kızlar sanırsam bizde tatile gidicez bugün aşkım illa gidelim die tuturrdu sürekli bir asker öncesi bide şu sıra 3 günlüğüne biryere gidicez
aileme yalan sölemicektim ama buna mecburum yalan sölicem ve sözden önce gidersek iki ailede gözden kaybolduğumuzu anlamaz aiileler tanışmadan gitmek istiyorum rahat nefes almak birşeylere karar vermek özgürce onla gezmek istiyorum
kızlar tatil planlarımız inşalllah gerçeğe dönüşür
herkese cevap verilmeyen bir topik olmuş tuhaf
insallahhhhhhhhhhahh zaten aileler girince curcuna benimde normalde annem aramaz etmez aksam 10 da vs gelsem eve arkadaslarmla cıktıgımda.. sözlümle cıkarken bi posta evden cıkmadan gec kalma muhabbeti .. sonra beraberden cagrı atmalar falan ahh bu hatun cok fena bir de günde kac saat telefonla konusuyonuz bi de tüm gün beraber gecireyim diyon yetmiyo sana diyo saka gibiler
ahahaaa nazlımm senindee daaaa kötüymüşşş beaa özgecmm seninkide ayy hepimizin başından nelerr geçmişş bizlerr yokmuyuzzz ahhhyerimmmmmm biziii yaaa
dünn bende benimkini yolladım akşama kadarr beraberiz almamışım yanımaa fazladan al gel aşkımm diyorumm yaa utanırım nası alıcamm ben hiç almadım hayatımdaa falnn bi tanee al gel işte cnm dedim neyse gitti geldi aşkımmm taneyleeee bulamadımmm pakett aldımmm diyoooçookk utandmmmm amaa falan yapıooo yaa yerimm onuuu
bunda korkuyorum annemn zırt pırt aramasndan sevglm yanımdayken dünya dursun kimse bana ulaşamasın huzurumu etkielemsnler diyorum çok güzel oluyor onla denizi seyretmek annem babam kardeşim ararsa ard arda kızarım ki annem çok sevdi ama şimdi uzaktan davulun sesi hoş gelir aile içine sözlü olarak girerse ne yapcam benim sözlenmeden tatile gitmem lasımmm
ayyyy tekimm ofistee ve korkudan ölcemm heraldee şimşeklerrr falann heryerr bi ışıkk allaam nası feci yağmurr yağıoo oralarda öylemiihaziranın 4 ü olmuuşş güneşş göremedikk yaa
işten bunalan kaçmış burayaaayy sıkıldımm vakit geçmiyor sanki bugün ya havada acayip bunaltıcı puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?