'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben deeee geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

Kızlar Yağmur bir kaç gündür yok, umarım sorun yoktur ve çok yogun oldugu için girememiştir. Bu kadar uzak kalmazdı cunku topicten...

kızlar herkescikleri öpüyorum yeni geldim aşkuşun yanında bide babam aldı iskeleden akülü araba kullandım eve çıkarken şöförlüğüm fena değilmiş akülüyle başladım kısmet arabalara artık

hayatcım gel buyur adada ağırlarım seni denizse deniz muhakak beklerim

pelom ailedennn yana şanslıyız inan ben yalan sölemek istemyorm amma gözlerne baka baka yapamıcam yani o yüzden bana güvenyorlar kız arkdşlarma çok giderim gezerim hani sevgilicik olmasada gezdiğim için annecik şüphlenese bile kız arkdşlarmla entegre olup hallediyoruz

peloş ben yakalanmıyorum genelde üniversitedekiler sölüyorum çünkü onlar evim yazlık yer die bize gelip kaldılar ne ballıyım benimde davetlerine iştirak etmem lazım iadei ziyaret

nazım ne özeniyorum 1 2 yaş arası olanlara arkadaşım doğum yaptı bebişlerin arasında 11 ay var ikiz arabalarında gezdiriyoruz herşeyleri aynı beraber büyüyorlar bende öyle istiyorum nazlım çok güzel oluyor yaaaaa sen çok şanslıymışssın 1 yaş ama abla sonuçta arkadnda bir büyük

hemen evlenip ard arda 2 çocuk yapasım geldiii

bende geldiim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğ pelmim hayatım giziiimmm aşadasınızz Giziim valla cidden sanslıyıımm hem ıkımızınde kız olması hemde az yas farkı olması cok guzel bi duygu ben biraz piyangodan çıkmışım ama olsun planlı bi bebek değilmişim bende nasip olursa peşisıra yapıcam bebiklerimii berbaer büyüsünler gariii

Gizotummm gizotummm hoşgeldinn bebegiimmmmm

iadeyi ziyarett ahahaha koptum yaa süpersinnnnn tabikiii yapmakk lazım bebegiimmm ya o kadar gelmişlerr kalmışlarr sende gitceksin elbett

anneme sık sık şu soruyu soruyorum " anne annelik nasıl bi duygu ?" annemde sıkıldı bu sorumdan sadece iyi bişey diyo... ya ben çok özeniyorum anneliğe daha şimdiden bide...

Anneliği tatmak isteyip de çocuk yapmaktan tek korkan benim sanırım aranızda aşkoşlar. Hayır bebekleri çok seviyorum da bende bi tırsaklık var çözemedim gitti, çözemedim gidecek aşkım da dio en az 4! bende ona bi göründüm kolaysa sen yap sen doğur dedim ben yapçam zaten dedi

Ahahahah neyse ben tek çocuk istiyorum Allahım nasip kısmet ederse... ayyy küçükk bir pelimikkk dolaşıyor etrafta ya da evrenikk düşündüm de komiğime gitti

Aşkıımm hep kızımız olsun istiyor babam da oyleymiş ayıptır solemesi erkek olduğunu duyunca sukutu hayale ugramıs ama sevgilimde babamda kız düşkünü

nazlımmmm evlenelim hemen annecik olallım allahım hemen kucağımıza versin inşalllah benim sevgilicik 3 çocuk o daha ilk tanışmamızda 3 4 tane demişti bende tek çocuk istiyordum ama şu andaki fikrim 2 diyor vede 1 2 yaş olsun daha süper olur kardeşten öte arkdaş olurlar ben kardeşimle arkadaş daha bu sene 18 ne girdiğinde oldum beraber kahve içmeye felan daha yeni gitmeye başladık düşünün arada 5 yaş olması kötü o yüzden az yaş farkı ve arkadaş canlısı bebetolarr

pelot benimde babam kız istemiş kızı olmuş bizde kıza değer veriliyor ne garip, bazıları erkek bazıları kız istiyor illlaaa benim içimden geçen ilk çocuğumun oğlan olcağı ve demir koycağım isminide

