özgeee seni gökte ararken burda buldumm yaa
kuzum siz hukuk terimlerinin ingilizcesini görmüş müydünüz? gördüyseniz manner&form ifadesi metinlerde ne diye geçiyo Türkçe olarak biliyor musuuun acabaa
hoşşgeldiin kuzuuummbende inşş ptesileri sendrom yaşıyabilceem bi iş bulurum
Pastaaam yaaa kessske hiiiç ayrılmasaaakkk keskeeeeeeeher hallerinee aşığıız delileriin ya pastam dun baya okudumda senın işe baslamadan oncekı hallerını yasıyorum resmen yaa bunalımın eşiğindeyim yani minicik bişeyle bunalıma girebiliriiiimmmmm
hoşşgeldiin kuzuuummbende inşş ptesileri sendrom yaşıyabilceem bi iş bulurum
Pastaaam yaaa kessske hiiiç ayrılmasaaakkk keskeeeeeeeher hallerinee aşığıız delileriin ya pastam dun baya okudumda senın işe baslamadan oncekı hallerını yasıyorum resmen yaa bunalımın eşiğindeyim yani minicik bişeyle bunalıma girebiliriiiimmmmm
Çağla ben sana o zmanlar demiştim dimiiiğğğ bugünlerini ararsın diye...
oyyyy kıyamam ben sana pastaların en ballısı yaaa cok iyi anlıyorum seniiiiii.... ama işe gitmek de ayrı bir bunalım onu söliyim inan ben simdi bazen deli gibi arıyorum o zamanlarımı biliyomusun bazen... ne guzel askım izin alırdı beraber harika bir yaz gecirmiştik
şimdi sorumluluk sorumluluk bazen böle bayılcak gibi oluyorum... işsiz de olmuyo evde oturmak alıskın olmayan birini bir süre sonra sıkıyo bunalıma sokuyo ... ne karmasık iş...
az daha sabret kuzum az kaldı inşallah sen de harika bir iş bulucaksınnn... bir tek modelistlik mi dusunuyosun aklında baska neler var di bana aklımda bulunsun belkim biryerlerden bişey duyarım pastam
pastam valla sıkılma evresını gectım artık darlanıyooruuum bişiye yaramak istiyorum ablama dedım kendımı bi işe yaramaz gibi hissediyorum falan kızdı çok elimiz kolumuzsun sen diyee iyide ben ev temızlıgı yemek fln ıcınmı okudugum meslekte kadroya girmekten vazgecıp hayallerımın pesınden kostum modelıstlık egıtımı aldımdıyorum ceyız yapıcaam, ben sana yaparım derdın oysa dıyo küçük olmak ne kötü yaa bı süre modelistlik arıcam kusum ama eger bulamassamda en azından ceyızımı ve sermayemı kazanıcak kadar farklı bi işte calısırım diyorum, sermayemıde toparlarsam eger evlendıkten sonra kendıme yer acarım hayallerımden vazgecmemm düşünmen yeter pastalar prensesii
Yeni 2013 gelinine merhaba dermisiniz kızlaaarrrr :d
Hatta kayınpedere kalsa bu senenin sonuna dusunuyor ama 2013 ilkbahar gelini olcam kısmetseee )))
pastam valla sıkılma evresını gectım artık darlanıyooruuum bişiye yaramak istiyorum ablama dedım kendımı bi işe yaramaz gibi hissediyorum falan kızdı çok elimiz kolumuzsun sen diyee iyide ben ev temızlıgı yemek fln ıcınmı okudugum meslekte kadroya girmekten vazgecıp hayallerımın pesınden kostum modelıstlık egıtımı aldımdıyorum ceyız yapıcaam, ben sana yaparım derdın oysa dıyo küçük olmak ne kötü yaa bı süre modelistlik arıcam kusum ama eger bulamassamda en azından ceyızımı ve sermayemı kazanıcak kadar farklı bi işte calısırım diyorum, sermayemıde toparlarsam eger evlendıkten sonra kendıme yer acarım hayallerımden vazgecmemm düşünmen yeter pastalar prensesii
yaaa bitanemm kıyamam ben sanaaaaaaaaa bak senin yine elinden iş geliyor bu cok buyuk bi meziyet bence asıl calısmıyoken işe yaramayan biri varsa o da bendimtam bir işe yaramazdım
ama elbetteki egitimini aldıgın işi yapmalısın hayallerinden vazgecmiceni biliyorummm aslaa gecme de zaten sakın.. ama dedigin gibi yine farklı bi kulvarda da olsa guzel bi işle baslayıp birikim yapıp o birikimi hayallerine yatırabilirsin
kariyer siteleri var kuzum oralara falan üye misin kontrol ediyor musun sürekli... ben bundan önceki işimi öyle bulmustum kuzum
buraya baslamadan once o bunalım donemlerimde de artık nolursa olsun bi işim olsun yeter ki deyip igdasdan tut da tek tek butun bankalara kadar her yere basvurmustum :)
modelistliğe alternatif olarak yapabilcegin seyleri dusunup bi liste yap ona göre net uzerinden cv falan bırak sole koklu sirketlere kısmetin nerden cıkcagı hiç belli olmaz pastoşummm
hoşgeldin aramıza canımmmm
bir ilkbahar gelini daha... yasınız kac ne iş yaparsınız kac yıldır berabrsiniz söz nişan?
