'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tekrar selam kızlarr
yeni gelincik hoşgeldin. solitary hayırlı olsun senindee ne güzell netleşmiş artık
çağlacımmm geçmiş olsun kuzummmm pelincimm sanada geçmiş olsunn...
buarada minnakım sportifimmm ben kaç aydır spor yapıyorum halaaa bazı hareketlerden sonra 2 gün tutuluyorum acıyo herbiyerimm
biz her gün farklı bir spor yapıyoruz o yüzden vücut yetişemiyor hepsinee

teşekkür ederim canımmm

ALES'ten 81 almışım ayıp söylemesi.

oooh maşallah canım iyi almışsın

pelimmmmm kuzum çok geçmiş olsun, çağloşumun başına gelen de nişandan önceydi çok üzülmüştük hatırladım o günleri ... allahım beterlerinden korusun hepimizi.. çağlacım geçmiş olsun sana da hastaymışsın minnakımın kurbişine de geçmiş olsun..

solitary tekrar hoşgeldin

aynen kusum inşallah... su gunleri bir atlatsam da Allah bir daha dara dusurmez inşallah

solitarywoman tekrar hosgeldin o zaman aramıza... bir aksilik olmazsa inşallah sanırım benden 1 hafta sonra evleneceksin :123:

hoşbuldık cnmevet cnm haziranın ikinci haftası dedik ama nikah günüdür düğün yeridir tam belli olunca artık tarih kesinlik kazanacak

Miiniiimm aşkıımmmm geçmiş olsunnn inşallahhh kanserii atlatııırrr(( Allah acil şifalar versinnn...

ayyy iremtoşla mı geliooosunuzzzz güzel bir haftasonu cıkartmasıı yapıınnn kuşummmm iremin de morali düzelir oraya gelincee heem iyi oluurr

Ezgicim teşekkürler canım.

Nurayımm lokumum sağ ol geçti gitti oyle

Kızlar ayın 15nde tatile cıksam diyorum.. bana en cok uyan dönem o zamanlar.. ramazandan sonraya da kalsın istemiorm ama napıcağımı da blmıorummm

nurayımmmmm ballı lokmammm ugrayıp kactın mı hemencikk tesekkur ederim kuzum gecer inş cumartesi düğün var cunku simdi bütün milletin gozu asıl gelinden sonra bende olucak...

evde yaptımız için nişana gelemeyenler oldu askımda aile de baya sevilir sayılır herkes beni merak ediodu tahmin edebiliorum o yasa kadar bekledi kimseleri begenmedi caba kimi aldı modundalar dedikoducular

şimdi herkes beni inceler ve ben hastayım gozlerin sis burnum akıyor

neden aksilikleri cekerim söle zamanlarda basıma bi anlasam

gizoşum ya ben de erken uyuyabilsem keske uykusuzm hep

selam kizlar...

aradigim topigi yeni buldum vallahi :) benimki de askerde, 2013 eylul - ekim gibi dugun yapicaz insallah.. gecen eylul nisanlandik.

daha cok var diyenler olacaktir ama, ben gelinlik bakmaya basladim, dugun mekanlarindan yaklasik 10-15 yerden teklif bile aldim :) esyalari da aliyorum yavas yavas..

hepimize kolay gelsin! simdiden heyecan heyecan :))

oyyyh maşallah hızlısın yahu
adın nedir öncelikle ben yağmur
askere ne zaman gitti niye bu kadar erken nişanlandınız cnm 2 sene kala merak ettim de
daha çok var diyemiyoruz 2013 gelinleriyiz inş.çoğumuz

hoşgeldin canım Allah kavustursun hayırlı tezkereler ben de gecen eylül nişanlandım

istanbuldamısın? eger istanbuldaysan mekanlardan nerelere baktın ne teklifler aldın bizle de paylasırsan cok sevinirim biz de mekan bakıyoruz

öle yapıorum kuzum ama nane limonlugu gectim ben artık baya

nası bi heycan yaptık dimi mekan diyince cogumuzun derdi aynı suara

çağloşkoom burdayım bebeğim.. nane limon falanda iç kuzum. o yağmurdan sonra üşüttün sen galiba şimdi çıktı acısı
naxiiiii hoş geldiiiiinnn. düğün mekanlarından teklif aldım diyince bi heyecanlandım ki sorma? istanbulda mısın? nerelerden bilgi aldın paylaşır mısın canım

öle yapıorum kuzum ama nane limonlugu gectim ben artık baya

nası bi heycan yaptık dimi mekan diyince cogumuzun derdi aynı suara

ay valla aynı şeyleri yazmışız
kuzucum yaz nezlesi de hiç çekilmiyo. allah şifalar versin..
ne olursa olsun o düğünün en güzeliii sen olcaksın kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…