şu güne kadar hamilleğn ilk gününde bebeğn cinsiyetni tahmin etmediğim kişi yok denecek kadar az herkesinki tutttu resmen pelot hattaha bazısı rüyama girdi sevgiliciğin yiğeni minik giz rüyama girdi, ilerde hepinizinkini tahmin etcem pelotum senden minik bir pelot çıkar nazlımdanda minik kurbağa nazlımın oğlan olcak içime doğduuu

pelott vallla avşa mudanya armutlu şile amasra buralara gidebilme ihtimalimiz var geçen yaz bir kaç araştırmam olmuştu taslaklarımı çıkarıp bakıcam inşallah gidicez bunalıdım bide askerden önce gideriz annme ne diceğmde yavaş yavaş tasarlar bir bunalım bir tafra depresiflik üçlemesine bürünürüm herşeye isyaağğğğğğğğğnnn edip kollarımı birleştirirsem babamda kızıma ne olmuş kollları böyle dudağı büzülmüş diyip dediğmi yapar

hattaha babamla konuşma metnimizide paylaşayım

giz-offf baba offf 5 saat yol gidiyorum hayat çok sıkıcı offf offff ne olcak emeklimi olsam

babası-neyin var kızım ne oldu

giz-baba çok sıkıldım çok sıkıldım bunalıyorum dinlensem diyorum

babası-burda dinlenmiyormusun denize var orman var ruhu dinlenir insanın

giz-ben yeni yerler istiyorum kimse beni tanımasın keşfe çıkayım sesizlik olsun kahvaltı hazır demesin kimse beni uyandırmasın

buuuu konuşma böyle gider ve sonu gizin isteğiyle biter

ayyy gelecekteki küçük çocuklarım biliyorum annenizi kandırcaksınız kız olursanız babanız biryere bırakmıcak öyle diyor tabe ben ve o ailemizi en süperinden kandırıyoruz, kızlarım canlarım babanız çip takar yine göndermez biryere vallla bide ilk çocuk erkek olsun istiyor abi olsun diyor gaz verir oğlana ben arada kalırım anneniz gibi cadı olmayın okeytooo

Son düzenleme:
hehehe gizden gelecektekii minnak gizlere mektup yeriiimm benım kurbiiş diyo kız olursa yollamam erkek arkadasıı olmaaaz falan dıyee ben dıyorum benım aılem yokmuydu annem babam yokmuyduu benı en körpe çağımda ağına düşürdüüüünnn bişi demedi kimse sanaa savunma hazırr herkeeess benmii pufuuummm ben gibi aşıııkk ben gibii kutsii ayyy cok guluyorum suanda bu konusmalar aklıma geldıkce benım kurbaaya takılırdı ünideki arkadaslar aşk adamı kutsii diyeeee valla gizim benım dılegım ve hissettiğimde ilk bebiş erkekk ama kız olana kdrda doğrurum yanii

Gizotum babanla gecen dialogunaa bayıldımm var yaaaa bayıldımmm babalar kızlarına hiç kıyamıyorlarrr ahh canım yaaaa

gizom bu sene bence alaçatı yapmalısınızzz ben orayı cok okuyorum netten de süreklii resimlerine bakıorum harika hatta ve hatta harika otesi bir yer.. nasıl ki cundaya gidip buyulendiysekk bence alaçatı da 2 kat fazlasını yaşarız bu hissinnn

kısmet kimbilir belki bi gün sevdiceğimlee giderimmm ama bu yaz içimden bi ses tatil yapamayacağımızı soyluyoor gerçi yazlıkları var en kötüsü oraya gidebiliriz ama ben de kimse beni tanımasın yabancı bir yere gideym sevgilimle içiyim dağıtıyım sarmaş dolaş gezeym istiorum nolcak buraya yarım saat mesafede bir yere gidicez ve bizi herkes tanıyor olucak ee hani tatil? yokki mantığıı..

neyse kısmett diorummm gitmezsem de uzulmem bize para lazım gecen sene tatil muhabbetine cok para harcadık biz.. bi gece yemeğimiz sadece 250 lira tutmustu gittiğimizde cundada sahildeki balık lokantalarından biriydi ama biz denizdenn cıkmıs hiçbişi yememiş 2 aç olarakk lokantadaki butun mezeleri mazamıza istemiş ıstakozuna kadar yemiştik

deniz ürünlerine ilk cundada alıştım zaten smdi diorum ki denizden babam cıksa yerim cok sevıorummmm tekne turundaa bi koyda durup kestane toplamışlardı bizeee zeytinyağlayıp çiğ çiğ onu bile yemiştikk yan etkileri varmıs ama ben yedikten sonra duydum bi de herkese anlatıorum biz bole bole yedik die

ahaha neysee konuyu dağıttımm yinee gizotummm gidinn gezinn keyfini çıkarınnn balımmm.. aileler tanısmadan tam da zamanıdırrr gencizzz güzeliizzz biz hep gezerizz ahahah

minik birrr pelot mu cıkacak benden gizomm bitanesinnn inşallahh çok severmki ben onu pembişş pembişş giydiririmm çiçekliii çiçeklii oyy yerim onun minik ayaklarınııı ay kızım olsun istiorum suann hatta adı deniz olabiliirrr evett evettt ayy Allahım bize o gunleri göstersin yaaa...

