'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarrrr

minnnakım balım dua ediyorum sanada sölemiştim istediğin gibi bir işi bulucaksın kendi işinde çalışıcaksın canım

ezgi canım çok güzel sendeki gelişmeler inşallah bende böyle olabilirim canım çekiniyorum ama artık biryerden adım atmam gerekiyor bende babama açıklıcam zaten o herşeyin farkında düğün hayali bile kuruyor ezgicik senle aşağı yukarı aynı tarihte olur bizimkide herhalde

günaydın kızlarrrr

minnnakım balım dua ediyorum sanada sölemiştim istediğin gibi bir işi bulucaksın kendi işinde çalışıcaksın canım

ezgi canım çok güzel sendeki gelişmeler inşallah bende böyle olabilirim canım çekiniyorum ama artık biryerden adım atmam gerekiyor bende babama açıklıcam zaten o herşeyin farkında düğün hayali bile kuruyor ezgicik senle aşağı yukarı aynı tarihte olur bizimkide herhalde

pastaaaaaaaamm ben de seni cok seviyorum bitaneeemmmm

haziranı gectim su 2012 bitiminde uyandırsan bile yeter kusummmmm ya valla

ezgicimmmm cok sevindim yuppiiii mekan arastırmalarında yalnız kalmıcam arayalım tarayalımmmm hazirana geldik bileeeee hesaplamalarıma göre en gec önümüzdeki ay mekan işim halolmalıydı ama hala yerimizde sayıyoruz yahu

herkese günaydınnnnn fındıklı kekler

günaydın gizemcimmm
çok sağol canım benimm.seninki çook daha iyisi olacak.senin babiş bu konuda daha olumlu ve ılımlı anladığım kadarıyla.oyüzden hiç meraklanma tatlım.evet kuzumm bi bakmışsın aynı anda nişan telaşına düşmüşüzz ayy düşünmesi bile çok güzel yaaaaa gelsin o günler gelsin gelsinnn biz annemle şimdiden başladık şunu şöyle yaparız bu böyle olsun falan diye

çağlammmmm çok sağol kuzuşummm bakalım araştıralım liste çıkaralım gezelim fiyat alalım herşeyi yapalımm şaka bir yana cidden kuşum bu konuda yardımcı olalım birbirimize.biz sevdicekle konuştuk önce bir liste çıkarıcaz sonra haftasonları gidip gezicez.babam bir "tamam" desin bizim herşey hızlıcana olacak gibime geliyor.birde kızlar bişi diimmii biz nişanlanınca fazla durmayız babam uzatmayı sevmez çünkü ablama öyle yapmıştı 6 ay sonra evlenmişlerdi.belli olmaz tabii bunlar sadece öngörülerim

canım benim annem olsa neyse kuzenler hattaha en son babam yani milletin nikahını kıyıyor sürekli bu düğün işinde şu sıralarda dede olmak istiyorum ben die geziniyor söz yapsak nişan olsa çok sevinir babama açılmam lazım ama tarih konuşmadık vee ben ramazanda sıkışmak hiç istemiyorum :18::18::18::18:

takım elbise baktık dün yine bende elbisemi baktım ama biz herşeyi beğendikte alması kaldı gerçekten yaaa

haha askım cok güüldüüümmm gözümü açar açmaz yerim seniii balparmak Pastam, giziim, ezgiim bugun daha iyiiimm gece bunalımın dibine vurmuşum inş kısmetimii bulucaaammm günaydınlar hepinizeee

hoşgeldinn pastaaaaaaam iyi olcaksın tabiki merak etmeee daha da iyi olcaksın kiiiiiiii

kızçeler cumartesi gunu askımla dugune gidicez nişanlandıktan sonraki ilk davetimiz beraber katılcamız ben siyah elbisemi giycem ama canta ve ayakkabıma karar veremedim

siyaha renk olarak en cici ne gider ya :44:

