'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahh babalarr baballaar bakma cocuk gıbıleer ben malesef sınırle karısık telefonda solemek zorunda kalmıstım benle konustuktan sonra annemı arayıp kızmıss sankı benı annem konusturduu hele bı gelsın şu tatil planını yapın tatıldeykende guzel planlar yaparsınız bu yaz evet kotu gecıcek ama tek tesellım seneye yazın evlı mutlu ve belkıde cocuklu olucaz Giziiimmm dilediğimiz gibi tatil yapıcaazz izin almak yok eve geç kaldımlar yoookk pembiş yalanlar yokkk Aşkk var huzur vaar ohh

Bebeeeeklerriiiimmm ben geldiiimmmm

sporcuu pelimikkk karşınızdaa

çok güzeldiii tempolu bi şekildee yürüdükkk nazımm sonraaa cennette turladık ordaki aletlere bindikk falann sonraaaa tam yandaki kipayaaa geçtiikk ki orda benim alışveriş aşkım tutuştuuuu hemencikk kendimee çiçekli mi çiçeklii şifonn bi bluzz aldımmm altına daaa pudra bembişiii bir pabuççç mutluyum da mutluyumm

paraları paralarıı saaçç deli gibi deli gibi saç saçç saçç

ahahaha

annemde dalga gecıo sen yuruyuse mi gittin alısverişe mi dooğru sole dio

yuruyusum bile zarar yaaa

yoruldummm birazcıkkk yolda yururkenn kebapçının önünden geçtikk arkadasımaa diorumm şuan gozumun onunde pideler kaşarlı kaşarlı canlanıyorr meltemm nolur gell bi porsionn bari yiyelimm illede yok dedi yaa

eve gelir gelmez 1 tabak sarmayı indirdim mideye amaa yanında da light yoğurt

öğlen 12 bucukta yemek yemiştim sanırım dayanamazdımm

neyse alıscakk vucudumm yavas yavass

benim evremikk de dalga gecio piiisss göbeğimmm gitmeden evlenmicekmişş hıh dertti sankiii sesimee hasta olanlar o beklediğiyle kalırr

şaka bi yanaa olayı duysaa çocuğu arar ve derkiii sen aynadaki yüzünün biir anda nasıl değişiceğini bilio musuunn

psikopatt evremikkk o anda uyanıırr

oofff cokk konustummmmm hııı bu aradaaa yol boyunca da arkadasımaa sizi annnattıımmm

hoşbulduk sibelcimmmm.iyiyim canım evde takılıyorum işte.sen nasılsın? fatmagülü izliyordum dedim bir bakayım gelinciklerime neler kaynatmışlar

iyiyimm canım bendee akşamlarıı pek girmemm nete ama bugun giriyimm dedimm fatmagülee bakıyorumm bende annemlee sıkıldımmm netee girdimişte

hepinizde gelincikmisiniz.
kızlar ben gelin değilim gelmayim bari

canım gel gel sende bizler gelin adaylarıyızkimimiz sözlü kimimiz nişanlı kimimiz sözlenecek kimimiz nişanlanacak öyle yani bu arada canım karışmak gibi olmasında sabır ver allah'ım demişsin ya sabır istemek derdi çekermiş afiyet ver allah'ım demek gerekiyormuş küçöük bi tavsiye okuduğum dini kitapta yazıyordu nacizane paylaşmak istedim

Bir rivayete göre, Hz. Peygamber (a.s.m), hasta olan Hz. Ali (ra)’i sormaya gitmiş ve hangi dualar ettiğini sormuş, o da Allah’tan sabır dilediğini söylemiştir. Bunun üzerine Hz. Peygamber (a.s.m), “Musibetimde bana sabır ver, demek yerine, neden: “Rabbena atina…” (Ya Rabi! Bana dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver..) duasını okumuyorsun?” anlamına gelen tavsiyelerde bulunmuştur. Ayrıca Hz. Peygamber (asv) yanından geçerken “Ey Rabb’im! Senden sabır istiyorum” diye dua eden bir kişiye “Sen Allah’tan bela istemiş oldun; bunun yerine O’ndan sağlık ve âfiyet dile” buyurdular.(bk. Tirmizi, Daavat, 94; Kenz I/292).

Son düzenleme:
iyiyimm canım bendee akşamlarıı pek girmemm nete ama bugun giriyimm dedimm fatmagülee bakıyorumm bende annemlee sıkıldımmm netee girdimişte
aynen kuşum bende fazla girmiyorum zaten gün boyu işte gözlerim ağrıyor pc başında durmaktan. artık daha iyisin dimi
hepinizde gelincikmisiniz.
kızlar ben gelin değilim gelmayim bari
hiç belli olmaz bakmışsın sende gelincik olmuşsunn
bende geldim kiiii yemek bir yandan suskunlar bir yandan yemek takımlarıııı nasılsınız bebiklerrimmm

hoşgeldiiinnn ben iyiym tubişcim sen nasılsın?

aynenn ezgimm yaabütünn günn bıkıyorumm pc denn satenn bidee evde hiçççekilmiyoo böylee çok sıkılıncaa giriorumm işte
iyiyimmşükürr cnm yaa durumlara alışmayaa çalışıyorummm oluruna bıraktık kii

en iyisini yapıyosun sibelim bende oluruna bıraktım beklemelerdeyimm

en iyisini yapıyosun sibelim bende oluruna bıraktım beklemelerdeyimm

en iyisi öyleekuşum yaa nolcak nolcazzdiyee düşünmektenn kendimii kaybetcektimm artık en güzeli böylee
yeniigelinciklerr gelmişş sanırım hoşgelmişlerrrr

ohohoyyyy yeeeğrimm kaderdaşımııı bitsedee kurtulsakkk bu araa dahaa fazaaçalışmaya başladımm

işteişten çokk dersçalışıorumm yaa okulaa gidiyo gibiyimm bölee işee değildee

ben kendimi toplayıp çalışamıyorum kuşum yaa

bende işte işten çok klavye çalışıyorum :126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…