miiniiiiimmm aşkııımmmmm romantik kutsii ahaha kapmıssınnn kutsiyiiii bal peteğimmm çok güzelsinizz siiizz bnmde içimden geçennn miniimnnn aşkımın erkek çocuğu olcağııı ortalıklarda bıcır bıcırr gezen çapkın birr kurbiş düşünseneee
seninn çocuk benim kızı tavlıomus falan

pelimiiimmm yaaa babasına cekerse pek çapkın olmaz ama senın kızınıda kaçıramayızz yanii kusuraa bakmaa kapıveririmmm beşiğini kerterimm tatiil ahh tatiil bu ayrı gecırdıgımızz son tatıller olsuuuunnn onumuzdekı senelerde belkı hepberaber bıyerlere gıderız alırız kocişlerimizi kolumuzaa bi bodrum kokarızz, bi alsancaak, bi yurtdışııı bu planları tabiiki topikçeneee Gizee emanet edıyorum planlı gelinimizz sen bul yerleri hepberaber gidelimmm

Ebeetttt babasına cekerse capkın olmaz kiiiiiamaa ben kucuk kurbişi ısırırımmm çok tatlııı biir minik kurbağaaa olurr o hemde puflu kurbişş

kerteliimm seninlee dünür olalımmm aaayyy cok sevinçliyimm

hep beraberr tatiller organizasyonlar ver elini cruise gezileri yunan adaları hu huuuu tutmayın biziiiii tabi bunlarıı minimiiiiimm aşkımımmmm dediğii gibi gizotuma bırakıorum o şimdiden tarih tarih ayarlayabilirr kıyamammm planlı gelinimmm beniimmmm dakiktiirrrr o canım benimmm

nazımmm aşkilotaammmm canparem bal parmağım (aşkımdan ve özlemimden bu hallere düştüm) ben yavaaş yavaşşş uykuyaa geçiorumm ruyamda seni görmekk isteyebilirimm olamaz mıı olabiliiirr dioorummm

sen solemeden soliim düşünceli aşkılopummm gözlerimiiii coktaaann cıkardımmm bana sadece uyumaakk düşüyooorrr

seni sevioorumm aşkkuşummmmm iyi geceleeerrrr

Canıımm merhaba tam kapıyordum yorumunu gördüm. :)

Öncelikle büyük geçmiş olsun dilerim sağlığına kavusur bir an evvel... Ben en çok 2.yi beğendim ama o kız için uygun. Kalplileri falan yok mu acaba? Ya da 4. de erkek arkadasına uyabilir. Kırmızılı olan. Bu benim nacizane fikrim yine de sen bilirsin canım.

Tekrar geçmiş olsun. İyi geceler.

çok teşekkür ederim canım
aslında kalplileri felan da var
ama ben hastaneye hem çiçek gibi olsun hem pasta gibi olsun diye düşündüm:26:
bilmiyorum ki kalpli mi olsaydı acaba:26:
çok kararsız kaldım bende ya:26:
yoksa çiçek mi göndersem bunun yerine:26:
off ya ne kararsızım

vuhuuuwww yaa pelmiğiiiiimm süppppeerr süpperr ötesi zamanlar bizi beklıyooo hissediyoorum sizinle herşeyeee varım beeeeeeeeeennnn iyicenee uyuu ruyandadaaa eniştee beyy kızmasın amaaa beniii göööööööööööörrr iyi uykular bebekler bebeğiiii oy sevmeyeree doyamammm bende cok cok cokccaa sevoorum seniiiii

Komşuuuucummm şahsen ben tadınıda bildiğim için 4.ye gitti gönlüm bide diğerlerine göre daha ağır duruyoo umarım eniştede bian önce sağlığına sonrada sana kavuşur

tatlım benım bıldıgım canlı cıcek sokmuyolar zaten ıcerıyeee, ben sevgılımın annanesını hastanede zıyarete gıttıgımde malesef almıslardı cıcegımı elı boş gibi kalmışştımm

çok teşekkür ederim komşucum
bende 3. yü düşünüyordum ikinizde 3. yü söylemediniz :26:
tadını biliyorum demişsin,peki boyutu ne kadar?
pek küçük duruyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…