'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inanmıyorum yaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiii

suan mutluluktan haka dansı bile yapabilirim kuzummmmmmmmmmmm

çoook çok çoooooooooooooooook sevindim kiiiiiiiiiiiiii

cok guzel gecicek inşallah

inanmıyorum yaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiii

suan mutluluktan haka dansı bile yapabilirim kuzummmmmmmmmmmm

çoook çok çoooooooooooooooook sevindim kiiiiiiiiiiiiii

cok guzel gecicek inşallah

ooyyyy canını yediğiiiimmm
ben ne giycem yahu. düşünmicektim bunu o an doğaçlama olacaktı ama kafama takılıyo işteee

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ark.9aylık hamileeeeeeeeeeeeee ve bugün son muayenesi 6da ve şimcik hastaneye doğru yola çıktılar çantasıylaa
Doktoru bugün çatı açılmış mı diye bakacak veeeeeeee eğer açılmışsa normal açılmamıssa sezaryana alırım demiş hazırlıklı gel demişşşşşşşşşş:18:
Ayyyyyyyyy ne heyecanlıyım ya sanki ben olcam valla ölcem heyecandan kızlar ya kimbilir bana olsa ne olurum düşünemiyorum yaa acaba bugün doğum olucak mı ark.sancım yok şuan diyor bende dedim hiç doğurcak gibi durmuyorsun ama:44: hamileliği riskliydi şükür atlattı ama bakalım ne olacakk dua edin bi avaz da kurtarsın doğum yapıcaksa yavrum yaaaaaa oğluş doğucak inş.ayyy yeğrimmmmmmmmm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kızlarr,2011 gelinleri topiğini gördünüz mü biri ortaya laf atmış ortalık karışmış kızlar yahu speedye neler yazmış,hey Allah ım ben sinir oldum ya valla burdan SPEEDY anam okuyorsan gel aramıza engin tecrübelerinden faydalanmak isteriz her zaman kapımız sana açık ya ilk defa böle saçma şey duyuyorum ya neyse sinirlenmicemmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ulde-dugunleri-olacak-kizlar-buraya-2833.html

Son düzenleme:

nolmuş :S
bakıyım hemen

ilginç bi tartışma olmus cok anlamadım ama eylül gelini olmayan gelmesin tarzı bişe mi anlamadım

öleyse cok sacma yani...

isteyen istedigi yere yorum yazar cevap vermek istemiosan vermezsin yani... çözemedim pek...

ben böörtlemimi özledim yaa (alakasız oldu ama ) hehe

kocaman bir saçmalıkk!! ben sanal ortamda bıle sorun cıkaran ınsanların asosyal oldugunu dusunuyorumm ve kkda bu cok fazla vaar! Speedyyyyy kapımız herzaman acık sanaa daha dun gece eskı topıkte bıze yazdıgın seylerı okudumm her zaman yapıcı bı ınsan oldun seen

ya bu konu çok fazla saçma hemde ne demek ya biz kendi aramızda iyiyiz,yeniler gelmesin ws...işte herneyse yani ya dışlama olabilirmi belki bizde içimizde iyiyiz ama kimseye bu topikte seni görememiştim yada nie onu beğendin ws.kimse kimseye demedi,diyemez de tapulu malımız değil ki topik ya hey Allah ım ya!!

çağlam Allah ne yapmasın seni emi

Son düzenleme:
ben de öle düşünüyorum... bazı tipler kk da sırf sorun cıkarmak icin var resmen

kendi sölediklerine bakmadan sana satasıolar... alıntı yaparak altında birine satasmak da cok cirkin gecen ben de denk geldim bitanesine....

almıs arkasına da bikaç tane arkadasını... bu ne derse evet dogrusun diye pohpohluyolar bir de tutup bu nasıl dunya seklinde isyan moduna girebiliolar

hem satas hem de böle de... var mı böle bir celiski... bazı insanlar gercekten cok komikler ya anlamak mumkun degil

ben kesinlikle uzatmam valla ne hali varsa gorsun konussun dursun acıklamamı yapar cekilirim speedy de ole yapmıs zaten sinirlenmesin bence hiç gerek yok

üstelik kızcağız (spedy) ona yorum yaptığını görsün diye beğenmiş ...
gerçekten sorunlu insanlar. kıskançlar..
neyse..

Ayy ne sinir bozucu ne gıcık bi tartışma o oyle yaaa resmen terbiyesizlikk

Bende kısmetse 2014 gelini olacağım ama halen buradayım cunku burdaki dostlukları seviyorum ilk gözağrılarımsınız siz benim hadi sıkıosa beni de kovun

napim araya sıkıstırmadan edemedim canım ya

2013 gelinleri topiciğinin(ilk topiğimiz) en eenn eskisi benim. herkes gitsin burdan ben kendi kendime yazıcam

senin konuşmana daha doğrusu geçen tartışmanı bugün okudum o ne ya zor tuttum kendimi çağlam çok sinirlendim dalıcaktım ona direk sanki yanımda olsa ne sanıyorlarsa kendilerini!en iyisini yapmışssın çekilerek onun seviyesine düşmemişsin

inanmoyurm şu anda böyleyim şok bunu görceğim aklıma gelmezdi resmen sen bize geldin geldin anlattın tarzı şeyler yazıyor yahuuu neyse bişi demicem bencilce ve çirkince şeyler yorumsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…