artıkım yada evde izleriiz onla film izlemeyii özlediimm

aşkınızı severim sizin yaaaa

özleniyo keratalar işte bıraksalar 7/24 yanlarında yine de gıkımız çıkmaz hiç şikayet etmeyiz sanırım diyyymiiiii diyyymiii

delleniyorum bazen bugun evden kıyafetlerini alıcam diye kostur kostur yaptı birsürü fena da terlemiş yahu dedim bir insan terliyken bile mi bu kadar çekici olur terin de mi güzel kokar be adam dedim yani

oyhhh gitmese hep yanımda kalsa nolurrduuu nolurrrduuu

iyi akşamlar güzellerimmmm
ne çabuk bitiyo bu haftasonları yaaa
gel de işe git yarın pöfffff

özgeee seni gökte ararken burda buldumm yaa

kuzum siz hukuk terimlerinin ingilizcesini görmüş müydünüz? gördüyseniz manner&form ifadesi metinlerde ne diye geçiyo Türkçe olarak biliyor musuuun acabaa

iyi akşamlar güzellerimmmm
ne çabuk bitiyo bu haftasonları yaaa
gel de işe git yarın pöfffff

hoşşgeldiin kuzuuumm bende inşş ptesileri sendrom yaşıyabilceem bi iş bulurum

Pastaaam yaaa kessske hiiiç ayrılmasaaakkk keskeeeeeee her hallerinee aşığıız delileriin ya pastam dun baya okudumda senın işe baslamadan oncekı hallerını yasıyorum resmen yaa bunalımın eşiğindeyim yani minicik bişeyle bunalıma girebiliriiiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…