'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuşum yaptığın spora ve sıklığına göre değişir.ama 1.5 ayda görmeye başlarsın farkı.sen fitness mı yapıcaksn?

ezgoşum fitniiiisssçiiii olcam ben ıns kısa surede ıstedıgım forma gırerımm yaaa

dışarsı mübarek cehennemmm gibii yaaaa hallettim işlerimi gelldiimm nikedan sonunda içime sinen bi ayakkabı aldııım ama oda converse benzıyoo bidee mint yeşili çantama kavuşştuuummm onu takmam yerim şekerlik gibi çok cicik

girersin annem merah etmeeee hem forma girmeye ihtiyacında yok yaa neyseeee ohh güle güle kullan cicilerini. spor salonunun tozunu attırırsın artıkınnn

girersin annem merah etmeeee hem forma girmeye ihtiyacında yok yaa neyseeee ohh güle güle kullan cicilerini. spor salonunun tozunu attırırsın artıkınnn

sagol bebişiiimmm bakma kusum giysilerle kamuflee ediliyoo ama zayıfladıktan sonra baya bıngıl bıngıl oldum rahat edemıyorum hiç

iyiiim çook şüküüür herşeyy çok güzell gidiyoo sen nasııılsıın?

öncelikle
bende işte yine iyi değildim malum rahatsızlığım benim yakamı bırakmadı çok canım yandı işe gelememiştim falan öldüm sandım yine ama almadı canımı nazlım bırakmıo ya beni geçenlerde çağğla bilir ilacı bırakmıstım die e iştah yok bende normalde 2,5 kilo vermiştim ne güzel,ilaca 1 haftadır yine başladım 3 kilo almışım ki ayaklarım şişiyor,boynum rahatsız ben hasta duba bi gelin mı olcam eskiden bende minnak bişeydim ne oluyor bana ya kötü bi hastalığım yok ama beni benden alıyorki böle bazen hayat çekilmez oluyor,bugün iyiyim çok şükür ne kadar güzel hayat mutluyum nebiliyim..benden alsın rabbim bu rahatsızlıgı düşmanıma vermesin ki
bugün iyiyim işlerimi toparladım girdim sizleri özledim ki

çok şüküür gerçekten kötü bi hastalık değil ama acısı yetiyodur Allah şifa versin. Biraz iştahına dikat etsen yada spor yasak değilse evde en azından hareket yapsan belkı formunu koruyabilirsin, spor yasaksa zumbayı hafifleterek yapabılırsın hem dans eder gibi stres atarsın hemde zor hareketleri es geçersin kendınıde zorlamamıs olursunn :44: hersey bizim elimizde ama kafada bitirmek gerek bişilerii ben annemlere kızardım 1 2 hafta sıkıcaksın kendını verıceksın kılonu agzını tutamıyosun dıye ama basıma gelınce anlaadım bigün diyet yapıcaam bile aklıma gelmezken nefsimle yarışır hale geldiim

yağmurcumm çoook geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın. insanlar nelerle yaşamaya alışıyor be tatlım...başkalarında daha beterinin olduğunu düşünürek mutlu olmak veya öğütlemek hiç tarzım değildir ama umutsuzluğa düştüğünde, isyan etcek duruma geldiğinde şükretmek için bazen böyle düşünmek gerekiyor. hem hayatın düzene girip sevdiceğine kavuşunca bu hastalıkta seni bırakıp uçup gidecektir.en önemlisi moral moral moral

amin canım ya her spor yararlı değil bana malesef doktorum da spora gidiceksen eğer mr sonucunu göster falan bazı sorualr sorarlar dedi ölelikle herşeyi yapmamalısın ters şeyler demişti... zaten ben ilaç içmesem normalde yiyen biri değilimdir yani ama işte...zumbaya netten bakarım bi
sonra araştırdım spor en az 100-200 tl ya veremedim eve para veriyorum e çeyiz taksitlerim bikaç giysi kalmıyor elimde..uygun bi yer yakında evime bulsaydım süper olurdu..
akşam babam göndermem dedi e sadece cmt.pazar gündüzleri gidersem aşkımla az görüşüyoruz bu sefer onunla görüşemem annem sorarlar kızım aBinde babanda spora gitti nie gelmedi diee..falan filan ıslak saçlarıyla nereye gitti...ağrılarıma denk gelirse bi anım bi anımı tutmuyor cmt.pazar kesin iyi olucagım meçhul ee o kadar para vercem boşa haftada 2 gidemiceksem nie o kadar veriyim dimi:44:
heves kaçtı zaten ya nazlım bakalım sonum ne olacak bilmiyorum babam sağolsun çok geri düşünür ömrümüzü yedi zaten ama oof neyse geriliyorum ya evlenince kocamla giderim inş.
ama sağlığım iyiye gitmiyor eski gençliğim mi diyim,(he yaşlı değilim belki ama en azından 2-3 yıl önceki halim)çıtırlık demişsiniz o,zayıflık sağlık nebiliyim yok yani minicik bişeydim kilo hep zayıftım ezelinden ama iyi olsam kiloyu kafaya takmıyordum ama iştee...
yinede bunada çok şükür rabbim

BU ARADA KIZLAR GAMZELİM'E MAİL ATTIM ŞU TOPİK İLE İLGİLİ ZİYARETÇİLERLE BU NASIL BİRŞEY YA ÜYE OLUP GELİP ARAMIZA KATILSALAR YA ÖYLE NE OKUYORLAR DIŞARDAN BU TOPİK NE İŞLERİNE YARAR Kİ ANLAMIYORUM!!!

Son düzenleme:

sağol ezgicim ama zaten yaptığım şükretmek isyan etmeye yüz tutacağım zaman bir bildiğin var diyorum rabbim sen kurtar..tabi bazende niye almadın bu kadar çekiyorum canım o kadar yanıyorki bunu yaşamayan anlayamazki ama kimsede yaşamasın kusur kalsın ya dağlara taşlara..
beterin beteri var ben hep diyorum ki benimki kötü hastalık değil ama işte yani çare yok cnm ilaç iç iç iç nereye kadar iyileşmiyor...zararı kilooo ve diğer organlar ilerde ne olacak:s
moral evet bana hepsi dedi stresten uzak dur kasma kendini,üzme,aileme üzücek haber kıza vermeyin falan dediler ama insanın elinde değilki yani yapı olarak takan bi insanım rahat değilimdir maleseffffff

beeenn geleennkooooo Yağmur sıkma canını sağlıgına kavus gerisi önemliii değiiilll..

Benim metbolizmaa yaşııımm daha 18miiiişşş yenii reşit olmuşşş ablamınkii 25 cıktı onu zamanla düşürcezz didii hocamız cok iyi birii sevdıım onu

hoşgelenkoo inş.canım sağolasın..
hadi yaa bende spor istiyorm ya nereye yazıldınız cnm sorması ayıp ne kadara?
METOBOLİZMA YAŞIMIZDA MI VARMIŞ YAHU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…