Özledim sizi yaa...hayatımda öyle bir yer etmişsiniz ki size yazmayınca eksik gibi oluyorum... SEviyorum sizi kızlaaarrr Pazar günü dönücem evime...
ben işimi ne çok severmişim yaa... Özledim işime gitmek istioruuummmmm
merhabaa :80:
ya neden zaman geçmiyorrrrr
herkeseee tünaydınnn ...
ben bu konuyu yeni gördüm yaaa
52.7 kiloyum o kiloyu 51 yapmayı kafaya taktım o nedenle 3 gündür açlıkla mücadele ediyorum
minnak lokumum, pelimimizin dediği gibi baba engeline takıldığımdan giremedim..
çağloşuuum, bal küpümhazırlıklarımız daha başlamadı, 23 günümüz kaldı, ne zaman başlasak ki .. annişim eli çok hızlıdır herşeyi çarçabuk yapar..
sevgiliciğim ve kardeşi uçakla geliyo, biletlerini aldılar. 30 haziran cts günü en geç 2 de burdalarannesiyle babası, babası uçaktan korktuğu için otobüsle geliyolar cuma dan çıkacaklar yola..
cts. yemeğe geliyolar. paşamı gidip havaalnından alıcaz kardeşimle
ailesi 1 hafta 10 gün kadar kalıcak. en azından iki üç sefer görüşücez..
sevgili sevgilim, canım tosbağaaam pazar günü 7 de dönüyorkeşke pazar günü babam izin verse şöyle sabah 7 de buluşsak o gidene kadar birlikte olsak
ayyyyyyyy nurayım çok mutlu oldum kiiiiiiiii
ne güzelllllll ya sonunda rabbim senin yüzüne güldü darısı başıma başımıza hayırlısıylaa
öperim seniiiiiiiiiiiii
amin canım. darısı başına, daha güzel günler daha iyi tepkilerle inşallah..
minnak lokumum, pelimimizin dediği gibi baba engeline takıldığımdan giremedim..
çağloşuuum, bal küpümhazırlıklarımız daha başlamadı, 23 günümüz kaldı, ne zaman başlasak ki .. annişim eli çok hızlıdır herşeyi çarçabuk yapar..
sevgiliciğim ve kardeşi uçakla geliyo, biletlerini aldılar. 30 haziran cts günü en geç 2 de burdalarannesiyle babası, babası uçaktan korktuğu için otobüsle geliyolar cuma dan çıkacaklar yola..
cts. yemeğe geliyolar. paşamı gidip havaalnından alıcaz kardeşimle
ailesi 1 hafta 10 gün kadar kalıcak. en azından iki üç sefer görüşücez..
sevgili sevgilim, canım tosbağaaam pazar günü 7 de dönüyorkeşke pazar günü babam izin verse şöyle sabah 7 de buluşsak o gidene kadar birlikte olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?