iyiyim kuşum sen nasılsınn ?
Sağ ol Yağmurr, geçti gitti işte..
Önemli bişi yok şuan
Şaşıı birr minnaakkburdaa nelerr ölüyöööööö bakışlarrıı
kıyamammm sana beennn
kuşummm sen bugunnn kurbişinn yanına gitmio musuunnn:26: bugunn perşembeeee
sormaa aşkııımmm yaa extra eleman cıktı işten eşi kanser olmuss kemtrapide yardımcı olcak kımsesı yokmuss Allah şifa versin bi süre izin yokyarın iremle geccez yenıcıftlıge anca ptesı fln gorusuruzzz kurbikimmmleee çok özlediiim burnumda tütüyooo aslındaa
bende kahvaltı hazırlamak istiyorummmmöö geldi artık dışardan o yağlı şeyleri yemekten
buyur gel kuzucuuummm kuş sütüylee besleriim senii , el üstünde tutarım seniii
Yağmur bi iki güne geççekk ağrılar dediler ama bakak göreekkk
Selam kızlar,
Ben de tahmini 2013 geliniyim.
test et sonra onaylarsın bizede
tabi hamlık birkaç gün sürer bacaklarla birşey yapmadın mı yapanlar et kesiyor derler hep ertesi gün:44:
bacaklarım ham değil ondan agrım olmadı ben yazlıktayken atlattım o hamlık dönemini bacaklarım için pelmiğim gördü benim katı mini bi spor salonu
Pastaaam gecmıs olsun benım kurbaanında burnuşu tıkalıı fenalarda gecelerı ateş basıyooo yaz nezlesı daha bı beter oluyoo yaaa spreyın varsa sık bıraz rahatlatıo en azından bebegımm
saol pastaların sultanııı
spreyim bitti almam gerek kuzumm önce burun tıkanıklıgıyla basladı zaten 2 haftadır tıkalı şimdi öksürük bogaz agrısı ve ates de yapıo
daha kotu olmam umarım ilac alıyorum gerci ama
buyur gel kuzucuuummm kuş sütüylee besleriim senii , el üstünde tutarım seniii
Yağmur bi iki güne geççekk ağrılar dediler ama bakak göreekkk
stresınde var sımdı kıyamam sana pastaaammm geçicek bugunler cıdden bıtınce tatıl yaap dınlen ıyıce bedenden daha beter beyın yorgunluguuu
günaydın kızlaaar
pastaaam kıyamam sana ben yaaaa ben de bu gece hiç uyuyamadım hastayım burnuşum tıkalı
Selam kızlar,
Ben de tahmini 2013 geliniyim.
slm kızlar benimde 2013te evleneceğim dün itibariyle kesinleştiallahım nasip kısmet etsin aksilik çıkmasın inş
geçmiş olsun kuzucummm
össledimmmm
kaçak geliiiiiiiiiiiiiiiiinn
biz de seni özledikk kiii
nasılcın çağlacık:) geldi mi enişte.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?