valla açık konusmak gerekırse mılletın ne diceee gram umrumda degılll zaten evde olucaak hatta muhtemelen yazlıkta olucaak siyahta ben kendımı daha mutlu hıssedıyorumm önemlı olan buu benceeben kabarıgı kınamda gıycem heryerde aynı olmamak ıcınde hep farklı modeller gıycem ıns nasıp olursa
nazlımmmm balllım benim nişanlılık işi içinde senden yardım alcam senin telaşın başlamadan hemidegelinliğide sen tasarlasan ohh ohh ne iyi olur
nazlım bu arada buluşma talebim var hee ona göre ya bu haftasonu yada ondan sonrakinde bekliyorum askıya almayıverin kızçelerim
belki nilime süpriz yaparım cumartesi diyorum yıl olcak görmyorm çok özledim onu
berfin gelinliği çok beğendim hayatım çok güzel ben minenesin gelinliğinide çok beğenmştm özellikle örtüsü çok güzeldi
Giiiziiimm kaçıırr beni nikaaahh günüüüüüüyakıscaaak diimii yaa gözlerimi kapatıp hayal ettıgımdeee coook mutlu oluyooruumm umarım hayallerımdekı kadar guzel olabılırım
iyiliğimi düşündüğünüzü biliyorumm
nazlımmmm balllım benim nişanlılık işi içinde senden yardım alcam senin telaşın başlamadan hemidegelinliğide sen tasarlasan ohh ohh ne iyi olur
nazlım bu arada buluşma talebim var hee ona göre ya bu haftasonu yada ondan sonrakinde bekliyorum askıya almayıverin kızçelerim
belki nilime süpriz yaparım cumartesi diyorum yıl olcak görmyorm çok özledim onu
berfin gelinliği çok beğendim hayatım çok güzel ben minenesin gelinliğinide çok beğenmştm özellikle örtüsü çok güzeldi
kimse kıyafetlerimle ilgilenmiyo
balımm yarın yazlıga gıdıorum bu haftaa yokuuummama onumuzdekı hafta musaıtım bızım pelmik kızcemızde eger 15ınde cıkarsaa ızneee oda gelebılır heeeemmm sen nilikoya süpriz yapcaan zaman haber ver bana kuzumm bakırköye gelırım ben zaten yakın bızee nilde müsait oldugunda uçaar yanımızaaaa ay ne mutlu oldum şuaaannn berfikoooommm gelemenn mii sen kuzucuuummmm diğer pastaaammm sende eğer çeviriyi halletmiş olursaa gelsenee noluuurrr görelim canlı canlı o gül yüzünüüü bi tatlı krizine girelim istanbulda olan gelıncıklerımızzz hepınız gelinnn gariiiii bu mutlu bulusmayaaa
kimse kıyafetlerimle ilgilenmiyo
balımm yarın yazlıga gıdıorum bu haftaa yokuuummama onumuzdekı hafta musaıtım bızım pelmik kızcemızde eger 15ınde cıkarsaa ızneee oda gelebılır heeeemmm sen nilikoya süpriz yapcaan zaman haber ver bana kuzumm bakırköye gelırım ben zaten yakın bızee nilde müsait oldugunda uçaar yanımızaaaa ay ne mutlu oldum şuaaannn berfikoooommm gelemenn mii sen kuzucuuummmm diğer pastaaammm sende eğer çeviriyi halletmiş olursaa gelsenee noluuurrr görelim canlı canlı o gül yüzünüüü bi tatlı krizine girelim istanbulda olan gelıncıklerımızzz hepınız gelinnn gariiiii bu mutlu bulusmayaaa
Sayfalar ilerledikçe ilerliyor bebeklerim çok hızlısınız maşallah nazar değmesin topiciğimize.
Yeni gelen gelincikler hoşgeldiniiiiiz
Berfincimm ilk model hoşuma gitti ama nazlıma katılıyorum kollarında inci düğmeler olsa çok muhteşem olur.
Nazlım canım aşkım.. Ne giysen yakışır dedikleri kişi sensin evet eveto minnaklığına ne yakısmaz ki zaten. siyah da yakışır bebegim sen yeterki mutlu ol. zümrüt yeşili de yakışır sana
biz iki inci delisi heryere yapıştırıyoruz inciyii aşkooşşuumm yerim seni utandırdınn benii baak kızardıımmzümrüt yeşilide favvorilerimde kuzumda kurba nasıl giyinmeli ozaman onu kestiremiyorumm beyaazzz gömlek sevmıorum siyah ceketin içineee uyumlu olabılmek ıcınde ilk tercihiim siyaaahhh
hoşgeldin aramıza ki..
adın nedir gelincik,neden bekliyorsunuz,söz nişan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?