yaaaa babiiit istoorum bende ama yeni 2 dene aldım kremle siyaahhh pelimtoşum gördü kreminii önünde denizci düğümü gibi aksesuarı vardı ama köpeciğiiim yediiiimint yeşili pantuull aldım colezionedan bikaç üst aldım krem pembe ve mint yeşili çizgiliiiii yerim onu bende takıldımı dolduruyorum evii bide çantayla aksesuar alcaamm tabı hepsını bı arada gıymıcem bunların hepsı ayrı parça maksat hergun ustumde bıtanecıkte olsa mınt yesılı olması enerjımı cok yukseltıyooo
pastaaam ya az oldu ben böle renkleneliii ama her ne renk olursa olsunn pastellerini daha bi çoook sevoorum
yeni gelincik hoşgeldin
nazımmm farkındasın dimi enerji yükselten bir renk ve limon sarısıylada çok güzel yakışıyor sarıyı hiç sevmem normalde ayyy bendemi collezyona baksam mintt minttt canım cici mintttt denizci düğümlü babet gördüm bende kızlı erkekli bir babet almayı düşünüyorum alışveriş zamanım geldi mininğim benimde
çanta bende bakıyorummmm canım
çağlam kırık fön yakışır sana sözdeki saçın çok doğalddı ammma yani çok güzel olcaktır kırık fön, bende saçımı toplamıyorum pek ama sana önler kıvır kıvır arkası doğal bir topuzda şık olur canım
canım benim annem olsa neyse kuzenler hattaha en son babam yani milletin nikahını kıyıyor sürekli bu düğün işinde şu sıralarda dede olmak istiyorum ben die geziniyor söz yapsak nişan olsa çok sevinir babama açılmam lazım ama tarih konuşmadık vee ben ramazanda sıkışmak hiç istemiyorum :18::18::18::18:
takım elbise baktık dün yine bende elbisemi baktım ama biz herşeyi beğendikte alması kaldı gerçekten yaaa
Günaydınnnn , ben de 2013 yaz gelini olacağım kısmetse, sevgilim askerden geldi bu bir iki hafta içinde ailemle tanışacak sonra aileler tanışır isteme olur bu yaz sonunda da söz nişan evde yaparız diye düşünüyoruz :)) tabi bu detayların hepsinden henüz babamın haberi yok :)) 2 yıldır birlikteyiz pek hoşlanmasa da sevgilimden tanışma olduktan sonra fikirleri değişir die düşünüyorum.e kış boyunca da hazırlıklarımızı yapıcaz hayırlısı olsun şimdiden.herkese de mutluluklar diliyorummm :)
ezgoşummm çok iyi olur valla ikimize de iyi gelir ama işte aileye yalan atıp gidince de diken üzeirnde duruyo insan :18:
dur bakalım belki bi yolunu buluruz :18:
nazımmm farkındasın dimi enerji yükselten bir renk ve limon sarısıylada çok güzel yakışıyor sarıyı hiç sevmem normalde ayyy bendemi collezyona baksam mintt minttt canım cici mintttt denizci düğümlü babet gördüm bende kızlı erkekli bir babet almayı düşünüyorum alışveriş zamanım geldi mininğim benimde
çanta bende bakıyorummmm canım
çağlam kırık fön yakışır sana sözdeki saçın çok doğalddı ammma yani çok güzel olcaktır kırık fön, bende saçımı toplamıyorum pek ama sana önler kıvır kıvır arkası doğal bir topuzda şık olur canım
günaydınlarrrrr
ancaa girebildimmm hıhhhh napıosnuzzz bakimmm gelinciklerrrr
çaalaamm yaaa bizim ilk ya şimdi yeniiyiniz adam ömrü boyunca gidicek illaki alışcam bende gülereek yollıcağımm günleridee göürürümmm inşşbu şekildee dünden beri kötüyümm yanii yıpranıyoruzz her iki taraftaa ondann güçlü olmamm lazım çoooookkk
