'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay bendede ırk sorunu vaR:S arkadaşlar yadırgamayalım lütfen. bana göre herkes kardeş herkes insan:S ailem işte.. ama neyseki bn bunu bildiğim için terch yaparken bunu göz önüne aldım:S

kzılar selam bende uzun zamandır topiğe gelemiyordum :) gerçi terfi edicem... 2014 gelini olacağım böyle giderse erkek ark. askerliği tecil ettirecekmiş .2013 de askere gidecekmiş. askere gitmeden nişan yapacağız .. askerden gelincede evlilik kaldık mı 2014 'de olsun ziyanı yok... para biriktirmeye başlayacağız bizde bu zaman diliminde zaman çabuk geçiyor nede olsa ::)

bnmde öyle olcak canırım:) çktırma

namazlarınızıda kılıyosunuz dimi kızlar,,,,

ahh canım dün niyet ettim ama ben kılamıyorum sürekli dua okuyorum ama yapamıyorum şeytan gitiyo niyetimi bozuyor.

ahhh canım belki bende 2014 te gelini olabilirim canım tabi okul uzarsa bu olucak bakalım canım belki bende 2014 gelini olurum ama olsun önemlisi mutlu olmak

ececim merak etme allah çalışanın hakkını veriyor inşallah tüm çalışanlar geçicek banada aöf için dua kızlar

ahh canım dün niyet ettim ama ben kılamıyorum sürekli dua okuyorum ama yapamıyorum şeytan gitiyo niyetimi bozuyor.
bu vesvese canın.. bugun bi söz okudum buarada paylaşim,

İnsan Ömrü Ezanla Namaz Arasındadır... DOĞARSIN Ezanın Okunur ÖLÜRSÜN Namazın Kılınır...!!!
daha fazla söze hacet yok.. nezman ölceğimiz bile belli değil. ahirette ilk sorulan soru namaz kılıp kılmadıgımızdır. dinin direğidir yani. rabbim inş en kısa sürede en güzel şekliyle nasip eder.. şeytanı dinleme:S bizi ALLAH yarattı ve ona kulluk etmemizi istiyor unutma

Yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz
ne kdar güzel cümle:) hoşbulduk:) bnden kendimi gelin düşündüm. rabbim inş nasip eder:S

ececim merak etme allah çalışanın hakkını veriyor inşallah tüm çalışanlar geçicek banada aöf için dua kızlar

bnde girdim ama hiç çalışmadım:S yan aslıdna vide ve finale çalıştım. ama olmadı. ama 4 4 lükte çalışmadım.hani yalan konuşmim

bende öyle diyodum ama bi başlayın inanın bırakamıyosunuz ve ondan öte inanılmaz bi huzur olarak size geri dönüyo,,,

bende öyle diyodum ama bi başlayın inanın bırakamıyosunuz ve ondan öte inanılmaz bi huzur olarak size geri dönüyo,,,

bn çok şükür kılıyorum.. hamdolsun rabbime bu alışkanlıgı çocuklugumdan beri edindim:) çok istiyerek çok severek yapıyorum. hele camide cemaette namaz kılmaya bayılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…