ayy kıyamammm yaa benım kafamda cok ısım varr cunku cok cocuk ıstıyorumm bana kalsa 4lerim ama bakalım şartlara göre yapıcaz bişilerkaç ayda vucut seklını degıstırmeye baslıyoo kusummmm
Giziiiimmmm hep beraber cıkıcaz tatilleree kurbalarımızda bızım gibi iyi anlascak ben ınanıyorum huyları suları bıle nerdeyse bir zaten hepımızınkininn
Pelimikiiimmmm bencede tasınalımmmm artık buralardan iyice göçebe olduk zatenYağmurla gorusen konusan yok mu özeldenn? gelmicekmi acabaa:44: olmadı biz msj atarız editöre :44:
nasılsınız canlarrr
ezgoşum fitniiiisssçiiii olcam benıns kısa surede ıstedıgım forma gırerımm yaaa
dışarsı mübarek cehennemmm gibii yaaaa hallettim işlerimi gelldiimm nikedan sonunda içime sinen bi ayakkabı aldııım ama oda converse benzıyoobidee mint yeşili çantama kavuşştuuummm onu takmam yerim şekerlik gibi çok cicik
girersin annem merah etmeeee hem forma girmeye ihtiyacında yok yaa neyseeeeohh güle güle kullan cicilerini. spor salonunun tozunu attırırsın artıkınnn
sagol bebişiiimmmbakma kusum giysilerle kamuflee ediliyoo ama zayıfladıktan sonra baya bıngıl bıngıl oldum rahat edemıyorum hiç
hoşbulduk nazlıcım nasılsın görüşmeyeli?
özledim sizleri
iyiiim çook şüküüür herşeyy çok güzell gidiyoosen nasııılsıın?
öncelikle
bende işte yine iyi değildim malum rahatsızlığım benim yakamı bırakmadı çok canım yandı işe gelememiştim falan öldüm sandım yine ama almadı canımı nazlım bırakmıo ya beni geçenlerde çağğla bilir ilacı bırakmıstım die e iştah yok bende normalde 2,5 kilo vermiştim ne güzel,ilaca 1 haftadır yine başladım 3 kilo almışım ki ayaklarım şişiyor,boynum rahatsız ben hasta duba bi gelin mı olcameskiden bende minnak bişeydim ne oluyor bana ya kötü bi hastalığım yok ama beni benden alıyorki böle bazen hayat çekilmez oluyor,bugün iyiyim çok şükür ne kadar güzel hayat mutluyum nebiliyim..benden alsın rabbim bu rahatsızlıgı düşmanıma vermesin ki
bugün iyiyim işlerimi toparladım girdim sizleri özledim ki
çok şüküür gerçekten kötü bi hastalık değil ama acısı yetiyodur Allah şifa versin. Biraz iştahına dikat etsen yada spor yasak değilse evde en azından hareket yapsan belkı formunu koruyabilirsin, spor yasaksa zumbayı hafifleterek yapabılırsın hem dans eder gibi stres atarsın hemde zor hareketleri es geçersin kendınıde zorlamamıs olursunn :44: hersey bizim elimizde ama kafada bitirmek gerek bişilerii ben annemlere kızardım 1 2 hafta sıkıcaksın kendını verıceksın kılonu agzını tutamıyosun dıye ama basıma gelınce anlaadım bigün diyet yapıcaam bile aklıma gelmezken nefsimle yarışır hale geldiim
yağmurcumm çoook geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın. insanlar nelerle yaşamaya alışıyor be tatlım...başkalarında daha beterinin olduğunu düşünürek mutlu olmak veya öğütlemek hiç tarzım değildir ama umutsuzluğa düştüğünde, isyan etcek duruma geldiğinde şükretmek için bazen böyle düşünmek gerekiyor. hem hayatın düzene girip sevdiceğine kavuşunca bu hastalıkta seni bırakıp uçup gidecektir.en önemlisi moral moral moral
beeenn geleennkoooooYağmur sıkma canını sağlıgına kavus gerisi önemliii değiiilll..
Benim metbolizmaa yaşııımm daha 18miiiişşş yenii reşit olmuşşşablamınkii 25 cıktı onu zamanla düşürcezz didii hocamız cok iyi birii sevdıım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?