'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kapımız herkesleree acık canım cıkın cıkın gelın inş bian önce atanırsınıızz

İnşallah gelinciklerimmm.

Ama ben de 4.sınıfa yeni geçtim,seneye mezun olacağım.

Eylül'deki sınavda atanabilirsem süper olacak bizim için.

Bizde de daha söz-nişan durumu yok,ama babam yazın beyaz eşya,tv falan almaya başlayacak.

görüşürüüzz lokumummm buguuumm benımde bı buzdolabım vardı beyaz esya olarak ama bızım kullandıgımız bozuluncaa onu kullanmaya basladık bıde bıraz öğrenci evi işi gibiydii evlenıncee yetmezdii artık gri komple bi takım yaparım diye düşünüyoorum ama ilk kullandıgımızda coook üzülmüüşştüümm

Maşallah pek ciciymiş.

Ya bizim de geçen yaz ailelerimiz tanıştı.İki taraf da söz verdi birbirine.Ama yüzük takmadık.

Sözlü oluyor muyuz bu durumda ?:44:

Benimkiler de gri olacak muhtemelen canım.

Babam fabrikada çalışıyor,üretimini onlar yapıyor.

Kırmızı,turuncu ne renk istersen alayım dedi.

Aşkla kullanın inşalllah aldıklarınızı.

sayılırsınız tabii yüzük sadece bi simgee önemli olan karsılıklı verilen sözz ben eger bıze yetıceenee ınansaydım gene kullanmazdım bu buzdolabını ama suanda bıle zor yetıyoo o yuzden ıyıkı dıyorum tercıhımı degıstırmısım resımdekı gibi uzunda değil minnak hepımız askla kullanalımm inş huzur doluu

bugu su inşallah erkenden evlenebilrsiniz canım beklemek ne zordur sanırım en iyi biz biliriz... topikcek baya erken basladık beklemeye

surda kaldı 1 yılımız ama gözümde büyüdükçe büyüyo artık 10 yıl gibi

pastam senin dolabını yerim ben yaaa vestel de cıkarmıs bu tip ama benim pasazadeye begendiremiyorum

pastaaam vesteldekılerı gordum bende ama onlar sankım bole modernın yaglı boyayla boyanmıs halı gıbı geldıı arcelıktekılerın nası diyiim metalinin rengi direekk bu renk gibi ay anlatamadım galba ama sen benı anlamısındır arcelıkte krem rengide vardıı pastam oda çok çok güzeldiii öyle bir geçer zamankide kaptanın evindeki gibiydii aynennn

wuhuuuuuu

ya ben baılıorum o dolaplaraaaaa ama bizimki icimdeki vintage askına dur diyo o noktada

dolaba takık adam... göbegim ve dolap dogru orantılı evde en cok orayı kullancam dolabıma karısma bizi yalnız bırak muhabbeti yapıo bana

nurayım gitmişş yaa gorusuruz kuzm

İnşallah şekerlerim.

Siz cici cici hamişler olunca ben gelin olurum zannımca.

Ama Allah hepimiz için en hayırlı zaman ne zamansa,o zaman nasip etsin.

bı sarkı daha besteler valllaaa süperman enişteeem geniş bişi lazım kuşumm çalışcaz etcez sürekli depo halinde yemeklerimiz olması lazım o yüzdenn bu tarzlar tam bizlik değil çünkü yanına mutlakaaa derin dondurucu fln şart oluyo ee buzdolabı vıntage derın dondurucuda memetali erbılın dedııı gibi uğur derin donduruuuuucu olunca eğreti duruyo

ben geldimmmmmmmmmm
nurayımmmm çokkkk sevindimmkii yaaa gözünaydınnn kuşummm
bizee geldiklerindee bendee paşacığımııı öpmemiştimmm amaa içimm gitmiştii yaa
yeni gelincikdee hoşgelmişşşş

Bugusuummm kuşummm topicimizee hoşgeldiiinnn Sen benii çok güzel karşılaşmıştın 2014 topicindee yerim senii

inşallah herşey gonlunuzce olur canım beniiimmm

nerede okuyorsunn? bolumun ne canımm?

Bu aradaa bu aradaaa ben bugun sinirlenince nurayıma yazmayı unuttumm geç olucakk ama çok mutluu oldumm nurayımmm hemencikk kavusun sevdiceğinle herşey cok guzel olsunn aileler birbirini sevsinn nurayımmmmm yüzün gülüyor bu yuzden bende mutluyum, nazar değmesin size canıımmm

Hoşbulduk canım.Ben de elini sıkmakla yetiniyorum sadece.

Hoşbuldukkk canım,evlenemesek de belki nişan falan yaparız...

Ne demek canım benim ...Türkçe öğretmenliği son sınıfa geçtim,Kastamonu'dayım..

Hoşbuldukkk canım,evlenemesek de belki nişan falan yaparız...

Ne demek canım benim ...Türkçe öğretmenliği son sınıfa geçtim,Kastamonu'dayım..

İnşallah yaparsınız canım benim

Allah zihin açıklığı versin güzel güzel atanın ikinizde. Güzel günler sizi beklesiiiinn

Kız ben iki yerde takılıyorum.

Burdayım,çünkü belkim 2013'te nişan yaparız.

2014 gelinleri topiğindeyim,belkim o sene gelin olurum.

Ama ben büyük ihtimal 2015 olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…