'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tabire koptum gözlerim kısılldı

benimkine göstersem gözleri yuvalarından fırlar oracıkta düşer bayılır sanırım adamımmm güzel düğün güzel para demek kuzum imkanınız varsa yap tabiki de

ama henuz yolun basında ev koy falan yok bi sekilde evleniliosa dugune o kdr harcamak biraz abes oluyo cunku bikaç saat suren havaya giden bir para

ev kredimiz olmasaydı borcsuz dertsiz bir evim olsaydı ben de yapardım ama bu durumdayken cok mantıksız geliyo bana evleniosun işte nolcagı belli mi ilerde güvence falan lazım... borca harca girmeden en makuluyle atlatmak lazım

benim de askımın gönlü fransız bahcelerinden bile güzel... o yetio bana

Son düzenleme:

Tamamen katiliyorum! milleti eglendirecegim parayla balayina giderim sevdicegimle en kralindan.. peh :))

Ev fln varsa tabii :))

Son düzenleme:
maşallah ne çok evlenen olucakmış 2013de :)) inşallah bende onlardan biri olucam Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsa evlilik hazırlıklarıyla ilgili faydalı paylaşımlar olmuş sanırım ama bu kadar sayfayı okuyamam artık bundan sonrasında burdayıımmmmmmmmmmm :))

sen de hoşgeldinnnn aramıza

evet 2013 gelinleri olarak bereketimizle geliyoruz

hoşgeldin aramıza kii
oyhhh ne güzel çoğalıyoruzzzz ve hayaaat paylaşınca güzel:13:

seviyorum yahuu ALLAH kahretsinnn:)
nişan elbisesi buldum bi ara mail atayımda bak.d
arkadaşın evlendimi şu türbanlı olan.d

ay fındık onların işi bozuldu yaaa bana maıl at cıdden senın gmaılın kayıtlı degılll bendee kkda 10dk beklemekten vedeeeee sureklı msj kutunun dolu olmasından bıktım anlıomusun? bıııkktımm isyeaaaaaannnnnn

gözlerm o kadar minik ki yuvalarından çıkılmıyor şok olduğumda kısıyorum kızıyorum ahhh varya cidden en başından beri diyorum ev borcu ödemek en mantıklısı düğün ve zevk için para ödenir elbet ama borçsuz ev olaydı yaniii

bende düğünde nişanda ne takılıyorsa ev kredisine vercem bugün hep ümraniye civarında ev baktım 180000 çağlam çekmeköyde metroya yakında çok güzel site evler var şerifali mahalleside iyi bakıyorum şu gün itibariyle, inşallah nişan felan yapıldığında ev alabilirz canım yaa ayda 1000 tl kiraya verceğme 1300 tl krediye veririm ki annemde bana yardım edicek kredimi öderken

ahhh ahhh ev kredisi olmayaydı herşey iyi olurdu bakalım çağlam bakalım bizim kapının önü bile arkadşlarmn hayal ettiği düğünlük biryer manzara gökyüzü çok güzel babam yapay çimle orda şaheser yapar yahuuuuu zaten her iki taraf birleşir yapar düğün olursa senin kuzenine 2000 kişi gelmiş ya bizimde o şekilde olcak büyük ihtimal canım

kızlar herkes için en hayırlısı olsun bugünde yeni gelinciklerimiz var hoşgelmişler

geriye bi parçaa yalaannnn:) artık kalbim kadar temiz mesaj kotum.d
bi ara atıcam sana çok güzeller:) yakışır inş
bak bitanesini eklim.d damatta yeşil kravat die düşündüm:) gerçk fikrini söyle önmli bnm içib

o zaman hiç korkma siz de sabah zengin uyanırsınız

ama o 2000 kişiyi agırlamak da var o kadarlık düğün kızın babasına 80.000 'e mal oldu

takılan takıları geri ister heralde cok para verdi dugune dioduk ama istememiş onlara bırakmıs durumları cok iyi cunku zaten...

ben de öle düşünerek tesvik ettim askımı ama simdi sıkıntısını cekiorum off Allah yardımcımız olsun

Artık ben msj atmıomusummmm bombos kalsın msj kutun ohhhh fındıgım ben bu rengıde modelıde cok begenıyoruuum ama üsttekı ve koldakı yeşil detayları begenmeeedımm onun yerıneee inci düğmeler olabilirr kollardaaaa bak bu benım arşivimde olan bi elbise kendım ıcın sırtı ful acık olarak dusunuyorum mesela bu renklerde yakısır sana kusumm

kol kısmı çok şıkmış sennki.d bnmkilerde düğme var. inciye bnziyor. çokmu dantelli acaba dedim. bi kaçtane daha var gönderirim. evde olcak bnmki.. çok abartı bişey olsun istemiyorum:) tşklerbn diğer modelleride gönderirim sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…