- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
dualarda buluşalım ozman kardeş:) bizede dua et.. sınava gircem bu yıl ALLAH nasip ederse.. bunun için edermisin. bi kez değil:)
etmem mi canım hepimiz birbirimize edelim ,,,,
Selam fıstıklar
bendende herkes dualar arkadaşlar tek sığındığım güç aldığım allah ve ona dua etmek dualar bizi ayakta tutuyor
kzılar selam bende uzun zamandır topiğe gelemiyordum :) gerçi terfi edicem... 2014 gelini olacağım böyle giderse erkek ark. askerliği tecil ettirecekmiş .2013 de askere gidecekmiş. askere gitmeden nişan yapacağız .. askerden gelincede evlilik kaldık mı 2014 'de olsun ziyanı yok... para biriktirmeye başlayacağız bizde bu zaman diliminde zaman çabuk geçiyor nede olsa ::)
.as):) hoşgeldn
namazlarınızıda kılıyosunuz dimi kızlar,,,,
kzılar selam bende uzun zamandır topiğe gelemiyordum :) gerçi terfi edicem... 2014 gelini olacağım böyle giderse erkek ark. askerliği tecil ettirecekmiş .2013 de askere gidecekmiş. askere gitmeden nişan yapacağız .. askerden gelincede evlilik kaldık mı 2014 'de olsun ziyanı yok... para biriktirmeye başlayacağız bizde bu zaman diliminde zaman çabuk geçiyor nede olsa ::)
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz :97::97::97:
kızlar dua edin aöf sınavlarında
bu vesvese canın.. bugun bi söz okudum buarada paylaşim,ahh canım dün niyet ettim ama ben kılamıyorum sürekli dua okuyorum ama yapamıyorum şeytan gitiyo niyetimi bozuyor.
ne kdar güzel cümle:) hoşbulduk:) bnden kendimi gelin düşündüm. rabbim inş nasip eder:SYeni gelen gelincikler hoşgeldiniz
ececim merak etme allah çalışanın hakkını veriyor inşallah tüm çalışanlar geçicek banada aöf için dua kızlar
ahh canım dün niyet ettim ama ben kılamıyorum sürekli dua okuyorum ama yapamıyorum şeytan gitiyo niyetimi bozuyor.
ahhh canım belki bende 2014 te gelini olabilirim canım tabi okul uzarsa bu olucak bakalım canım belki bende 2014 gelini olurum ama olsun önemlisi mutlu olmak
bende öyle diyodum ama bi başlayın inanın bırakamıyosunuz ve ondan öte inanılmaz bi huzur olarak size geri dönüyo,,,
ay bendede ırk sorunu vaR:S arkadaşlar yadırgamayalım lütfen. bana göre herkes kardeş herkes insan:S ailem işte.. ama neyseki bn bunu bildiğim için terch yaparken bunu göz önüne aldım:S[/QUOT
ırk sorunu derken
ay bendede ırk sorunu vaR:S arkadaşlar yadırgamayalım lütfen. bana göre herkes kardeş herkes insan:S ailem işte.. ama neyseki bn bunu bildiğim için terch yaparken bunu göz önüne aldım:S[/QUOT
ırk sorunu derken
türk kürt muahbbeti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?