'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bide insan erkeğe gül mü alsın orkide mi şimdi
valla bakıyorum bakıyorum hiç beğenirmiş gibi gelmiyo çiçkeleri

çok teşekkür ederim komşucum
bende 3. yü düşünüyordum ikinizde 3. yü söylemediniz :26:
tadını biliyorum demişsin,peki boyutu ne kadar?
pek küçük duruyor da

canım bana gelenın futurafı var ama aynı gibi duruyoo hanı bu topkekler varya onlardan enlemesine az daha küçük bişi, bidee ek olarak 2. fotodaki kalpler vardı yanında çiçeksepetinden getirmişlerdi notlarla berabeer

ayyy ne kadar güzel öyle yaaa
maşAllah canım Allah bozmasın

valla boyut olarak fln da gayet iyiymiş,küçük gibi gelmişti gözüme ama

ayyy ne kadar güzel öyle yaaa
maşAllah canım Allah bozmasın

valla boyut olarak fln da gayet iyiymiş,küçük gibi gelmişti gözüme ama

buyuktu vala ben gibi bi obur 2 günde bitirebilmişti sen düşün sen ne gönderirsen gönder zaten hoşuna gidicek mide ameliyatı demişsin canım çok önemli bişi değil inş

buyuktu vala ben gibi bi obur 2 günde bitirebilmişti sen düşün sen ne gönderirsen gönder zaten hoşuna gidicek mide ameliyatı demişsin canım çok önemli bişi değil inş

ay inşAllah beğenir ya
benimde tek dileğim o

önemli de olsa önemsiz de olsa insanın içi bi garip oluyo ya
korkuyorum birşey olursa diye

ay inşAllah beğenir ya
benimde tek dileğim o

önemli de olsa önemsiz de olsa insanın içi bi garip oluyo ya
korkuyorum birşey olursa diye

olmaz mıı hiiiiçç onun ıcınde zor bende sevgılım askerdeyken amelıyata girmek zorunda kalmıstım ve tam tersınız o ankarada ben ıstanbuldaydım bi eksik hissediyosunn kendinii Herşeyin gücünü aşkımızdan alıyoruz malumm Allah şifa versinn canım bian evel iyi olsun

Son düzenleme:

çok sağol canım ya
bilmiyorum çok zor olacak bizim için
göremeyeceğim ne ameliyata girerken ne de çıkarken
çok buruğum
o orada sedyede ben napacağım bilmiyorum

çok sağol canım ya
bilmiyorum çok zor olacak bizim için
göremeyeceğim ne ameliyata girerken ne de çıkarken
çok buruğum
o orada sedyede ben napacağım bilmiyorum

Allah sabrını veriyo canımm sen güçlü ol ki sevdiceğinee güç veer onun suan en cok senın gücüne ihtiyacı olucaakkk

ona belli etmiyorum canım zaten hiç
off çok zormuş
gece gece senide derdimle boğdum damdan düşer gibi kusuruma bakma lütfen

aşkolsun komşuu aşa yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda olmamızın nedenlerınden biride elimizden dilimizden geldiğince birbirimizee destek olmakk çıkın çıkın gelin böyle komşuculuğaa canın sıkıldıgı heran gel konusalım biz buralardayız canım

yakınlığın için,yardımların için çok teşekkür ederim canım
inşAllah bundan sonra tık tık tıkaltırım kapını
iyi geceler canım

öncelikleee hepinize günaydın kebeleklerimmm
akşam bebiş konuşmuşsunuzzz en sevdiğimm konuuuu.en büyük hayallerimden biridir anne olmak.tipik bir yengeç burcu olduğum için acayip anaç bir yapım var.daha ufacıkkene bana büyüyünce ne olcan diye sorduklarında anne olucam dermişim inşallah Rabbim nasip eder...bende en az 2 çocuk diyenlerdenim.hem oğluşum olsun hem kızımm.bıcır bıcır koştursunlar evde.aşkımla çoğu zaman kuruyoruz bunun halini.kızımızın adıda Zeynep olacak inşallah.hatta birgün "zeynebim bu akşam oluyor gelin" türküsünü söyleyip ağladık bilee ne deliyiz yaa....
olucaz kuşumm çıtır çıtır gelinler oluciizzz..ben baya sıkılaşıp inceldim ama boğazı tutmayınca kilo verilmiyor ben kilo vermeden incelenlerdenim
2013 yılı gelinleri evlenir.... :123:

2014 anneleri topiği açılır....

bunaa bayıldımmmm ben muhtemelen benim evlendikten kısa süre sonra olur hayatcımmm.ayy nee güzelll olurr yaaa o günleride görsekk

kızlarrr nasılsınız

nazım benimkide hep der benim gibi seven varmı ilerde kızlarım benim gibi bulamazsa ne olcek gitmicekler biryere diyor doğmamış bebeğe don biçiyos anlıcağın kuzucum, tatil planınıda seve seve yaparım en sevdiğim şey plan yapmak kendim değil arkadaşlarımnkinide planlayınca mutlanıyorum ben

bende zeynep ismini çok severim ezgicim ama görümceciğin adı zeynep yoksa elif ve zeynep ismiiii en sevdiklerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…