'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy ne şekersiniz siz öylee yazışmalarınızı okuyorumda gülüyorum burda tatlı gelinciklerim benimmmm

sibelim yaa kötü olmus valla benımde basıma geldı bıkere hemdee daha 2 aylık falan sevgılıydıııkk benım regl donemım cok duzensıızz hazıranın 5inde regl olmustum 15inde bitmişti artık bikaç ay olmam heralde dıye dusunerek 20 hazırana denize gitme planı yaptık kurbiş ben arkadası ve sevgılısı ben fransız edalarında hoop denize atlıorum hoop cıkıyorum ( yuzmekten korktugumdan bu atlamalar bel hizasında) neysem ben dedım artık bi güneşleniiim uzandım aşaada bişiler oluyo hissediyoorumm ama ihtimal vermiyorum çaktırmadan bi baktımki havluuu hepp kaan hadi geldin bari az gel dimiii lanet olası kalksam kalkamıorum daha yenı baslamısız bişi diyemıyorum renkten renge girdiim en sonunda soledım durumuu kollarımdan etegımı giydim siyahtı etegım caktırmadan hareket edıyoruz cok guzel plan yaptık ben yavasca kalktıkca o havluyu topluo hayatımda en utandıgım anlardan biriii gitti o havluyu o yıkadı bana ped aldı kahramanım benııımmm o gun dedım evet bu adamla evlencem ben tabi deniz sefası işkenceye döndüü güneşin bağrındaa kocaman şarkalı etekli fransız edalı bi minnak kaldı geriye herkes denizde şekilden şekile girip farklı sesler çıkarıp eğlenirken ben ayaklarımı fln soktum sadece şimdii kaçoorum kuslarr ablikoyla cıkıorum mujuladım hepınızı

nazlım ya bu bana da oldu resmen
geçen yaz havuza girmiştik işte, benim adet bitti sanıyodum meğersem daha bitmemeye karar vermiş
şezlongdayken hissettim alttam bişilerin olduğunu havluya gelmiş benim de
Allahtan sitenin havuzuydu, sevdicek eve gidip bana hem şort hem ped getirdi sağolsun ben lavaboya gidip değiştirdim o da havluyu imha etti kimse görmeden
imha dediysem eve götürdü, yıkadık

kızlar sanırsam bizde tatile gidicez bugün aşkım illa gidelim die tuturrdu sürekli bir asker öncesi bide şu sıra 3 günlüğüne biryere gidicez

aileme yalan sölemicektim ama buna mecburum yalan sölicem ve sözden önce gidersek iki ailede gözden kaybolduğumuzu anlamaz aiileler tanışmadan gitmek istiyorum rahat nefes almak birşeylere karar vermek özgürce onla gezmek istiyorum

kızlar tatil planlarımız inşalllah gerçeğe dönüşür

ahahaaa nazlımm senindee daaaa kötüymüşşş beaa özgecmm seninkide ayy hepimizin başından nelerr geçmişş bizlerr yokmuyuzzz ahhh yerimmmmmm biziii yaaa
dünn bende benimkini yolladım akşama kadarr beraberiz almamışım yanımaa fazladan al gel aşkımm diyorumm yaa utanırım nası alıcamm ben hiç almadım hayatımdaa falnn bi tanee al gel işte cnm dedim neyse gitti geldi aşkımmm taneyleeee bulamadımmm pakett aldımmm diyooo çookk utandmmmm amaa falan yapıooo yaa yerimm onuuu

insallahhhhhhhhhh ahh zaten aileler girince curcuna benimde normalde annem aramaz etmez aksam 10 da vs gelsem eve arkadaslarmla cıktıgımda.. sözlümle cıkarken bi posta evden cıkmadan gec kalma muhabbeti .. sonra beraberden cagrı atmalar falan ahh bu hatun cok fena bir de günde kac saat telefonla konusuyonuz bi de tüm gün beraber gecireyim diyon yetmiyo sana diyo saka gibiler

herkese cevap verilmeyen bir topik olmuş tuhaf

gözden kaçmıştır yazdığın. hem belki soruyu sorarken nişanının nerde olacağını söyleseydin cevap verilirdi.
kabarık mı, balık model mi tercih edilmeli derken??
sadece iki seçenek mi var.. evdeyse kabarık asla olmaz. balık modelde olmaz bence.

