- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Pelintoşş çok hareketli bi müzği var... içim kıpırdadı valla....
Nazooo sen ne yaptın gızz bugün...
Pelintoşş çok hareketli bi müzği var... içim kıpırdadı valla....
Nazooo sen ne yaptın gızz bugün...
gurbaanneeeeyyy gurbaneeeyyyy sen benaa neden böyle yaptın ben seni seviyurdummmm isyeaaağnnnnnnaşkiiisoomm seviormm seniiiii
Seninnn deeee güzel gunlerinn yakınn olsuunnn nur yüzlüümmmCanımmmmmm inşallah sınav sonuclarınn iyi geliiirrrr
oohhh ehliyetlii biirrr gelinciğimiiizz arabadaa al kuzummmm bin bin gezzz, düşmaann çatlattt!:82:
kızlaaarr lütfeen şu şarkıyıı bii dinleyiinn yaaaa süpeeerr bişii dün yolda giderkenn aşkım açtııı ayy oynaya oynaya gittikk çok güzeell yaaa kıpıır kıpıırrrbi deee solemedii bana hiç isminii falannn geldiğimden beri sözlüklere bakıorumm smdikk buldummm çok mutluyummm
[video=youtube;YR12Z8f1Dh8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YR12Z8f1Dh8#![/video]
pelimim aşkomm bayıldıııımmmmm şarkıyaaaa çok sevimliii
Napim hayatımm sabah yattım zaten öğlene kdr uyudum sonrada evle uğraştım pek bişi yaptım sayılmaz yani netten iş falan baktım
Çok hoş bi sesi var,ben de çok beğendimmmm...
Çağloooşşşş sizide allah kavuştursun bitanemm... :123:Şimdi aklımdan geçiyodun inan... Nerde bu kız dicektim...
aminnnnnnnnnn kuzuşummmm inşallah en kısa zamanda sana da böle tatlı belalardan bitane nasip etsin canım benimmm nasılsın bakalımmm neler yapıosuuunnnn
aşkıcanımı yolcu etmeeye gitmiştim gitmeden de fırsattan istifade tıkındık... fajita nın etli olanın yedim bunca zamandır tavuklu yerdim dedim bir değişiklik olsun amannnn o neydi öle igrenc bişiymiş saman gibi :100::120:
davıkdan şaşmamak gerekiyomus suan agzım caput gibi
Ben şu an kuşlar gibimmm hafifimm canım.. aöf sınavlarımı atlattım ya bide bu hafta izinliyim ya... ohhh yani misss misss ( inşallah sınav sonuçları açıklanıncada kuşlar gibim oluyumm )
Ağzın çaput gibim haaa... hiç gülcem yoktu...
Gemilerde talim var bahriyeli yarinnnn varrrr çağlaaaaa :123:
pastaaam sizide Allah kavuştursun bian eveeelll
amin kuşummm
cinema yapmadınız mı bakim sizzz
benım kurbişin izin günü perşembe pastaam bugun calısıo sabahta uyuyoduuperşembe gunu gıderız artıkım yada evde izleriiz onla film izlemeyii özlediimm
iyi akşamlar güzellerimmmm
ne çabuk bitiyo bu haftasonları yaaa
gel de işe git yarın pöfffff
iyi akşamlar güzellerimmmm
ne çabuk bitiyo bu haftasonları yaaa
gel de işe git yarın pöfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?