'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy kıyamammm yaa benım kafamda cok ısım varr cunku cok cocuk ıstıyorumm bana kalsa 4lerim ama bakalım şartlara göre yapıcaz bişiler kaç ayda vucut seklını degıstırmeye baslıyoo kusummmm

Giziiiimmmm hep beraber cıkıcaz tatilleree kurbalarımızda bızım gibi iyi anlascak ben ınanıyorum huyları suları bıle nerdeyse bir zaten hepımızınkininn

Pelimikiiimmmm bencede tasınalımmmm artık buralardan iyice göçebe olduk zaten Yağmurla gorusen konusan yok mu özeldenn? gelmicekmi acabaa:44: olmadı biz msj atarız editöre :44:

Aşkıııımmmmmm lokumummmmm gunaydıınnn hoşgeldiiinnnn

Sürekli 1 ziyaretçi var. Bu kadar olmazdı daha once, şu 3-4 gündür var... olmazsa editorlerle irtibata geçelim.

Sürekli 1 ziyaretçi var. Bu kadar olmazdı daha once, şu 3-4 gündür var... olmazsa editorlerle irtibata geçelim.

mesai saatleri var galba kusum bak suanda yook öğle yemegıne gitti heralde Bebeğiiimmm dün kızdıgın gibii oldu bıloomusun? gece basladım öksürmeyeee annaneme diyoorum pelmik beni döveeer hasta olmamam lazımmm pelmikle beraber bende dövvcem seni diyoo bide pelmiğii okadar komik diyokii ağzını yediğiiimm kokoş sultan yaa

Ahahah 1 bucuk gibi gelir akşam 6 da cıkar sonra akşam 8 bucuk gibi gene gelir. Mesaili ziyaretçi bu kuşumm

Ayyyy ben senin jubileni yiceemmm amaa akşam ne dedimm sanaaa ne dediimmm bugun ılık su içiosunn tememm mii aşkoşşş. Ahahah ananeni yeriiiimmm ayyyy pelmikkk mi dioooo kokoşummm bnmmm onun ojeli tırnaklarını öpeeğriimmm

Son düzenleme:
pelom girdim sonunda canım olduuu mama yiyip geldim kimdir bu ziyaretçii yaa sinir oldum bende

nazlummmmmmmmmm buluşallmmıı bir ara kuzum bir organizasyon yapıpta buluşsak fena olmaz

sevgilicik çıkış belgesini almaya gidicek 2 hafta olmucak burda koca bölümden bir o bütsüz mezun oldu birkaç kişi varsada ulaşamıyor kimseye 100 kişi var delirdim çıkış belgesnde haziran sonu veririz diolar benmkide okula gidicek almak için askerlik işlerini bir halletse off off

mesai saatleri var galba kusum bak suanda yook öğle yemegıne gitti heralde Bebeğiiimmm dün kızdıgın gibii oldu bıloomusun? gece basladım öksürmeyeee annaneme diyoorum pelmik beni döveeer hasta olmamam lazımmm pelmikle beraber bende dövvcem seni diyoo bide pelmiğii okadar komik diyokii ağzını yediğiiimm kokoş sultan yaa

afiyet olsun balımm gözlerimm yollarda kalmıstı ki geldinn hoşgeldinn balımmm bir an endişelendim artık sirketten giremeyeceksn sandım ama korkulcak bişi yokmus huh mutluyum

bu arada kızlar 4 ziyaretçi

Kızlar çok geçmişi okuyamadım ama Pelincim,Nurayım,Nazlım merak etmişssiniz Allah razı olsun edenden etmeyen...
sizleri özledim sizlerle bişiler paylaşmayı da özledim inş.iyisinizdir sizler
gizem gözünüz aydın inş.en kısa zamanda çok mutlu olursunuz bir sözle başlayıp devamı gelir umarım
Bir girdim 3 ziyaretçi haklısınız hemen bir mail atmalıyım ben biraz işlerimi toparlayıp emi

Kızlar çok geçmişi okuyamadım ama Pelincim,Nurayım,Nazlım merak etmişssiniz Allah razı olsun edenden etmeyen...
gizem gözünüz aydın inş.en kısa zamanda çok mutlu olursunuz bir sözle başlayıp devamı gelir umarım
Bir girdim 3 ziyaretçi haklısınız hemen bir mail atmalıyım ben biraz işlerimi toparlayıp emi

afiyet olsun balımm gözlerimm yollarda kalmıstı ki geldinn hoşgeldinn balımmm bir an endişelendim artık sirketten giremeyeceksn sandım ama korkulcak bişi yokmus huh mutluyum

bu arada kızlar 4 ziyaretçi

yazdığım neden gelmiyor ki:26:

2bucuktaan sonra yemeyı ıcmeyıı kesiciiim askoo yaglarımız olculcek yaa artık yemıcem dondurmaa aşko mıdem almıo zaten bide pelmik demiyo permik diyo pembiş ojeli annaniiişşş

Giziiim eveeettt eveett bulusalımmm gül yüzünee hasret kaldıııımmmkiiiiğğğğ yapalım planı programııı

hoşgelldiinn yağğmuurrr

kkda sorun var galbaaaa kızlar yaa delırdım he sabah beriiiiii ben simdii cıkıyorum işlerimi hallleediiim geliceeemmm hemennnn kuşlarım yeeğğriim siiiiiziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…