kol kısmı çok şıkmış sennki.d bnmkilerde düğme var. inciye bnziyor. çokmu dantelli acaba dedim. bi kaçtane daha var gönderirim. evde olcak bnmki.. çok abartı bişey olsun istemiyorum:) tşklerbn diğer modelleride gönderirim sana:)
o zaman hiç korkma siz de sabah zengin uyanırsınız
ama o 2000 kişiyi agırlamak da var o kadarlık düğün kızın babasına 80.000 'e mal oldu
takılan takıları geri ister heralde cok para verdi dugune dioduk ama istememiş onlara bırakmıs durumları cok iyi cunku zaten...
ben de öle düşünerek tesvik ettim askımı ama simdi sıkıntısını cekiorum off Allah yardımcımız olsun
geriye bi parçaa yalaannnn:) artık kalbim kadar temiz mesaj kotum.d
bi ara atıcam sana çok güzeller:) yakışır inş
bak bitanesini eklim.d damatta yeşil kravat die düşündüm:) gerçk fikrini söyle önmli bnm içib
Eki Görüntüle 439292
bende evde yapcam yaa evet ev daha sade kaldırıyoo bakarız caaağğğğnııımm attır banaa futuraflarıya bende bellanın gelinliğinin siyahını düşünmeye başladım bu araaa sırtıı çoooğğğzeeeelll
Eki Görüntüle 439307
timeyko o zaman
bende evde yapcam yaa evet ev daha sade kaldırıyoo bakarız caaağğğğnııımm attır banaa futuraflarıya bende bellanın gelinliğinin siyahını düşünmeye başladım bu araaa sırtıı çoooğğğzeeeelll
Eki Görüntüle 439307
başkalrda var elimde kapalıyımya bu güzel ben kabarık sevmiyorum. boleroyle kullanmakta hoşuma gitmiyo. bu iyi gibiberfo nereden bu ayyy bayıldım çok şık ve güzel çok beğendim canım çok
nazlıcım ya bende bele kadar seviyorum ya annem nişanlığını yada gelinliğini yaparız dio ama benimki ve babam katliam çıkarır yaaaaaa ama yaaaaaaaaaaaaa banane
kurbaında baba tarafı kapalı o yuzden acık renk degılde sıyah dusunuyorum en azından arkadaki şifon yer siyah olunca öyle çok göze batmaz
öffffffff yaa..ya hayatım saçmalama gelinlik siyah olamazzzzzz kafandan sil şu siyahı ya matem mi tutcan derler
sen bunu annenlere ve kurbik enişteye söledin mi bakıyım?:44:
berfin bencede bu kombinlere bak sen daha şık ve güzel
diğer modelleride paylaşırsın zamanı gelince yardımcı olarız
gelınlık ıcın deıl yaa delımıyım ben nişan içingelinliğim deniz kızı seklınde olcaaakkkk inş onun kararını seneler evelden verdım zaten benn nasip olursa minnağın peri gelinliğiiiiii budurrrr
Eki Görüntüle 439316
gelınlık ıcın deıl yaa delımıyım ben nişan içingelinliğim deniz kızı seklınde olcaaakkkk inş onun kararını seneler evelden verdım zaten benn nasip olursa minnağın peri gelinliğiiiiii budurrrr
Eki Görüntüle 439316
kuzum vallla herhalde bir adada bir de karşıda olur bölünmeli çünkü babamın çevresi genişledi bide annemin akrabaları fazladır bu sadece biziz baba 5 anne 5 eee benmkininklerde öleee dedeminde 7 kardeşi var babannem annanem onların kardeşleri derken bizim sülalle sadece annedende genişliyiii karşı tarafı hiç düşünemiyorum canım
ortak düğün oladabilr olmayadabilir babam teknede yapma hayali kuruyormuş geçen haftaki düğünde öğrendim düğün salonunda yemeksiz felan olacak olursa bizimki öyle pahalı olmaz, onu veren babaya helal olsun diyorum bide düğündeki takıları çocuklara bıraktı ise
sevgilimde bende diyoruz bir ev alcak paramız olur dieayyy neler düşünüyoruz ama cidden şunu düşündürdü hayat bana ben böle insan değildm düğünlere bu gözle bakıyorum çağlammm:)))))))
berfo nereden bu ayyy bayıldım çok şık ve güzel çok beğendim canım çok
timeykoo derken cano
okeyto'nun kardeşi sanırsam bu da
yada ramazan bayramından sonra birşeyler kesinleşir ve yaparım olar mı kuzucuklarrrrrr
begenmedinmi:)
aaa bende nişanda deniz kızı düşünüyorum ezelinden
yay burcuyuz ya aynı şeyleri düşünüyoruz heee ama farklı zamanlarda
nişanlıkta olmasın oylama yapalım siyah giyme ama ya
valla açık konusmak gerekırse mılletın ne diceee gram umrumda degılll zaten evde olucaak hatta muhtemelen yazlıkta olucaak siyahta ben kendımı daha mutlu hıssedıyorumm önemlı olan buu benceeben kabarıgı kınamda gıycem heryerde aynı olmamak ıcınde hep farklı modeller gıycem ıns nasıp olursa
Eki Görüntüle 439353 Eki Görüntüle 439355 Eki Görüntüle 439357 Eki Görüntüle 439358
Eki Görüntüle 439369
başkada var evde. yeşil elbisede çok şık oda odabilir:) en çok onu begeniyorm gelinlikt o tarz bişey olcak bakalım
kemerli yeşil:)
siyahıı bende severim asillll duruyor kesinlikle,tabiki senin mutluluğun önemli canım yani ben nacizane fikrimi sölemek istedim
inş.hayırlısıyla o zamanlar gelsin bir an önceeeeee
gelinligin pelerinli mi olcak bence kesinlikle böle olsun hem bas modeli olarak da bence kapalılara cok yakısıo pelerinli gelinlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?