'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın herkeseeeeeeeeee

pastaaaaaaaaamm yerim seniii ben ben de sizi özlüorum hemencecik dün gecmek bilmedi... sabah burası yogundu evde ceviri vardı off

nurayımla denk gelemiyoruz cok ozledim onuuuuu telasa mı dustu naptı nerde benim kuzummm :26:

Özledim sizi yaa... hayatımda öyle bir yer etmişsiniz ki size yazmayınca eksik gibi oluyorum... SEviyorum sizi kızlaaarrrPazar günü dönücem evime...

ben işimi ne çok severmişim yaa... Özledim işime gitmek istioruuummmmm

kızlar çek haberi vereyim hemen

Standart Şehir fırsatı

Evmanya.com'da Mobilyadan Dekoratif Aksesuarlara, Ev Tekstilinden Elektroniğe Kadar Tüm alışverişlerinizde Geçerli 30 TL Değerindeki Groupon 3 TL

Groupon'unuzu 7 Temmuz'a kadar kullanabilirsiniz.
Bir kişi en fazla 5 Groupon alabilir.
Groupon'ununuz 75 TL ve üzeri alışverlerde geçerlidir.

herkes günadın deyip kacmıs

ben toplantıdaydım birazdan da mama yemeye giderim... sabah sabah gune kotu basladım zaten

biz de seni seviyoruz kiiiiiiiiiiiiii

ben de cıksam tatile de özlesem işimi keşke

merhabaa :80:
ya neden zaman geçmiyorrrrr

aslında bu ara keşke gecmese dursa

yetişcek işlerim var ya atlı gibi koşturmaya basladı

herkeseee tünaydınnn ...

ben bu konuyu yeni gördüm yaaa

hoşgeldin canımmmm

sen de 2013 gelinisin demek anlatsana kendini ve ilişkini bize

bir de hangi ay belli mi?

Son düzenleme:
pastam pastaaammm yeriimmmmm

Hayatıım bizde senii sevoooruuuuuzzz

Günaydın bebekleriiiiimmmmmmmm özgem dışardan delimisin ne fazlan var tepkileriyle karsılasıosun muhtemelen ama bende sen gibiyiiimmmmmm kendimde bişi hoşuma gitmioosaa o iş bitmiştir dışardan sölenen herseye tıkıyorum kulaaamıı

evet bende 2013 gelini olucamm :) tarih tam belli degil ama nisan gibi düşünüyoruz... nişanımız yeni oldu 12 mayıstıı :)

minnak lokumum, pelimimizin dediği gibi baba engeline takıldığımdan giremedim..
çağloşuuum, bal küpüm hazırlıklarımız daha başlamadı, 23 günümüz kaldı, ne zaman başlasak ki .. annişim eli çok hızlıdır herşeyi çarçabuk yapar..
sevgiliciğim ve kardeşi uçakla geliyo, biletlerini aldılar. 30 haziran cts günü en geç 2 de burdalar annesiyle babası, babası uçaktan korktuğu için otobüsle geliyolar cuma dan çıkacaklar yola..
cts. yemeğe geliyolar. paşamı gidip havaalnından alıcaz kardeşimle
ailesi 1 hafta 10 gün kadar kalıcak. en azından iki üç sefer görüşücez..
sevgili sevgilim, canım tosbağaaam pazar günü 7 de dönüyor keşke pazar günü babam izin verse şöyle sabah 7 de buluşsak o gidene kadar birlikte olsak

ayyyyyyyy nurayım çok mutlu oldum kiiiiiiiii
ne güzelllllll ya sonunda rabbim senin yüzüne güldü darısı başıma başımıza hayırlısıylaa
öperim seniiiiiiiiiiiii

lokumum lokumummmm hoşşgelldiiiinnnn ooohhhh gelooolar kızımızııı almayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…