saks mavisi, kamel , gri super olur kusum amaa cantayla kapiler aynı renk olmasınnn pastaaamm siyah canta olsun kapiler farklı renk zümrt yeşilide olabiliirr takılarınıda ona göre takarsın

saks mavisi, kamel , gri super olur kusum amaa cantayla kapiler aynı renk olmasınnn pastaaamm siyah canta olsun kapiler farklı renk zümrt yeşilide olabiliirr takılarınıda ona göre takarsın

ay sağol kusummmmm

nikahdada siyah giydim ben o zaman zumrut yesili canta alıp gri ayakkabı giymiştim ama o gri ayakkabılar beni öldürdü.... ayaklarım şişti uzerlerinde duramadım arabaya aglayarak gidicektim nerdeyseeee daha rahat bi ayakkabı alıcam o yuzden baska renk olsun bu sefer de didim

canta siyah o zimeen

cuma günü bi alısveriş cılgınlıgı beni beklio olcak sanırım

bende bu ara mint yeşilinee takmış durumdayııım pastaam evi doldurmak üzreyimm

Günaydınnnn , ben de 2013 yaz gelini olacağım kısmetse, sevgilim askerden geldi bu bir iki hafta içinde ailemle tanışacak sonra aileler tanışır isteme olur bu yaz sonunda da söz nişan evde yaparız diye düşünüyoruz :)) tabi bu detayların hepsinden henüz babamın haberi yok :)) 2 yıldır birlikteyiz pek hoşlanmasa da sevgilimden tanışma olduktan sonra fikirleri değişir die düşünüyorum.e kış boyunca da hazırlıklarımızı yapıcaz hayırlısı olsun şimdiden.herkese de mutluluklar diliyorummm :)

minttt bende hastayım mint ve nil yeşilleri çok hoş nazlım floda babet gördüm keşke alsaydım diyorum sevgilicikte çok beğendi pantolonuda kotondan alcam çok ciciii yaaa

angera hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden

hayatcım günaydın iyi haftalar canım

çağlam miniğime katılıyorum saks mavisi ve zümrüt yeşili ayakkbı çok cici olur çantada siyah harika olur saçını napcan peki canım

ben bayılırım yeşile ya cok guzel

pembe,lila,beyaz ve yeşil dört ana favorimdir kuzummm bu dört renkten ne versen yerim

hoşgeldin aramıza canım....

yazın hangi ayını düşünüorsunuz? ne işlerle ugrasıosunuz kac yasındasınız baban neden istemio

ben yine sorgu memuru moduma girdim

gizimmm sanırım kırık fön yaptırcam sözdeki gibi... gunluk hayatta hep duz kullanıyorum cunku bukle bukle olunca farklılık oluyo ancak

sacımı toplu da tutamıorum basım agrıyo o yuzden baska secenek kalmıyo gibi senin aklına gelen bir alternatif olursa paylas kuzum

hayatcım hosgeldn

Ayy ben kırık föne bayılıyorum.. yarın ankaraya gidiorum.. ordan cumartesi yada pazar dönücez.. pazar akşamıda iş yerinden bi arkadaşın çocuğunun düğünü var oraya gidicem ne giycem telaşı başladı bende şimdiden...

yaaaa babiiit istoorum bende ama yeni 2 dene aldım kremle siyaahhh pelimtoşum gördü kreminii önünde denizci düğümü gibi aksesuarı vardı ama köpeciğiiim yediiii mint yeşili pantuull aldım colezionedan bikaç üst aldım krem pembe ve mint yeşili çizgiliiiii yerim onu bende takıldımı dolduruyorum evii bide çantayla aksesuar alcaamm tabı hepsını bı arada gıymıcem bunların hepsı ayrı parça maksat hergun ustumde bıtanecıkte olsa mınt yesılı olması enerjımı cok yukseltıyooo

pastaaam ya az oldu ben böle renkleneliii ama her ne renk olursa olsunn pastellerini daha bi çoook sevoorum

yeni gelincik hoşgeldin

hosgeldin canımmmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…