benimde başıma geldiii kiiii ben aşkıma kalmaya gitmiştim evden döndüğümde yurda gitmedim ona gitmiştim ve hastaydım karnım ağrıyordu ütülü bezler saç kurtma makinesi felan derken çok kötü durumdaydm aşkım yatağnı bana bıraktı gitti oturma odasına uyumaya bende artık nasıl uyuduysam akıntı olmuş ve kırmızı kırmızı ayyy rezilllik resmen bide o kadar rahatım farketmedim aşkım ben çıkarken bana hediye bırakmşsın dedi şok oldum ne oldu derken bir kızardım rezillikti zorla çitelemeye çalıştım ağlıcaktım utançtan yaaa

bunda korkuyorum annemn zırt pırt aramasndan sevglm yanımdayken dünya dursun kimse bana ulaşamasın huzurumu etkielemsnler diyorum çok güzel oluyor onla denizi seyretmek annem babam kardeşim ararsa ard arda kızarım ki annem çok sevdi ama şimdi uzaktan davulun sesi hoş gelir aile içine sözlü olarak girerse ne yapcam benim sözlenmeden tatile gitmem lasımmm

Ayyy bi öğlen uykusuna yatmışım ki sormayın... uyudum uyandım size baktım ve sesli güldüm.. Ay ne anlar varya .. Benimde çok geçmişti başımdan böyle şeyler ama artıkın hatırlamak bile istemiyorum...

ayyy koptum taneyle bulamadım demiş eniştem bir de yaaa

bence de haberleri olmadan git huzurlu huzurlu tadını cıkar. biz de bi hafta sonu kacamak yapalım diyoruz artık bizimkilere ufak yalanlar söylücez nisandan önce kafa dinleyelim diyoz ya bizimkiler de cok sevdiler benimsediler sözlümü ama gelgelelim artık bir yerde de kıskanıyorlar sanırım bunu sezdim ben bir de ben evin en büyügü ilk evlencek kızım. bir tuhaflar hatta annem git git ondan ilerde bıkarsan biz olmucaz ama diyo sonra bıyık altından gülüyo falan. babam derin derin düsüncelerde bu sürec acayipmiş ya valla ben de daha yeni yeni sindiriyo gibiyim ilk saskındım ne ben mi sözlendim ben mi evlencem vs ama

Allah tüm sevenleri kavustursun huzurumuz daim olsunn

rejiimm rejiimmmmmmmmmmmm benim de bas belam. bazen cok güzel tutuyorum bogazımı bazen gırlaaaaaa tıkınıyom ama sporu bırakmıyorum.

ayyyy tekimm ofistee ve korkudan ölcemm heraldee şimşeklerrr falann heryerr bi ışıkk allaam nası feci yağmurr yağıoo oralarda öylemii haziranın 4 ü olmuuşş güneşş göremedikk yaa

ayyyy tekimm ofistee ve korkudan ölcemm heraldee şimşeklerrr falann heryerr bi ışıkk allaam nası feci yağmurr yağıoo oralarda öylemii haziranın 4 ü olmuuşş güneşş göremedikk yaa

aaaaaaaaaa çok şaşırdım burası da yanıyo valla felaket sıcak ayakkabılarımı cıkarıp ayacıklarımı serin sulara sokasım var

özgemm ben de bugun malum pazartesi yorgunlugu ve bas agrısı ile mucadele etmekteyım hiçbişi yapasım yok ama işim de cok

işten bunalan kaçmış burayaa ayy sıkıldımm vakit geçmiyor sanki bugün ya havada acayip bunaltıcı puffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…