- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Hoşbuldum şekerim. Adım Tuğba. KPSS için bekliyoruz. Söz veya nişan yok henüz.4 aydır beraberiz
Naxi ben KRCden seramik görünümlü teflon tava aldım fiyatı gayet uygun. Şık ve dayanıklı.Tavsiye ederim.
hihiiiii kızaarmanıı yerimm çökölatımmkuşuumm sen siyahh giiiyyy o bomba tenine süper durur zatennn
iii gezmelerrr aşkkuşummmm
Hoşbuldum şekerim. Adım Tuğba. KPSS için bekliyoruz. Söz veya nişan yok henüz.4 aydır beraberiz
6 bucukta cıkcakmıs dişçiden ya daha burdayım aşkuşumminş bu teni korurum kasıma kadar kuşuuummm olmadı solaryuummm timeee ama kurbaayıda sokmamm lazım yoksa siyah beyaz adetaa bjk forması gibi duruyoruuuz bknz: mezunıyeetimiz
Eki Görüntüle 439463 Eki Görüntüle 439464 Eki Görüntüle 439465
yemek takimim ve misafir bardaklarim bunlar... ilk bunlari aldim ciksin aradan diye ():)
begenirsiniz umarim :)
korursunn aşkkkuşummm yazın biraz daha bronzlayıp ekimde tam kıvamına gelirsin kasımda da tadından yenmezahahahahhh siyah beyazzz fiillmm gibi biraazzzz lahmacuncu da lahmacun dürdüü sanaa dile kolayy kocamann biirr aşk hikayesii
Handecim, takımlarını beğendim. Ağız tadıyla, güle güle kullan inşallah.
Ben de Pelin memnun oldum.
yemek takimim ve misafir bardaklarim bunlar... ilk bunlari aldim ciksin aradan diye ():)
handecim merhaba takımların çok güzel yemek takımın ne marka acaba
Haklısın Handecim. İlklerin yeri daha bi başka oluyor. :)ay cok tesekkurler, begendiginize sevindim :)
simdi bunlar ilk alinanlar ya, bir heves bir heves :)))
allah hepimizin ceyizlerini agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin insallah :)
ahaahhaha aslında biz düğünü lahmacuncuda mı yapsaak sonuçta aşk yuvamız orasıbu arada ben gıdemooorummm segopa geç cıkıomus bugun annanemde yanlız kalamam diyoo kaldım evde
Haklısın Handecim. İlklerin yeri daha bi başka oluyor. :)
Aşkıımmmm kiminnn gözü kaldı yaaaa fetho mu duydu gidiceğini yoksaahayreettt bişiii
bende iş çıkışııı eşortmanlarımııı giyippp arkadaslaa cennete yürücezz bizimm evdeennncennette de yürüyüşş yaparıızz sporumm geldiii kilocuklandımm şu ara.. göbüşüm çıktı bugun moralimmm bozuuukkk
hahahahahahah sanırııımmmmmmmmmmm çok güldüüm şuaaannn bakk kahkahalarımı duyuyoosun diimiiarkadaslardaa lüpppleett enişteylee lüpleettt alırsın tabeee bende ball parmaklarından yemek yemeekk ıstoooruuummkiiiiğğğğğğğğ dikat edın kendınıze kusuuummm hepınız evlı vede nişanlı olun
Ahahahahah bencee segopaaa fethoylaa msjlaştıı kesinn duyduuu ya daa evrendenn msj mı gidio kıza neee hissetti sanırsamm geelbaaaBuu araaa çok lüplettimmm kuşikk.. sulu gıda da tüketmiorumm pekk ziraa sonucu bolee oluurr! Dikkatt etceeemmmm artıkımm amaaaaa her ne kadar diyete dee giiirseeemmm yuruyus de yapsamm seni yemektenn asla vazgeçmemm
ahahahahhh hepimizzz evli ve nişanlı olmalıyıızzz evettt kesinlikleee cook dikkat etmeliyiizzz yooooksaaaaaaaaağğğ
senii yerlerr yerlerrr seni ham yapar su zillileeeerr kıvamına geliveririz anlamadan
