aşkıııımmm kendineee dikkaaattt ettt kıyamamm sanaa yaa bişi olsayydııı
bugumm bende spordan gelldiiimm sanırımmm gebereeyyruuumm
hoşbulmuşaaammm pastammm vedee buguummmmnapayysınııızzz acebaaaa? aayy pelmiğimin kuzentoşuu gelmişşşş bende özledim senii kuzuuuummm yaaaa ((
Bebişler bende geldimmm:))
Nurayım elbise çok ama çok şık.. güllü budaklı şeylere ayrı bayılıyorum zaten. Göğüs dekoltesi de yok hani eğilip servis yaparken rahat hareket edebileceğin bi elbise kuşum.
Kurabiyemm pabuçlar süper. Topuklu olan çok rahata benziyor. Güle güle giy kiiiii
Kızlar bende iş çıkışı aşkımla buluştum. Anne ve babası Antalya'da oldukları için onlara gittik. Bi güzel mutfağa girip kollarımızı sıvadıkmenumuzu belirlemek zaman alsa da patates kızartması, köfte ve nugget yaptık patatesleri kızartmaya koyduk gittik tv başına. ben duramadım tabii çevircem ya patatesleri. neyse kalktım dikkat et demesine rağmen sakarlığım tuttu ve kapak birden elime almamla koluma fırladı bende refleksle elimden attım. evren 1 saniye içinde yanımda bitti. bi an da nasıl oldu nasıl yanımda bitti şok oldum ben korkudan ölücektim zaten o telaşla yağı üzerime deviricektim o da korktu biraz bağrındı bana aklıma geldi böyle bişey olucağı diye ben zaten korkmusum oturdum hemen sandalyeye geldi yanıma kıyamam çok korktum bişe oldu sandım dedi bi daha hiçbişeye elimi sürdürmedi. çocuk beni sakar ve işe yaramaz olarak görücek çok canım sıkıldı. keşke daha dikkatli olsaydım diyorum.
umarım herkes iyidir. böyle bi afacanlık yaşadım umarım bundan sonra yaşamam...
Olmadıııı kuzennciimmm olmadıı meraklanmaaa iyiyimmm ki bennnahh kuzen ahhh dikkat et ama bebeğim yaaa :26::26:
öyle bişi düşünmez lütfen bu tarz şeyleri aklına getirip kendini üzme.. sana bişey olmamış çok şükür..
hahahhaha aşkııımmmmm giydiiimmm ama bu spor benim başıma iş aççaakk sanırsam galibammsııkıskanclık patlamasıı yaşamaz inş kurba prensiiiiimmm spor hocası dedi plateste düşünebilirsin dedım ben dusunurumde acaba benım kurbaa benım o hareketlerı yapmama oke dermı
Kuzentoşşcuuukk iyiim cok sukurr keyfımde so so işte iş bulamadım daha onun gergınlıgı var üstümde bizimkilerde çalışma diyip duruyooo asabım bozuluyoosen napoosun bakalımmm
hahahhaha aşkııımmmmm giydiiimmm ama bu spor benim başıma iş aççaakk sanırsam galibammsııkıskanclık patlamasıı yaşamaz inş kurba prensiiiiimmm spor hocası dedi plateste düşünebilirsin dedım ben dusunurumde acaba benım kurbaa benım o hareketlerı yapmama oke dermı
Kuzentoşşcuuukk iyiim cok sukurr keyfımde so so işte iş bulamadım daha onun gergınlıgı var üstümde bizimkilerde çalışma diyip duruyooo asabım bozuluyoosen napoosun bakalımmm
Kurabiyeemmm ucuzz kurtulmussun yaa Allah korumuss seni bebegimm benimmmm((
miiniiimmm aşkıımmmm takım elbiseee değildeeee hani şu migrosta gorduğumuzz abla gibi hayal etsemparlak eşofmanlar altınaa topukluu ahahaha komedinin hasıydıııı yeni ikoncanımızz ooo
bebekleeriiimm ben yatıorummmemir büyük yerdenn geldii
Öpüldünüzkiiiiii
Kurabiyeemmm ucuzz kurtulmussun yaa Allah korumuss seni bebegimm benimmmm((
miiniiimmm aşkıımmmm takım elbiseee değildeeee hani şu migrosta gorduğumuzz abla gibi hayal etsemparlak eşofmanlar altınaa topukluu ahahaha komedinin hasıydıııı yeni ikoncanımızz ooo
bebekleeriiimm ben yatıorummmemir büyük yerdenn geldii
Öpüldünüzkiiiiii
tuğçe, seni 341. dönem asker topiğinden hatırlıyorum sanki
bugu_su kastamonulu musun? benimm annemde oralı :) hemşeri sayılırız..
sibelim, pelinim ikinizi de öpperiiiimmmteşşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?