'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebişler bende geldimmm:))

Nurayım elbise çok ama çok şık.. güllü budaklı şeylere ayrı bayılıyorum zaten. Göğüs dekoltesi de yok hani eğilip servis yaparken rahat hareket edebileceğin bi elbise kuşum.

Kurabiyemm pabuçlar süper. Topuklu olan çok rahata benziyor. Güle güle giy kiiiii

Kızlar bende iş çıkışı aşkımla buluştum. Anne ve babası Antalya'da oldukları için onlara gittik. Bi güzel mutfağa girip kollarımızı sıvadık menumuzu belirlemek zaman alsa da patates kızartması, köfte ve nugget yaptık patatesleri kızartmaya koyduk gittik tv başına. ben duramadım tabii çevircem ya patatesleri. neyse kalktım dikkat et demesine rağmen sakarlığım tuttu ve kapak birden elime almamla koluma fırladı bende refleksle elimden attım. evren 1 saniye içinde yanımda bitti. bi an da nasıl oldu nasıl yanımda bitti şok oldum ben korkudan ölücektim zaten o telaşla yağı üzerime deviricektim o da korktu biraz bağrındı bana aklıma geldi böyle bişey olucağı diye ben zaten korkmusum oturdum hemen sandalyeye geldi yanıma kıyamam çok korktum bişe oldu sandım dedi bi daha hiçbişeye elimi sürdürmedi. çocuk beni sakar ve işe yaramaz olarak görücek çok canım sıkıldı. keşke daha dikkatli olsaydım diyorum.

umarım herkes iyidir. böyle bi afacanlık yaşadım umarım bundan sonra yaşamam...

aşkıııımmm kendineee dikkaaattt ettt kıyamamm sanaa yaa bişi olsayydııı

bugumm bende spordan gelldiiimm sanırımmm gebereeyyruuumm

aşkıııımmm kendineee dikkaaattt ettt kıyamamm sanaa yaa bişi olsayydııı

bugumm bende spordan gelldiiimm sanırımmm gebereeyyruuumm

Yokk aşkımm hemen gittik kolumu yıkadık soğuk soğuukk bişiicik olmazkiii İyiyimm şimdiii bi de seni yiceaaamm şimdi tam olcak iştee

sporr seansı nasıldıı bebiiiimmmm eşofmann giydin mii

hoşbulmuşaaammm pastammm vedee buguummmm napayysınııızzz acebaaaa? aayy pelmiğimin kuzentoşuu gelmişşşş bende özledim senii kuzuuuummm yaaaa ((

bende özledimkii balımm
nasılsın keyfin nasıl tatlım?

ahh kuzen ahhh dikkat et ama bebeğim yaaa :26::26:
öyle bişi düşünmez lütfen bu tarz şeyleri aklına getirip kendini üzme.. sana bişey olmamış çok şükür..

hahahhaha aşkııımmmmm giydiiimmm ama bu spor benim başıma iş aççaakk sanırsam galibammsıı kıskanclık patlamasıı yaşamaz inş kurba prensiiiiimmm spor hocası dedi plateste düşünebilirsin dedım ben dusunurumde acaba benım kurbaa benım o hareketlerı yapmama oke dermı

Kuzentoşşcuuukk iyiim cok sukurr keyfımde so so işte iş bulamadım daha onun gergınlıgı var üstümde bizimkilerde çalışma diyip duruyooo asabım bozuluyoo sen napoosun bakalımmm

ahh kuzen ahhh dikkat et ama bebeğim yaaa :26::26:
öyle bişi düşünmez lütfen bu tarz şeyleri aklına getirip kendini üzme.. sana bişey olmamış çok şükür..
Olmadıııı kuzennciimmm olmadıı meraklanmaaa iyiyimmm ki bennn
cingözümmmm 9 canlıyımm baksanaa sen banaaa bende hiç o göz var mııı kendimiii yakıcakkk

kurbaa nın patlamaaa yaşamasıı yakındırr zatenn eşofmana karsı alerjisi var cocuuun bi de platesi duysa aklını yitircekk maazallah aşkııımmmm kemm gözlere şiş elemtere fişş

Pelimonataaaaaamm gecmiş olsun kuzum yaaaa dikkat etttt... ama sakarlık değil bence o herkesin basına gelebilir...

