2013 gelinleri topiciğinin(ilk topiğimiz) en eenn eskisi benim. herkes gitsin burdan ben kendi kendime yazıcam
2013 gelinleri topiciğinin(ilk topiğimiz) en eenn eskisi benim. herkes gitsin burdan ben kendi kendime yazıcam
senin konuşmana daha doğrusu geçen tartışmanı bugün okudum o ne ya zor tuttum kendimi çağlam çok sinirlendim dalıcaktım ona direk sanki yanımda olsa ne sanıyorlarsa kendilerini!en iyisini yapmışssın çekilerek onun seviyesine düşmemişsin
nuray canım çok sevindim bak herşeyin yolunca girceği belliydi sabırla bekle canım eminim çok güzel olucaksın kıyafet arayışlarına girsen iyi edersin nasıl giyinceğni belirle canım
kuzucum, evet belirlesem iyi olur.. ama havalar öyle sıcak öyle sıcakkiiiii şöyle tiril tiril bişiler giysem iyi olcak. zaten yemekte falan hep servis yaparım heralde :26: koşturmaca..
bide bideeee çağloşkoma bir sorum var, geldiklerinde hoşgeldin faslında ben el öpcek miyim
ezgiim, darısı başına.. daha mutluuuu, çok mutluuukızlar konuşmaları çok okuyamadım ama nuraycığım sana yazmadan geçmek istemedimmm..:))) canımm çok az kaldı mutlu günlerinee ne güzell
yuuk yuk.bu topiğinkide benim hadi gel kavga edelim aşkkoş:76::76:
hemen mikrofonu elime alıyorum ve cevaplıyorum hehe
tanışmaya geldiklerinde ben kapıda karsıladım herkesi bebegim anne ve babamın hemen arkasında yer alıyodum ve evet ellerini optum ve hosgeldiniz dedim hemen kapıda ve ellerindekileri aldım pasta kurabiye falan getirmişlerdi... cok hoslarına gitmiş bu hareketim
en arkadan askım geldi elinde cicek vardı heyecandan onu almayı unuttum ama hala dalga geciyor... o yuzden buyuk ihtimal sondan cicekle beraber bir aşk pıtırcıgı gelicek elindekini almayı unutma kapının onunde cicek acmasın cocuk benimki gibi
ezgiim, darısı başına.. daha mutluuuu, çok mutluuu
babacıkla konuş artık, kaytarma sakın. haziranda halledeceksin bu işi sen :13:
yuuk yuk.
biz ölümüne kankaaayııızzz :86:
gel anam gelllllllll
ayyy topiğimizi 2011 gelinleri bastı okumayın yazdıklarımızı die kovucam şimdiiiiiiiiiiiiiiiii
aşk pıtırcığı mıııııı, onu ben yeyiiiym :78:
onu da öpcem
ben opememiştim kuzum hehe elini sıktım
hala bizimkilerin yanında öpemem onu... elini sıkıyorumbikere onlara gittimizde elini sıkıp öle yanaklarından öperek karsılama oldu genelde ailelerin yanında el sıkmakla yetiniyoruz
sonra da guluyoruz tıs tıs icimizden
öyle deme yaaağmur. ben de sürekli 2011, 2012 geziyorum sonra onlarda beni kovar :26:
Tahmini 2014 hatta 2015 gelini olma ihtimali olaraktan ben de bi şeyler yazayım.
(Allahım 2015'i geçirtme,ne oluuuurrrrr....)
Ben de zaman zaman girip okuyorum bu topiği.Yorum da yazıyorum.
Moralim yerine geliyor sizin neşenizi,enerjinizi görünce.
Sizleri alan yaşadııııııı,dertlerini de boşadı.....
Öpüyorum hepinizi.
turşuluk memur adayııı, hoşgeldiiin
kpss için mi bekliyosunuz yoksaaa ?
Hoşbulduk canım.
Evet canım,atama bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?