'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sormaa aşkııımmm yaa extra eleman cıktı işten eşi kanser olmuss kemtrapide yardımcı olcak kımsesı yokmuss Allah şifa versin bi süre izin yok yarın iremle geccez yenıcıftlıge anca ptesı fln gorusuruzzz kurbikimmmleee çok özlediiim burnumda tütüyooo aslındaa

ayy Allah yardımcısı olsun eşinin Allah şifa versin ya sabırda versin

günaydın kızlaaar

pastaaam kıyamam sana ben yaaaa ben de bu gece hiç uyuyamadım hastayım burnuşum tıkalı

gizoşum teşekkür ederim bu ay hep kendime calıscam zaten sanırım cuma gunu yine alıcam ayakkabı ve canta

test et sonra onaylarsın bizede
tabi hamlık birkaç gün sürer bacaklarla birşey yapmadın mı yapanlar et kesiyor derler hep ertesi gün:44:

bacaklarım ham değil ondan agrım olmadı ben yazlıktayken atlattım o hamlık dönemini bacaklarım için pelmiğim gördü benim katı mini bi spor salonu

Pastaaam gecmıs olsun benım kurbaanında burnuşu tıkalıı fenalarda gecelerı ateş basıyooo yaz nezlesı daha bı beter oluyoo yaaa spreyın varsa sık bıraz rahatlatıo en azından bebegımm

saol pastaların sultanııı

spreyim bitti almam gerek kuzumm önce burun tıkanıklıgıyla basladı zaten 2 haftadır tıkalı şimdi öksürük bogaz agrısı ve ates de yapıo

daha kotu olmam umarım ilac alıyorum gerci ama

stresınde var sımdı kıyamam sana pastaaammm geçicek bugunler cıdden bıtınce tatıl yaap dınlen ıyıce bedenden daha beter beyın yorgunluguuu

stresınde var sımdı kıyamam sana pastaaammm geçicek bugunler cıdden bıtınce tatıl yaap dınlen ıyıce bedenden daha beter beyın yorgunluguuu

aynen kusum inşallah... su gunleri bir atlatsam da Allah bir daha dara dusurmez inşallah

solitarywoman tekrar hosgeldin o zaman aramıza... bir aksilik olmazsa inşallah sanırım benden 1 hafta sonra evleneceksin :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…