Ziyaretçileri görüyomusunuz kızlar...
öncelikleee hepinize günaydın kebeleklerimmm
akşam bebiş konuşmuşsunuzzz en sevdiğimm konuuuu.en büyük hayallerimden biridir anne olmak.tipik bir yengeç burcu olduğum için acayip anaç bir yapım var.daha ufacıkkene bana büyüyünce ne olcan diye sorduklarında anne olucam dermişim inşallah Rabbim nasip eder...bende en az 2 çocuk diyenlerdenim.hem oğluşum olsun hem kızımm.bıcır bıcır koştursunlar evde.aşkımla çoğu zaman kuruyoruz bunun halini.kızımızın adıda Zeynep olacak inşallah.hatta birgün "zeynebim bu akşam oluyor gelin" türküsünü söyleyip ağladık bilee ne deliyiz yaa....
olucaz kuşumm çıtır çıtır gelinler oluciizzz..ben baya sıkılaşıp inceldim ama boğazı tutmayınca kilo verilmiyorben kilo vermeden incelenlerdenim
bunaa bayıldımmmm benmuhtemelen benim evlendikten kısa süre sonra olur hayatcımmm.ayy nee güzelll olurr yaaa o günleride görsekk
Aşkıııımmmmmm lokumummmmm gunaydıınnn hoşgeldiiinnnn
Sürekli 1 ziyaretçi var. Bu kadar olmazdı daha once, şu 3-4 gündür var... olmazsa editorlerle irtibata geçelim.
mesai saatleri var galba kusum bak suanda yook öğle yemegıne gitti heraldeBebeğiiimmm dün kızdıgın gibii oldu bıloomusun? gece basladım öksürmeyeee annaneme diyoorum pelmik beni döveeer hasta olmamam lazımmm pelmikle beraber bende dövvcem seni diyoo bide pelmiğii okadar komik diyokii ağzını yediğiiimm kokoş sultan yaa
Sürekli 1 ziyaretçi var. Bu kadar olmazdı daha once, şu 3-4 gündür var... olmazsa editorlerle irtibata geçelim.
pelom girdim sonunda canım olduuu mama yiyip geldim kimdir bu ziyaretçii yaa sinir oldum bende
nazlummmmmmmmmm buluşallmmıı bir ara kuzum bir organizasyon yapıpta buluşsak fena olmaz
sevgilicik çıkış belgesini almaya gidicek 2 hafta olmucak burda koca bölümden bir o bütsüz mezun oldu birkaç kişi varsada ulaşamıyor kimseye 100 kişi var delirdim çıkış belgesnde haziran sonu veririz diolar benmkide okula gidicek almak için askerlik işlerini bir halletse off off
pelom girdim sonunda canım olduuu mama yiyip geldim kimdir bu ziyaretçii yaa sinir oldum bende
nazlummmmmmmmmm buluşallmmıı bir ara kuzum bir organizasyon yapıpta buluşsak fena olmaz
sevgilicik çıkış belgesini almaya gidicek 2 hafta olmucak burda koca bölümden bir o bütsüz mezun oldu birkaç kişi varsada ulaşamıyor kimseye 100 kişi var delirdim çıkış belgesnde haziran sonu veririz diolar benmkide okula gidicek almak için askerlik işlerini bir halletse off off
Ahahah 1 bucuk gibi gelir akşam 6 da cıkar sonra akşam 8 bucuk gibi gene gelir. Mesaili ziyaretçi bu kuşumm
Ayyyy ben senin jubileni yiceemmm amaa akşam ne dedimm sanaaa ne dediimmmbugun ılık su içiosunn tememm mii aşkoşşş. Ahahah ananeni yeriiiimmm ayyyy pelmikkk mi dioooo kokoşummm bnmmm onun ojeli tırnaklarını öpeeğriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?