'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgelenkoo inş.canım sağolasın..
hadi yaa bende spor istiyorm ya nereye yazıldınız cnm sorması ayıp ne kadara?
METOBOLİZMA YAŞIMIZDA MI VARMIŞ YAHU

valla yağ endeksini suyunu herseyını ölçüyolar metobolızma yasıı falan aydan ayaa ölççekmiişş, biz 3 aylık sınırsız aldık 300e bizim burda eve yakın duşu saunası flnda var iyi yer daha uygun yerlerde var ama döşü kıllı adamlar basmış oralarııııııı

burada bay bayan ayrı mı canım peki? 300 çok değil mi yavrum sanki yaa:44:

Şu an daha iyiyim kelebekimm sağol çok şükür hep böle hafif olsammmmm ya ne olur yarabbim yaa diyimde yine kötü olmım ya
sen nasılsın ne yaptın bakalım bu saatcike kadar?:26:

İnşallah daha iyi olursunnn sağlık onemlııı..

Arkadasımaa gittimm ablaa kardeş kalıolar burda ablası smdi izinde evde yalnızmıss ona meşhur tonbalıklı makarnamdann yaptımm sonra balkon sefası derkenn eve geldimm ve buraya girdimmm:) öylee işteee

amin rabbim hepimize sağlık versin...
oooooh afiyet olsun ağzım sulandı ki
ooh en güzelini yapmışsınız cnm evler çok sıcak yaaa ama nasıl gök gürlüyor,şimşek çakıyor kızlar burda yaa:18:

kızlar sevgilicik gidiyor belgelerini almak için okula gidicek koca bölümden bir benim aşkımmı mezun olmuş sanki çıkış belgesini bir o istiyor ağustosta yetişmek için vee 1 ay sonra verirz demişler kızdım bugün hep o yüzden gece yola çıkıp sabahta bölüme gidicek herkes bütle tek dersle mezun oluyor benim aşkım uykusuz geceler geçirdi finalde atlatsn die kıyamıyorum 5 gündür ne alışmıştım koycak biraz bu ayrılık ama giz bekler

nazımmmmmmmmmm seviyorum seni azmini kilon bilem yokken böyle bir işe kalkışman 70 de ajda pekkancuğuma taş çıkarcağınamı işarettir sultanım

pelotummm herşeyim gezenti olduk çıktık artık beraber gezelim diyorum ayyy keşke çıksanız gelseniz bu haftasonu heee

yağmur canım geçmiş olsun inşallah iyi olursun allah iyi etsin

sağol canım amin hepimizi inş.
enişteyi tebrik eder vee

oyy benım pelmııgımın bal ellerındeennnn yemekmı yedılleerr kıskandııım işte bende istooooruuuummm

Giziim hoşgeldiiinnn son ayrılıslar bunlarr kusummm ıns temellı gelıcekkk enıstem ben minnak kralicenın torunuyum kusuumm ona çekmişimmm ınss 70tede oleee olurummm

aşşşşşşşşşkkkııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm herbişiiim gelmiiiş
Ebeeetttt benn geldimmm aşkilopummmmmm yemeğiminn üzerine de seni tatlı niyetinee yiyecaağuummm
amin rabbim hepimize sağlık versin...
oooooh afiyet olsun ağzım sulandı ki
ooh en güzelini yapmışsınız cnm evler çok sıcak yaaa ama nasıl gök gürlüyor,şimşek çakıyor kızlar burda yaa:18:
Amin cnm.
Burdaa biraz yağmur çilediii ama şimdii yağmıyorr hava güzeldi bugun de cok sıcakktıııı kışın klimayı açmayan oda arkadasım yazın da istifini bozmuyor ve yazın da camdan gelen serinliklee ziraaa yazın serin olmuyor(!) serinlemeye calısıoruz bugune dek ağzımı açıp bişi demedimm ama butun bencilliklerden sıkıldımm ben şifon tarzı bluzlar giyiyorum ona rağmen yine de pişiyorummm Allah sonumuzu hayır etsinn dalcam en sonunda onaa

Gizootummm hoşgeldinnn aşk böcüğümmm Allah kavustursunn balım bnmm tez gitsinn tez gelsnn eniştemmmm guzell bi yazz geçirinn askerlikkk olsun vee sonraa düğünnnn

hayırlısııı inşallahhh

gizotummm keşkeemmm gelebilsemm halenn iznime karar vermiş değilim bu sene ramazanın temmuza denk gelmesi çok karıştırdııı raporları hazırlamakk mali musavirin dosyasını hazırlamakk çok uygun bir tarih seçmem gerekiyoor izin almam ve oraya bir an once gelebilmem için ama ben tamamenn çıkmazdayımm inşallahh bii gün hayallerimizz gercek olcakk ve ada sahillerindee fotolancazzz balımm inanıorummm ve olcakkkk

Son düzenleme:
ben seni yiiiimdee bi sen görr gününüüü balparmakk yaa benımm nurayıımmmm lokumum vedee pastam nerelerde aceeepppppp tatlı kriziiiimmm geldiii ama yokkklaaaarrr

ben seni yiiiimdee bi sen görr gününüüü balparmakk yaa benımm nurayıımmmm lokumum vedee pastam nerelerde aceeepppppp tatlı kriziiiimmm geldiii ama yokkklaaaarrr

yiyeenn yiyeneee

yaa bennn dicektimm demin sahii bugunn kurabiyeemm girmediii nurayım daa girmediii:S inşallah iyilerdirr..kurabiyemn ceviriyle ugrastıgını dusunuorummm nurayımm da babasından dolayıı girememişş olabiliirrr

Son düzenleme:

aman sorun olmasında aşşşkııımmm özlüyooruum bigün görmesem bebiloplarımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…