sizdede sen uygunsun kurbağanın izni yok off biz bu yaz böle olcaz herhalde nazlım yaaa, yazlığa gitmek iyi fikir bayramda izni felan olursa güzel olur , nişandan sonra uludağ fikride harikaa aslında yazın 1 kışın 1 tatil evlenene kadar yeter gibi geliyor banada
babama ne zaman açıklıcağmı hiç bilmiyorum babamdan çekinmiyorum utanıyorum galiba babamla ilişkim daha farklı kızablyorm küsebiliyorum ona taframı çeken bir babam var arkadaşlığımız etkilendi onunla uzaklaştım biraz şimdi o beni kaybettiğinide düşüncek nazlım bana öyle geliyor belkide karakteri değişicek hiç istemicek napcağmı bilmiyorum benimki gitti belgelerini tamamlamaya o burda olsa güç verirdi gerçi
gelincikleriimmm napıyorsunuzz bugün uzak kaldım sizlerden özledimmmm
hoşgeldinn ezgicimm naberr bendee giremedimm bugünn yaaa
hoşbulduk sibelcimmmm.iyiyim canım evde takılıyorum işte.sen nasılsın? fatmagülü izliyordum dedim bir bakayım gelinciklerime neler kaynatmışlar
bende geldim kiiii yemek bir yandan suskunlar bir yandan yemek takımlarıııınasılsınız bebiklerrimmm
hepinizde gelincikmisiniz.
kızlarben gelin değilim gelmayim bari
aynen kuşum bende fazla girmiyorum zaten gün boyu işte gözlerim ağrıyor pc başında durmaktan. artık daha iyisin dimiiyiyimm canım bendee akşamlarıı pek girmemm nete ama bugun giriyimm dedimm fatmagülee bakıyorumm bende annemlee sıkıldımmm netee girdimişte
hiç belli olmaz bakmışsın sende gelincik olmuşsunnhepinizde gelincikmisiniz.
kızlarben gelin değilim gelmayim bari
bende geldim kiiii yemek bir yandan suskunlar bir yandan yemek takımlarıııınasılsınız bebiklerrimmm
tubimmmm kuzummmm hoşgeldinnnnn
hoşbuldum kuşummm, kaderdaşımmm
aynenn ezgimm yaabütünn günn bıkıyorumm pc denn satenn bidee evde hiçççekilmiyoo böylee çok sıkılıncaa giriorumm işte
iyiyimmşükürr cnm yaa durumlara alışmayaa çalışıyorummm oluruna bıraktık kii
en iyisini yapıyosun sibelim bende oluruna bıraktım beklemelerdeyimm
ohohoyyyy yeeeğrimm kaderdaşımııı bitsedee kurtulsakkk bu araa dahaa fazaaçalışmaya başladımm
işteişten çokk dersçalışıorumm yaaokulaa gidiyo gibiyimm bölee işee değildee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?