'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlımmmm balllım benim nişanlılık işi içinde senden yardım alcam senin telaşın başlamadan hemide gelinliğide sen tasarlasan ohh ohh ne iyi olur

nazlım bu arada buluşma talebim var hee ona göre ya bu haftasonu yada ondan sonrakinde bekliyorum askıya almayıverin kızçelerim

belki nilime süpriz yaparım cumartesi diyorum yıl olcak görmyorm çok özledim onu

berfin gelinliği çok beğendim hayatım çok güzel ben minenesin gelinliğinide çok beğenmştm özellikle örtüsü çok güzeldi

minenesin kim
fiziğimde müsait üstümde güzel durcagını düşünüyorum:) nişan için sarı kemerli nasl? yeşil olan

tabiki her zaman biz arkadaşız aksini düşünemeyiz güzel olmamızı isteriz tabiki de ama en önemlisi mutlu olmamızı da
inş.hepimiz çok güzel alımlı tatlı 2013 gelincikleri olaciiiiiiiiiiiizzz

balımm yarın yazlıga gıdıorum bu haftaa yokuuumm ama onumuzdekı hafta musaıtım bızım pelmik kızcemızde eger 15ınde cıkarsaa ızneee oda gelebılır heeeemmm sen nilikoya süpriz yapcaan zaman haber ver bana kuzumm bakırköye gelırım ben zaten yakın bızee nilde müsait oldugunda uçaar yanımızaaaa ay ne mutlu oldum şuaaannn berfikoooommm gelemenn mii sen kuzucuuummmm diğer pastaaammm sende eğer çeviriyi halletmiş olursaa gelsenee noluuurrr görelim canlı canlı o gül yüzünüüü bi tatlı krizine girelim istanbulda olan gelıncıklerımızzz hepınız gelinnn gariiiii bu mutlu bulusmayaaa

gizemmmmmmm bu cumartesi bende gelebilirim seninle ama 3te buluşabiliriz ama annemle bir yere gidicektik gidemezsek kesin gelirim kiiiiiiiiiiiiiğğ

balımm yarın yazlıga gıdıorum bu haftaa yokuuumm ama onumuzdekı hafta musaıtım bızım pelmik kızcemızde eger 15ınde cıkarsaa ızneee oda gelebılır heeeemmm sen nilikoya süpriz yapcaan zaman haber ver bana kuzumm bakırköye gelırım ben zaten yakın bızee nilde müsait oldugunda uçaar yanımızaaaa ay ne mutlu oldum şuaaannn berfikoooommm gelemenn mii sen kuzucuuummmm diğer pastaaammm sende eğer çeviriyi halletmiş olursaa gelsenee noluuurrr görelim canlı canlı o gül yüzünüüü bi tatlı krizine girelim istanbulda olan gelıncıklerımızzz hepınız gelinnn gariiiii bu mutlu bulusmayaaa

Sayfalar ilerledikçe ilerliyor bebeklerim çok hızlısınız maşallah nazar değmesin topiciğimize.

Yeni gelen gelincikler hoşgeldiniiiiiz

Berfincimm ilk model hoşuma gitti ama nazlıma katılıyorum kollarında inci düğmeler olsa çok muhteşem olur.

Nazlım canım aşkım.. Ne giysen yakışır dedikleri kişi sensin evet evet o minnaklığına ne yakısmaz ki zaten. siyah da yakışır bebegim sen yeterki mutlu ol. zümrüt yeşili de yakışır sana

kötü erdi izin vermez bnde arkasından iş çevirmek istemem:S

ama giz burda söz versin bi gün bizi adada ağırlasın topluca gidelim:)

kimse kıyafetlerimle ilgilenmiyo

senın kıyafetını yerım ben kuzuucuuumm nişan için yeşil üstü beyaz olanı ben begendım kuzucum ama o dantellerı pek hoşuma kaçmadı göz yoruyo gibime geldi tek renk olsa üstü daha guzel olur bence fındıgımm gelınlık olarak dusugunun etek kısmındadaa kuyruk yapılırsaaa cok daha guzel oluuurrr kusum yada aynı model full dantelde guzel durur hersey yakısır kusumaa

Ben yavastan kacıyorum kızlar arkadasım bakırkoye gelıomus

Son düzenleme:

yapcağım zaman sana sölicem senide göreyim nazlım yaaaaa beraber olallım

berfooo söz veriyorum adada ağırlıcam kopupta gelin hayatım ya çokmu zor güzel bir gün geçirirrz kiiii istanbuldaki gelinckler bekliyorum

biz iki inci delisi heryere yapıştırıyoruz inciyii aşkooşşuumm yerim seni utandırdınn benii baak kızardıımm zümrüt yeşilide favvorilerimde kuzumda kurba nasıl giyinmeli ozaman onu kestiremiyorumm beyaazzz gömlek sevmıorum siyah ceketin içineee uyumlu olabılmek ıcınde ilk tercihiim siyaaahhh

hihiiiii kızaarmanıı yerimm çökölatımm kuşuumm sen siyahh giiiyyy o bomba tenine süper durur zatennn

iii gezmelerrr aşkkuşummmm

ay kizlar ya.. alakasiz mi olacak bilemedim ama ceyizime seramik tencere seti alcam, seramik tencere tava isteyenler topigine yazdim kimse yazmadi cevap, belki sizden bilen vardir.

delimano tencere alan, kullanan, duyan..vs var mi aranizda. Delimano hani su ozgur sef`in tanittigi tencereler..

once mutfagi sofrayi yapiyoz biz de... yemek takimi-catal bicak takimi aldim da, tencere tavasinda sira :)

bahcesehir tarafinda Hisar`in fabrika satis magazasi var, siddetle tavsiye ederim!

atabilirsem yemek takimimi bardaklarimi atiim size fikirlerinizi soyleyin :))

Naxi ben KRCden seramik görünümlü teflon tava aldım fiyatı gayet uygun. Şık ve dayanıklı. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…