- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
çağla uğraşmaya değmez gözlerim kısıldı resmen şunların fiyatına offf yaaa bende şu günlerde güzel düğüne kayıyorum bana ne oluyorrr yaaaa
hayırlı olsun handecim inşallah bizde sevgilim askerliğe gitmeden yapcaz nişanı sözü bakalım
minnakimmm:) geldinmii:)
tabire koptum gözlerim kısılldı
benimkine göstersem gözleri yuvalarından fırlar oracıkta düşer bayılır sanırım adamımmmgüzel düğün güzel para demek kuzum imkanınız varsa yap tabiki de
ama henuz yolun basında ev koy falan yok bi sekilde evleniliosa dugune o kdr harcamak biraz abes oluyo cunku bikaç saat suren havaya giden bir para
ev kredimiz olmasaydı borcsuz dertsiz bir evim olsaydı ben de yapardım ama bu durumdayken cok mantıksız geliyo bana evleniosun işte nolcagı belli mi ilerde güvence falan lazım... borca harca girmeden en makuluyle atlatmak lazım
benim de askımın gönlü fransız bahcelerinden bile güzel... o yetio bana
maşallah ne çok evlenen olucakmış 2013de :)) inşallah bende onlardan biri olucam Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsaevlilik hazırlıklarıyla ilgili faydalı paylaşımlar olmuş sanırım ama bu kadar sayfayı okuyamam artık bundan sonrasında burdayıımmmmmmmmmmm :))
maşallah ne çok evlenen olucakmış 2013de :)) inşallah bende onlardan biri olucam Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsaevlilik hazırlıklarıyla ilgili faydalı paylaşımlar olmuş sanırım ama bu kadar sayfayı okuyamam artık bundan sonrasında burdayıımmmmmmmmmmm :))
gelldımm fındıgııımm msj kutunda hep dolu hepp dolu anacııımm ne yooğuunnn hatunnsuuunnn sen öyylee
seviyorum yahuu ALLAH kahretsinnn:)
nişan elbisesi buldum bi ara mail atayımda bak.d
arkadaşın evlendimi şu türbanlı olan.d
tabire koptum gözlerim kısılldı
benimkine göstersem gözleri yuvalarından fırlar oracıkta düşer bayılır sanırım adamımmmgüzel düğün güzel para demek kuzum imkanınız varsa yap tabiki de
ama henuz yolun basında ev koy falan yok bi sekilde evleniliosa dugune o kdr harcamak biraz abes oluyo cunku bikaç saat suren havaya giden bir para
ev kredimiz olmasaydı borcsuz dertsiz bir evim olsaydı ben de yapardım ama bu durumdayken cok mantıksız geliyo bana evleniosun işte nolcagı belli mi ilerde güvence falan lazım... borca harca girmeden en makuluyle atlatmak lazım
benim de askımın gönlü fransız bahcelerinden bile güzel... o yetio bana
ay fındık onların işi bozuldu yaaabana maıl at cıdden senın gmaılın kayıtlı degılll bendee kkda 10dk beklemekten vedeeeee sureklı msj kutunun dolu olmasından bıktım anlıomusun? bıııkktımm isyeaaaaaannnnnn
gözlerm o kadar minik ki yuvalarından çıkılmıyor şok olduğumda kısıyorum kızıyorumahhh varya cidden en başından beri diyorum ev borcu ödemek en mantıklısı düğün ve zevk için para ödenir elbet ama borçsuz ev olaydı yaniii
bende düğünde nişanda ne takılıyorsa ev kredisine vercem bugün hep ümraniye civarında ev baktım 180000 çağlam çekmeköyde metroya yakında çok güzel site evler var şerifali mahalleside iyi bakıyorum şu gün itibariyle, inşallah nişan felan yapıldığında ev alabilirz canım yaa ayda 1000 tl kiraya verceğme 1300 tl krediye veririm ki annemde bana yardım edicek kredimi öderken
ahhh ahhh ev kredisi olmayaydı herşey iyi olurdu bakalım çağlam bakalım bizim kapının önü bile arkadşlarmn hayal ettiği düğünlük biryer manzara gökyüzü çok güzel babam yapay çimle orda şaheser yapar yahuuuuu zaten her iki taraf birleşir yapar düğün olursa senin kuzenine 2000 kişi gelmiş ya bizimde o şekilde olcak büyük ihtimal canım
kızlar herkes için en hayırlısı olsun bugünde yeni gelinciklerimiz var hoşgelmişler
geriye bi parçaa yalaannnn:) artık kalbim kadar temiz mesaj kotum.d
bi ara atıcam sana çok güzeller:) yakışır inş
bak bitanesini eklim.d damatta yeşil kravat die düşündüm:) gerçk fikrini söyle önmli bnm içib
Eki Görüntüle 439292
Artık ben msj atmıomusummmm bombos kalsın msj kutun ohhhhfındıgım ben bu rengıde modelıde cok begenıyoruuum ama üsttekı ve koldakı yeşil detayları begenmeeedımm onun yerıneee inci düğmeler olabilirr kollardaaaa bak bu benım arşivimde olan bi elbise kendım ıcın sırtı ful acık olarak dusunuyorum mesela bu renklerde yakısır sana kusumm
Eki Görüntüle 439293 Eki Görüntüle 439294
yagmuuus bas sayfaya listeleri ne zaman yapıcaksın yaa suan cogumuzun kesin bi tarihi yok gerci ama
sen de hoşgeldinnnn aramıza
evet 2013 gelinleri olarak bereketimizle geliyoruz
bilmem ne zaman yapalım dur nurayında belli olsunda tanışma olsun sonra yaparız bence kuşum
hoşgeldin aramıza kii
oyhhh ne güzel çoğalıyoruzzzz ve hayaaat paylaşınca güzel:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?