tekrar selam kızlarr
yeni gelincik hoşgeldin. solitary hayırlı olsun senindee ne güzell netleşmiş artık
çağlacımmm geçmiş olsun kuzummmm pelincimm sanada geçmiş olsunn...
buarada minnakım sportifimmm ben kaç aydır spor yapıyorum halaaa bazı hareketlerden sonra 2 gün tutuluyorum acıyo herbiyerimm
biz her gün farklı bir spor yapıyoruz o yüzden vücut yetişemiyor hepsinee
aynen devam bizim kuzum nasıl olsun beklemedeyizzsaol bebişimmmmm
sizde durumlar nasılllll bakalım
ALES'ten 81 almışım ayıp söylemesi.
aynen kusum inşallah... su gunleri bir atlatsam da Allah bir daha dara dusurmez inşallah
solitarywoman tekrar hosgeldin o zaman aramıza... bir aksilik olmazsa inşallah sanırım benden 1 hafta sonra evleneceksin :123:
bizde aynı bekle bekle bekle:S çok zor oluo gerçktn.sgeldi yine gitti senin enişten durdugu yerde durmuyo kiyarın gelicek yine buyuk ihtimal
siz de na var ne yok bakim
o zaman sık sık uğraaa
nasılsın berfincik?
bizde aynı bekle bekle bekle:S çok zor oluo gerçktn.s
wuu bi yagmur gördüm snaki:9 naber yagmur nasılsın:)
ebet ebet beni gördünn kiiiiiiii
iyiyim berfo senden ne haberrr? erdi eniştemizden ne haber nasılsınız?
Miiniiimm aşkıımmmm geçmiş olsunnn inşallahhh kanserii atlatııırrr
sormaa aşkııımmm yaa extra eleman cıktı işten eşi kanser olmuss kemtrapide yardımcı olcak kımsesı yokmuss Allah şifa versin bi süre izin yokyarın iremle geccez yenıcıftlıge anca ptesı fln gorusuruzzz kurbikimmmleee çok özlediiim burnumda tütüyooo aslındaa
Ezgicim teşekkürler canım.tekrar selam kızlarr
yeni gelincik hoşgeldin. solitary hayırlı olsun senindee ne güzell netleşmiş artık
çağlacımmm geçmiş olsun kuzummmm pelincimm sanada geçmiş olsunn...
buarada minnakım sportifimmm ben kaç aydır spor yapıyorum halaaa bazı hareketlerden sonra 2 gün tutuluyorum acıyo herbiyerimm
biz her gün farklı bir spor yapıyoruz o yüzden vücut yetişemiyor hepsinee
oooh maşallah canım iyi almışsın
pelimmmmm kuzum çok geçmiş olsun, çağloşumun başına gelen de nişandan önceydi çok üzülmüştük hatırladım o günleri ... allahım beterlerinden korusun hepimizi.. çağlacım geçmiş olsun sana da hastaymışsınminnakımın kurbişine de geçmiş olsun..
solitary tekrar hoşgeldin
hamdolsun bnde iyim:) iyiz ya iyi erdide. napsın uzak bana özleyip duyuyorum:S siz naptınız:)
selam kizlar...
aradigim topigi yeni buldum vallahi :) benimki de askerde, 2013 eylul - ekim gibi dugun yapicaz insallah.. gecen eylul nisanlandik.
daha cok var diyenler olacaktir ama, ben gelinlik bakmaya basladim, dugun mekanlarindan yaklasik 10-15 yerden teklif bile aldim :) esyalari da aliyorum yavas yavas..
hepimize kolay gelsin! simdiden heyecan heyecan :))
selam kizlar...
aradigim topigi yeni buldum vallahi :) benimki de askerde, 2013 eylul - ekim gibi dugun yapicaz insallah.. gecen eylul nisanlandik.
daha cok var diyenler olacaktir ama, ben gelinlik bakmaya basladim, dugun mekanlarindan yaklasik 10-15 yerden teklif bile aldim :) esyalari da aliyorum yavas yavas..
hepimize kolay gelsin! simdiden heyecan heyecan :))
çağloşkoom burdayım bebeğim.. nane limon falanda iç kuzum. o yağmurdan sonra üşüttün sen galiba şimdi çıktı acısı
naxiiiii hoş geldiiiiinnn. düğün mekanlarından teklif aldım diyince bi heyecanlandım ki sorma? istanbulda mısın? nerelerden bilgi aldın paylaşır mısın canım
öle yapıorum kuzum ama nane limonlugu gectim ben artık baya
nası bi heycan yaptık dimi mekan diyince cogumuzun derdi aynı suara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?