Aşkııımmm seni bolee gormekk cok uzdu beniii( yapmaaa lütfen işe yaramaz da ne demekkk.. istemediin bi işi yapınca mutlu mu olucakksınnn yapmaa bebegiimm lütfen hiç yakışmadı bu sanaa ( hemmm anannişş napıcakk sensizz evdee tamam çalış aşkım ama içine sinen hep hayalindeki işi yapp.. çeyizmiş bilmem neymiş ole gelip geçici şeyler ki.. bana evren hep soyluo alma bu kadar yapma bu kadar diee beraber alalım evlenince de tadı kalsınn dio ama yapmıorum evet heveliyizz hepimiz ama kuşumm hepsi olcak şeyler.. imkansızı istemiyorsun senn ben diliyorumkii gönlüne gore bir iş bulucaksınnn ama gönlüne gore olsun aşkımmm, para kazanmakk için olmasınn ( yoksa her gün ayakların geri geri giderr.. işte bu çok kötü ( huzur olsun, para olmasın hep böyle derim...
pastam inan ev hatunlugu cok daha zor bi iş o yuzden işe girdiğimde şikayet etmezmişim gibi geliyookariyer.netten bikaç yere başvuru yaptım pastam belki geri dönüş olur o kadar pişmanımki keşke skyda işe devam edip extradan kursa gitseymişiimm çoğu yer tecrübeli arıyoo 4 yıllık deneyımlı modelist yardımcısımı olur yaa dualarınızdan eksik etmeyiinn beni olur mu dediğin gibi en olmadı yapabiliceem farklı işlere başvurucaam biyerden bişi çıkcak elbeet bu şekilde psikolojımde bozulcaak
o sacmalık heryerde var kuzum ama sen bakma ole tecrube falan dediklerine yine de basvur... bırak cv ni...
elbette olucak dualarımız seninle bitanemm en güzeli en özeli olsun amaa inşallah ole de olcana inanıyorum o temiz kalbinle
qulse, bir de minnak pufumuz suan bahar gelinii olarak Allah kavustursun askerine
susu, ben cok bi yorum yapamayacagım için cevap yazmadım soruna cunku oyle bir ayrım yapılır mı bilemiyorum ben nişanımda ne balık etek ne de kabarık giydim normal sık bir elbiseydi.... fikri olan arkadaslar zaten belirtirler
yalnız yanlıs anlamazsan once bir selam versen soru hakkında fikri olmayanlarda sana cevap verirdi
arada sohbetlerimize katılsan aramızda daha cok görsek seni keske tatlım
arada srada sadece soru sorarak gelince haliyle soru hakkında fkri olmayan kimse cvp yazmıyor canım.... cevap ayrıımı yaptıgımızdan falan degil asla
inş pastalar meleğii inşş şu psıkolojıden kurtulmak ıstıyorummmmmmmmm sevmıyorum bu halımı cok sevımsız oluyorum
qulse hosgeldın canımm bende nasıpse 24 nisanda gelin olup gidiyoorummm bekarlığa veda ediyoooruumm
susu bende anyadan dert yanarken konyadan sordugun sorunun farkına varamadım kusura bakma.. Gelinlik düşüncene karar vermelisin bence eger gelınlıgın kabarık olucaksa nişanlıgının farklı olması acısından dar deniz kızı modeli tercih edebilirsin
kurtulcaksınnnn bebegimm hiç merak etmeeeeeeee
ben nasıl kurtulduysam sen de kurtulceksınnn ... ben de pek bi sevimsizim bu aralar su ceviri yuzunden inşallah ben de ondan kurtulcam
Greenday'in bir şarkısı vardı... Wake me up when september ends, diye.... biz onu lisedeyken tahtaya yazardık ama modifiye ederek
Wake me up when öss and yds ends diye....
şimdi de aynısını tüm kabimle sorunların bitip düğün gününün geldigi günü bir an önce görebilmek için diliyorum....
WAKE ME UP WHEN 2012 ENDS....
evet ben şimdi gideyim uyuyayım ve biri beni 2012 BİTİNCE UYANDIRSIN!
hepinize iyi geceler kuşlarımrüyanızda asklarınızı görün
askımmmm( ya ınan bana parasında pulunda değilim biliyosun beni , evde durdukça psikolojım bozuluyoo artık. Annanem ben çalışıyo olsam yazlıga gıdıcek askım oda ben sıkılırım diye gitmiyo şimdi. bende senın gıbı dusundugum ıcın skyturkte kadro işini kabul etmedim ama simdi hiçbişey hayalımdeki gibi değilkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?