'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende evde yapcam yaa evet ev daha sade kaldırıyoo bakarız caaağğğğnııımm attır banaa futurafları ya bende bellanın gelinliğinin siyahını düşünmeye başladım bu araaa sırtıı çoooğğğzeeeelll

kuzum vallla herhalde bir adada bir de karşıda olur bölünmeli çünkü babamın çevresi genişledi bide annemin akrabaları fazladır bu sadece biziz baba 5 anne 5 eee benmkininklerde öleee dedeminde 7 kardeşi var babannem annanem onların kardeşleri derken bizim sülalle sadece annedende genişliyiii karşı tarafı hiç düşünemiyorum canım

ortak düğün oladabilr olmayadabilir babam teknede yapma hayali kuruyormuş geçen haftaki düğünde öğrendim düğün salonunda yemeksiz felan olacak olursa bizimki öyle pahalı olmaz, onu veren babaya helal olsun diyorum bide düğündeki takıları çocuklara bıraktı ise

sevgilimde bende diyoruz bir ev alcak paramız olur dieayyy neler düşünüyoruz ama cidden şunu düşündürdü hayat bana ben böle insan değildm düğünlere bu gözle bakıyorum çağlammm:)))))))

berfo nereden bu ayyy bayıldım çok şık ve güzel çok beğendim canım çok

Son düzenleme:

nazlıcım ya bende bele kadar seviyorum ya annem nişanlığını yada gelinliğini yaparız dio ama benimki ve babam katliam çıkarır yaaaaaa ama yaaaaaaaaaaaaa banane

bakarukk:)

berfo nereden bu ayyy bayıldım çok şık ve güzel çok beğendim canım çok
başkalrda var elimde kapalıyımya bu güzel ben kabarık sevmiyorum. boleroyle kullanmakta hoşuma gitmiyo. bu iyi gibi

Son düzenleme:
nazlıcım ya bende bele kadar seviyorum ya annem nişanlığını yada gelinliğini yaparız dio ama benimki ve babam katliam çıkarır yaaaaaa ama yaaaaaaaaaaaaa banane

kurbaında baba tarafı kapalı o yuzden acık renk degılde sıyah dusunuyorum en azından arkadaki şifon yer siyah olunca öyle çok göze batmaz

kurbaında baba tarafı kapalı o yuzden acık renk degılde sıyah dusunuyorum en azından arkadaki şifon yer siyah olunca öyle çok göze batmaz

öffffffff yaa..ya hayatım saçmalama gelinlik siyah olamazzzzzz kafandan sil şu siyahı ya matem mi tutcan derler
sen bunu annenlere ve kurbik enişteye söledin mi bakıyım?:44:

öffffffff yaa..ya hayatım saçmalama gelinlik siyah olamazzzzzz kafandan sil şu siyahı ya matem mi tutcan derler
sen bunu annenlere ve kurbik enişteye söledin mi bakıyım?:44:

gelınlık ıcın deıl yaa delımıyım ben nişan için gelinliğim deniz kızı seklınde olcaaakkkk inş onun kararını seneler evelden verdım zaten benn nasip olursa minnağın peri gelinliğiiiiii budurrrr

aaa bende nişanda deniz kızı düşünüyorum ezelinden
yay burcuyuz ya aynı şeyleri düşünüyoruz heee ama farklı zamanlarda
nişanlıkta olmasın oylama yapalım siyah giyme ama ya

nazımmmmmm kaçırırrım seni kurbağandan he çok güzel olacaksın o cici gelinlikte canım benim

berfo canım valla paylaştığını çok çok beğendim hayatım

hahah sen mi ben mi kuzum ben de kendime cok sasıyorum

düğün işine kalkmak hakkaten zormus yahu daha icine girmeden hem de

timeykoo derken cano
okeyto'nun kardeşi sanırsam bu da
yada ramazan bayramından sonra birşeyler kesinleşir ve yaparım olar mı kuzucuklarrrrrr

evet o da onun kardeşi ehehe

berfoooo elbise cok guzel kacırırım haaaa

aaa bende nişanda deniz kızı düşünüyorum ezelinden
yay burcuyuz ya aynı şeyleri düşünüyoruz heee ama farklı zamanlarda
nişanlıkta olmasın oylama yapalım siyah giyme ama ya

valla açık konusmak gerekırse mılletın ne diceee gram umrumda degılll zaten evde olucaak hatta muhtemelen yazlıkta olucaak siyahta ben kendımı daha mutlu hıssedıyorumm önemlı olan buu bencee ben kabarıgı kınamda gıycem heryerde aynı olmamak ıcınde hep farklı modeller gıycem ıns nasıp olursa

siyahıı bende severim asillll duruyor kesinlikle,tabiki senin mutluluğun önemli canım yani ben nacizane fikrimi sölemek istedim
inş.hayırlısıyla o zamanlar gelsin bir an önceeeeee

Giiiziiimm kaçıırr beni nikaaahh günüüüüüü yakıscaaak diimii yaa gözlerimi kapatıp hayal ettıgımdeee coook mutlu oluyooruumm umarım hayallerımdekı kadar guzel olabılırım

siyahıı bende severim asillll duruyor kesinlikle,tabiki senin mutluluğun önemli canım yani ben nacizane fikrimi sölemek istedim
inş.hayırlısıyla o zamanlar gelsin bir an önceeeeee

iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…