ben de kotu bi kaza atlatmıstım askımın yanında ama öle böle değildi benimki

gecen sene temmuz ayı annişin dogum gunusunu kutluyorruz supriz yapıcaz ona... annemi karsı daireye yolladık o sırada kardeşimle askım geldiler ellerinde pasta... ben hemen pastayı aldım mumları maytapları yaktım onlarda annemi cagırmaya gitti pasta elimde kapıdayım, saclarım da gayet iki yana salık.... annem gorunce mutlu oldu tabi hemen sarılmak istedi bana ben de elimdeki pastayı unuttum... anneme dogru elimde pastayla egilince saclarım mumlara degmiş birden bi alev aldı... bildigin cayır cayır alev alev yanıyo herkes o an sokla dondu kaldı askım atlattı allahtan hemen ve eliyle tutup sondurdu saclarımı o olmasa resmen yancaktım Allah korudu resmen :26: öle anlarda herkese bi kal gelio ilk etapta noldugunu anlayamıosun bian... neyseki iki parmak bi kısım yandı oralarıda kestim bir süre de yanık tencere gibi koktum ve o gunde yuzuk bakmaya gidicektik bi de hatta gittik askıma sorup durdum kotu kokuyomuyum diye...

biraz fazla piştin askım sorun yok böle de yerim diodu o da

pastoşummm had hayırlı olsun spor sefannn

güldenimmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin yaaa özledim seniii

platess harikadır kuzumm sevgiliciğin bişi demesse bence düşünmelisin
canım benim ya takma lütfen valla bak ben çalışıyorum ne oluyo hergün canıma okuyolar
güzel iyi huzurlu olabileceğin bi iş olsun kuzumm.. en kısa zamanda da inşallah bulucaksın..
bende işe git gel kursa git eve gel.. çok monoton,saçma sapan bi hayatım var bu dönemm.. :26::26:

uyumadan bi iyi geceler diyip de gideyim uyuyayım dedim canlarımmmm
pek uğrayamıyom valla yoğunum bu aralar, işle ilgili canımı sıkan şeyler var
sonracığıma regl depresyonundayım kulaklarımdan ateş fışkırıyo resmen
umarım hepiciğiniz iyisinizdirrrr
kocaman öpüyoreee sizi
iyi geceler kuşlarımmmm

kuzularımmm iyi gecelerr tatlıı rüyalarr hepinizee..
kimbilir ne zaman girerim bir daha..:44::44:
kendinize çok iyi bakıınn.. öpüyorum hepiniziii kocaman kocaman..
beni özleyinnn

güldeniiiimm bencede güzeldiir ama çarşı spora bile zor ikna olmuşken platese hepten karşıı bu ara evet garip bi monotonluk var yaa ayın tutulması venüsün geçmesine falan bağlıyorum artık inşşş huzurlu iyi bi iş beklıyodur beni onun için bekletiyodur

aşkım valla fena alrjısı var olmadı takım elbıseyle gıtcem napim hahahahhaha düşünsene beniii o haldee

Kurabiyeemmm ucuzz kurtulmussun yaa Allah korumuss seni bebegimm benimmmm((

miiniiimmm aşkıımmmm takım elbiseee değildeeee hani şu migrosta gorduğumuzz abla gibi hayal etsem parlak eşofmanlar altınaa topukluu ahahaha komedinin hasıydıııı yeni ikoncanımızz ooo

bebekleeriiimm ben yatıorummm emir büyük yerdenn geldii

Öpüldünüzkiiiiii

yaaa o neydiiiii cidddeeen fosforlu eşofmaaan altı topukluu yaa cıdden ikonumuuz o biziiiimmm uyu bakalım kusum enıstecııımmmden balum emir iyi rüyalar bebegııımm

pastaaamm yaaa bende htrlıorum sacının yandıgınıı hatta sözden önceydı dımıı nazarlandııınn sen dıyooduukk Allah korudu valla kazasız belasız atlattınız o dönemii

yaaa o neydiiiii cidddeeen fosforlu eşofmaaan altı topukluu yaa cıdden ikonumuuz o biziiiimmm uyu bakalım kusum enıstecııımmmden balum emir iyi rüyalar bebegııımm

pastaaamm yaaa bende htrlıorum sacının yandıgınıı hatta sözden önceydı dımıı nazarlandııınn sen dıyooduukk Allah korudu valla kazasız belasız atlattınız o dönemii

tuğçe, seni 341. dönem asker topiğinden hatırlıyorum sanki
bugu_su kastamonulu musun? benimm annemde oralı :) hemşeri sayılırız..

sibelim, pelinim ikinizi de öpperiiiimmm teşşekkür ederim.

evet canım 341. dönem asker yareniydim ben :)
ben de seni hatırlıyorum.

günaydın kızlarr bir geçmişe gideyim hemen geleyim ben

dünde dışardaydım cumadan beri eve girmedim yorgunluktan berbat görnyorm dün artık lenslermi çıkardm gece gözlüklerle devam ettim ve duşa girip çıktım dışarıya çok paçozdum ama olsun 1 haftadır banyo bile düzgün yapamadm kuaföre gitmekten yoruldum arkadaşlarıma vakit ayırdım ama bidaha kendime eziyet etmicem şirkettede gözlük takcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…