ben bayılırım yeşile ya cok guzel
pembe,lila,beyaz ve yeşil dört ana favorimdir kuzummm bu dört renkten ne versen yerim
hoşgeldin aramıza canım....
yazın hangi ayını düşünüorsunuz? ne işlerle ugrasıosunuz kac yasındasınız baban neden istemio
ben yine sorgu memuru moduma girdim
hosbulduk cnm nişanı agustos sonu bayramdan sonra dusunuyoruz da düğün için yaz bası olur mayıs haziran gibi :) ikimizde özel sektördeyiz sevgilim askerden yeni geldi pazartesi baslıcak ben de satıscıyım kpssye hazırlanıyorum bir yandan :)) ben 23 sevgilim 29 yasında eve birkac kez gec gittik bize verilen saat hakkını astık babam da sevgilime kızgın tabi biraz ama o gec bırakmadı tabi hep benden dolayı :))
gizimmm sanırım kırık fön yaptırcam sözdeki gibi... gunluk hayatta hep duz kullanıyorum cunku bukle bukle olunca farklılık oluyo ancak
sacımı toplu da tutamıorum basım agrıyo o yuzden baska secenek kalmıyo gibi senin aklına gelen bir alternatif olursa paylas kuzum
hayatcım hosgeldn[/QUOT
bu arada sizin gibi alıntı yapamıyorum yeni oldugum için karısık geliyor birazcık o yüzden herkese teşekkür ederimmm bu sıcak karsılama için:)
pelimiiimmm yaaa babasına cekerse pek çapkın olmaz ama senın kızınıda kaçıramayızz yanii kusuraa bakmaa kapıveririmmm beşiğini kerterimmtatiil ahh tatiil bu ayrı gecırdıgımızz son tatıller olsuuuunnn onumuzdekı senelerde belkı hepberaber bıyerlere gıderız alırız kocişlerimizi kolumuzaa bi bodrum kokarızz, bi alsancaak, bi yurtdışııı bu planları tabiiki topikçeneee Gizee emanet edıyorum planlı gelinimizz sen bul yerleri hepberaber gidelimmm
Merhaba 2013'ün benim gibi şanslı gelinleri
bende kardeş topikten bir gelincik adayıyım da sizden yardım istesem olur mu acaba?
erkek arkadaşım ameliyat olacak da ona şu linktekilerden birini yollamak istiyorum sizce hangisi daha iyi olur?
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...olanlar-buyrun-paylasima-58.html#post24953075
gece sipariş verecem de lütfen yardımcı olun bana
Canıımm merhaba tam kapıyordum yorumunu gördüm. :)
Öncelikle büyük geçmiş olsun dilerim sağlığına kavusur bir an evvel... Ben en çok 2.yi beğendim ama o kız için uygun. Kalplileri falan yok mu acaba? Ya da 4. de erkek arkadasına uyabilir. Kırmızılı olan. Bu benim nacizane fikrim yine de sen bilirsin canım.
Tekrar geçmiş olsun. İyi geceler.
çok teşekkür ederim canım
aslında kalplileri felan da var
ama ben hastaneye hem çiçek gibi olsun hem pasta gibi olsun diye düşündüm:26:
bilmiyorum ki kalpli mi olsaydı acaba:26:
çok kararsız kaldım bende ya:26:
yoksa çiçek mi göndersem bunun yerine:26:
off ya ne kararsızım
vuhuuuwww yaa pelmiğiiiiimm süppppeerr süpperr ötesi zamanlar bizi beklıyooo hissediyoorumsizinle herşeyeee varım beeeeeeeeeennnn iyicenee uyuu ruyandadaaa eniştee beyy kızmasın amaaa beniii göööööööööööörrr iyi uykular bebekler bebeğiiii oy sevmeyeree doyamammm bende cok cok cokccaa sevoorum seniiiii
Komşuuuucummm şahsen ben tadınıda bildiğim için 4.ye gitti gönlüm bide diğerlerine göre daha ağır duruyooumarım eniştede bian önce sağlığına sonrada sana kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?