hoşgelenkooinş.canım sağolasın..
hadi yaa bende spor istiyorm ya nereye yazıldınız cnm sorması ayıp ne kadara?
METOBOLİZMA YAŞIMIZDA MI VARMIŞ YAHU
valla yağ endeksini suyunu herseyını ölçüyolar metobolızma yasıı falan aydan ayaa ölççekmiişş, biz 3 aylık sınırsız aldık 300e bizim burda eve yakın duşu saunası flnda var iyi yer daha uygun yerlerde var ama döşü kıllı adamlar basmış oralarııııııı
burada bay bayan ayrı mı canım peki? 300 çok değil mi yavrum sanki yaa:44:
Hoşbuldumm Yağmur. Daha iyisin inşallah...
Şu an daha iyiyim kelebekimm sağol çok şükür hep böle hafif olsammmmm ya ne olur yarabbim yaadiyimde yine kötü olmım ya
sen nasılsın ne yaptın bakalım bu saatcike kadar?:26:
İnşallah daha iyi olursunnn sağlık onemlııı..
Arkadasımaa gittimm ablaa kardeş kalıolar burda ablası smdi izinde evde yalnızmıss ona meşhur tonbalıklı makarnamdann yaptımmsonra balkon sefası derkenn eve geldimm ve buraya girdimmm:) öylee işteee
kızlar sevgilicik gidiyor belgelerini almak için okula gidicek koca bölümden bir benim aşkımmı mezun olmuş sanki çıkış belgesini bir o istiyor ağustosta yetişmek için vee 1 ay sonra verirz demişler kızdım bugün hep o yüzden gece yola çıkıp sabahta bölüme gidicek herkes bütle tek dersle mezun oluyor benim aşkım uykusuz geceler geçirdi finalde atlatsn die kıyamıyorum 5 gündür ne alışmıştım koycak biraz bu ayrılık ama giz bekler
nazımmmmmmmmmm seviyorum seni azmini kilon bilem yokken böyle bir işe kalkışman 70 de ajda pekkancuğuma taş çıkarcağınamı işarettir sultanım
pelotummm herşeyim gezenti olduk çıktık artık beraber gezelim diyorum ayyy keşke çıksanız gelseniz bu haftasonu heee
yağmur canım geçmiş olsun inşallah iyi olursun allah iyi etsin
aşşşşşşşşşkkkııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm herbişiiim gelmiiiş
Amin cnm.amin rabbim hepimize sağlık versin...
oooooh afiyet olsunağzım sulandı ki
ooh en güzelini yapmışsınız cnm evler çok sıcak yaaaama nasıl gök gürlüyor,şimşek çakıyor kızlar burda yaa:18:
kızlar sevgilicik gidiyor belgelerini almak için okula gidicek koca bölümden bir benim aşkımmı mezun olmuş sanki çıkış belgesini bir o istiyor ağustosta yetişmek için vee 1 ay sonra verirz demişler kızdım bugün hep o yüzden gece yola çıkıp sabahta bölüme gidicek herkes bütle tek dersle mezun oluyor benim aşkım uykusuz geceler geçirdi finalde atlatsn die kıyamıyorum 5 gündür ne alışmıştım koycak biraz bu ayrılık ama giz bekler
nazımmmmmmmmmm seviyorum seni azmini kilon bilem yokken böyle bir işe kalkışman 70 de ajda pekkancuğuma taş çıkarcağınamı işarettir sultanım
pelotummm herşeyim gezenti olduk çıktık artık beraber gezelim diyorum ayyy keşke çıksanız gelseniz bu haftasonu heee
yağmur canım geçmiş olsun inşallah iyi olursun allah iyi etsin
ben seni yiiiimdee bi sen görr gününüüü balparmakkyaa benımm nurayıımmmm lokumum vedee pastam nerelerde aceeepppppp tatlı kriziiiimmm geldiii ama yokkklaaaarrr
yiyeenn yiyeneee
yaa bennn dicektimm demin sahii bugunn kurabiyeemm girmediii nurayım daa girmediii:S inşallah iyilerdirr..kurabiyemn ceviriyle ugrastıgını dusunuorummm nurayımm da babasından dolayıı girememişş olabiliirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?