günaydın kızlarrrr
minnnakım balım dua ediyorum sanada sölemiştim istediğin gibi bir işi bulucaksın kendi işinde çalışıcaksın canım
ezgi canım çok güzel sendeki gelişmeler inşallah bende böyle olabilirim canım çekiniyorum ama artık biryerden adım atmam gerekiyor bende babama açıklıcam zaten o herşeyin farkında düğün hayali bile kuruyor ezgicik senle aşağı yukarı aynı tarihte olur bizimkide herhalde
pastaaaaaaaamm ben de seni cok seviyorum bitaneeemmmm
haziranı gectim su 2012 bitiminde uyandırsan bile yeter kusummmmm ya valla
ezgicimmmm cok sevindim yuppiiiimekan arastırmalarında yalnız kalmıcam arayalım tarayalımmmm hazirana geldik bileeeee hesaplamalarıma göre en gec önümüzdeki ay mekan işim halolmalıydı ama hala yerimizde sayıyoruz yahu
herkese günaydınnnnn fındıklı kekler
günaydın gizemcimmm
çok sağol canım benimm.seninki çook daha iyisi olacak.senin babiş bu konuda daha olumlu ve ılımlı anladığım kadarıyla.oyüzden hiç meraklanma tatlım.evet kuzumm bi bakmışsın aynı anda nişan telaşına düşmüşüzzayy düşünmesi bile çok güzel yaaaaa gelsin o günler gelsin gelsinnn biz annemle şimdiden başladık şunu şöyle yaparız bu böyle olsun falan diye
Eveettt aşkımm biliorumm senii.. amaa geçicekk kuşuuummm sendee iş bulcaksıınnnn hem çağlama daa katılıorummm benn var ya calısmadan once gercekten bi işee yaramazdımmöğle 1 de 2 de uyanırdımmm 3te kahvaltı ederdimmm ne anneme yardım ederdm ne ev işinee bole saçma sapan bi ruh halim vardııı ama amaa sen işe yaramaz değilsinn kuşumm sen bi minnakk pufsunn ve resmenn bi evi çekip ceviriosunnnn sen superwoman'sınn
iş konusunaaa gelinnceee mutlakaa ama mutlaka bir yerde kısmetin vardırr bebilopumm inanıorummkii cıkıcakkk.. tumm dualarımm snnleeeeeee Allahım o gözül gönlüne goree bi iş versinn aşkıımmmmmmmm
günaydıınn, iyi haftalar aşkkuşlarımmm
hoşgeldinn pastaaaaaaam iyi olcaksın tabiki merak etmeee daha da iyi olcaksın kiiiiiiii
kızçeler cumartesi gunu askımla dugune gidicez nişanlandıktan sonraki ilk davetimiz beraber katılcamızben siyah elbisemi giycem ama canta ve ayakkabıma karar veremedim
siyaha renk olarak en cici ne gider ya :44:
saks mavisi, kamel , gri super olur kusum amaa cantayla kapiler aynı renk olmasınnn pastaaamm siyah canta olsun kapiler farklı renk zümrt yeşilide olabiliirr takılarınıda ona göre takarsın
ay sağol kusummmmm
nikahdada siyah giydim ben o zaman zumrut yesili canta alıp gri ayakkabı giymiştim ama o gri ayakkabılar beni öldürdü.... ayaklarım şişti uzerlerinde duramadım arabaya aglayarak gidicektim nerdeyseeee daha rahat bi ayakkabı alıcam o yuzden baska renk olsun bu sefer de didim
canta siyah o zimeen
cuma günü bi alısveriş cılgınlıgı beni beklio olcak sanırım
bende bu ara mint yeşilinee takmış durumdayııım pastaam evi doldurmak üzreyimm
bende bu ara mint yeşilinee takmış durumdayııım pastaam evi doldurmak üzreyimm
Günaydınnnn , ben de 2013 yaz gelini olacağım kısmetse, sevgilim askerden geldi bu bir iki hafta içinde ailemle tanışacak sonra aileler tanışır isteme olur bu yaz sonunda da söz nişan evde yaparız diye düşünüyoruz :)) tabi bu detayların hepsinden henüz babamın haberi yok :)) 2 yıldır birlikteyiz pek hoşlanmasa da sevgilimden tanışma olduktan sonra fikirleri değişir die düşünüyorum.e kış boyunca da hazırlıklarımızı yapıcaz hayırlısı olsun şimdiden.herkese de mutluluklar diliyorummm :)
minttt bende hastayım mint ve nil yeşilleri çok hoş nazlım floda babet gördüm keşke alsaydım diyorum sevgilicikte çok beğendi pantolonuda kotondan alcam çok ciciii yaaa
angera hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden
hayatcım günaydın iyi haftalar canım
çağlam miniğime katılıyorum saks mavisi ve zümrüt yeşili ayakkbı çok cici olur çantada siyah harika olur saçını napcan peki canım
minttt bende hastayım mint ve nil yeşilleri çok hoş nazlım floda babet gördüm keşke alsaydım diyorum sevgilicikte çok beğendi pantolonuda kotondan alcam çok ciciii yaaa
angera hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden
hayatcım günaydın iyi haftalar canım
çağlam miniğime katılıyorum saks mavisi ve zümrüt yeşili ayakkbı çok cici olur çantada siyah harika olur saçını napcan peki canım
Günaydınnnn , ben de 2013 yaz gelini olacağım kısmetse, sevgilim askerden geldi bu bir iki hafta içinde ailemle tanışacak sonra aileler tanışır isteme olur bu yaz sonunda da söz nişan evde yaparız diye düşünüyoruz :)) tabi bu detayların hepsinden henüz babamın haberi yok :)) 2 yıldır birlikteyiz pek hoşlanmasa da sevgilimden tanışma olduktan sonra fikirleri değişir die düşünüyorum.e kış boyunca da hazırlıklarımızı yapıcaz hayırlısı olsun şimdiden.herkese de mutluluklar diliyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?