aşkımm bugun sporaa gıtmıcem ama sayendee gülerek karın kaslarımı çalıştırıyooruuummmmölüüümmm ben sağaa ölüüümm cennettt bahçesiiinin sizinn içinn cehenneme dönüşmemesii için evli vede nişanlı olmalısın aşkımmmm valla aklım sende kalcak gelene kadar bu arada iremtoşunkii aramışşş inşşşş düzelirleerde onunda yüzü güler yaaa çokk istiyorumm artık mutlu olmasınıı 6da cıkıp yanına gelcem demiş şuan beraberler sanırsamm o yuzden msj atamıyoorum heycanla sonucu beklıyoruuumm
pelimikleeee gülücüklü sporlaarr
ahahaaaaa cennet cehennem mağarasınaa dönüşmesii an meselesii kuşikkk dua et banaaa sağ salim geliim evimeeamaaa yazın akşamlarıı heep kalabalık oluyoo orasıı hmm bi dee durmadan yurucezz yaa sorun olmaz gibi gibisimee gelioo
aayyyy inşallahhh haklarındaa hayırlısıı neyse o olsunn aşkımmm iremkuşunn da yuzu gulsun kiii çookk mutlu olsuunnnn
aayyy az önce calıstıgımızz bi firmadann cocukk aradı dun de buraya gelmiştii zatennn bana diokii bugun basıma gelen en güzel şey sesini duymakktıağzını burnunu kırasımm geldii hanfendi hanfendi diyip duruo bi de şapşalll
ahh giziiim ne güzeel anlatmışşsıınn öyleeee bende ne çook istiyorum amaa bizim içinn bu yaz cok zor baksana eleman yok dıye ızınlerı bıle ıptal kım bılır nezman buluncak elemanminnağımında dediği gibi bu yemek takımı beğendiklerimden alabilirim dediğim bir takımdır güle güle kullan hoş güzel sofralar kurman dileğiyle canım çeyiz topiklerinede bekleriz seni
pelommmmm akşam buralarda olmucanmı aaa nazlımda gidememiş bende bugün evde dinleneyim dedim yehuu
kızlar aşkum çok komik kuzeniyle tartışmışlar yahu biz gize nasıl gidicez fayton çıkmaz oraya nasıl yapcaz felan die kasmış kendini garibim en sonunda metrbsteykn bana açtı konuyu biz sözde kalabalık gelirsek kaç fayton çıkcaz bide sizin oraya fayton çıkmıyordu demi demezmi ayyy yavrum yaa bunu düşünüyooo
bende fayton tembellkten çıkmıyo bu olağanüstü durum burda küçük minibüsler olur onla çıkarsınız yahu dedim ne gülüyooo
herşeyi halletik bu kaldııı tabee o takım elbissesini aldı benmde elbisem var yüzükleride beğendi ona göre herşey güzelde biz ne etcez annem babam ne dicek babam bilmiyor dahaaaaa gizin suçu neeee korkuyorsa doğru zamanı bulamıyorsa suçum ne dostlar:18::18::18::18::18:korkmakta değil utanıyoreeeeeeeama onla biryerlere giderken utanmıyoreee iç sesimle çatışıyoruzz şimdi tatil gidip gelip ondan sonra açsam konuları yoksa tatil faslına hiç gitmesekmi kafa karışklığı yaşıyorum çok bunaldım istnbuldan acilen biryerlere gidip özgürce telefonları kapayıp gezip tozmak gün batımını huzurla seyretmek gürültüden patırtıdan uzak kuş sesleriyle güne başlamak istiyorum bunlar yaşadığım yerde olablr ama beni kimse tanımasın istiyorum özgürlük istiyorummmmmm
ahh giziiim ne güzeel anlatmışşsıınn öyleeee bende ne çook istiyorum amaa bizim içinn bu yaz cok zor baksana eleman yok dıye ızınlerı bıle ıptal kım bılır nezman buluncak elemanarada bızım yazlıga falan kacarız oda ben iş bulamassaaamm Allah korusuunn belkı dıyorum bende nişandan sonra uludağa falan gideriizz hem benım dogum gunumude orda kutlarız bakalım bakalım Babana nezman acılcaksınn kuzuumm bıde gıdıceksenız bencede tanışmadan önce gıdınkı rahat edebil 2 3 guncuk kacarsınız bı yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?