'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aynen öyle,tosun paşam bi an önce iş güç saaabı olursa,ben de atanırsam tamamdır.

inşallah canım. benimkide işini gücünü kurup, güzel güzel anlaşabilirsek bizde 2013 yılında kısmetse evlenebilriiz.
hayırlısı hakkımızda canımm...
sen de iyi düşün iyi olsunn...

tuğçe, seni 341. dönem asker topiğinden hatırlıyorum sanki
bugu_su kastamonulu musun? benimm annemde oralı :) hemşeri sayılırız..

sibelim, pelinim ikinizi de öpperiiiimmm teşşekkür ederim.

iyi akşamlar agzını yüzünü sevdiklerim

ters baslayan bir gun nasıl ters gider'in canlı bir örneği olan bu bu belalı günün sonunda gözlüğümü de kaybettim

deli oldum ya offfff hiçbiyerde yok sesi bes oldum

ofiste mi unuttun acaba kuzumm..
ben sana tanışmada giyilebilir mi diye bi elbise sorcaam :))
bu hatunun boyu 1.79 .. bende biraz daha uzun durur bi 10 cm

http://www.trendyol.com/Murdum-Elbise-12Y-7233/UrunDetay/8756/1179349

tuğçe, seni 341. dönem asker topiğinden hatırlıyorum sanki
bugu_su kastamonulu musun? benimm annemde oralı :) hemşeri sayılırız..

sibelim, pelinim ikinizi de öpperiiiimmm teşşekkür ederim.

Yok tatlım değilim ama çok seviyorum burayı,burda 3.yılım üniversite okuyorum.

Bu şehirde buldum tosun paşamı. Sayılırız tabikisi...

İyi akşamlar çevirmen kurabiyem.

ofiste mi unuttun acaba kuzumm..
ben sana tanışmada giyilebilir mi diye bi elbise sorcaam :))
bu hatunun boyu 1.79 .. bende biraz daha uzun durur bi 10 cm

http://www.trendyol.com/Murdum-Elbise-12Y-7233/UrunDetay/8756/1179349

giyilir kuzum bence boyu gayet ideal... hem şık hem sade bence gayet güzel bir secim olabilir bebişkomm

hayır kuzum ya dun aksam eve geldim gozumdeydi en son sonra cıkardım nereye koydum naptım hatırlamıorum.. sabah işe giderken de bulamadım tum gun gozluksuz calıstım ofiste

evde kayboldu muhtemelen umarım yengemin ufaklıgı kasla göz arasında kaldırıp biryere atmamıstır yaa

bu arada az önce kuzenim geldi dugunde bir daire alıncak para toplanmıs anlasmıs bile alıyomus daireyi

darısı basıma mı desem ne desem bilemedim gercı dugune 2000 kişi gelmişti

Yok tatlım değilim ama çok seviyorum burayı,burda 3.yılım üniversite okuyorum.

Bu şehirde buldum tosun paşamı. Sayılırız tabikisi...

İyi akşamlar çevirmen kurabiyem.

kuzucummmm

2000 mi maşallah o almasın da ben mi alıyım ağız tadıyla otursunlar. çok güzeellll..

ayyy şu zengin kısmı olmasa da evli kısmıı hemen olsuuuun ya noluuur nolur.

amiiiiiiiiiiiiin inşallah kuzummmm her görenden darısı basınıza lafını duyuoruz artık cevremizde cok evlenen oldu bu yıl... bize de amin demek kalıo

bu arada elbisene bakıcam die trendyola girmiştim zararlı cıktı yahu su papuçları aldımmmm dayanamayıp

güle güle giy kuşuuum

Güle güle giy canım.

Ben de kendi paramla bi şeyler alabilecek miyim acaba bi gün ?

saol kusummm

alırsın ya neden alamayasın canım ben 20 yasımdan beri kazanıyorum kendi paramı okurken de calısıyodum... ama ortada ne var dersen hiçbişey yok... 1 sene sonra dugunum var ve ben sıkıstım ki hem de nasıl

şimdiki aklım olsa kesinlikle birikim yapar ceyizime birseyler alırdım ya da.. ikisinden birini kesin yapardım

sen de bi okuulu bitir gorceksin elbet o gunleri.. ama benden sana tavsie kazanıyorum diye son damlasına kadar harcama

şimdi arkadaslarım yurtdıslarına gidiolar gezmeye tozmaya ben hiçibişi yapamıyorum dugun yapıcam ev duzucem diye... zamanında azcık tutumlu olsam daha rahat edebilirdimmm ne varsa kıyafete yatırdım şimdi ortada o kıyafetler de kalmadı isin tuhafı

benim güzel kızçelerimm nasıllarr??
hepinizi çok özledim
çok yoğun bi tempodayız fırsatım olmuyo buraya bakmaya ama aklımdasınız..

hoşbulmuşaaammm pastammm vedee buguummmm napayysınııızzz acebaaaa? aayy pelmiğimin kuzentoşuu gelmişşşş bende özledim senii kuzuuuummm yaaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…