bende çoook istiyoooruuum ama bu sene zor gibi sanki belki bi haftasonu ekinlik adasına gideriz dedesiyle babanesi davet etmiştii emmelakiinn kayınannişim razı olmassa gitmem tabisiiiii çünkü ben onuu yeeeğğğriiimmbende genelde kuzentoşları ön plana cıkardıgım ıcın sıkıntı olmuyoo, tatildeyken konusuolar falan hallediyoruz özgoşun dedigi gibi ben tatile gidiyorum diyince yaa bende öle diyoodum git tabiiii kızım gönlünce eğlen diyebilcek ailemiz yoook
ay kusum ya lafın yeri geldimi nişanlılık yeri evlilik gibidir demesini biliolar ama hani o zaman neden basbasa bi tatile gidemiyoruz diyesi gelio insanın
sabredin fındıklar... sole hepi topu 1 yıl kaldı... ondan sonra kimse bişi diyemicek ohhhhhhhhhhh sefamız olsun
bidee bidee noldu biliosunuzzzmuuu sabah 9 da sınavı vardı bide 2 de neyse sabah beni uyandırmadan kalkmış sınava gitmiş bende yeni hasta olmuştumm neyse 10 gibi uyandımm bi kalktımm çoçugun yatakk kan revannnn içindeee
kalktımm hemencikk makinayaa falan attımm baştaa deterjan sanıp calgon la yıkamışımmm cıkmadıı falannn ıyhhh çook kötüydü yaa
ve ben 2-3 gün oluyorumm ve çok az olurr şu yaşımaa geldimmm bikeree bunu yaşamamışştımm odaa onaa denk geldi yaahh
gelinceee dedii aşkımm temizlkkmii yapıosunnn yohhh dedimm yaa bölee böleee olduuu
ay hadi yaaa tam da zamanına denk gelmiş heeee
aynısı bana olsa benim ki acayip gülerdi banazaten herseyden böle benle ugrascak bisey cıkarmaya calısıyo
dün de bana bitane mutfak gösterdi mutfakta siyah beyz ben de dedimki ben suan o mutfagın sadece beyaz kısmını goruyorum... hemen basladı iki dakkada bana beste yaptı orda
pembe beyaz cicek böceeekkkk askımın country merakı beni öldürceeekşeklinde
resmen yer arıyo ugrasmaya böle bişe gelse basıma ne türküler yazardı acaba
yaa çokk utandımm bendee sonradaann beni toparlamayaa çalışıoo flan odaa
ayrıcaaa sesliii güldümmmm resmenn çalaamm yaa süperr amma kafiyelii falan yaniii
iyi yazmışş hemencikkk eniştecikkkk
ayyyy nazloşum çok tatlısın yaaiyi bari sen en azından şansını denemişsin bahtına terlik show çıksa da
siboşşşş ne büyük şanssızlık yazaten olur olmaz zamanlarda gelir insanın başına
benim de gece çok yoğun geliyo valla muhtemelen aynı şeyi yaşayabilirim bi ara
çağlam benimki de artık dalga geçiyo benle bu aralar çok fazla duyuyo benden retro,vintage,country diye
ben bişey görüp heyecanlandığımda hemen taklidimi yapıyo
'ayyy inanamıyorummm vintageeeee' diye eşşek sıpası
ayyyy nazloşum çok tatlısın yaaiyi bari sen en azından şansını denemişsin bahtına terlik show çıksa da
siboşşşş ne büyük şanssızlık yazaten olur olmaz zamanlarda gelir insanın başına
benim de gece çok yoğun geliyo valla muhtemelen aynı şeyi yaşayabilirim bi ara
çağlam benimki de artık dalga geçiyo benle bu aralar çok fazla duyuyo benden retro,vintage,country diye
ben bişey görüp heyecanlandığımda hemen taklidimi yapıyo
'ayyy inanamıyorummm vintageeeee' diye eşşek sıpası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?