tatlım benım bıldıgım canlı cıcek sokmuyolar zaten ıcerıyeee, ben sevgılımın annanesını hastanede zıyarete gıttıgımde malesef almıslardı cıcegımı elı boş gibi kalmışştımm
çok teşekkür ederim komşucum
bende 3. yü düşünüyordum ikinizde 3. yü söylemediniz :26:
tadını biliyorum demişsin,peki boyutu ne kadar?
pek küçük duruyor da
canım bana gelenın futurafı var ama aynı gibi duruyoo hanı bu topkekler varya onlardan enlemesine az daha küçük bişi, bidee ek olarak 2. fotodaki kalpler vardı yanında çiçeksepetinden getirmişlerdi notlarla berabeer
Eki Görüntüle 437103 Eki Görüntüle 437106
ayyy ne kadar güzel öyle yaaa
maşAllah canım Allah bozmasın
valla boyut olarak fln da gayet iyiymiş,küçük gibi gelmişti gözüme ama
canım bana gelenın futurafı var ama aynı gibi duruyoo hanı bu topkekler varya onlardan enlemesine az daha küçük bişi, bidee ek olarak 2. fotodaki kalpler vardı yanında çiçeksepetinden getirmişlerdi notlarla berabeer
Eki Görüntüle 437103 Eki Görüntüle 437106
buyuktu vala ben gibi bi obur 2 günde bitirebilmişti sen düşünsen ne gönderirsen gönder zaten hoşuna gidicek mide ameliyatı demişsin canım çok önemli bişi değil inş
ay inşAllah beğenir ya
benimde tek dileğim o
önemli de olsa önemsiz de olsa insanın içi bi garip oluyo ya
korkuyorum birşey olursa diye
olmaz mıı hiiiiçç onun ıcınde zor bende sevgılım askerdeyken amelıyata girmek zorunda kalmıstım ve tam tersınız o ankarada ben ıstanbuldaydım bi eksik hissediyosunn kendiniiHerşeyin gücünü aşkımızdan alıyoruz malumm Allah şifa versinn canım bian evel iyi olsun
çok sağol canım ya
bilmiyorum çok zor olacak bizim için
göremeyeceğim ne ameliyata girerken ne de çıkarken
çok buruğum
o orada sedyede ben napacağım bilmiyorum
Allah sabrını veriyo canımmsen güçlü ol ki sevdiceğinee güç veer onun suan en cok senın gücüne ihtiyacı olucaakkk
ona belli etmiyorum canım zaten hiç
off çok zormuş
gece gece senide derdimle boğdum damdan düşer gibi kusuruma bakma lütfen
aşkolsun komşuu aşa yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda olmamızın nedenlerınden biride elimizden dilimizden geldiğince birbirimizee destek olmakkçıkın çıkın gelin böyle komşuculuğaa canın sıkıldıgı heran gel konusalım biz buralardayız canım
yakınlığın için,yardımların için çok teşekkür ederim canım
inşAllah bundan sonra tık tık tıkaltırım kapını
iyi geceler canım
yakınlığın için,yardımların için çok teşekkür ederim canım
inşAllah bundan sonra tık tık tıkaltırım kapını
iyi geceler canım
olucaz kuşumm çıtır çıtır gelinler oluciizzz..ben baya sıkılaşıp inceldim ama boğazı tutmayınca kilo verilmiyor
aaaa spordaaaşım beniiimmbızde haftaiçi hergun 2 saat yapiciiizz kusuumm haftasonları abliko gelemicek bende arada giderim arada dinlenirimm zaten 1 gün dinlenmek lazımmış ben incelmekkk ve sıkılaşmaak istiyoorumm kusuumm yaa kilo verince hemen pörsüo sanki insan yada benim etim piss et hemen sünüyooo eskisi gibi çıtır olayıımm olaayııımmmm
2013 yılı gelinleri evlenir.... :123:
2014 anneleri topiği açılır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?