lokumum lokumummmmhoşşgelldiiiinnnn ooohhhh gelooolar kızımızııı almayaaa
minnak lokumum, pelimimizin dediği gibi baba engeline takıldığımdan giremedim..
çağloşuuum, bal küpümhazırlıklarımız daha başlamadı, 23 günümüz kaldı, ne zaman başlasak ki .. annişim eli çok hızlıdır herşeyi çarçabuk yapar..
sevgiliciğim ve kardeşi uçakla geliyo, biletlerini aldılar. 30 haziran cts günü en geç 2 de burdalarannesiyle babası, babası uçaktan korktuğu için otobüsle geliyolar cuma dan çıkacaklar yola..
cts. yemeğe geliyolar. paşamı gidip havaalnından alıcaz kardeşimle
ailesi 1 hafta 10 gün kadar kalıcak. en azından iki üç sefer görüşücez..
sevgili sevgilim, canım tosbağaaam pazar günü 7 de dönüyorkeşke pazar günü babam izin verse şöyle sabah 7 de buluşsak o gidene kadar birlikte olsak
inanmıyorum yaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiii
suan mutluluktan haka dansı bile yapabilirim kuzummmmmmmmmmmm
çoook çok çoooooooooooooooook sevindim kiiiiiiiiiiiiii
cok guzel gecicek inşallah
hoşbulduk tatlııııcım
uzun kalcakları ıyı olmus kusuummm rahat rahat kaynasırlaar heeemsorunsuuuzz bı sekılde olsun herseyyy ıcım kıpır kıpır oldu valla
ooyyyy canını yediğiiiimmm
ben ne giycem yahu. düşünmicektim bunu o an doğaçlama olacaktı ama kafama takılıyo işteee
inşallah sorunsuz kaybaşırlar kuzum dediğin gibi :18:
paşamı çoook özledim gelsiiiiiinnnnn artık
kızlarr,2011 gelinleri topiğini gördünüz mü biri ortaya laf atmış ortalık karışmış kızlar yahu speedye neler yazmış,hey Allah ım ben sinir oldum ya valla burdan SPEEDY anam okuyorsan gel aramıza engin tecrübelerinden faydalanmak isteriz her zaman kapımız sana açık ya ilk defa böle saçma şey duyuyorum ya neyse sinirlenmicemmm
ya bu konu çok fazla saçma hemde ne demek ya biz kendi aramızda iyiyiz,yeniler gelmesin ws...işte herneyse yani ya dışlama olabilirmi belki bizde içimizde iyiyiz ama kimseye bu topikte seni görememiştim yada nie onu beğendin ws.kimse kimseye demedi,diyemez de tapulu malımız değil ki topik ya hey Allah ım ya!!
çağlam Allah ne yapmasın seni emi
Ayy ne sinir bozucu ne gıcık bi tartışma o oyle yaaa resmen terbiyesizlikk
Bende kısmetse 2014 gelini olacağım ama halen buradayım cunku burdaki dostlukları seviyorum ilk gözağrılarımsınız siz benim hadi sıkıosa beni de kovun
ben de öle düşünüyorum... bazı tipler kk da sırf sorun cıkarmak icin var resmen
kendi sölediklerine bakmadan sana satasıolar... alıntı yaparak altında birine satasmak da cok cirkin gecen ben de denk geldim bitanesine....
almıs arkasına da bikaç tane arkadasını... bu ne derse evet dogrusun diye pohpohluyolar bir de tutup bu nasıl dunya seklinde isyan moduna girebiliolar
hem satas hem de böle de... var mı böle bir celiski... bazı insanlar gercekten cok komikler ya anlamak mumkun degil
ben kesinlikle uzatmam valla ne hali varsa gorsun konussun dursun acıklamamı yapar cekilirim speedy de ole yapmıs zaten sinirlenmesin bence hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?