'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

naxii hoşgeldin canım meraklandım istanbuldaysan eğer bizide bilgilendir bizde hep düğün mekanı araştırıyoruzda çılgınlar gibi hayırlısı olsun bu arada

çağlam hayatım takma sen güzelsin zaten alla allla dövcem öle bekleyenleride neye benziyorsun çıtı pıtı güzelmi güzelmi bir kız bulamazlar bence çok güzel olcak iyileşeceksinde kuzum

ismim Hande ,

Nisani yapalim da, onumuzu gorelim hazirligimizi fln rahat rahat yapalim dedik, bir de coook yasli olanlarimiz var, askerlik fln bekleyecegimize nolacagi belli olmaz onlar nisani gorsun istedik. Zaten isteme yaptik, obur cumartesi nisani yaptik :) Istemeye geldiklerinde bir sonraki hafta nisan yapilacagi, nisanin yeri - hazirliklar hersey tamamdi :) haftaya nisanda gorusuruz diye cikti herkes evden haha :)

Gelinlik icin gecen haftasonu Kadikoy`deki modaevlerini gezdim, elimde model var (tabii o zaman fikir degisebilir ama) fiyat ve dikimi hakkinda fikrim olsun dedim. Pek ucuz degilmis oralar, onu anladim :)

Mekanlar icin ise, once yukseklerden uctum, sonra asagilara :)))

Bunlarin hemen hepsi sadece yemek-dugun pastasi. Dekorasyon, muzik..vs hepsi ekstra. Ve mekanlarin anlasmali oldugu yerler ile calisabiliyorsunuz ancak. KDV haric!

Fransiz Bahceleri - 75 Euro (Ah hayalimdeki dugun ahhh)
Reji Wedding - 65 Euro
Ciragan - 175 Euro (Bedavaaa :))))) )
Cubuklu29 - 250-310 TL
Machka Park - 130 TL

fiyati daha uygun olanlar var aralarinda tabii ki.. buldukca yazarim :)

Mekanlari dugun.com`dan buldum ben :) oldukca isime yaradi..

ama fiyatlar sacma, ucuyor heryer!

Allah iyilik versin..
şükür bizde iyiyiz işte geçenlerde benikini ananem ve teyzmle tanıştırdım ananemlere geldi falan öle işte bakalım hayrlısı

aaa çok güzel bişey bu. tekrik ederim:) istemeye ne zaman gelirler:)

nuray:)

Fransız bahçeleri benim de hayalim ama maalesef imkansız piyangodan para cıkması lazım

valla bu yazdıklarının da cogunu biliorum fiyat alma zahmetine bile katlanmamıstım iyi ki de öle yapmısım diorum simdi vakit kaybı olcakmıs

memnun oldum hande
anammmmm bu fiyatlarda uçuyor yaaaaa maddi durumunuz nasıl bilmem ama ben yanından geçemem ki yaaaaa
hadi hayırlısı olsun iyi yapmışssınız yaşınız kaç cnm?:44:
hayırlı tezkereler

fiyatlar gerçekten uçuk
napıcaz biz böyle

memnun oldum handecim, ben de nuray. nişanı yapmakla iyi etmişsiniz..tez vakitte kavuş askerine, şafak kaç :)

berfiiiinnn, hoşgeldin

iste once bi uctum ki mekanlar hakkinda, kafadan siliim :))) bosuna hayal olmasin hehe :)

yas 29 sekerim, safak dersen daha acemilik bitmedi ordan anla 2013 agustosta gelecek bitanecim.. siz herseyi hazirlayin ben gelir damatligi giyerim dedi :) doner donmez dugun istiyor pasamiz :)

çağla uğraşmaya değmez gözlerim kısıldı resmen şunların fiyatına offf yaaa bende şu günlerde güzel düğüne kayıyorum bana ne oluyorrr yaaaa

hayırlı olsun handecim inşallah bizde sevgilim askerliğe gitmeden yapcaz nişanı sözü bakalım

Son düzenleme:

tez zamanda gelir inş.su gibi akıp geçsin zaman inş.
oooh hadi hayırlısı bakalım handecim

berfooom fındıgıımm sabah doluyyduu msj kutunn nası dellendim bilemessin

aynen kusum yoksa gelmıcektım bu hafta ama keyfi yok biloosunn o düzceye çağırdı teyzesının yazlıga ama erkeklerde olcak akrabaları ben rahat edemem diye dedım bızım yazlıga gıdek tatıl ıcınde kusum ramazandan öncesi en iyisi oluuurrr

nişanlığımı bulduuum kızçeleeerrr
ne dersiniz bakın

fotoğrafı beyaz butikten aldım.. eteği düz olsa daha iyi olur sanki.

valla kizlar benim de gozlerim kisildi aynen !

Umutsuzluga kapiliyorum bazen!

tek sansimiz cok kalabalik degiliz , mak.200 kisi planliyoruz (insallah) o zaman biraz daha maddi olarak rahat hareket edilebilir .

Geri nisani da 7 kisi aile arasi yemek yiyelim dedik, restauranti kapatmaya gittiydi is! :)

otekileri de buliim yazacagim, ama su siralar minimum fiyat baktiklarimin arasinda 80-100TL arasi.

Olur da piyango cikarsa yapariz Fransiz Bahcelerinde gercekten, anca! :)

ben bıcı bıcı yapmaya gidiyim
annem terası yıkıyoooo, yerleştiricek.. sonunda sezonu açıyoruuuuuzzzzz :118: sonra da çay içeriz birlikte orda. hepinizi öptüm kuşlarım

evett kusuum düz ve bıraz dahaa daaarr

cok guzelmis bu, etek konusunada katiliyorum :)

ben nisan kiyafetimi BGN`den almistim. Indirime denk gelmistim (su an da %50 var) 320 liraya gelmisti. Nisanlik diktirince daha pahaliya gelebiliyor, nisan yapacaklara fikir olur belki, tavsiye ederim oldukca kaliteli.

Mor uzun tek omuzluydu, hafif kuyruklu gibiydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…