'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aşkkuşlarııımmm

Annişlerimizeee sevimli pembiş yalanlar söylemek bence cok da sakıncalı değil. Mesela cumartesi akşamı benim bebetoyla yazlıkta kaldık. Ohhh gece mangal falan yaptık sabah da erkenden uyanıp denize gittik. Sonra 3-4 gibi döndük. Peki anneme gore ben neredeydim? Gamzelerde.

Ama yaz gelince insan duramıyor ya hu. Haftasonu olmuş ben napiim evde

Sibelciimm inşallah oraya da en kısa zamanda güneş yüzünü gösterir. Dün burası 35 dereceydi bildiğin kaynadık ya hu. Bugün de dünden farksız...

saatler geçmiyorrrr

son 1 saat aşkuma koşucam kapuda olcak atlıcam 5. kattan tutsun beni çıkmak istiyorum şurdan

pelott bende anneme böyle yapcam işte çok utanıyorum ama yapcam geçen yıldan beri biryere gitmedm gitmem şartttt

kızlaar ya yerım hepınızııı cok komık bi topiğiizz spora başlıcam dedim dedimmm en sonunda bugun yazılabıldık ablamlaaa yarından itibarenn sağlıklı hayataa merhaabaaa yarın yag olcumlerımız falan yapılıcakmıss acebaaa yağ kütlelerim ne kadann:18: bidee ben spor kapisi özürlüsü oldugumu bikere daha anladım benım kapi anlayısım converse yaa isyeaaannn bin tane denedim hiçbiri içime sinmedi ben conversele spor yapcammm bide bide bideeeeee geç mi öğrendim bilmioorumm amaa pasteel parfüümlü ojee cıkartmııııssss mink yeşili o bebe sarısı falan vardı beyaz var ananas kokulu , mink yeşili nane kokulu pembiş aldım hepsii beniimmm

Gizomm mecburuzz evet ailelerimiz anlayışlı ki sağ olsunlar kimisi hiçbir yere salmaz. Benim ailem beni çok rahat buyuttu. biz ortaokulda bile arkadaslarımızla cıkıp gezerdik bu biraz da güvenmekle alakalı. hani o zamanlar bile beraber vakit geçirdiğimiz arkadaslarımız annemin arkadaslarının çocuklarıydı
ama ama ama artık büyüdükk ve gönlümüzce sevgililerimizle eğlenmek istiyoruz bence bu bize çok görülmemeli eğer ki görülüyorsa bizde gözlerden uzak yaparız di mi ki gizomm

yerim gel buraya
aşkııımmm güle güleee kullan aldıklarınıııı spor mu yapceksinnnnn ayy inanmıormmm nerene yapcaksınn yaa puuufuummm

ben çıkıyom kızlar
yarın sabahın köründe İstanbul yolcusuyum çağlayana gidicum
çok üşeniyom yaaa
zaten bu aralar depresyondayım, adet de olamadım
beklediğim bi ödeme de olmadı

ayyy neyse gidiyom ben, öptüm hepinizi

gellldiiiiiiimm koşaa koşaa hadiii yiiiğ beniiiii ben hanım göbeeğii kası yapıcam, baklava istemiyoooruuummm

pastaaaaammmm kurbaa zateeenn psikopata bağladı bağliiciiiiikkk nerdeyse takım elbiseylee git diceek spora hahaha en uyuz oldugu şey esofmanla sokaagaa cıkmammm avcunu yesiiiiiiinnnnnn

sportif bir minnak gördümmmm :)))çook iyi bir şey yapmışsın canım tebrik ederim.bende 4 aydır spor yapıyorum kuşum haftada 3 gün ama malesef hep gitmiyorum ben kafama estikçe gidiyorum o ayrı bu akşamda gidiciimmm inşallah.o kadar alıştım ki çok iyi hissediyorum kendimi spor yapınca.işten çıkıyorum hemen eve gidip hazırlanp dinlenmeden çıkıyorum.birazda yol yürümek zorunda kalıyorum ama yılmak yok devam öyle zayıftı ki kaslarım kol çantamı bile taşımak zor gelirdi.hala çok iyi sayılmaz ama daha iyiym eskisinden.hem popo çok güzel şekil alıyor kalkıyor falan
bugünüde yedik kelebeklerimm bitti çok şükürr.babamdan hala ses yok hiç aramadı bende aramadım tabi:26:
öpüldünüz

özgecimm iyi yolculuklar sana şimdiden. İstanbul havası iyi gelir inşallah depresyonuna

aaaa spordaaaşım beniiimm bızde haftaiçi hergun 2 saat yapiciiizz kusuumm haftasonları abliko gelemicek bende arada giderim arada dinlenirimm zaten 1 gün dinlenmek lazımmış ben incelmekkk ve sıkılaşmaak istiyoorumm kusuumm yaa kilo verince hemen pörsüo sanki insan yada benim etim piss et hemen sünüyooo eskisi gibi çıtır olayıımm olaayııımmmm

Miniğimmm ben nedense seni aielnin tek çocuğu teksin diye biliyodum.. ablan olduğunu bugün öğrendim...:127:

alahımmm denizz güneeşş diyosunuzz yaa şaka gibii terkettcemm iştee boluyu azz kaldıııı
işten cıkıpp evee geliorum yaaa ne kadaannn monotonnn aşkımsızdaaa bişi yaapasımm yokkk hıhhh

Miniğimmm ben nedense seni aielnin tek çocuğu teksin diye biliyodum.. ablan olduğunu bugün öğrendim...:127:

yok kuzumm sevgi diye bahsettiğimiz ablam aramızda 1 yaş oldugundan abla demoorumm bide kankii gibiyiz ve pek benzemeyiiz fiyysbukta vardı futuraflarımız ama ablam olduguna ıhtımal vermemısındır gorduysende kusum

hakkaten mi hiç fark etmedim yaa yani iki kardeşsiniz... benimle ablamın arasındada 1 yaş var ama ben alışmışım hep abla diyorum...

alahımmm denizz güneeşş diyosunuzz yaa şaka gibii terkettcemm iştee boluyu azz kaldıııı
işten cıkıpp evee geliorum yaaa ne kadaannn monotonnn aşkımsızdaaa bişi yaapasımm yokkk hıhhh

Deniz miii ben hiç denize girmedim desem inanırmısın kuzum... hemde hiççç... hiç öyle deniz tatiline gitmedim.. ailecek hiç öyle bi alışkanlığımız yok...nede çok özenirim halbu ki...

Biri beni denize götürsünn...

hakkaten mi hiç fark etmedim yaa yani iki kardeşsiniz... benimle ablamın arasındada 1 yaş var ama ben alışmışım hep abla diyorum...

tercih meselesii tabiikii kuzucuumm ben segoya nezman abla desemm ablaaa demee beee diye çığrırdıı bide ikiz gibi büyütülmenin ve ilk okuldan üniversite bitene kadar sürekli beraber okumak arkadaslarımızın hep ortak olmasının falanda etkisi var sanırsamm biz cidden kankii gibiyiiz bazıları dışarda bulusuruz sanki aynı eve gıtmıcek gibi ayrılmak ıstemeyız

Maşallah size.. bizde öyleyizdir... İnsanın kardeşi gibi olmuyo kimse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…