kabuuuss gördüüm yaa :/ karabasanda olabilir bilmiyorum ama hala kendime gelemediiimm
kabuuuss gördüüm yaa :/ karabasanda olabilir bilmiyorum ama hala kendime gelemediiimm
canım günaydın hayrolsun kuzum ne oldu
kuzum cok detaylı hatırlayamıyorum ama biz bi eve tasınmısız o eve tasınmamız yuzundende bi çift intaar mı etmiş ölmüşmü öle bişi olmus ama tesadüf biz onların balayı yaptıgı odada kalmısız duvarda yazıları okumus ablam öldükleri yere falan gidiyoruz ama gene bilerek değil babalarını görüyoruz o çiftin sorun cıkmasın dıye eve gecıyoruz,, eve geldıkten sonra evi yerlestirmeye baslıyoruz yenı tasındık dıye annanem ben falan yatıyoruz sonra bızle ugrasmaya baslıyo ruhlar benım yedıgım dondurmalardan garıp seyler yapıolar sevgı tekme atıyo yok oluyolar falan ama o odadan kacıyoruz bız annem ablam ben annanem neyse bız durumu anlamak ıcın tekrar gırıoz odaya annanem ordaa:S ama ıcerdede annem annaneme dıyo hadı anne hızlan cıkalım artık bu evden falan sımdı odadakınıde bırakamıyoruz sevgıyle kendı kendımıze vurmaya basladıııkk bı ıcerı bakıyorum annem annanemı goturmeye calısıo odaya bakıorum ordakı anannanem garıp hareketler yapıo ters donmus falan offff( suratıma vuruyorum deliriorum dıye sevgıyle guluyoruz falaan hangısı gercek annanem bılmıyoruuuzz o sırada dua et nazlı dua ettt seslerı duyduumm bısıler okumaya calıstım zınk dıyee uyandımmm dünde sporda yorulmusumm tutulmusum hep kalkamadım evde kımse yok sanarken odadan sevgı cıktı meger bugun geç gidiyomuş işe ruhumu teslim ediyodum sabah sabah :S
ayyy okurken bende ruhumu teslim etttim yaşamış gibi oldum kuzum sadece bir kabus yorgunluk ve hayal gücünün bir eseri bebeğim hayrayoralım böle şeler uzak olsun bizden nazlımm
amiiinnnnnn kusumm yaa aman uzak olsuuunnnn sabah sevgıden bile işgillendim tuzak sorular soruyorum gercekten ablammı dıyee
Ezgoşum günaydın tatlımmm
yagmur karabasan tek agırlıkla glmezmıs bazen ruyaylada gelırmıss dua et falan denıldıgınde dua etmeye calısırken bırden uyandım dıye belkı dedım ama kızcelerın dedıgı gıbı yorgunluktandır heraldeee fenaydı fılm gıbı
hayrolsun canım o zaman evet uzun zamandır yapmıyorsan yada ilk yapıyorsan olabilir evet sen şimdi dün yattığın yeri bilmemişindir,ağız üstü yatmışssındır
dün neler yaptın sporda??
ezgicim günaydın sanada
gizoşş
herkese ayrı bı program cıkarıyo sevgi daha agır calıstı daha fazlası var dıye, dün daha cok kol çalıştırdı banaa ama hamlamışım bayaa valla
Kızlar gunaydınnn
Miiniiimmm aşkımmm ben de cok korktum okurkennn( Hayırlaraaa vesilee olsunn inşallah bebegiimm benimm...
Gizomm balımm normalde fritozlerii vardı ama bozulmuss hatta evren anneler gununde almıstı annesineee şanss iştee.:26: bundan sonra daha dikkatli olcam balımm sağ ooll
günaydınlarr
nazlıcımm yorgunluktandırr hayrolsun inşallah..
amiinnn canımmm günaaydın nasılsın ?
günaaydın aşkııımmmmvalla iyi korktum bende hele sabah ablamı goruncekı halım daha komıktı amiin askım hayır olsun inşşşş
Yagmur benımde sol kolum ok gucsuzmus dun anladık temızlıkten dolayı sağı iyi güçlendirmişimde sol tırttt ben ole kas olmak fln ıstemıoruumm incelim azcık toparlanımm inş
Sağ ol Yağmurr, geçti gitti işte..Pelincim,şimdi okudum geçmişi ya geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım ama olucağında önüne geçilmiyor işte..
Teramisin varsa sür canım:26:
Nurayım,bence birkaç elbise daha bak öyle seçelim canım
günaaydın aşkııımmmmvalla iyi korktum bende hele sabah ablamı goruncekı halım daha komıktı amiin askım hayır olsun inşşşş
Yagmur benımde sol kolum ok gucsuzmus dun anladık temızlıkten dolayı sağı iyi güçlendirmişimde sol tırttt ben ole kas olmak fln ıstemıoruumm incelim azcık toparlanımm inş
çook şükür kusumm ıyıım bendee kendıme gelıyorum yavaştaannşimdi kahvaltı hazırlıcaammm nımnımnımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?